saol bıtanem ınsallah bende stres yapmamaya gayretedıyorum dr lar cok cok umıt vermıyor ama onlara kalsam hamıle de kalamazdımm rabbım korur ınsallah 24 saat yatıyorum valla ne yapayım rabbım husranla sonuclandırmasıngülüm sakın stres yapma hiçbişey olmaz bak benim bebeğim neler atlattı alcaklardı bile amam rabbim kucağıma almayı nasip etti şükür bana düşük tehliken var yat dedi doktor birgün yatamadım kalmak zorunda kaldım ama rabbim korudu meleğimi bişeycik olmaz dularım siznle canım benim
sevcanım darısı sanada canım denizede tampon koyup girebilirsin ama en çok 3 saat duracak
kayram dualarımız seninle canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın
kızlarr yokmu arttıran 2de kaldıkk 3te vardıır elbett hadi patlatın bommalarııı
ay sonuna inşallah.çoğumuzun yumurtlama dönemleri sanırım.kızlarr yokmu arttıran 2de kaldıkk 3te vardıır elbett hadi patlatın bommalarııı
bende ole dusundum sonradan aslında dovmek gelıyordur ıcınızden haklısınızda ama ben cogu zaman zaten hamıle gıbı hıssetmekten alıkoyuyorum kendımı agrılarım cok kasık ve bel agrılarım mıde bulantım da ole ve her zamankı gıbı acayıp tırsıyorum sımdı yedı haftalıgız teyzesı
kolay gelsın bıatnem benım dularım senınle ablacaım
allah razı olsun bıtanem
canlarım ben cıkıcam artık yetısemedım yazmaya oturdum da kasıgım yıne agrımaya basladı yatayım ben gıremessem kusuruma bakmayın sureklı yatarak gecırıyorum ınsallah cmt kalp atısını duyarız dualarınızı beklıyorum sızler hep dılımdesınız opuyorum herkesı allah kımseyı evlat acısı ve hasretıyle sınamasın
kızlar hepinize iyiakşamlar ben emre bey acıkmış çıkıyorum kendinize iyi bakın hergünümüz güzel haberlerle dolsun topiğimiz bol bebekli olsun hatta herkese 2 şer 3 er versin Allahım bye
8 gün var adetime daha ama...BANUCUM,
canını sıkma canım adetin ne zamandı şuan erken olabilir..
ANATOLİA,
bende çok merak ettim inş pozitiftir sonuç hadi çabuk gellll......
Bekleyebilirsem inşallahhhhcanım ya hadi hayırlısı inş vardır bebiş.ne güzel gelecek hamiş haberi.saat 4ü geçti ama hadin haber verin ama meraktan çatladım..
kız duramadın dimi ne ara yaptın testi.zaten erken yaptın aşılama oldun sen en erken çıkması gereken tarih aşılamanın 12.ci günü.ve sen 3 gün erken yaptın.ben dikkate almıyorum o sonucu,sende alamayıp moralini yüksek tutarsan iyi edersin.cuma mübarek günde yap testi ver güzel haberi inş..
kızlar müjdem vaaaaaaaaaaaaaarkoşun gelin,tutiş hamile
Canım çokkkk sevindim inanki ne diyim vallaaaAblammm Allah razı olsun çoktşk ederim,Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah....
Derdam sağol cnm bnm inşaallah devamı da gelir inşaallahhh
Kardeloşum,selinam Allah razı olsun canlarım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah duamdasınız...
Ne mutlu yaa darısı başımıza inşallahcanlarım bu kutlama uzun sürerdide çıkmam gerek yaa
bugün gelindeydim kociş aradı misafir gelicek diye alel acele bişeyler yapıyorum .kusura bakmayın daha sonra görüşürüz
darısı banumdan ve cicişimden iyi haberler almaya tabi hepimizdende onlar tedavide olduğu için dedim
hadin hepinizi öptüm çok görüşmek üzere
tutişim senide öptüm taze hamiş kendine çok dikkat et
Canım hayırlı olsun inşallahhh pıtpıtlarıdı duyarsın.aynı etkıyı yapmadı galıba neyse dua edın yeter sevıyroum hepınızı e ecrınde hamılelık konusundakı sorularımda cakmıstı saolsn
Biraz erken ama dayanamadım.ohhh huzur gelmiştır yawruna cnm benım ıyı yapmışsın)
ayy cnm benım ay gusel haberlerını beklıyoruzzz ınsallah wardır ya cok merak ettım cok bekletmeee
ewet cnm :))
öbür dunyası da war bunun cnm allah ıslah etsın ne dıyeyım.yakınımda olsan ben wurudum sana kızz))
cnm acele etmışsin yaww bekle acıkını yıne yep ok)
bu bebek,yawrun senı fazla üzmeyecek galıba anneesi :))
amın canım benım :)))sakın bı daha ole deme allah dualarımız kabul edıyor herkes teker teker anne olcak hayırlısıyla zaten dayanamadım ole deyınce bebegım esım gelınce benı dovecek ama napıyım neymıs totem yapıyormus
saol bıtanem darısı en kısa zamanda basına ınsallah kucaklarımız bos kalmaz
senı ne uzuntuden ne sevıncten aglatmak ıstemıyorum lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay yerım ben senı
kızlarr yokmu arttıran 2de kaldıkk 3te vardıır elbett hadi patlatın bommalarııı
amın cnm sağolasın.yok cnm tampon da koymam girmem desevcanım darısı sanada canım denizede tampon koyup girebilirsin ama en çok 3 saat duracak
kayram dualarımız seninle canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın
senden de cnmmbende ole dusundum sonradan aslında dovmek gelıyordur ıcınızden haklısınızda ama ben cogu zaman zaten hamıle gıbı hıssetmekten alıkoyuyorum kendımı agrılarım cok kasık ve bel agrılarım mıde bulantım da ole ve her zamankı gıbı acayıp tırsıyorum sımdı yedı haftalıgız teyzesı
kolay gelsın bıatnem benım dularım senınle ablacaım
allah razı olsun bıtanem
cnm zaten hamıle olanlara da soylıyım gazete de okudum dr.um da söyledı bılgısayar ıyı degılmıs yaydığı radyasyon fılan aman cok kullanmayın we tel de aynı sekılde kızlarrcanlarım ben cıkıcam artık yetısemedım yazmaya oturdum da kasıgım yıne agrımaya basladı yatayım ben gıremessem kusuruma bakmayın sureklı yatarak gecırıyorum ınsallah cmt kalp atısını duyarız dualarınızı beklıyorum sızler hep dılımdesınız opuyorum herkesı allah kımseyı evlat acısı ve hasretıyle sınamasın
cnm olsun yıne yaparsın test onumuzdekı gunlerde8 gün var adetime daha ama...
Bekleyebilirsem inşallahhhh
Canım çokkkk sevindim inanki ne diyim vallaaa
Ne mutlu yaa darısı başımıza inşallah
canım hayırlı olsun inşallahhh pıtpıtlarıdı duyarsın.
Biraz erken ama dayanamadım.
Kayrammmmmm cnm bnm Allah tamamına erdirsin,İnşaallah sağlıcakla kucağına alacaksın cnm
Canlarım tek tek alıntı yapamadım ama
Canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun,darısı tez zamanda sizlerin başına inşaallah
Sevcanım evet pc ve cep tlf fazlasıyla zararlı aslında bende bi haftadır sürekli kucagımda yazışıyorum sizle ama bugun son zaten bi daha bu kadar sık giremicem evimde net yok çünkü
Ben kaçtım Allah tüm dualarınızı kabul etsin canlarım öpüyorum hepinizi
yanlız kalma sana eşlik edeyım cnm ben dekoppp koppp koppp hopppp hopppp hoppppppp
ooyyyy ne sevindim ya... içim içime sığmıyor.. Allah ım olmayanalra da nasip etsin...
ben de senı opuyorum cnm.ewt aman dıkkat edın sız cnm yaaa ay hala şoktayım super yaa :))))Kayrammmmmm cnm bnm Allah tamamına erdirsin,İnşaallah sağlıcakla kucağına alacaksın cnm
Canlarım tek tek alıntı yapamadım ama
Canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun,darısı tez zamanda sizlerin başına inşaallah
Sevcanım evet pc ve cep tlf fazlasıyla zararlı aslında bende bi haftadır sürekli kucagımda yazışıyorum sizle ama bugun son zaten bi daha bu kadar sık giremicem evimde net yok çünkü
Ben kaçtım Allah tüm dualarınızı kabul etsin canlarım öpüyorum hepinizi
inşallah cnm bu aralar topiğimiz bereketlı maşallahbende anne olmak istiyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?