Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
banu145145+,lagrima,AnaToLia_,yarimelma,
Naber kızçeler...
Doğru diyorsunda nasıl tutuyım kendimi gene gittim aldım yaptım gördüm yarın sabah kan vericem artık yeter yarın benim evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor belki bir müjde alırım inşallah.
Canım ya belirtin vrmıydı benim karnım kasıklarım çok ağrıyo ya adet geliyor sanki.
İyiyim valla ben bütün gün oturdum dün kadın vardı evde temiz yemek buzluktan çıkardım rahatım yani sen niye yoruldun bakıyım.iyi canım nasıl olsun..çok yoruldum bugün... sen nasılsın?
İnşallah canım ama karnımın ağrısı hiç hoş değil bu durmda diye düşünüyorum of valal habire eczaneye gidiyorum test alıyorum adam deli sanıucak valla....banucum inş ama bazen belirti olmuyorda mesela bende hiç olmadıı
ALLAHIM inş hediyeni yollamıstır
İnşallah canım ama karnımın ağrısı hiç hoş değil bu durmda diye düşünüyorum of valal habire eczaneye gidiyorum test alıyorum adam deli sanıucak valla....
Pelinimmm sağol cnm bnm darısı tez zamanda sizlere inşaallahhhhhhselam kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim...annemdeyim o yüzden giremiyorum nete... günlerim yogun ve güzel geciyo...ecrinimden güzel haberler aldım o yüzden girdim hemen...kayram ranam ve tutişim hamileymiş inanın cok sevindim adınıza kızlar inş rabbim tamamına erdirir...hayırlısıyla saglıklı kucaklarsınız bebişlerinizi...
bende normal adet oldum...inş kistimde erimiştir...bır ay daha korunup bebiş calışmalaraına başlıycaz inş...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda hayırlısıyla inş...hepinizi cok cok öpüyorum kendinize cok iyi bakın
bende belirti falan hiç olmadı cnmKizlar hamile oldugu halde adet olan var mi aranizda???
ve hamile oldugunu anlamayanlar yani belirtileri olmayanlar???
Doğru diyorsunda nasıl tutuyım kendimi gene gittim aldım yaptım gördüm yarın sabah kan vericem artık yeter yarın benim evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor belki bir müjde alırım inşallah.
Canım ya belirtin vrmıydı benim karnım kasıklarım çok ağrıyo ya adet geliyor sanki.
İyiyim valla ben bütün gün oturdum dün kadın vardı evde temiz yemek buzluktan çıkardım rahatım yani sen niye yoruldun bakıyım.
AnaToLia peki kac zaman sonra ve nasil ögrendin canim?
selammmmmmmmmm ben geldim :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?