sevtun Allah yardımcınız olsun valla yaaa..
annenene geçmiş olsun tatlım.
ay evet progestanda baş dönmesi yapıyo
bende ilk hamileliğimde onu içiyodum bilmiyorumki oyapıyo diyorum ay hamilelikten heralde nasıl başım dönüyo .meğerse sorumlusu oymuş:))
allah razı olsun allahtan annem burda degil kadının mazallah yüregine inerdi kız ya kardeşim dedi abla yetiş evi su bastı bende zamanınımı buldu su basması eniştenin dogum günü var bugün ben ona hazırlanıcaktım dedim oda gel çok güzel dogum günü hazırlarız dedi:roflol::roflol::roflol::roflol: kız ne romantik dogum günü kutladım bu gün he:roflol::roflol::roflol::roflol:
tuğçem güle güle kullansınlar inşallah
ohh nasıl mutlu olmuştur kayınvalden seninde eline sağlık
kız starda korku filmi var ne ka korkunçeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
fena mı kıs deniz kenarında gibin olmuştursırnaşık şey
AFEDDD kız nereye gittin yaaa..ay seninle hiç konuşamadık canım valla kızmadın dimi yaa(
evet hava biraz ısınacakmış ama yağmurlu olacakmış derinim
burda henüz bişey yok gelşir ama :))
ay kızlar yaa..makinede çamaşır bitti bide beyazlar offf diz diz bitmez şimdikboshayallersmilekuruyanlarda yatagın üstüne atılı duruyo işin yoksa katla onları ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalık bastı içimiakannehir
ay kızlar yaa..makinede çamaşır bitti bide beyazlar offf diz diz bitmez şimdikboshayallersmilekuruyanlarda yatagın üstüne atılı duruyo işin yoksa katla onları ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalık bastı içimiakannehir
bizdede star açık ama benim arkam dönük tvye görmüyorum sadece ses duyuyorum kaydirigubbakcemile3
bizdede star açık ama benim arkam dönük tvye görmüyorum sadece ses duyuyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?