canlarım bu kutlama uzun sürerdide çıkmam gerek yaa
bugün gelindeydim kociş aradı misafir gelicek diye alel acele bişeyler yapıyorum .kusura bakmayın daha sonra görüşürüz
darısı banumdan ve cicişimden iyi haberler almaya tabi hepimizdende onlar tedavide olduğu için dedim
hadin hepinizi öptüm çok görüşmek üzere
tutişim senide öptüm taze hamiş kendine çok dikkat et
kızlar,benim size bi haberim daha var,maşallah,barekallah,ne bereketle bi günmüş.
hani bizim bi kaçağımız vardı ya.sevgili kayramız,o da hamileymiş,ama eşi şu ana kadar söylemesine izin vermediği için bize söyleyememiş
ayyyy coştuk bu gün yaaa,yok mu artıran:87::87::87::87::87:
canım koyıcam büyük resminide bi fırsatım olmadı emremizizn aşısı geldi demek izini aldı benden götürsün canımyok canım emre aşık bile oldu ama daha rahat göremedim bi süt içmeye götürüyüm dedi annesi izin verirse senin damat yatıyo yarın aşısı var azcık huysuz bugünde esma hanım nasıl emiyomu alıştınmı ona
kızlar,benim size bi haberim daha var,maşallah,barekallah,ne bereketle bi günmüş.
hani bizim bi kaçağımız vardı ya.sevgili kayramız,o da hamileymiş,ama eşi şu ana kadar söylemesine izin vermediği için bize söyleyememiş
ohhh huzur gelmiştır yawruna cnm benım ıyı yapmışsıniyidir cnm bebşe kuran dinlettiriyorum
ayy cnm benım ay gusel haberlerını beklıyoruzzz ınsallah wardır ya cok merak ettım cok bekletmeeeSlm kızlar yine ben geldim... Canlarımm hala adt olmadım ben, kan testi yaptırdım sonucu 4ten sonra alıcam kısmetse inşaallah,haberiniz olsun istedim,bu arada bi haftadr annemdeydim bazılarınız bilir bugun eve geçicem eğer girebilirsem nete yazarım yine zaten, ama giremezsem eboşa hbr veririm ben.... İnşaallah bebiş vardır hiçbişe hissetmiyorum ben belirti falan hiç yokİnşaallah boş boş dönmemm
ewet cnm :))selam kızlarrrrr.... nasılsınız bakalım bugün???
:) ne güzel bu ay kendi kendine hastalandın bak ...kendi çocuguna bile acımıyor. çok merhametsiz bir kadın.. lanet olası.. memleketine gitti dönemesin inşallah.. bizim hayat bktan oldu çocuklarınki zaten bktandı..
ben bardak işinin yapamam ki.. bizde de kimse bilmez öyle koca karı işlerini o eski kuşaktan kimsem yok bi annem var o da anlamaz :)
cnm acele etmışsin yaww bekle acıkını yıne yep okCanım merakla bekliyorum hedi bakalım ben idrarada baktım tek çizgi yine :(((
bu bebek,yawrun senı fazla üzmeyecek galıba anneesi :))AMİNNNN,
canım şuan bişeyim yok midem gayet iyi bulantım yok arada bi tuhaf oluyor oda hemen geçiyor göğüslerim hala acıyor ve hızla büyüyor taş gibi resmen çok sertleşti ....
aynı etkıyı yapmadı galıba neyse dua edın yeter sevıyroum hepınızı e ecrınde hamılelık konusundakı sorularımda cakmıstı saolsn
inşallah ecrinim yaaa inşallah çok istiyorum şeytanın bacağını kırdık kötü günler geride kaldı inşallahayy evet ablacım inş onlarında tutmustuur
kuzum benim yaa valla çok doğru hissetmişsinçok şükür allahıma bugunun bereketine hayranım.ve bugun senle olan msn de ki muhabbetteki konuya.kız dilek kapıların açıkmış o an.maşallahh.gelsin sıradakiibu arada az önce yazdım kayrama ama ben de kendime şaşkınım.bugun o kaçak olduğu için içimde bi his gelip hamile haberi verecek diyordum.tutişin hamile haberi olunca demekki bunaymış içimdeki his dedim ama.maşallahh allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin kayrammm..
canım çok saol gerçi bende konuşmuştumda gittiğini bilmiyodumkızlar belki merak edersiniz derin dün eşiyle köye gitti 3-4 gün yok ben söylerim demiştim haberiniz olsun
derdam amin kuzum yaacanım koyıcam büyük resminide bi fırsatım olmadı emremizizn aşısı geldi demek izini aldı benden götürsün canım
esma emiyo işte ama rada mamada götürüyo çaktırmadan
ayy maşallah maşallah maşallah mevlam şükür diyelim sana artsın bu haberler mevlam sen büyüksün dilerim tex vakitte kimsecik kalamsın şu tpicte bebek bekelyen
oyyy ben yerim küçük paşayı demek adı mert olucak ismiyle hayırlı yaşasın ecrinimkızlar nasıl sevindim anlatamam mertime kardeşler geliyooo oğlusum abi olcakinş
dualarımız seninle canım.sen kalbini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın bebişini allahın izniyle.
aynı etkıyı yapmadı galıba neyse dua edın yeter sevıyroum hepınızı e ecrınde hamılelık konusundakı sorularımda cakmıstı saolsn
heee,bende tutuşu haber verdim ona,şimdi deryayı da verirsem şok geçirir tatillerde kızçe.kızlar belki merak edersiniz derin dün eşiyle köye gitti 3-4 gün yok ben söylerim demiştim haberiniz olsun
amin derdacım,emdirirken özellikle bolca dua et bize tamam mı?canım koyıcam büyük resminide bi fırsatım olmadı emremizizn aşısı geldi demek izini aldı benden götürsün canım
ayy maşallah maşallah maşallah mevlam şükür diyelim sana artsın bu haberler mevlam sen büyüksün dilerim tex vakitte kimsecik kalamsın şu tpicte bebek bekelyen
kuzum nasıl aynı etki yapmadı çok ama çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
herzaman duamdasın bunu biliyosun kuzum
öyle olsun ecrincim inan 4-5 sefer olunca insan öyle sanıyo merak ediyo acaba kırdımmı diyeyok birsencim olurmu öle şeyy gözümden kaçmıstır kusura bakmaa emii
tutişim cok sevindim ALLAH tamanına erdirsin inşş
ya içimde bi his vardı ama ev kalabalık çocuklar durmuyo eltimin pğlu 3 yaşında bilgisayar diye zırlayıp duruyo eltim dayanamıyo ısrar ediyo diyo kaynanam aç diyo bilgisayar odada emre durmuyo bide 1 kızı var dilarayla onlarda koşup oynuyo birsen kafayı yiyo bilgisayara giremedim diye haber alacakmışız meğer çok sevindim kayramada tutişimede kayranın bebişi ne kadarlık haberiniz varmı kaçaklar sizi kardeloş darısı sana ve bütün topiğimizekızlar,benim size bi haberim daha var,maşallah,barekallah,ne bereketle bi günmüş.
emrede süt artık çok az olduğu için günde 8 kere mama yiyo anca yetiyo esma ne kadar olducanım koyıcam büyük resminide bi fırsatım olmadı emremizizn aşısı geldi demek izini aldı benden götürsün canım
allahım hıckımsenın kucagını bos bırakmasın kızlar su anda bıle yatarak yazıyorum sızlere ne mutluyum dıyebılıyorum ne degılım dualarınızı beklıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?