canlarım nasılsınn :92:
benden haberlerr sizee gecen hafta pazartesi 27/06 da aşılama yaptırdım çok zor geçti canım ciddi anlamda yandı rahmim dar oldugu için giremedi doktorum neyse hallettikk dün dayanamadım ve test yaptım biliyorum çok erkendi erken gebelik testlerinden aldım elixsirle beraber yaptık =) bana kalsa atardım yok diye eliksirim dikkatli bak değince çok hafif bir cizgi gördüm ama silik yanlış gördüğümü düşündüm ablamı aradım aynsını oda gördü kan testi yaptırmaya gittim 0.646 çıktı sonuç doktorumu aradım bana çok erken oldugunun mu rakamın muallakta oldugunu 2 gün sonra tekrar yapmam gerektiğini söledii tabi ben nasıl dayanıcam bilmiyorumm =)
işte böle kızlar sizce gebemiyim ne dersiniz???
dr.umu arayacağım öğleden sonra cnm bakalım ne dıyecekkanlatırım ben sana köprüyü de,çıkışı da
evet yaaa,nerde bizim boncuk kız?
canım,bazı dr lar senin dediğin gibi yapsada,prespektüsünde,dr kontrolünde kullanın kesinlikle diyo,genede sen bilirsin,kendin için en doğru kararı sen verceksin canım.
cicişim,çok erken canım,dr lar boşuna 12 gün sonra yaptırın demiyolar,kendini strese sokma,rahat ol mümkün olduğunca,inşallah gelmiştir minişin.
kısçeler selam...sabredin yahuu acıkiyiyim canım çok şükür.cevabım geç oldu ama kusura bakma artık.çorba yapmaya gitmiştim.
kız sık dişinibizim canımız yokmu ben cumayı bekliyom.hoş saat gibi şaşmıcak teste gerek kalmıcak benim.
kardelen sen de hoşgeldın cnm nasılsın??
selına selm cnm altta gordum senı.nasılsın?ben de merak ettım cnm derını yaa mesaj atacagım sımdı
kızlar derin iyiydi,tatile çıkcaktı ve netinde sorun vardı,bide hepinize selamı vardı.
egalcim,inşallah sürpriz bi şekilde gelir bebeğin.
ewet cnm aynen ben 2.ye acıktım.hoşbulduk canım,ben daha anca kahvaltı yaptım,sanırım çoğunuz öğle yemeğine acıktınız.
ıyıyım canm şükür ben de.aradım cnm da sabahları tüp bebek bölümündeydi o unuttum,öğleden sonra 1 bucuk gibi arayacağım cnmiyiyim canım çok şükür sen nasılsın?aradınmı dr u
malesef ben çıkınca gelmişin canım.
kız,ALLAH senin iyiliğini versin e miiiii,presed bambaşka bişey,jel gibi bişey ve kayganlaştırıcı ve sepermleri daha kolay ulaştırıcı etkisi varmış.
tutiş,korkma bende kuruyken çıkardım da,ama bana kocakarının birisi,yakıyla apdest alabilirsin dediydi,ama ben almam,illaki kuru yer kalabilir diye korkarım
canlarım nasılsınn :92:
benden haberlerr sizee gecen hafta pazartesi 27/06 da aşılama yaptırdım çok zor geçti canım ciddi anlamda yandı rahmim dar oldugu için giremedi doktorum neyse hallettikk dün dayanamadım ve test yaptım biliyorum çok erkendi erken gebelik testlerinden aldım elixsirle beraber yaptık =) bana kalsa atardım yok diye eliksirim dikkatli bak değince çok hafif bir cizgi gördüm ama silik yanlış gördüğümü düşündüm ablamı aradım aynsını oda gördü kan testi yaptırmaya gittim 0.646 çıktı sonuç doktorumu aradım bana çok erken oldugunun mu rakamın muallakta oldugunu 2 gün sonra tekrar yapmam gerektiğini söledii tabi ben nasıl dayanıcam bilmiyorumm =)
işte böle kızlar sizce gebemiyim ne dersiniz???
derin yazmadı canım tatile çıkacağını,netinde sorun olmuş ya ondan yazamadı yani,eşinin yıllık izin zamanı gelince,aynı yerde çalıştıkları için,ona da vermişler sanırım.aa ben atladım mı acaba görmedım tatıle gıdecegını yazdıgını fılan yaa,e işe yenı başlamıştı tatile nasıl cıktı ki?ıyı hadı kafa dınler barı cnm yaaa
ewet cnm aynen ben 2.ye acıktım.
ıyıyım canm şükür ben de.aradım cnm da sabahları tüp bebek bölümündeydi o unuttum,öğleden sonra 1 bucuk gibi arayacağım cnm
cnmm kardeloşumm evet yakıyla olmaz abdest bir ara ben sırtıma cook yakmıstım yakı ağrılarım yüzünden hep tak cıkart yapmıstım cok yakar o istersen kesersin yarısını
aa ben atladım mı acaba görmedım tatıle gıdecegını yazdıgını fılan yaa,e işe yenı başlamıştı tatile nasıl cıktı ki?ıyı hadı kafa dınler barı cnm yaaa
ewet cnm aynen ben 2.ye acıktım.
ıyıyım canm şükür ben de.aradım cnm da sabahları tüp bebek bölümündeydi o unuttum,öğleden sonra 1 bucuk gibi arayacağım cnm
anladım cnm iyi olmuş yaaa çok yoruldu yawrum kendıne gelsin bırazderin yazmadı canım tatile çıkacağını,netinde sorun olmuş ya ondan yazamadı yani,eşinin yıllık izin zamanı gelince,aynı yerde çalıştıkları için,ona da vermişler sanırım.
bi iki gün daha dayancam artık,herşey bebik için.
ınşallah cnm bakalım.hadi bakalım inş senin için hayırlı olacak bi yöntem söyler.
ponpamı ne diyorlar cnm ondan taksana b ende hiç kullanmadım ama burda okumustumyaaa kızla ben baktım da sbahtan berı gelen mıktar az pede,yani nasıl desem cewız genişliğinde gelmiş,girilir mi böyle denize sizce?
yaaa kızla ben baktım da sbahtan berı gelen mıktar az pede,yani nasıl desem cewız genişliğinde gelmiş,girilir mi böyle denize sizce?
cnm ewet netten de araştırdım ben de yok takamam orama ondan ben korktum,az da olsa riski de warmış ayy kaçar içeri fılan naparız sonraaponpamı ne diyorlar cnm ondan taksana b ende hiç kullanmadım ama burda okumustum
cnm tamam o zaman girmeyeceğim bugün de.yarın girerim artık ...canım az yada çok rahim regliyken mikrop kapmaya daha elverişlidir.tamponsuz girme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?