Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar bir gün kararlastirip toplu dua yapalimmi maneviyatimizi arttiralim hem bu ev odevi gibi gördümüz gebelik stresini biraz atariz ha...

kizlar bir gün kararlastirip toplu dua yapalimmi maneviyatimizi arttiralim hem bu ev odevi gibi gördümüz gebelik stresini biraz atariz ha...
canım biz dua yapıyorduk aslında ama yasak geldiği için artık yapamıyoruz yani burda dua yapılması yasakmış maleseffff
hepimizin canim allah mutluluklarmizi bebislerle taclandirsin

amin inşallah

kizlar bir yere gitmeyin bir yerede gittim sanmayin ben geliyom kizlara bir bakiyim ne yapiyorlar sessizlik olunca bir garip oluyom

bendede oluyor canım..

prolaktin yüksek oldugu için verdiler. bu durumda hamilekalamam kalırsam düşermiş.
canim bu ilaci niye verdiler gebelikle ne ilgisi varmis

6501

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konu Bilgileri

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

garip,
lagrima+,
AnaToLia_,
karakiz06,
ebrar_53+,
vyeliz,
swcnprlk,
ecrinsamet

herkese selam kizlarr,oooo masallah topigimiz kalabalik bu aksam..

kızlar bu adetöncesi ne gibi belirtiler oluyo bilgisi olan varsa yazabilrmi.benim adetim 4 gün geçti bugün test yaptım ama negatif çıktı.karnımda çok ağrıyo,bilgisi olan varsa bizim gibi umut bekleyenlerle paylaşabilirmi:44:

kizlar bir yere gitmeyin bir yerede gittim sanmayin ben geliyom kizlara bir bakiyim ne yapiyorlar sessizlik olunca bir garip oluyom
tamam tatlım sen bak sessizlik olunca her zaman korkarım vardır altında bi sebep
bendede oluyor canım..

prolaktin yüksek oldugu için verdiler. bu durumda hamilekalamam kalırsam düşermiş.
ay çok gıcık bir durum yanlış yazıyo insan yada atlıyabiliyo
kuzum hoşgeldin nasılsın söküldümü adet ?
topik kalabalık evet çok şükür
canım herkesde farklı belirtiler oluyo
senin hep gecikirmi yoksa ilk kezmi oluyo bide kendini tanıtırmısıon nezamandır istiyosun bebek

bu ara çok sık misafir geliyor.. gelsinler gelsinler misafir dokus kısmetiyle gelir birini yer sekizini bırakırmışş.. hepsini yemeyin heeee
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 8 ziyaretçi)

ebrar_53 AnaToLia_+ swcnprlk+ karakiz06 ecrinsamet+ lagrima+

kızlar yine maşallahı var misafirlerin ay artık şaşırıyorum yavv

selam cnm hoşgeldinnn
kişiden kişiye değişiyor cnm bildiğim kadarıyla yaa

günde 3 sakinleştirici içince melek olurum düşmesi normal ama ilaçsız düşmesi önemli
tabi haklısın

hosbulduk ebrarimiyiyim sukur,sen nasilsin?yok canim yaa,hala kahverengi akinti olarak devam ediyor

6501

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

garip,
lagrima+,
AnaToLia_,
karakiz06,
ebrar_53+,
vyeliz,
swcnprlk,
ecrinsamet

herkese selam kizlarr,oooo masallah topigimiz kalabalik bu aksam..

selammmmmmmm nasılsın??????

topikleri ara var topiklerde erken hamilelik belirtileri die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…