bu ara çok sık misafir geliyor.. gelsinler gelsinler misafir dokus kısmetiyle gelir birini yer sekizini bırakırmışş.. hepsini yemeyin heeee
selam cnm hoşgeldinnn
kişiden kişiye değişiyor cnm bildiğim kadarıyla yaa
tabi haklısın
hosbulduk ebrarimiyiyim sukur,sen nasilsin?yok canim yaa,hala kahverengi akinti olarak devam ediyor
selammmmmmmm nasılsın??????
ya bu misafirlere habire çay kahve ikram ediyoruz ama yinede geri dönüşü olmuyo
hosbulduk anatoliam,nasilsin?:26:
iyiyim canim sukur,sen nasilsin?:26:
bende iyiyim şükür tatlım bugün bende kırmızılandım keyfim yerindecanım uzun zaman olmayınca öyle gelmesi doğal merak etme
nezaman yola çıkıyosunuz
he yaaaa gelin iki lafın belini kıralım..
sağol cnm çok şükür iyiyim...
iyi işte napalım öyle koşturmaca
allah daha iyi etsin canim,dilerim bir dahaki ay bebek haberi ile keyfin yerinde olur canim..bilmiyorum normal mi ebrarim yaa,sadece peceteyle kurulandigimda oluyor o kadar,sastim kaldim inan:44azar gunu cikicaz nasip olursa canim..
Misafirlerin üzerine bu kadar varmayın kaçırdınız hepsini kızlar yaaa
canım hayırlısı olsun korundum diye kendini suçlama olmuycaksa korunmasanda olmuyo nekadardır bıraktın korunmayı bisüre daha olmaması normlamiştesaolben hatayı en başında yaptım bana o kadar hap kullanma dediler ben yok kariyerim yok şuyum olsun buyum olsun dedim hep erteledim.hapı bıraktım ama olmuyo şimdide.canımı bu kadar acıtacağını bu kadar yanacağını hiç düşünmedim,sadece ailem biliyo olmadığını dışardan soranlar hadi yap bitane bırak hapı diyolar,diyemiyorum ki olmuyo diye,bide diyolarki amannn olunca bak görüyosun hiç dertleri bitmiyo,başımızı şişiriyolar.sizene benim başım şişecek ben bi tane olsun diye nelerimi vermezdim şu an.dedim yaa bu kadar canımın acıyacağını hiç tahmin etmemiştim.ALLAH herkesi birşeylerle sınar yaa benide böyle sınıyo sanırım.gerçekten inanılmaz zor bir durum.
Misafirlerin üzerine bu kadar varmayın kaçırdınız hepsini kızlar yaaa
hayırlısı canım yaa bilemem artık ben adet olunca bile seviniyorum artık
ya normaldir bekle bakalım inşallah sökülür kuzucum
Ayy hiç sanmıyorum garibimm
öyle canim,sayet bebek yok ise,olmamasi acayip kasiyor insani..bekliyorum canim,hakkimda hayirlisi ne ise öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?