Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
SeLiNa23 kardelen5233+
bekle aZ daha futbola 11 i tamamlayalım
kız ben hiç kendimi düşünmedim.inş iyi haberler çıkar benden.belli mi olur ecrin 3cü bomba vardır diyodu belki gelirim 10 haftalık derim
Selinam cuma günü dimi seninkide inşaallah güzel hbrler alırız sizlerden de
Ben çıkıyorum Allah'a emanet olun
evet canım cuma ama hiç şaşmıcak bak görhayırlısı olsun inş.iyi geceler canım allah rahatlık versin.:79:
hoş geldin semra,topiğin şenlik gününde geldin,hamileler çoğaldı maşallah.bi haftada 3 hamilemiz oldu,cumaya da üç haber bekliyoz,inşallah onlar da pozitif olur.
AY ÇOK MUTLU OLDUM BU NEGÜZEL BİR HABER OH OH PATLATIN BOMBALARI İÇİM AÇILDI VALLAHİ HALAY ÇEKMEDEN OLMAZ DİMİAY ÇOK YORULDUM SONRA HALAYA DEVAM EDERİM RABBİM HERKEZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM ARKADAŞLARIM
daha evlenmeyi düşünmüyorum ama yumurtlama dönemi ovulasyon dönemi ve ovulasyon kitleriyle ilgili ve gebelik testleriyle ilgili bilgiliyim allah sanada en yakın zamanda bir bebek nasip eylesin daha 24 yaşındayım
bnmde öyleydi cnm,inşaallah şaşar bu ay inşaallahhhhhhh..
Geldim anacım ama yeni bugece alece yemek ziyafeti yaptık sonrada çay bahçesine gittik eve geldim hemen aştım merakla bugün çok güzel bir gün oldu topiğimizin inşallah hep böyle devam eder.bi diğerini de cumaya patlatırız inşallah
sensin delüş,senden de iyi haber bekliyorum ben.
tabi sevinç falan,stres yaptın vucuduna,rahat olmaya çalış canım.
bende kalkıyorum,herkeze hayırlı geceler,banu gelimidi bu gece.
amın cnm ınsallahhoşbulduk canım inş inş tşk ederim
rabbim anne olmak isteyen bütün melek anne adaylarıyla olsun
cnm allah razı olsun.allah sana da once ıyı bır eş sonra da hayrlı ewlatlar nasıp etsın ınsallahhep sizler için ve diğer hamile kalmak istiyen bayanlar için namazlarımda hep dualar edicem rabbime
banucugum selam cnm 2 mızden başka kımse yok.nasılsın ıyı mısın? ewet bugun superdı topiğimiz dewamı gelır ınsallahGeldim anacım ama yeni bugece alece yemek ziyafeti yaptık sonrada çay bahçesine gittik eve geldim hemen aştım merakla bugün çok güzel bir gün oldu topiğimizin inşallah hep böyle devam eder.
Merhaba canım nasılsın tatil nasıl gidiyor doktorunla görüştünmü evet canım bugün süperdi inşallah böyle devam eder.banucugum selam cnm 2 mızden başka kımse yok.nasılsın ıyı mısın? ewet bugun superdı topiğimiz dewamı gelır ınsallah
bebek hasreti çeken insanlarada sizlerede allah en yakın bir zamanda müjdeli bir haber versin sizler içinde namazlarımda dualar edicem sizler içinde dilimden dualar dökülücek sizler içinde duaya kapanacam
Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
günaydın canlarım ne güzel bir günn değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?