kızlar selammm iyi gecelrerrr..
ya netim ama çok agır cnalar işten geldigmden beri aksiliklerde yakamı bırakmadı yani pc konusunda.tam girdim okuyacam dondu kaldı..sinirden tepikledim kasayı kapandı.sonra işlerim çıktı açmadım..tekrar girdim bu sefer eşimn annesi aradı kaynımı merak etmiş geç olmuş da.bi bakınıver deemiş eşime.birlikte çıktık bizde.
demin geldik gene girdim iki saattir okumaya çalışıyorum..önceden yaptıgım alıntılarda gitti...unuttugum olursa affola...
BONCUGUM kardeşine tekrar geçmiş olsun canım.inşallah hemen iyileşir...
EBRARIM misafirlerinle oturuyosun sanırım kuzu yorulmuşundurda kıyamam inşallah gelirsin ben buradayken.
KARDELOŞUM çıkıyo musun cnm çok öptüm kusura bakma yetişemedim sana..boynun nasıl oldu..fazla oturmakta iyi degil canım bilirim yıllardır benim boynum böyle çünkü
TUGEM naber canım 1e kadar burdasın demek iyi iyii:))
GULHAYALİM canım,rahim filmini sormuşsun..turkuazımın dedigi gibi AVRUPA ŞAFAK HASTANESİNDE çekildim canım.gaziosmanpaşadakinde ama...
erkek doktor çekti ve çok memnun kaldım..her ne kadar çekilirken elektrik gitsede:))doktorum filmin çok güzel çekildigini söylemişti...tavsiye ederim tatlım.
ben şans eseri 150 tl ye çekilmiştim.ama gerçekte 200 olması gerek ya unuttum kıss ne komigim dimi salak kafamalsanaalsanasmile
MAVİcim bebişini gördün demek ne güzell MAAŞALLAH canım..ama iyi degilmişsin.normaldir tatlım hamileliigin cilveleri:))
turkuazım az kaldı rahim filmine tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın çok öpüyorum seni kuşum..
ay kıslar yazmayı unuttugum olduysa kusuruma bakmayın valla..hepinizi çokkkk öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlar selammm iyi gecelrerrr..
ya netim ama çok agır cnalar işten geldigmden beri aksiliklerde yakamı bırakmadı yani pc konusunda.tam girdim okuyacam dondu kaldı..sinirden tepikledim kasayı kapandı.sonra işlerim çıktı açmadım..tekrar girdim bu sefer eşimn annesi aradı kaynımı merak etmiş geç olmuş da.bi bakınıver deemiş eşime.birlikte çıktık bizde.
demin geldik gene girdim iki saattir okumaya çalışıyorum..önceden yaptıgım alıntılarda gitti...unuttugum olursa affola...
BONCUGUM kardeşine tekrar geçmiş olsun canım.inşallah hemen iyileşir...
EBRARIM misafirlerinle oturuyosun sanırım kuzu yorulmuşundurda kıyamam inşallah gelirsin ben buradayken.
KARDELOŞUM çıkıyo musun cnm çok öptüm kusura bakma yetişemedim sana..boynun nasıl oldu..fazla oturmakta iyi degil canım bilirim yıllardır benim boynum böyle çünkü
TUGEM naber canım 1e kadar burdasın demek iyi iyii:))
GULHAYALİM canım,rahim filmini sormuşsun..turkuazımın dedigi gibi AVRUPA ŞAFAK HASTANESİNDE çekildim canım.gaziosmanpaşadakinde ama...
erkek doktor çekti ve çok memnun kaldım..her ne kadar çekilirken elektrik gitsede:))doktorum filmin çok güzel çekildigini söylemişti...tavsiye ederim tatlım.
ben şans eseri 150 tl ye çekilmiştim.ama gerçekte 200 olması gerek ya unuttum kıss ne komigim dimi salak kafamalsanaalsanasmile
MAVİcim bebişini gördün demek ne güzell MAAŞALLAH canım..ama iyi degilmişsin.normaldir tatlım hamileliigin cilveleri:))
turkuazım az kaldı rahim filmine tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın çok öpüyorum seni kuşum..
ay kıslar yazmayı unuttugum olduysa kusuruma bakmayın valla..hepinizi çokkkk öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlar sormayın ya bildiğiniz gibi değil
hatta düşündüm dedimki işte galiba böyle rahat olmak gerekiyo ana olabilmek için ay günaha giriyorum ama eşimin ailesi hep böyle çocuklarıyla hiç ilgilenmezler saldım çayıra mevlam kayıra eşimde deli oldu resmen ikimizde ohh çektik gittiklerinde
ay neyse bana geçmiş olsun
kızlar sormayın ya bildiğiniz gibi değil
hatta düşündüm dedimki işte galiba böyle rahat olmak gerekiyo ana olabilmek için ay günaha giriyorum ama eşimin ailesi hep böyle çocuklarıyla hiç ilgilenmezler saldım çayıra mevlam kayıra eşimde deli oldu resmen ikimizde ohh çektik gittiklerinde
ay neyse bana geçmiş olsun
BENİ UNUTTUN CANIM KUSURA BELEDİYE BAKIYO :roflol::roflol::roflol::roflol: KIZ BEN UNUTULUCAK KADINMIYIM LEN SANA SORUYOM:mymeka::mymeka:
derinim hoşgeldin balım
saol yaa valla çıldırmaya ramak kalmıştı şuanda başımı sıkıyolar resmen
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kötükedihüsokötükedihüso
bi verselerdi elime parçalasaydım anca içim soğurdu
sen napıyon datluşum
hadi yaa narıda hiç sevmiyorum allahımın gücüne gitmesindecanım kan sulandırmak için nar suyuda iyi gliyomuşşş
EBRARCIM koraspirin içiyomusun sen kan pırtılaşmasına iyi geliyomuşkaydirigubbakcemile5
ayy afedcim sevtuncum valla özür dilerim ya.alıntı yapmayınca unutuyom böyle işte..yoksa hepiniz aklımdasınız kıss vallaopuyorumnanaktan
sevtuncum mesela senin elti aramış gene okudum bak unuttum yazmayın:))
iyi demişin cnm bide arıyo kıs bana telefonda böyle yapacaklar bi daha yüzüne bakamam kıs ne yüzsüz haa:)))
hadi yaa narıda hiç sevmiyorum allahımın gücüne gitmesinde
evet tatlım 1 yıldır coraspin kullanıyorum saoldüşündüğün için
kız deli Allah iyiliğini versin güldürdün beni de gece gece...
ayy anammmm ilk defa seni bu kadan sinirli görüyom kuzuuu:))
yani ismi lazım degil bi şahıs topicini karıştırdıgında bile böyle olmadınsırnaşık şey
geçti cnm benim geçti gel bi sarılayımm ohhhh gittiler evde sadece eşin sen ve pikapın varr:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?