cnm ewet netten de araştırdım ben de yok takamam orama ondan ben korktum,az da olsa riski de warmış ayy kaçar içeri fılan naparız sonraa
yaa cnm bea gördüm ewet resmını de netten ama orama onu takma düşüncesi bile geriyor yapamam bunu kendımekaçmaz kız ipi var :)
Ahh anatoliacım o günleri bir görsem ama çok uzak geliyor...Banumm biraz daha sabır kolay değil biliyorum ama pozitif çıkınca keseyi görmek için nasıl bekleyeceksin :)
Off geçmiyorki zamaniyiyim canım çok şükür.cevabım geç oldu ama kusura bakma artık.çorba yapmaya gitmiştim.
kız sık dişinibizim canımız yokmu ben cumayı bekliyom.hoş saat gibi şaşmıcak teste gerek kalmıcak benim.
Derin tatildeymiş bende kardeloştan öğrendim...ya kızlar derin nerelerde yaa 5 gündür girmemiş hiç.merak ettim hiç aksatmazdı.inş herşey yolundadır.
ecrinsamet hoşgeldın canım nasılsın?
Slm kızlar yine ben geldim... Canlarımm hala adt olmadım ben, kan testi yaptırdım sonucu 4ten sonra alıcam kısmetse inşaallah,haberiniz olsun istedim,bu arada bi haftadr annemdeydim bazılarınız bilir bugun eve geçicem eğer girebilirsem nete yazarım yine zaten, ama giremezsem eboşa hbr veririm ben.... İnşaallah bebiş vardır hiçbişe hissetmiyorum ben belirti falan hiç yokİnşaallah boş boş dönmemm
hadi inş cnmm güsell haberlerle gell
Sağol cnm bnm inşaallah....
cnm ewet ya şükür hastalandım,şans demektir bu
canım yaa kadında da ewlat warmış.hiç mi üzülmüyor o cocuklar için.adam da yani bılmıyorum ama baba demek çok zor ona.ne raht ınsanlar war yaaa.hem sizin hayatınız engebeli sayelerınde hem de çocukların...
cnm yakıyı bılmem ama cok sıcak yaparmıs o yaa eşim yapmıs bır kere de dayanamamıs çıkartmış.sen bardak vurdursana kocakarı uygulamaları denıyor fakat ıyı gelırmıs bahane belkı ama ben bardak vurdurdugum ay hamıle kalmıştım.sırtıma cok yere vurdurdum.göbek deliğimin oraya da.
:
Slm kızlar yine ben geldim... Canlarımm hala adt olmadım ben, kan testi yaptırdım sonucu 4ten sonra alıcam kısmetse inşaallah,haberiniz olsun istedim,bu arada bi haftadr annemdeydim bazılarınız bilir bugun eve geçicem eğer girebilirsem nete yazarım yine zaten, ama giremezsem eboşa hbr veririm ben.... İnşaallah bebiş vardır hiçbişe hissetmiyorum ben belirti falan hiç yokİnşaallah boş boş dönmemm
canım bilmiyorum ki eger üstten göremezse alttan bakar galiba ama inş üstten görünür de alttan bakmaz .....keşke duyabilsek ayyy ne mutlu olurum yaa......cnm ben ilk yazdıgımda söyledim kesinlikle ıslatmadan çıkarın diye,yoksa çok kötü oluyormuş derini yıpratıyormuş resmen kuruyken çok kolay,onla banyo yapıyım deme sakın :)
Ranam maşallah cnm,keseye alttan mı bakacak yoksa karından mı cnm hadi bakalım inşaallah kalp atışıda duyulur o sıra :)
inşşşş canım benim hayırlısıyla keseyide görürsek ne mutlu bize.....canım maaşallahne güsel yükselmişş inş keseciğide görürsün
kardeloşum nasılsın cnm
anotonyaa sen nasılsın cnmm
saol cnm bnm......ayyy ne güzellçok sevindim
şuan için herşey yolunda ablacım bi sorunumuz yok inş hep böyle dewam eder .....ranam kusura bakma canım çıkmıştım görmedim
ben iyiyim şükür sen nasılsın herşey yolunda değilmi iyi bak kendinede bebişede kuzum
canım yaa dur bakalım belli olmaz belkide test hatalı değildir yani hamilesindir inşallah yani canını sıkma kuzucum
derdam esmacık nasıl annecin nasıl gördümü esma sultanı .çok öpüyorum seni kuzum
ohh negüzel olmuş banum yaa sıkılmıştın evde iyi gelmiştir
testi henüz yapıp moralini bozma çok erken daha çıkmaz kuzum tamammı
sevcanım ohh negüzel tatil iyi geldi sana kırmızılarda geldi tabi aslında çok doğru düşünüyosun sağlık önemli olan deniz filan boş yani ama kızların dediği gibi tanpon kullanabilirsin yanlız enfazla 4 saat durmalıymış fazlatutma olurmu
dönüş için uçak tercih etmenizde iyi olmuş .iyi eğlenceler tatlım tadını çıkar
birsoşum bende seni özledim kuzu ama bendede dakika yok ügünüm .neyse sağlık olsun görüşürüz .emreyi öp benim yerime olurmu
koptum kuzum yaa alemsin kim neyi kesiyo hee :)))kuzu zaten lagrima paylaşmış peygamber efendimiz tarafındanda tavsie edilmişte günümüz için geçerlimi onu bilemiycem tabi .
kuzummm kıyamam sana yanlızmı kaldın bende görümcedeydim valizi almıştı bizimde gidip onu aldık malum yolculuk başlıyo nasipse
köprüden önce son çıkış ????nasıl olduğunu çok merak ettim biara msnde anlat kanka :))
ecem bizde özledik kuzum ne yoğunsun sen yaa ben kendimi diyorumda sen benden fenasın yani :))
ayy maşallah ranam inşallah keseyideyide pıt pıtlarıda duyarsın kuzum
canım benim bugece yoktum evde hepinizi kaçırdım nasip başka zamana inşallah
ya bizim BONCUK eve dönmüş olması gerek hiç uğramadı merak ettim nerelerde bu hatun yaa
kızlar bugün hep dışardaydım önce arkadaşa gittim oğlu duvardan düşmüştü hastaneden çıktılar şükür ziyarete gittim sonrada kociş işten çıkınca ablasına gittik anca bu saat oldu eve gelmemiz .hepiniz iyisinidir inşallah .ben çok iyiyim şükür hatta nedendir bilmem keyfim yerinde
saol SEWCANIMMMM.....saol teyzesi inşşşş.....ranam canımm alıntıda almışım yazını fakat cewap yazmamışım he he
canım süper değerın yukselmiş,sağlıkla büyüsün inşallah yawrun...
Hiç canım hepimiz hamileyiz ::)))))))))))))))
Ohhh çok sevindim süper...
Ohh negüzel keyfin yerinde lması hep böyle olcanım bende dün hastanenin kapısından döndüm tahlil için valla nasıl geçicek bu zaman bilmem yani.
Hayırlısı olsun bende aynı gün aşılama oldum dün bende yaptırıcaktım son anda döndüm laborant kızda bekle 2 gün sonra yaptır dedi sabret bakalım kaç yumurtan vardı benim tekti.
Hayırlısı be canım gelmiş olmasıda iyi en azından ümidimiz oluyor...
Canım merakla bekliyorum hedi bakalım ben idrarada baktım tek çizgi yine :Slm kızlar yine ben geldim... Canlarımm hala adt olmadım ben, kan testi yaptırdım sonucu 4ten sonra alıcam kısmetse inşaallah,haberiniz olsun istedim,bu arada bi haftadr annemdeydim bazılarınız bilir bugun eve geçicem eğer girebilirsem nete yazarım yine zaten, ama giremezsem eboşa hbr veririm ben.... İnşaallah bebiş vardır hiçbişe hissetmiyorum ben belirti falan hiç yokİnşaallah boş boş dönmemm
canım ya hadi hayırlısı inş vardır bebiş.ne güzel gelecek hamiş haberi.saat 4ü geçti ama hadin haber verin ama meraktan çatladım..Slm kızlar yine ben geldim... Canlarımm hala adt olmadım ben, kan testi yaptırdım sonucu 4ten sonra alıcam kısmetse inşaallah,haberiniz olsun istedim,bu arada bi haftadr annemdeydim bazılarınız bilir bugun eve geçicem eğer girebilirsem nete yazarım yine zaten, ama giremezsem eboşa hbr veririm ben.... İnşaallah bebiş vardır hiçbişe hissetmiyorum ben belirti falan hiç yokİnşaallah boş boş dönmemm
kız duramadın dimi ne ara yaptın testi.zaten erken yaptın aşılama oldun sen en erken çıkması gereken tarih aşılamanın 12.ci günü.ve sen 3 gün erken yaptın.Canım merakla bekliyorum hedi bakalım ben idrarada baktım tek çizgi yine :(((
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
SeLiNa23
ziyaretçi sabitledi kesin bizden biri anatolianın haberini bekliyo.ya bizdensen gel hele iki laf ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?