Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kocam izin vermiyor derken? garip ne diye kocalar karışır anlamadım. nese ben özelden atıyorum şimdi sana benim nette adımı soyadımı yazsan numaralarım adresim çıkar hiç de karışmaz.
işin doğrusu bende kimseden istemedim,bir iki kişiden isteyip,kocam izin vermiyo lafını duyunca istememeye karar verdim,kendi vereni kaydediyorum canım.

önceki yaşama inanmıyoum ama eğlence amaçlı bakabilirsiniz

http://www.neleryokki.com/biliyormus...ncekiyasam.htm

ben önceden
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla Yeni Kaledonya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 875 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir filozof veya düşünürdünüz..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Bu enkarnasyonunuzun (Yeniden doğuşunuzun) nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek.

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek

hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...

bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek

arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek

bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek

anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek

anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek

anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek

anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek

anne olamamak adet günlerinden nefret etmek demek

anne olamamak demek geceleri süt kokusuyla uyanmak demek

anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek

anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek

anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek

anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..

Son düzenleme:

canım benim geçmiş olsun.bak kanama içinde dr normal demiş.banumun da dediği gibi biçok insan normal regl görür gibi de geçiriyo hamileliği.Allahım nasip ettiyse hiç bişeycik olmaz merak etme.dualarımızdasın sende bunaldığınada dualara ver kendini.rahatlıcaksın eminim.Allahım yardımcın olsun canım.kendine iyi bak canım.nalları dik yat bol bol ilerde bebiş doğunca çok yoruluyom diye sızlancan,bu zamanlar ele geçmez bi daha

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
SeLiNa23 kardelen5233+

hoşgeldin canım ,napıyon nasılsın?

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

kardelen5233,
hohohohooooooooooooooooooooooooooooo

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile "gel" diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!
Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey "Sendeyim" deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey "Yalnız Sana..." deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh ALLAH im ALLAH ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Selam arkadaslar,ben evli iken 7 ay boyunca cocuk olmadi,simdi diyorum acaba kisirlik olabilir mi,doktora gitsem neye bakarak teshis koyar?yani nasil arastiriyor?

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

1 üye ben zataliniz :) misafirler muhabbet edelim gelin.. yanlız kaldım ühhüüü :)

selam kızlar hayırlı akşamlar.
yarımelma hşg canım.önce vajinal muayene eder sorada adetin 3.cü günü kan alıp hormonlarına bakarlar.kolay bişey merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…