sevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına
amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum
gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedim

darısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum
sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah

allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti

derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım
ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki
tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin
garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin
egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni
canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur
canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi
ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar
ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla
gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede