Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

banu145145+,yarimelma,SeLiNa23,ecrinsamet,ugurboncugum,kardelen5233+,lagrima,
Naber kızlar benim canım sıkkın karnım çok ağrıyor gene gümledim galiba birde erken olucam heralde o daha sinir bir durum.

cnm cicişimde test yaptı cıkmadı
dha erken sabredin azcık daha

AMİNNNN,
canım şuan bişeyim yok midem gayet iyi bulantım yok arada bi tuhaf oluyor oda hemen geçiyor göğüslerim hala acıyor ve hızla büyüyor taş gibi resmen çok sertleşti ....
canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada
kızlar müjdem vaaaaaaaaaaaaaarkoşun gelin,tutiş hamile

kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canlarımmm çok tşk ederim Allah razı olsun hepinizden...
Söyleyecek bişe bulamıyorum kızlar valla kilitlendm ya kusuruma bakmayın ne olur,İyi ki varsınız İyi ki tanımışım hepinizi
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunhalaya geciktim idare ediverin
aynı etkıyı yapmadı galıba neyse dua edın yeter sevıyroum hepınızı e ecrınde hamılelık konusundakı sorularımda cakmıstı saolsn
kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canımsen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll
aminnn canımmmmm.
canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..
bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiiidarısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmmseni çok özledim yaaaa.

boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideeehepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettimeve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkkyanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim

swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.

herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...

Merhaba canım nasılsın tatil nasıl gidiyor doktorunla görüştünmü evet canım bugün süperdi inşallah böyle devam eder.
cnm sana yazmıstım ama baktım altta gozukmuyordun ben de cıktın dıye kapattım sayfayıı
cnm tatıl yarın bıtıyor bavul hazırladık sımdı yarın 5 te uçağımız sabaha telaş olmasın dıye pipirik kocam ayarladı bıtınce bakayım dedım buraya ama kım olur kı bu saatte dedım ve bır baktım derınımsansa burdaymıııssss
cnm ewet gorustum drumla dun telde klomene baslıyım mı dedım 2 bucuk ay sonra hapsız adet oldum ya ılaç dusmanı dr.um yok başlama dedı normalde yumurta takıbıne gıdecektım adet 2 ya da 3.gunu ama gıdemedım gelınce bakarız dedı e ben ona gıdene kadr ptesı olur adetın başlangıcından 9.gün yahuu neyıme bakacak.ben klomenle hamıle kaldım yaa aldım walla klomen bugun basladım ıcmeye cnm.eşim cok kızdı dr. alma dedı ya e ama bellı 1 bucuk yıl kendı kendıme yumurtlamam olmadı klomenle hamıle kaldım aldım walla napıyım:97: cok ıstedım almayı zor ıkna ettım eşimi.belkı de bir işarettır bu.bısıler olur belkı klomenle ınsallah yaaa

cnmm benım yüreğini çürütme emi.bnm arkadasımın da oluyordu ole lekelenmeler.bende hıc olmadı herkesın degısık cnm yıne de druna gıt tabııı ama takma kafana stres daha olumsuz etkıler

selam kıslar ayy cok yoruldum temizlik yaptım off
cnm çok yorma kendıne dınlene dınlene yap işlerını ok

cnmmm ben de ınanmam ama lınkı actım merak ettım benım de soyle cıktı

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla Kuzey Avustralya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1850 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir filozof veya düşünürdünüz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun (Yeniden doğuşunuzun) nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Bu yaşamdaki ana dersiniz: Alicenaplık ve kardeşlik duygusu geliştirmek. Maddi zenginliğe çok tutulmamayı ve geri verebileceğiniz kadarına sahip olmayı öğrenmeye çalışın.

cnmsınn ya yazına bayıldım we ağlayarak okudum
hepsı dogru walla
hepımıze nasıp etsın RABBİM...

vatanına hoşgeldın cnmmm
ıyı tatılı guzel degerlendır cnm opuyorum senııı

benim duyduguma göre doktordan,eger bir yil cocuk olmazsa korunmadan o zaman doktora gidip batirmaliymis kisirlik var mi diye.

dolduramadim bile o bir yili ama ne kadar isterdim yavrumu kucadima almayi
cnm bız de esımle cok ıstıyordum 10 ay oldu dr a gıttık 1 yıl oldu dedık aslında olmamıstı henuzzz.esımın ve bnm butun kontrollerımız yapıldı teshıs kondu fılan.arastrma yapılabılır

Hamile olan arkadaslara Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin....darisi olmayanlarin basina
amın cnm aramızad a hosgeldın sana da nasıp etsın rabbım

cnm hoşgeldın memleketımın havasını soludun geldın he ))
msn den de konustuk senle cnmm )) opuyrmm

kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz

canım kalbini ferah tut, ben inanıyorum meleğin sağ sağlim gelecek. evham yapma.. bende okurum inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canım valla sıcak basması gebeliktede olabiliyor kız yoksa olurmu olur bir test yap bakalım valla bu ay pek bereketli her topikte 2 3 hamile.
Bana gelince canım karnım çok kötü ben adet olmadan önce anlıyorum çok kötü oluyorum çünkü yarın vericem bakalım kan bilsemde sonu adet yerini bulsun...
Tatilin güzel geçtimi canım işe ne zaman başlıycan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…