Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slmlar arkadaslar kaç gündür misafir temizlik felaket yoruldum inşallah yarın annemlerin yanına memlekete gidiyorum inşallah hayırlısı ile gidip gelebilirsek sizi bıktırana kadar burdayım.hepinizi çokk öpüyorum a.e.o

berrincim güle güle gidip gel canım kendini özletme görüşmek üzere tatlım

sevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına

amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum

gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedim :1:darısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum

sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller

çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah

:nazar::nazar::nazar:
allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti :69:
derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım

ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki :65:

tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin

garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin

egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum

canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni

canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur

canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi

ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar

ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla

gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede :9:
iyiyyiz ablacım cok şükürr cok özledim senii:17:
konusamadık epeydir normalde erken yattığım için girmiyorum ama öğlen girmeye calısıyorum

sevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına

amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum

gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedim :1:darısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum

sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller

çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah

:nazar::nazar::nazar:
allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti :69:
derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım

ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki :65:

tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin

garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin

egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum

canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni

canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur

canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi

ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar

ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla

gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede :9:
canim üzülmeyin bende kadere bagliyom ne yapalim hasanim bana bir cicek almis üzerine su yaziyor ..............YUMURTADA YAPARIZ BEBEKTE DÖLLERIZ....................evet kizlar üzülmeyin hepimkizin yumurtasi var dölleyecekleride eeeeeeeee hadi gülün be biraz hasta yatagimdan size moral olsun diye yaziyom bir ise yarasin

iyiyyiz ablacım cok şükürr cok özledim senii:17:
konusamadık epeydir normalde erken yattığım için girmiyorum ama öğlen girmeye calısıyorum

valla sorma kuzum yaa benimde fırsatım olmuyo biliyosun durumları böyle geceleri takılıyoruz seni gördüğüme sevindim bende özlemiştim :38:

canim üzülmeyin bende kadere bagliyom ne yapalim hasanim bana bir cicek almis üzerine su yaziyor ..............YUMURTADA YAPARIZ BEBEKTE DÖLLERIZ....................evet kizlar üzülmeyin hepimkizin yumurtasi var dölleyecekleride eeeeeeeee hadi gülün be biraz hasta yatagimdan size moral olsun diye yaziyom bir ise yarasin

kader tabi canım alnımıza neyazıldıysa onu yaşıyoruz
eşinde çok üretkenmiş valla çiçeğin üstüne bunu yazmasından belli :1::1:

valla ben çok yaşıyorum bu durumu tatlım hormonlarla ilgili olabiliyo yada geç yumurtlama olduğundan bunu anlamak için doktora gitmek gerek

görümcemin oldu bu ay cok sevindiydi canim ya ama doktor normal demis bende bu konuda birsey bilmiyom size sorayim dedim canim topiktekiler normal gebelikmi deniyor yoksa tüp asilamami kizlar

ewet yüksek çıktı bi ton da azar işittim doktordan ama biraz anlaınca hım normal ne dramlar var hayatta dedisekreterine o ilacı verdi işte 3 kere iç15 gün sonra gene gel kan alıp bakalım dedi. prolaktinim stresten sıkıntıdan yükseliyormuş sakinleşmem lazımmış.. gene araştırırım cnm sağol..
:)
hımm kızalım onlara o zaman :47::47: ne gözümüz kalcak hı:19::19:
15gün iç gel dediyse kısa sürede düşer demek ki hadi inşaallah cnm

:3:

görümcemin oldu bu ay cok sevindiydi canim ya ama doktor normal demis bende bu konuda birsey bilmiyom size sorayim dedim canim topiktekiler normal gebelikmi deniyor yoksa tüp asilamami kizlar

hayırlısı olsun canım inşallah oda çok beklemeden kavuşur bebeğine
burda bazıları aşılama bazıları tüp bazıları normla deniyo tatlım :34:

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 8 ziyaretçi)

ebrar_53 AnaToLia_+ swcnprlk+ karakiz06 ecrinsamet+ lagrima+

kızlar yine maşallahı var misafirlerin ay artık şaşırıyorum yavv

Son düzenleme:
kızlar ben bu forumda yeniyim,bana yardımcı olurmusunuz:1:bende bebeğim olsun istiyorum
hoşgeldin cnm en yakın zamanda bebeğine kavusursun inşaallah

eşin çok yaratıcıymış :1::1:
sorma kuzucum gıcık oldum buarada nasılsın otobüse binince oturdun değilmi sevindim boş olunca :34:

oturdum oturdum da kanter içinde kaldım boş yer bulunca sazan gibi atladım meğersem camlar açılmıyormuş o tarafta:9:

hoşgeldin cnm en yakın zamanda bebeğine kavusursun inşaallah

eşin çok yaratıcıymış :1::1:

oturdum oturdum da kanter içinde kaldım boş yer bulunca sazan gibi atladım meğersem camlar açılmıyormuş o tarafta:9:

:60::60:vah garibim yaa kıyamam ben sana kuzucum olsun ayakta olmaktan yine iyidir :69:

Back
X