- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
günaydın canımmmmmm,
inş çok güzl bi gün olur dünkü gibi güzel haberler alırızzzzz....
ay alıştık walla yaaa.....
Hhee sağol cnm bnmhayırlısı canım inş ne diyelim ki.bak bu adreste güzel resimler var avatar için.http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
tutiş,ya bu ovulasyon testlerini nasıl kullancam,çubuğun neresine kadar batırcam,çubuğu çıkarınca direk idrarla mı buluşcak,yoksa üzerinden çıkarmam gereken jelatini falan var mı?
Canım yapma böyle şeyler yazık sanada bebişede benim annem kardeşimi kanamalı doğurmuş 9 ay hiç durmamış her kanama gitti analmına gelmez sakin ol öyle durumlarda hemen içinde 10 a kadar say ve nefes al ver kendini telkin et canım çok geçmiş olsun.Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
Avatarın süper bayıldım valla...canım geçmiş olsun inş herşey yolundadır korkma bişi olmaz o zaman bizimde aklımızda olsun demek 8.haftada olması normalmiş.....
tam çıkıyordum heee,
idrarını çok az plastik bardaga koy,o testte max çizgisi var o çizgiyi geçmeyecek şekilde 10sn falan idrarda tut ama maximum çizgisini geçmeyecek yoksa hatalı çıkıyor... Çubukta jelatin falan yok paketten çıkardıgın gibi kullanacaksın ince beyaz bi kağıt gibi bişey
Nasıl yapmıyım valla sabahta yaptım çıkmadı bence yok zaten ilacıda kestim karnım çok ağrıyor kesin adet geliyor yedik kırmızı kartı kaldık saha dışı...banucum,selam canım,bugün nasılsın?
stres yapmamaya çalış olur mu?
bunu söylemek kolay,yapmak çok zor biliyorum,hatta sakin ol,rahat ol diyenlere de sinir oluyorum ama başka da dencek bişey yok kiiiiiiiiiiiiiiiiiii:78:
Nasıl yapmıyım valla sabahta yaptım çıkmadı bence yok zaten ilacıda kestim karnım çok ağrıyor kesin adet geliyor yedik kırmızı kartı kaldık saha dışı...
Sen nasılsın ovulasyon testi yapıyosun kardeşimde yapmış çok faydalı zamanını biliyorsun en azından.
Hiç ümidim kalmadı çok karnım ağrıyor ateş basıyo bütünn brlirtiler var aman napıyım be kardeloş yoksa yok kısmet sırf onda çıkmaması değil birde adet brelirtileri olunca .....................ya keşke kesmeseydin ilacı,bilemezsin ki,idrarda çıkmıyo,benim 2 gün günüm geçmişti,çıkmamıştı idrarda,ama kanda vardı,gerçi kimyasal oldu ama,neticede hamilelik hamileliktir.
böyle karamsar olma ayrıca yaaaaa,inşallah hamilesindir.
Hiç ümidim kalmadı çok karnım ağrıyor ateş basıyo bütünn brlirtiler var aman napıyım be kardeloş yoksa yok kısmet sırf onda çıkmaması değil birde adet brelirtileri olunca .....................
Napıyım canım o kadar sıkkınki birde onu içip kendimi heveslendirmiyim dedim...hayırlısı olur inşallah.
gerçi hamilelik ve adet belirtileri aynıymış ama.
Napıyım canım o kadar sıkkınki birde onu içip kendimi heveslendirmiyim dedim...
Canım yapma böyle şeyler yazık sanada bebişede benim annem kardeşimi kanamalı doğurmuş 9 ay hiç durmamış her kanama gitti analmına gelmez sakin ol öyle durumlarda hemen içinde 10 a kadar say ve nefes al ver kendini telkin et canım çok geçmiş olsun.
Avatarın süper bayıldım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?