güldürdüysem ne mutlu ban sen benim annemin evini bir görsen oturup birlikte gülerdik aglıcagım halime gülüyorum he :roflol::roflol::roflol: yarın çok iş var çok of yasenağlamasenağlamasenağlama
kıslar bende doktorumu aradım bugün..dedim böyle böyle 20 gün geçti gene adetim...progestan içeyimmi yine dedim..iç tabi dedi...
o bittikten sonrada günde iki defa klomene başlıcam elimde ilacım var dedim.çok önce demiştiniz klomen iki doz uygula diye ama ben anca bu ay yapmaya karar verdim dedim.olsun adetini olunca üçüncü günü başla..klomen bittikten 3 gün sonra gel dedi...bakalım nolcak.hiçde istemiyom şu klomeni ama hayırlısı...teşhis amaçlı deyip duruyo.illa bebek olsun diye degil bakacak işte ilaca nasıl cevap veriyom diye.boshayallersmile
cano valla ya çok doğru söylüyosun hiç bukadar gerilmemiştim
ay geçti şükür yaa ençokda pikap olayı bardağı taşırdı ay bişeyde diyemedim ama eşim anladı bakarız merak etme dedi .ay neyse sizide sıkmayım .sen naaptın bitanem nasıl geçti günün ?
ay hadi hayırlısı kuzum bakarsın teşhis derken gelir minişin ay heyecan oldum şimdikıslar bende doktorumu aradım bugün..dedim böyle böyle 20 gün geçti gene adetim...progestan içeyimmi yine dedim..iç tabi dedi...
o bittikten sonrada günde iki defa klomene başlıcam elimde ilacım var dedim.çok önce demiştiniz klomen iki doz uygula diye ama ben anca bu ay yapmaya karar verdim dedim.olsun adetini olunca üçüncü günü başla..klomen bittikten 3 gün sonra gel dedi...bakalım nolcak.hiçde istemiyom şu klomeni ama hayırlısı...teşhis amaçlı deyip duruyo.illa bebek olsun diye degil bakacak işte ilaca nasıl cevap veriyom diye.boshayallersmile
kızz ebroşum sinirlenme balım ben yarın gelir temizliğe yardım ederim istersen....ohaoldumsmile
ayy kuzum yaaa geçmiş olsun tekrar anneciğine yaaa.... olsun bebem sen kendşne dşkkat et de sulara girme fazla üşütürsün mazallah....
kızzz öyle deme derinim klomen işe yarıcak inşallah.... yumoşlar kocaman olcak...
sevtun kayganan halleder cnm iyi yapmışsın.
bu arada dogum günü planları altüst olmuş.evi naptınız çok iş çıkmışmı ya geçmiş olsun valla zor su basması.
ay hadi hayırlısı kuzum bakarsın teşhis derken gelir minişin ay heyecan oldum şimdi
için rahatlamıştır değilmi canım çok sevindim hadi hayırlısı
yok yok geçti sizi gördümya unutmaya başladım bile
ama sen gel temizlik değilde keyif yaparız valla
ayy kuzum yaaa geçmiş olsun tekrar anneciğine yaaa.... olsun bebem sen kendşne dşkkat et de sulara girme fazla üşütürsün mazallah....
kızzz öyle deme derinim klomen işe yarıcak inşallah.... yumoşlar kocaman olcak...
derinim yokya niye yanlış anlıyım tanıyorum artık seni kuzum
benim pcde farklı değil cano siz 3 mesaj yazıyosunuz ben bitaneyi anca yolluyorum :))
hele alıntı yapınca çok daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?