Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya kızlar derin nerelerde yaa 5 gündür girmemiş hiç.merak ettim hiç aksatmazdı.inş herşey yolundadır.

ayy cnm ınşallah vardır bebişin gelişiyordur sabret bakalım bıraz daha...güzel hberlerını beklıyorum...

dr.umu arayacağım öğleden sonra cnm bakalım ne dıyecekk

kısçeler selam...sabredin yahuu acık )

kızlar derin iyiydi,tatile çıkcaktı ve netinde sorun vardı,bide hepinize selamı vardı.
egalcim,inşallah sürpriz bi şekilde gelir bebeğin.

kızlar derin iyiydi,tatile çıkcaktı ve netinde sorun vardı,bide hepinize selamı vardı.
egalcim,inşallah sürpriz bi şekilde gelir bebeğin.

aa ben atladım mı acaba görmedım tatıle gıdecegını yazdıgını fılan yaa,e işe yenı başlamıştı tatile nasıl cıktı ki?ıyı hadı kafa dınler barı cnm yaaa

hoşbulduk canım,ben daha anca kahvaltı yaptım,sanırım çoğunuz öğle yemeğine acıktınız.
ewet cnm aynen ben 2.ye acıktım.

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın?aradınmı dr u
ıyıyım canm şükür ben de.aradım cnm da sabahları tüp bebek bölümündeydi o unuttum,öğleden sonra 1 bucuk gibi arayacağım cnm

cnmm kardeloşumm evet yakıyla olmaz abdest bir ara ben sırtıma cook yakmıstım yakı ağrılarım yüzünden hep tak cıkart yapmıstım cok yakar o istersen kesersin yarısını

canım inş gebesindirr aksam bende cok heycan yaptım
biliyorsun iki gün daa sabırr:82:

derin yazmadı canım tatile çıkacağını,netinde sorun olmuş ya ondan yazamadı yani,eşinin yıllık izin zamanı gelince,aynı yerde çalıştıkları için,ona da vermişler sanırım.
cnmm kardeloşumm evet yakıyla olmaz abdest bir ara ben sırtıma cook yakmıstım yakı ağrılarım yüzünden hep tak cıkart yapmıstım cok yakar o istersen kesersin yarısını

bi iki gün daha dayancam artık,herşey bebik için.

hadi bakalım inş senin için hayırlı olacak bi yöntem söyler.

yaaa kızla ben baktım da sbahtan berı gelen mıktar az pede,yani nasıl desem cewız genişliğinde gelmiş,girilir mi böyle denize sizce?

anladım cnm iyi olmuş yaaa çok yoruldu yawrum kendıne gelsin bıraz

hadi bakalım inş senin için hayırlı olacak bi yöntem söyler.
ınşallah cnm bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…