hiç barışma çabası göstermedi mi eşin?
sen eskiden de girermiydin kk ye bide,bizim bi arkadaş vardı da,o da en son ayrılıyorum yazmıştı,o olabilir misin diye geldi nedense aklıma.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
banu145145+,yarimelma,SeLiNa23,ecrinsamet,ugurboncugum,kardelen5233+,lagrima,
Naber kızlar benim canım sıkkın karnım çok ağrıyor gene gümledim galiba birde erken olucam heralde o daha sinir bir durum.
Sende haklısın gerçekten o durumda zaten başka bir boyut canlıyı yok etmek çok zor Allah göstermesin.ALLAH korusun bir sorun cıksada aldırmıcam için gerek duymadım
zaten hepsi rfiskli cıkıyor ee yasımda daha genc
ama karnım çok ağrıyor daha ne düşüniyim ne biliyim ama karar verdim üzülmiyeceğim .cnm cicişimde test yaptı cıkmadı
dha erken sabredin azcık daha
bencede üzülme elbet olacaktır ALLAH büyükama karnım çok ağrıyor daha ne düşüniyim ne biliyim ama karar verdim üzülmiyeceğim .
Arkadaslar hepinize iyi geceler
bencede üzülme elbet olacaktır ALLAH büyük
iyi geceler cnm[/QUOTE
]]]]
Canım sen bize dua et senin duaların kabul olur...
bencede üzülme elbet olacaktır ALLAH büyük
iyi geceler cnm[/QUOTE
]]]]
Canım sen bize dua et senin duaların kabul olur...
ederim tb kii cnm
kızlar bende cıkıyorum uykum geldi herkeze iyi geceler selametle kalın
İyi geceler canım...ederim tb kii cnm
kızlar bende cıkıyorum uykum geldi herkeze iyi geceler selametle kalın
canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu aradaAMİNNNN,
canım şuan bişeyim yok midem gayet iyi bulantım yok arada bi tuhaf oluyor oda hemen geçiyor göğüslerim hala acıyor ve hızla büyüyor taş gibi resmen çok sertleşti ....
kızlar müjdem vaaaaaaaaaaaaaarkoşun gelin,tutiş hamile
kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkçok şükür ALLAHIMA bize bugünleri gösterdiği için tutişimiz hamile gerçi kardeloşumda yazmış saolsun ...
kızlar duygularımı dile getiremiyorum inanın
bizim onunla tanışmamız birgün bende anne olacağım topiğindeydi ogünden bugüne nerdeyse 3 yıl geçti
ogünki arkadaşlarımızdan tutiş,ben ,derin ve boncuğum kalmıştık çok şükür tutişim hamiş bizim tabirimizle artık kaşarlanmıştık bu bebek konusunda :)))mevlaya çok şükür bugüzel haberi aldık .
şimdi sizlerle beraber bu yoldayız ve inşallah hepimiz tek tek bu haberi vericez çok inanıyorum
gözümüzaydın darısı bizlere .
TUTİŞİM kutluyorum ablam ALLAHIM tamamına erdirsin ..
kızlar çok duygulandım yaa gözyaşlarımı tutamıyorum inanın
hadi halaya bakalım
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunCanlarımmm çok tşk ederim Allah razı olsun hepinizden...
Söyleyecek bişe bulamıyorum kızlar valla kilitlendm ya kusuruma bakmayın ne olur,İyi ki varsınız İyi ki tanımışım hepinizi
kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canımaynı etkıyı yapmadı galıba neyse dua edın yeter sevıyroum hepınızı e ecrınde hamılelık konusundakı sorularımda cakmıstı saolsn
aminnn canımmmmm.kızlar ben başı çektim ayağımı sürdüm arkadan hepinizi bekliyoruz bugün ANATOLİA KAYRAM la sewindik inş en kısa zamanda hepinizin tek tek güzel haberini alırız ....çok mutlu oldum yaaa......
kızlar hanginiz bana dünür oluyorsunuz bakim......
canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnKızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..Hiç ümidim kalmadı çok karnım ağrıyor ateş basıyo bütünn brlirtiler var aman napıyım be kardeloş yoksa yok kısmet sırf onda çıkmaması değil birde adet brelirtileri olunca .....................
bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiiihanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri
kardeloşum yeni geldin ama çıkmalıyım tatlım öptüm
sempatiğim hayırlı haberler al inşallah canım
selinam mevlam ferahlık versin senie öptüm
lagrimam senide çok öptüm canım
egalim sende iyi bak kendine öpüldün
ecrinim iyi bak kendinede oğluşunada kuzum öptüm
yarım elma sanada iyi akşamlar topiğimize hoşgeldin tekradan
cnm sana yazmıstım ama baktım altta gozukmuyordun ben de cıktın dıye kapattım sayfayııMerhaba canım nasılsın tatil nasıl gidiyor doktorunla görüştünmü evet canım bugün süperdi inşallah böyle devam eder.
cnmm benım yüreğini çürütme emi.bnm arkadasımın da oluyordu ole lekelenmeler.bende hıc olmadı herkesın degısık cnm yıne de druna gıt tabııı ama takma kafana stres daha olumsuz etkılerKızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
cnm çok yorma kendıne dınlene dınlene yap işlerını okselam kıslar ayy cok yoruldum temizlik yaptım off
cnmmm ben de ınanmam ama lınkı actım merak ettımönceki yaşama inanmıyoum ama eğlence amaçlı bakabilirsiniz
http://www.neleryokki.com/biliyormus...ncekiyasam.htm
ben önceden
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..
Bugünkü adıyla Yeni Kaledonya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 875 Yılı içerisinde doğdunuz.
Bir filozof veya düşünürdünüz..
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.
Bu enkarnasyonunuzun (Yeniden doğuşunuzun) nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek.
cnmsınn ya yazına bayıldım we ağlayarak okudumAnne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek
anne olamamak adet günlerinden nefret etmek demek
anne olamamak demek geceleri süt kokusuyla uyanmak demek
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..
vatanına hoşgeldın cnmmmmemleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr
kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecticumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun
cnm bız de esımle cok ıstıyordum 10 ay oldu dr a gıttık 1 yıl oldu dedıkbenim duyduguma göre doktordan,eger bir yil cocuk olmazsa korunmadan o zaman doktora gidip batirmaliymis kisirlik var mi diye.
dolduramadim bile o bir yili ama ne kadar isterdim yavrumu kucadima almayi
hamile olunca midemi yanarhiç bilmiyordummmm
ah cnm ahh hem de nasıll.bnm sureklı yanıyordu hem de :S mıde bulantısı da yanında gel de yemek yeee
cok almamaya calış kiloları sonra vermesi baya zor olurhani benden demesi..
amın cnm aramızad a hosgeldın sana da nasıp etsın rabbımHamile olan arkadaslara Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin....darisi olmayanlarin basina
cnm hoşgeldın memleketımın havasını soludun geldın hecanımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada
kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunhalaya geciktim idare ediverin
kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canımsen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll
aminnn canımmmmm.
canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..
bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiiidarısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm seni çok özledim yaaaa.
boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideeehepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettimeve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim
swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.
herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz
Canım valla sıcak basması gebeliktede olabiliyor kız yoksa olurmu olur bir test yap bakalım valla bu ay pek bereketli her topikte 2 3 hamile.canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada
kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunhalaya geciktim idare ediverin
kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canımsen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll
aminnn canımmmmm.
canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..
bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiiidarısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm seni çok özledim yaaaa.
boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideeehepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettimeve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim
swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.
herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?