Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ben kulumun kalbinde üç şeye bakarım: Ameline, sabrına ve şükrüne. Bunlar benim içindir, gerisi ise kulumun kendisine aittir.((Hadis-i Kutsi))

canım maaşallah ne güsel yükselmişş inş keseciğide görürsün

kardeloşum nasılsın cnm
anotonyaa sen nasılsın cnmm

malesef ben çıkınca gelmişin canım.
kıss bu presed nasıl birşeyy kuyuk sokumu fln anlamadım kii

kız,ALLAH senin iyiliğini versin e miiiii,presed bambaşka bişey,jel gibi bişey ve kayganlaştırıcı ve sepermleri daha kolay ulaştırıcı etkisi varmış.
tutiş,korkma bende kuruyken çıkardım da,ama bana kocakarının birisi,yakıyla apdest alabilirsin dediydi,ama ben almam,illaki kuru yer kalabilir diye korkarım

ablacım nasılsın ????özledim seni yaaa
ranam kusura bakma canım çıkmıştım görmedim
ben iyiyim şükür sen nasılsın herşey yolunda değilmi iyi bak kendinede bebişede kuzum
canım yaa dur bakalım belli olmaz belkide test hatalı değildir yani hamilesindir inşallah yani canını sıkma kuzucum
ben iyiym canlarım szilerden naber mevlam herkee iyilik versin işn eşim dışarda bende fırsattan istifade geldim buraya ama şimdi gelir biraz geçmişe baktım fazla okuyamadım inş herkez iyidir
derdam esmacık nasıl annecin nasıl gördümü esma sultanı .çok öpüyorum seni kuzum
ohh negüzel olmuş banum yaa sıkılmıştın evde iyi gelmiştir
testi henüz yapıp moralini bozma çok erken daha çıkmaz kuzum tamammı
sevcanım ohh negüzel tatil iyi geldi sana kırmızılarda geldi tabi aslında çok doğru düşünüyosun sağlık önemli olan deniz filan boş yani ama kızların dediği gibi tanpon kullanabilirsin yanlız enfazla 4 saat durmalıymış fazlatutma olurmu
dönüş için uçak tercih etmenizde iyi olmuş .iyi eğlenceler tatlım tadını çıkar
sen dediğim yere hala gitmedin demi yakıyıda yumurtlamaya yakın kuyruk sokumuna tak banada geçen çocuğu olmayan bi çift geldi bende ordan hacamat yaptım faydası oluyomuş canınıda sıkma
birsoşum bende seni özledim kuzu ama bendede dakika yok ügünüm .neyse sağlık olsun görüşürüz .emreyi öp benim yerime olurmu
selam kızlar hayırlı akşamlar.yaf hacamat ne demek.kim neyi kesiyo kız lağrıma.ben daha ne olduğunu bile bilmiyom
koptum kuzum yaa alemsin kim neyi kesiyo hee :)))kuzu zaten lagrima paylaşmış peygamber efendimiz tarafındanda tavsie edilmişte günümüz için geçerlimi onu bilemiycem tabi .
Kaç saattir geleceksiniz diye topik topik dolanıyorum,kimsenin gelmeye niyeti yok sanırım,neyse ben çıkıyorum İyi akşamlar herkese...​
kuzummm kıyamam sana yanlızmı kaldın bende görümcedeydim valizi almıştı bizimde gidip onu aldık malum yolculuk başlıyo nasipse
köprüden önce son çıkış ????nasıl olduğunu çok merak ettim biara msnde anlat kanka :))
ecem bizde özledik kuzum ne yoğunsun sen yaa ben kendimi diyorumda sen benden fenasın yani :))
ayy maşallah ranam inşallah keseyideyide pıt pıtlarıda duyarsın kuzum
neyse kızalr ben kaçarr uykum geldi herkeze hayırlı gecelerr
ebrar ablama denk geliri dedim ama gelemedim
canım benim bugece yoktum evde hepinizi kaçırdım nasip başka zamana inşallah

ya bizim BONCUK eve dönmüş olması gerek hiç uğramadı merak ettim nerelerde bu hatun yaa
kızlar bugün hep dışardaydım önce arkadaşa gittim oğlu duvardan düşmüştü hastaneden çıktılar şükür ziyarete gittim sonrada kociş işten çıkınca ablasına gittik anca bu saat oldu eve gelmemiz .hepiniz iyisinidir inşallah .ben çok iyiyim şükür hatta nedendir bilmem keyfim yerinde

ay canım ewet ya ben şimdi bile sorlanıyorum elıme almakta ya itiyorlar el ayaklarıyla elımı deliler buyunce alınmaz aSLA YAA .
canım yok ya baktım da tamponu koyamam orama :s ÜRKTÜM BEN.zaten bugun 3.gunu olacak.az gelırse gırerım.ya da yok ya gırmem mıkrop fılan kapmıyım caarsamba kesılır girerım ozaman en ıyısı.eşim de üzüldü bayaa ben giremıyorum dıye.o da gırmedı bugun denıze.gir dıye ısrar ettım gırmedi.otele donunce havuza girdi dayanamadı benı de çağırdı ayaklarımı soktum ben de oturdum havuzun kenarında napıyım

cnm ewet ya şükür hastalandım,şans demektir bu
canım yaa kadında da ewlat warmış.hiç mi üzülmüyor o cocuklar için.adam da yani bılmıyorum ama baba demek çok zor ona.ne raht ınsanlar war yaaa.hem sizin hayatınız engebeli sayelerınde hem de çocukların...

cnm yakıyı bılmem ama cok sıcak yaparmıs o yaa eşim yapmıs bır kere de dayanamamıs çıkartmış.sen bardak vurdursana kocakarı uygulamaları denıyor fakat ıyı gelırmıs bahane belkı ama ben bardak vurdurdugum ay hamıle kalmıştım.sırtıma cok yere vurdurdum.göbek deliğimin oraya da.

ewet cnm oldum ama yok ya korkuyorum takamam tampon fılan.yarına gelır sonra bıter napıyım..teşekkurler cnm.çıkarıyoruz tadını
canım yok ya gıtmem burada dr.a fılan.arayacagım yarın bakalım dr.umu ne dıyecek

cnm kistten bahsetmışsın fakat benım oncekı dr.um hamıle kalmadan oncekısı.yumurta takıbıne fılan cagırmadı benı baktı hormon degerlerıne ozaman,bana 3 ay klomen kullan adetlıyken su su günler dedi yanı 3 ay boyunca takıbe cagırmadı kist fılan olur demedı.hatta ben nette arastırma yapmıstım hep takıbe gıdıyordu herkes.o bana gerek yok onlar para için demişti,anlamadım hatta tedırgın olmustum neden takıbe çagırmıyor diye.

ewet ablam geldı kırmızılar cok sewındim yaaa :))) çıkartıyoruz tadını ablam )
geçmiş olsun komşun uza abla yaa.allah keyfini daim etsin ablam sevındım yerınde olmasına,hep öyle olsun )
ewde durmamışsın bugun abla he

ranam canımm alıntıda almışım yazını fakat cewap yazmamışım he he
canım süper değerın yukselmiş,sağlıkla büyüsün inşallah yawrun...

canlarım nasılsınn :92:

benden haberlerr sizee gecen hafta pazartesi 27/06 da aşılama yaptırdım çok zor geçti canım ciddi anlamda yandı rahmim dar oldugu için giremedi doktorum neyse hallettikk dün dayanamadım ve test yaptım biliyorum çok erkendi erken gebelik testlerinden aldım elixsirle beraber yaptık =) bana kalsa atardım yok diye eliksirim dikkatli bak değince çok hafif bir cizgi gördüm ama silik yanlış gördüğümü düşündüm ablamı aradım aynsını oda gördü kan testi yaptırmaya gittim 0.646 çıktı sonuç doktorumu aradım bana çok erken oldugunun mu rakamın muallakta oldugunu 2 gün sonra tekrar yapmam gerektiğini söledii tabi ben nasıl dayanıcam bilmiyorumm =)

işte böle kızlar sizce gebemiyim ne dersiniz???

anlatırım ben sana köprüyü de,çıkışı da
evet yaaa,nerde bizim boncuk kız?
canım,bazı dr lar senin dediğin gibi yapsada,prespektüsünde,dr kontrolünde kullanın kesinlikle diyo,genede sen bilirsin,kendin için en doğru kararı sen verceksin canım.

cicişim,çok erken canım,dr lar boşuna 12 gün sonra yaptırın demiyolar,kendini strese sokma,rahat ol mümkün olduğunca,inşallah gelmiştir minişin.

canım değerini pek anlayamadım.1in altında bi değermi o ?inş tutunmuştur bebişin.
herkeze hayırlı günler.
sanada hayırlı günler canımm,nasılsın?

Bencede yakı dururken olmaz abdest almadan çıkarman lazım....

Ya yalnız bıraktınız beni Boncuk geçen yazmıştı ama ondan sonra girmedi hiç niye ki acaba????

Cicim 3-4 gün sonra tekrarla sen onu bence gerçekten çok erken,çatlatma iğnesinin etkiside olabilir,değerin inşaallah katlanır cnm....

Bencede yakı dururken olmaz abdest almadan çıkarman lazım....

Ya yalnız bıraktınız beni Boncuk geçen yazmıştı ama ondan sonra girmedi hiç niye ki acaba????
günaydın canım hoşgeldin,nasılsın?
kizlarrr kirmizilar geldi allahtan hayirlisiymiss ..
günaydın canım hayırlısı olsun inş bir dahaki ay gelir bebişin.

Hayırlısı cnm üzüldüm ama,inşaallah en kısa zamanda gelir bebeğin....

günaydın canım hoşgeldin,nasılsın?

günaydın canım hayırlısı olsun inş bir dahaki ay gelir bebişin.

Hoşgördüm cnm sağolasın,iyiyim çok şükür sseni sormalı

Selam arkadaslar,hemüz hamile olmayan kim var?
Hiç canım hepimiz hamileyiz ::)))))))))))))))

Ohhh çok sevindim süper...

Ohh negüzel keyfin yerinde lması hep böyle olcanım bende dün hastanenin kapısından döndüm tahlil için valla nasıl geçicek bu zaman bilmem yani.

Hayırlısı olsun bende aynı gün aşılama oldum dün bende yaptırıcaktım son anda döndüm laborant kızda bekle 2 gün sonra yaptır dedi sabret bakalım kaç yumurtan vardı benim tekti.

Hayırlısı be canım gelmiş olmasıda iyi en azından ümidimiz oluyor...

Hayırlısı cnm üzüldüm ama,inşaallah en kısa zamanda gelir bebeğin....

Hoşgördüm cnm sağolasın,iyiyim çok şükür sseni sormalı
iyiyim canım çok şükür.cevabım geç oldu ama kusura bakma artık.çorba yapmaya gitmiştim.
Naber kızlar ben dayanamıyorum artık hiç heyecan yoktu şimdi 2 gündür fena oldum of baktırsammı acaba
kız sık dişini bizim canımız yokmu ben cumayı bekliyom.hoş saat gibi şaşmıcak teste gerek kalmıcak benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…