- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Selamün aleyküm kızzzzzlarrrrr ne ediyonuzzzzzzz
Aleyküm selam canım bende bilgisayar başında belirti araması yapıyorum sonunda çizicem valla sen nasılsın canım.Selamün aleyküm kızzzzzlarrrrr ne ediyonuzzzzzzz
Aleyküm selam canım bende bilgisayar başında belirti araması yapıyorum sonunda çizicem valla sen nasılsın canım.
başarabilirsen lütfen yapma,arama yaparken insan hem heyecanlanıyo,hem geriliyo,dolayısıyla bu kötü bişey banucum.[/QUOTE
Doğru diyosun canımda elimde değil ne yazıkki
Kız verdiğin linkte ne var girdim bişey öremedim yada ben anlamadım yaaa...
Aleyküm selam canım bende bilgisayar başında belirti araması yapıyorum sonunda çizicem valla sen nasılsın canım.
ya kızlar valla bazı şeyler beni şaşırttı oyüzden kitlendim resmen yaa
buarada kardeloşun verdiği link herkesde farklı olabilir haberiniz olsun
Yaaa ben anlamadım anlatsanıza sen kaçıncı sayfayı okudun bu arada.ya kızlar valla bazı şeyler beni şaşırttı oyüzden kitlendim resmen yaa
buarada kardeloşun verdiği link herkesde farklı olabilir haberiniz olsun
Amin inşallah anatoliacım.......Ayy cnm yaa yapma ne olur kendine eziyet ediyorsun şuan belirti olsa bile ilaçlardan kaynaklı da olabilir günün gelinceye dek dayan kuzum inşaallah meleğin senledir...
az evvel karnım çok ağrıdı birde midem çok fena ne biliyim arkadaşım ya canım sıkıldı sanki...
Sorma kardeloş ya valla sabır ediyorum bakalım cuma nasıl olucak.İnşallah canım inşallahhh...
6 GÜNNN kaldı 12.günde yaptırıcam test günü evlilik yıldönümüm 8 temmuz pozitif olursa ilk size söyliycemmm bu ay birde 31 doğum günüm ay inşallah hepsi çok güzel geçer...banum sıkılma kuzum dinlemede kendini rahat ol bak herşey çok daha iyi olcak
kaç gün var test gününe ?
buarada kızlar pc kitlendi kusura bakmayın gecikti cevabım
6 GÜNNN kaldı 12.günde yaptırıcam test günü evlilik yıldönümüm 8 temmuz pozitif olursa ilk size söyliycemmm bu ay birde 31 doğum günüm ay inşallah hepsi çok güzel geçer...
6 GÜNNN kaldı 12.günde yaptırıcam test günü evlilik yıldönümüm 8 temmuz pozitif olursa ilk size söyliycemmm bu ay birde 31 doğum günüm ay inşallah hepsi çok güzel geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?