Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya kızlar valla bazı şeyler beni şaşırttı oyüzden kitlendim resmen yaa
buarada kardeloşun verdiği link herkesde farklı olabilir haberiniz olsun

Aleyküm selam canım bende bilgisayar başında belirti araması yapıyorum sonunda çizicem valla sen nasılsın canım.

Ayy cnm yaa yapma ne olur kendine eziyet ediyorsun şuan belirti olsa bile ilaçlardan kaynaklı da olabilir günün gelinceye dek dayan kuzum inşaallah meleğin senledir...

ya bende açılıp,sizde açılmaması enterasan.
bi arkadaşımız burda bize başka şeyler yazmış,ordakilere bambaşka şeyler,hangisi doğru bilemedim,yada yalanın ne gereği vardı?

ya kızlar valla bazı şeyler beni şaşırttı oyüzden kitlendim resmen yaa
buarada kardeloşun verdiği link herkesde farklı olabilir haberiniz olsun
Yaaa ben anlamadım anlatsanıza sen kaçıncı sayfayı okudun bu arada.

Ayy cnm yaa yapma ne olur kendine eziyet ediyorsun şuan belirti olsa bile ilaçlardan kaynaklı da olabilir günün gelinceye dek dayan kuzum inşaallah meleğin senledir...
Amin inşallah anatoliacım.......

banum sıkılma kuzum dinlemede kendini rahat ol bak herşey çok daha iyi olcak
kaç gün var test gününe ?

buarada kızlar pc kitlendi kusura bakmayın gecikti cevabım

banum sıkılma kuzum dinlemede kendini rahat ol bak herşey çok daha iyi olcak
kaç gün var test gününe ?

buarada kızlar pc kitlendi kusura bakmayın gecikti cevabım
6 GÜNNN kaldı 12.günde yaptırıcam test günü evlilik yıldönümüm 8 temmuz pozitif olursa ilk size söyliycemmm bu ay birde 31 doğum günüm ay inşallah hepsi çok güzel geçer...

6 GÜNNN kaldı 12.günde yaptırıcam test günü evlilik yıldönümüm 8 temmuz pozitif olursa ilk size söyliycemmm bu ay birde 31 doğum günüm ay inşallah hepsi çok güzel geçer...

banum inşaallah olur yaa,bende bu ay çok istedim eşimin doğum gününe sürpriz olur diye ama nasip kısmet işte

kızlar konu erken hamilelik belirtileri topiğinde geçiyo,çok merak edenler(aslında ben merak etmedimde,keklendiğimizi düşündüm,iyiki düşünmüşüm)3207.sayfa32069.mesaj.
gerisi size kalmış arkadaşlar,benden bu kadar,azıcıkta siz araştırın canım.

ayy inşallah banum yaa ne süper olur allahım yüzünü güldürsün kuzum az kaldı heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…