Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm ben sadece öylece alinti yaptim yazisini degistirmedim.. bende öyle anladim ama diger tarafta urfaliyim surasindayim yazmiss orda almanya ile bisi bahsetmemis ben onu görünce kizdim . ama kocasida urfaliymis ama insan ne yazdigini bilecek ben asla ankaraliyim demiyorum sadece orda dogdum ama almayada yasiyorum diyorum insanlara kendini yanlis tanitmanin bi anlami yok zaten herkes kendi nerde taincani bilir burasi kadin sitesi bilmem ne sitesi deil buraya gelen zaten önceleri takip edip gelio yani azda olsa konusmalarin icerigini bilio o yüzden demistimm. valla cnmm ben pek inanmadim ama öyleysede yani yetim hanede büyüdüyse bunu kullanmanin bi anlamiyok birde yazmis orda ytistiegim icin orda ögrendim herkesden özürdileymeyi gibi bisi yazmis hakliysa dilemesin cünkü artik yetimhanende degil 40 yasindaki kadinada ben ögretemem kendi kücümseye hic bizaman yükselemz diger tarafta yazdiklarini yine okudugum icin söyledim o sözü yoksa yetimlerre öksüzlere zaten bisey demem cünkü biliyorum nekadar günh oldugunu .. oyuzde iste cnmm

ins aminnnnn... kizlaryaa allah herkese bebisdenn mahrum etmesinn .. ins bu topikte hatularinda birer biren hamis sonrada dogum haberlerini aliriz..

Daha çok yenisin cnm hemen ilk adan bu kadar stres yapmamanı öneririm,biraz daha deneyin olmazsa eğer, ki inşaallah gerek kalmaz doktor kontrolüne başlarsınız...Hayırlısı inşaallahh....

ben iyiym canlarım szilerden naber mevlam herkee iyilik versin işn eşim dışarda bende fırsattan istifade geldim buraya ama şimdi gelir biraz geçmişe baktım fazla okuyamadım inş herkez iyidir

ama ama bize 19 yıllık evliyim dedin,o zaman bu da yalanmış,hani başka yalan konuşmadım diyosun ya.
ayrıca hiçççç yalan söylemene gerek yoktu,böyle daha mı iyi oldu sanki.
konuyu araştıran benim ama sen egal e kızmışın,bunu da anlamadım,uslubun hiç hoş değil,madem ilk evliliğin bitmesini yaşadın,zorluğunu biliyosun,bi hemcinsin için ne kadar kızsan bile bu şekilde konuşmanı kınıyorum.

slmlarrr. kizlar ben hala adet olmadim ama acayippp belim agriiyor heran gelebilir.sizler nasilsiniz. assagida rana ile lagrimayi gördüm nasilsiniz kizlar.:81::81:

Son düzenleme:
slmlarrr. kizlar ben hala adet olmadim ama acayippp belim agriiyor heran gelebilir.sizler nasilsiniz. assagida rana ile lagrimayi gördüm nasilsiniz kizlar.:81::81:

hayırlısı olsun cnm eger bebiş yoksa gelsinki rahatla .....
bizde yeni geldik ewe yol beni çok sarsıyor ya bidaha çıkmıcam ewden ....

kusura bakma cnm. kargasa sana dönemedim. moralini yüksek tut cnm. benim 1,5 yil oldu tik yok yani denizle alakasi yok tatlim sen yeterki kafani rahat tut üstüne düsme kontrollerini ol eger bisi yoksa zamani gelince gelir melegin. valla ohh keyfine bak düsün ben nezamdir gitmek istiyordum deniz esim ve ben calistigimizdan firsat olmuyordu bizde bi pazar günü gitti aksama kadar denizden cikmadi bebeler gibi olduydum denizde:90::90::90: keyfini cikar..

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 9 ziyaretçi)
egal karde AnaToLia_

masssallah ziyaretcilerimize nekadar tutulan topikmis burasi
anatolia cnm nasilsin.

Cok istiyorum anne olmayi,ah birde esimden ayrilmasaydim...ya belki konuya uymuyorum ama anne olmayi cok isterdim,istiyorum.

Valla karakız bu yazdıkların doğruysa keşke önceden yazsaydın böyle suçlanmasaydın biz şimdi sana nasıl güvenebiliriz imkanı varmı sen olsan kendine inanırmısın?...

Merhaba kızlar eve yeni geldim bugün bayağa gezdik önce sabah ablamlara kahvaltıya ordanda dışarı çıktık iyi stres attım.Bir ara eve gelirken test alıcaktım son anda vazgeçtim bekliyim dedim ama benim iş belli olmaz belki sabah yaparım hepinizi çookkk öptüm iyigeceler.
Kardelencim yetişemedim sana tatlı rüyalar canım.

anladım cnm tamam ben de salmayayım o zaman bundan sonra dışarı.aa walla super olur çek ve koy bir zahmet bır ara cnm )

ewet ablam yaa mahvolduk ama dönüşü iptal ettik.çekılmez bır daha dıye uçak bıletı aldık.tatıl yorgunluguyla hıcc cekılmez yaa
güzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım abla

ayy ne kadr sahtekar bu ınsanlar ya öbür dunyası da war bunun yaa

kendını savunmak ıcın yazmıssın ewet ama tatmın edıcı değil.herkes bılır nıce arkadaşlarımız war aılevı sorunlarını anlatan fakat hıckımse tarafından elestırı almıyorlar,bu topık diğerlerı gıbı degıl bana gore.daha samımı buradakı ınsanlar.senı anlardı herkes yalan soylemeseydın...ben senın gıbı ınsanlardan cok korkarım,yalan soylemek tehlıkelı bırsey bence.allah gostermesın senın yerıne koyuyorum kendımı de içimde tutamazdım anlatırdım ılk kendımı tanıttıgımda.benden buyuksun ama tavsıyem;en ufak,buyuk fark etmez yalan yalandır.hee cekındınmı anlatmaya o zaman yetımhanede buyudugunu vs. neden anlatıyorsun kı.hıcbırısı cekınılecek konular degıl.herkesın basına gelebılır,allah gostermesın.bir ınsan yalan soylerse bırdahakı sözlerıne nasıl ınanılsın savunma olsa bıle.ben buna da ınanmadım mesela.bu topıkte barınamazsın sanırım,kımse senle konusmaz.bunu kotu nıyetle soylemıyorum arkadaslarımı tanıyorum!
sen en ıyısı dıger topıklerde dewam et,gıdebıldığı kadar.Allah!a emanet ol.he bu arada lagrımayı yazmıssın.bak onun yazısını okumussun o kız neden cekınmeden anlatıyor ozel durumlarını...
ÇÜNKÜ BU TOPİKTE DÜRÜST İNSANLAR VAR,YALIN insanlar...

Merhaba anatolia naber nasılsın bugece kimsecikler yok...
EWET BANUCUGUM YA BEN DE DISARDAN GELDIM KIMSECIKLER YOK UMUTLA GIRMSITIM KISMET ARTIK...

kızlar ancak gece yazabılıyorum otele gelınce.sbahtan akşama dısarda oluyoruz,yoksa sohbetllerınızı cok ozledım.gercı cok gıren de olmamıs.herkese selam olsun...
kızlar adet oldum ben yaa eşim üzüldü denıze fılan gıremeyecegı ıcın uzuldum sandı ıkna ettım onu aksıne sewındım ya dedım:)))) deli misin tatılının 2 gunu adet olmussun sewınıyorsun dıyeceksınız ama ewet cok sewındım.ilaçsız adet oldum 2 bucuk ay sonra .dr.a gıtmıstım ya gecen gun ılac wermıstı farlutal hatta ben ıcmedım tatılde olmasın donunce ıcerım dıye.kısmet olacağı warmıs oldu işte.denıze ,havuza gırmek umrumda değil,sağlığım yerınde olsun daha onemlı bu!dıyecegım şu ki adetın 2.gunu drum kontrole cagırmstı yumurta takıbı ıcın ona gore klomen yazacktı e gıdemeyecegım arayacagım drumu yarın fılan durumu anlatacagım emınım ilaç dusmanı drum ,ilacı hıc sewmedıgı ve onaylamadıgı ıcın bu ay ıcme bır dahakı ay takıple ıcersın dıyecek.fakat bundan oncekı drum hormon sonuclarıma bakarak adetın 5.gunu klomen ıc 5 gun demısti.e ben de bu ayı atlamak ıstemıyorum.hem o sekılde haMILE kalmıstım.bunu uygulayacagım,yanı oncekı sıtemımı.5.gun klomene başlayacagım.dru yıne arayacagım.sızce ne yapayım???ama gonlum ıcmekten yana we ıcecegım de sanırım.

canım ya şimdi bile çekerdim resimlerini ama akvaryum büyük olunca eşimin de işleri yoğun olunca temizlemeyi biraz geciktiriyo.suyu kirlendi ama bende temizleyemem çünkü kocamanlar elime alamam.en kısa zamanda eşime diyim temizlesin.senin yavruların anası babasıdır belki küçükken almasa bu ihtimal olabilirdi.denize havuza girmek istersen tampon kullanabilirsin canım.rahat oluyo hem eşini de yanlız bırakmamış olursun sıkılır adam sensiz denizde havuzda.

karakız herkesin dediği gibi açıklamanda kimsenin içini rahatlatmadı bende dahil.anlatmak istemeyebilirsin o zaman her yerde anlatmıcaksın.herkes her yaşadığını anlatmak zorunda değil.sana bu konuda kızan yok.ama yalan söyleyerek bi yere varamadın.sen bize evliyim 4 kızım var şurda yaşıyorum derdin geçerdin.sana kimse ilk evliliğin mi çocuklar senimi yada neden urfadasın yada neden yurt dışındasın diye soran olmazdı.yani yalansızda gizlemek istediğini gizleyebilirdin.lagrımayı örnek vermişsin,o bize olan samimiyetinden söyledi ve o an ne yapacağını bilemediği için bize danıştı.yani bu topikte olan kişilerin birbirlerine yaklaşımına bakarsan o zaman anlarsın neden senin dediklerine tepki verdiğimizi.yolun açık olsun.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar olsun inş.Allahım cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın(allah korkusu olan!!)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…