egalcim,yalnız şu var ki(ben okunduğu gibi yazıyorum)münihteyim,frankfurttan taşındım demiş,sen ters anlamışın.
bide belki gerçekten yetimhanede büyümüştür,onu bilemeyez,biz sadece yazdıklarını karşılaştırıp,o konuda kızalım canım.
ins aminnnnn... kizlaryaa allah herkese bebisdenn mahrum etmesinn .. ins bu topikte hatularinda birer biren hamis sonrada dogum haberlerini aliriz..Hoşgeldin cnm denize girmenle alakalı olabilir mi onu bilmiyorum ama doktora kontrole gittin mi tahlillerin yapıldı mı yani aslında bundan önce ne kadar zamandır korunmadıgın önemli tabii,hakkında hayırlısı inşaallah
Egalim oysa zaten o test sorunlu ama inşaallah bebişin gelmiştir inşaallah
Hoşgeldin cnm denize girmenle alakalı olabilir mi onu bilmiyorum ama doktora kontrole gittin mi tahlillerin yapıldı mı yani aslında bundan önce ne kadar zamandır korunmadıgın önemli tabii,hakkında hayırlısı ..
aslında biz daha yeni düşünmüştük bebeği yani haziranda korunmadık.zaten hapı bırakalı 8 ay olmuştudiğer korunma yöntemleri deniyorduk..çok mu abartıyorum acaba ama işte ne bileyim gereken her şeyi yapmıştık.
aslında biz daha yeni düşünmüştük bebeği yani haziranda korunmadık.zaten hapı bırakalı 8 ay olmuştudiğer korunma yöntemleri deniyorduk..çok mu abartıyorum acaba ama işte ne bileyim gereken her şeyi yapmıştık.
slmlarrr. kizlar ben hala adet olmadim ama acayippp belim agriiyor heran gelebilir.sizler nasilsiniz. assagida rana ile lagrimayi gördüm nasilsiniz kizlar.:81::81:
arkadaşlar mrb bende haziranda anne olmak istiyordum ama olmadı.acaba sorun denize girmemde olabilir mi?ovulasyondan sonra gerkenleri yaptık gün aşırı ama en son adetimin bitişinden sonra hergün neredeyse denize girdim..sizce problem denize girmemdemi?çok moralim bozuldu bugün adet olunca(((
Cok istiyorum anne olmayi,ah birde esimden ayrilmasaydim...ya belki konuya uymuyorum ama anne olmayi cok isterdim,istiyorum.
anladım cnm tamam ben de salmayayım o zaman bundan sonra dışarı.aa walla super olur çek ve koy bir zahmet bır ara cnmbanucum benimde ayın 8i.hadi hayırlısı olsun inşşş.
enee neler olmuş topiktee.bide melek diye biri vardı o dedi ben senin 1 çocuğun var biliyodum diye,oda dedi resimdekini sordun bende adını söyledim 1 demedim diye.hatta bende geldiği günkü yazıları tekrar kontrol ettim 36 yaşındayım 4 çocuğum var yazmış.hatta meleğe de dedim yanlışlığın var herhalde diye.ne safım ben yaa.melek zaten dediğiniz topikte yazıyormuş o daha iyi tanıyordur zaten onu yazılarından.dicek bişey yok ne denir ki allaha havale edilir.
ay garibim unutuyodum senii.hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller.varsa hakkım helal hoş olsun canım.allaha emanetsin.güle güle.
sevcanım otele varmışsınız.kaplumbağa konusunda nedenini bilmiyorum eşime satan kişi demiş.dışarı bırakma diye.belkide onların ne zaman suya girmek isteyeceğini bilemediğimiz içindir.eşim onların akvaryumu bi temizlesin bende resmini çeker koyarım sana bizim koca bebeklerin.
ewet ablam yaa mahvolduk ama dönüşü iptal ettik.çekılmez bır daha dıye uçak bıletı aldık.tatıl yorgunluguyla hıcc cekılmez yaahepinize güzel bir haftasonu diliyorum
valla hepiniz çok sinirlenmişsiniz haklı olarak bende çok ama çok şaşırdım bize neden böyle bişey dediğini açıklıyabilcekmi arkadaş acaba çok merak ediyorum ???
SEVCANIM demek yol yordu seni tatlım valla bende pek sevmiyorum otobüs yolculuğunu yaa ayakları şişiyo insanın .neyse şimdi tadını çıkar tatilin .inşallah çok keyifli geçer ...
EGALİM burdasın kuzum ama şimdi çıkmam gerek öpüyorum seni tatlım
ayy ne kadr sahtekar bu ınsanlar ya öbür dunyası da war bunun yaakizlar yaaa basima cook kötü bisi geldi hiicc aklima gelmemisti. gercekten insanlik olmus beee..
simdi kizlar 2 gündür test yapiyori hafif cizgi cikioo ben seviniom tabiii ama bi sabah bi aksam yapiomm belrlesiyomu diee hevesleniomm tabiii sonra nezaman yapsam hep ayni dercede cizgi artik süphelenmeye basladimm ne belirlisiyo ne kaybolu aldigim bütün testlerin paketini actim baktim ne göüyüm hepsinde hafif cizgi kullanilmamislar baktim bakin hepsinde cook hafif var tabi idrarlada bulusuncada belirlesioo allahim bu nebicim bi satis mantigidir yarabbim yanii umutlaru uctu gitti puuffff kus oldu size tavsiyem testi yapmadan önce inceleyinn.. ammaa cook kötü oldum yaaa birden kendimi bosluga düsmüs gibi hissetim nedadarda ümitlenmistimm
kendını savunmak ıcın yazmıssın ewet ama tatmın edıcı değil.herkes bılır nıce arkadaşlarımız war aılevı sorunlarını anlatan fakat hıckımse tarafından elestırı almıyorlar,bu topık diğerlerı gıbı degıl bana gore.daha samımı buradakı ınsanlar.senı anlardı herkes yalan soylemeseydın...ben senın gıbı ınsanlardan cok korkarım,yalan soylemek tehlıkelı bırsey bence.allah gostermesın senın yerıne koyuyorum kendımı de içimde tutamazdım anlatırdım ılk kendımı tanıttıgımda.benden buyuksun ama tavsıyem;en ufak,buyuk fark etmez yalan yalandır.hee cekındınmı anlatmaya o zaman yetımhanede buyudugunu vs. neden anlatıyorsun kı.hıcbırısı cekınılecek konular degıl.herkesın basına gelebılır,allah gostermesın.bir ınsan yalan soylerse bırdahakı sözlerıne nasıl ınanılsın savunma olsa bıle.ben buna da ınanmadım mesela.bu topıkte barınamazsın sanırım,kımse senle konusmaz.bunu kotu nıyetle soylemıyorum arkadaslarımı tanıyorum!cok hos yazmisizgercekten ben sitenizde yeniydim ve kimseyi tanimiyordum tanimadim insanlara ikinci evliyim diyemezdim siteye ilk baska bir topikte basladim ve tek cocugum var ilk esimden bir kizim var dogru frankfuttan münihe evlenip geldim urfali bir adam ve 3 kizi var hemen bunlari anlatamazdim ama LAGRIMA isimli nic bir gün kocanin seks filmleri seyrettini yazmistin bende ben bunlari yasadim bir gün sana ayrintili anlatirim demistim belki hatirlarsin egerki esimin kardesi bizde olmasaydi ben 4 kizim var demeyecektim ama iyi de oldu esim benim kizimi hesaplarken benim onun kizlarini saymamam ayipti belki hakettim dediklerinizi ama her topige girin özellikle egal sen meraklisin arastirmaya bak bakali 4 cocugumdan baska neyi nerde yalan söylemisim hepiniz kadinsiniz ve blki kiziniz var ve belkide kizlariniz olacak büyük konusmayin bende bu kaderi isteyip sahip olmadim cocuk sayiyisiyla baslayan bu mahkemenin sonunda vicdanlariniza bir sorun ne kadar ileridesiniz ben vicdanim cok sorguladim evet esimin dedigi gibi bizim 4 kizimiz var yinede sevgiyle kalin dilekleriniz kabul olsun umarim egal tek kocada kalirsin hele ithal gelinsen siki siki sahip ol evliligine herkes kolay bir hayat kuramiyor hayatin bilmedigin cok rengi vardir bunlari aciklamayabilirdim kaybolurdum intte email acip yeni üye olmak 3 dakikayi alir ama ben sizin samimiyetinizi kullanmadim sadece size icimi acack kadar zaman bulamadim neyse uzatmayim hersey gönlünüzce olsun
EWET BANUCUGUM YA BEN DE DISARDAN GELDIM KIMSECIKLER YOK UMUTLA GIRMSITIM KISMET ARTIK...Merhaba anatolia naber nasılsın bugece kimsecikler yok...
canım ya şimdi bile çekerdim resimlerini ama akvaryum büyük olunca eşimin de işleri yoğun olunca temizlemeyi biraz geciktiriyo.suyu kirlendi ama bende temizleyemem çünkü kocamanlar elime alamam.anladım cnm tamam ben de salmayayım o zaman bundan sonra dışarı.aa walla super olur çek ve koy bir zahmet bır ara cnm)
ewet ablam yaa mahvolduk ama dönüşü iptal ettik.çekılmez bır daha dıye uçak bıletı aldık.tatıl yorgunluguyla hıcc cekılmez yaa
güzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım abla
ayy ne kadr sahtekar bu ınsanlar ya öbür dunyası da war bunun yaa
kendını savunmak ıcın yazmıssın ewet ama tatmın edıcı değil.herkes bılır nıce arkadaşlarımız war aılevı sorunlarını anlatan fakat hıckımse tarafından elestırı almıyorlar,bu topık diğerlerı gıbı degıl bana gore.daha samımı buradakı ınsanlar.senı anlardı herkes yalan soylemeseydın...ben senın gıbı ınsanlardan cok korkarım,yalan soylemek tehlıkelı bırsey bence.allah gostermesın senın yerıne koyuyorum kendımı de içimde tutamazdım anlatırdım ılk kendımı tanıttıgımda.benden buyuksun ama tavsıyem;en ufak,buyuk fark etmez yalan yalandır.hee cekındınmı anlatmaya o zaman yetımhanede buyudugunu vs. neden anlatıyorsun kı.hıcbırısı cekınılecek konular degıl.herkesın basına gelebılır,allah gostermesın.bir ınsan yalan soylerse bırdahakı sözlerıne nasıl ınanılsın savunma olsa bıle.ben buna da ınanmadım mesela.bu topıkte barınamazsın sanırım,kımse senle konusmaz.bunu kotu nıyetle soylemıyorum arkadaslarımı tanıyorum!
sen en ıyısı dıger topıklerde dewam et,gıdebıldığı kadar.Allah!a emanet ol.he bu arada lagrımayı yazmıssın.bak onun yazısını okumussun o kız neden cekınmeden anlatıyor ozel durumlarını...
ÇÜNKÜ BU TOPİKTE DÜRÜST İNSANLAR VAR,YALIN insanlar...
EWET BANUCUGUM YA BEN DE DISARDAN GELDIM KIMSECIKLER YOK UMUTLA GIRMSITIM KISMET ARTIK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?