Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol bıtanem ınsallah bende stres yapmamaya gayretedıyorum dr lar cok cok umıt vermıyor ama onlara kalsam hamıle de kalamazdımm rabbım korur ınsallah 24 saat yatıyorum valla ne yapayım rabbım husranla sonuclandırmasın
sevcanım darısı sanada canım denizede tampon koyup girebilirsin ama en çok 3 saat duracak

kayram dualarımız seninle canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın

saol canım eksık etmeyın dualarınızdan

kızlarr yokmu arttıran 2de kaldıkk 3te vardıır elbett hadi patlatın bommalarııı
ay sonuna inşallah.çoğumuzun yumurtlama dönemleri sanırım.

oyyy,minnacık fasülye var içinde,rabbim sağlıklı bi şekilde kavuşmanı nasip etsin kayracım.

canlarım ben cıkıcam artık yetısemedım yazmaya oturdum da kasıgım yıne agrımaya basladı yatayım ben gıremessem kusuruma bakmayın sureklı yatarak gecırıyorum ınsallah cmt kalp atısını duyarız dualarınızı beklıyorum sızler hep dılımdesınız opuyorum herkesı allah kımseyı evlat acısı ve hasretıyle sınamasın

kızlar hepinize iyiakşamlar ben emre bey acıkmış çıkıyorum kendinize iyi bakın hergünümüz güzel haberlerle dolsun topiğimiz bol bebekli olsun hatta herkese 2 şer 3 er versin Allahım bye

dualarımız seninle canım sen yat dinlen.ama cmtsi bizi habersiz bırakma olurmu?öptm kendine iyi bak tekrar tebrik ederim

kızlar hepinize iyiakşamlar ben emre bey acıkmış çıkıyorum kendinize iyi bakın hergünümüz güzel haberlerle dolsun topiğimiz bol bebekli olsun hatta herkese 2 şer 3 er versin Allahım bye

güle güle canım emreciği öp benim için.telaştan kaçırdım herhalde seni bişey diyemedim.hoşçakall
derdamm sende esmayı öp benim için.nazik kız çenesi kuvvetlenince ısırıyo memişimi dersin yakında

BANUCUM,
canını sıkma canım adetin ne zamandı şuan erken olabilir..
ANATOLİA,
bende çok merak ettim inş pozitiftir sonuç hadi çabuk gellll......
8 gün var adetime daha ama...
Bekleyebilirsem inşallahhhh
kızlar müjdem vaaaaaaaaaaaaaarkoşun gelin,tutiş hamile

Canım çokkkk sevindim inanki ne diyim vallaaa
Ne mutlu yaa darısı başımıza inşallah
aynı etkıyı yapmadı galıba neyse dua edın yeter sevıyroum hepınızı e ecrınde hamılelık konusundakı sorularımda cakmıstı saolsn
Canım hayırlı olsun inşallahhh pıtpıtlarıdı duyarsın.
Biraz erken ama dayanamadım.

amın canım benım :)))

kızlarr yokmu arttıran 2de kaldıkk 3te vardıır elbett hadi patlatın bommalarııı

allah bereketımızı arttırsın walla canm ne güldüm yazına he :)))

sevcanım darısı sanada canım denizede tampon koyup girebilirsin ama en çok 3 saat duracak

kayram dualarımız seninle canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın
amın cnm sağolasın.yok cnm tampon da koymam girmem de tırstım :S

senden de cnmm

cnm zaten hamıle olanlara da soylıyım gazete de okudum dr.um da söyledı bılgısayar ıyı degılmıs yaydığı radyasyon fılan aman cok kullanmayın we tel de aynı sekılde kızlarr

cnm olsun yıne yaparsın test onumuzdekı gunlerde )

KAYRAM29
AnaToLia_
canlarım çok sevindim Allah ım sağlıkla sıhhatle kucağınıza da almayı nasip etsin..
inanın çok duygulandım Allah nazardan saklasın ikinizede hatta suan bütün hamilelerimizi..

Kızlar benim çıkmam lazım yiğenim bilgisayarda oyun oynıycak çok öptüm halaya giremedim hepinizi muck
Özellikle taze anneciğe
Bunlardan anneye ayşedennnn

1.Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi
2.Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi
3.Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi
4.9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ
5.Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti
6.Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi
7.Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi
8.Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti
9.Bol bol Yasin
10.Terfice, tüncina hatimleri okunması iyidir..

okuyun kızlar elinizden geldiğince. ve Kuan-ı Kerim dinletin.

koppp koppp koppp hopppp hopppp hoppppppp

ooyyyy ne sevindim ya... içim içime sığmıyor.. Allah ım olmayanalra da nasip etsin...

Kayrammmmmm cnm bnm Allah tamamına erdirsin,İnşaallah sağlıcakla kucağına alacaksın cnm

Canlarım tek tek alıntı yapamadım ama
Canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun,darısı tez zamanda sizlerin başına inşaallah
Sevcanım evet pc ve cep tlf fazlasıyla zararlı aslında bende bi haftadır sürekli kucagımda yazışıyorum sizle ama bugun son zaten bi daha bu kadar sık giremicem evimde net yok çünkü

Ben kaçtım Allah tüm dualarınızı kabul etsin canlarım öpüyorum hepinizi

güle güle Allah a emanet ol cnm..

ben de senı opuyorum cnm.ewt aman dıkkat edın sız cnm yaaa ay hala şoktayım super yaa :))))
cnm laptop ıse de masaya koyup bak arada .hiç gırmeyıp bızı merakta da bırakma da,arada gırıwwer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…