oho neler var onlara göre bişey oluyo yok bebek anneyi tanıyomuş yok şöyleymiş :))yinede bazı şeyleride doğru çıkıyo ama haklarını yemiyelim
geçmiş olsun canım sana .aslında denemek lazım çok midesi yananın bebeği saçlımı oluyoki
hiç bilmiyom inanki,ne yaptım acaba:26:canım arkadaşım sana teşekkür ediyorum nedenini sen biliyosun zaten
hayaletler basmış evet,zaten öcülerde var bizim topicde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
egal ebrar_53+ Miranda yarimelma SeLiNa23
gözlerim yasardi ilk defa ziyaretci yokk:90::90::90:
ama durun bisi diycem burda 1 kisi eksik yoksa ihsaatde olsunlar mi acaaba
ya ne karamsarlığı,gelmim yanına.naza gibi değil abla ya iç sıkıntısı durduk yere girdi sanki kötü şeyler olucakmış gibi daraldım.
yarımelma leyleği kim kaybetti ki biz bulalımm sanırım leyleğin ağzında bebek te istiyondaa
bu kadar melankolik olma ama,inşallah herşey çok güzel olur hayatındaArkadaslar ben anne olabilme hayallerimi leylege biraksam bile umarim aranizda bulunabilirim
eder o eder,çılgındır birazhosbulduk canim,sagol,29 yasim,avusturyada,ya pardon efkarlandim diye sinirlerim bosaldi,,,düsündüm niye soruyor evlenme mi teklif edecek
geldim ama ne kadar kalırım bilmemhaklısın cnmm ama dayanamıyorum cok acıkıyorumm
oo süper maaşallah
deniyim ablacım sağolasınn
kardeloşum gördüm seni h.g
kocami aksamdan aksam goruyorum
aksama kadar kaynanami goruyorum ama gormezden gelip fazla dikkatli bakmamaya calisiyorum
niyee kuzuuuuhiç bilmiyom inanki,ne yaptım acaba:26:
hayaletler basmış evet,zaten öcülerde var bizim topicde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya ne karamsarlığı,gelmim yanına.
ay oklavayıda kaldırdılar burdan,geri koysalar keşke
bu kadar melankolik olma ama,inşallah herşey çok güzel olur hayatında
eder o eder,çılgındır biraz
geldim ama ne kadar kalırım bilmem
hanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri
kardeloşum yeni geldin ama çıkmalıyım tatlım öptüm
sempatiğim hayırlı haberler al inşallah canım
selinam mevlam ferahlık versin senie öptüm
lagrimam senide çok öptüm canım
egalim sende iyi bak kendine öpüldün
ecrinim iyi bak kendinede oğluşunada kuzum öptüm
yarım elma sanada iyi akşamlar topiğimize hoşgeldin tekradan
Aklima geldi-esim bir gün uykudan sicrayarak uyandi ve dedi ki cocuk nerede-dedim rüya gördün....
olmadi cocuk bir türlü,ben nedense kuruyorum kafamda benden dolayi diye.:26:
Aklima geldi-esim bir gün uykudan sicrayarak uyandi ve dedi ki cocuk nerede-dedim rüya gördün....
olmadi cocuk bir türlü,ben nedense kuruyorum kafamda benden dolayi diye.:26:
güle güle ablaahanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri
canim bilmiyomusunuz daha sorunun kimde olup olmadigini?
Canim kocam eski kocam,yani ayriyim 10 aydir
yani daha olmadan bir yil...
amaaaaan bu dert zaten öldürmeyecek süründürecek beni,,,bana kalsa bu konu hayatimi belirliyor artik...
benim ahlarim bitmez
Canim kocam eski kocam,yani ayriyim 10 aydir
yani daha olmadan bir yil...
amaaaaan bu dert zaten öldürmeyecek süründürecek beni,,,bana kalsa bu konu hayatimi belirliyor artik...
benim ahlarim bitmez
hanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri
tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
umarım ıyısınızdır hepınızı cok özledım öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın
cööö demeyemi geldin boncukum özledik kısstutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.saol cnm bnm inş en kısa zamanda seninde avatarını böyle görürüz .......
Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek
anne olamamak adet günlerinden nefret etmek demek
anne olamamak demek geceleri süt kokusuyla uyanmak demek
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..
Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.memleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr
kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecticumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun
Ne zaman gidiyosun kız özliycez...pardon yaa kafa yok işte tatile gidicezya günler geçsin istiyorum galiba
canım zaten ümitli olmadığın anda oluyo işte tutişde öyleydi çok şükür geldi bebişi inşallah seninde öyle olur
Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve varyakaladık bi misafirihoşgeldin kuzum nasılsın ?
ya bazen bende öyle bakıyorum canım girmeye müsayit olmadığım zamanlarda
Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım nede tetenoz aşısı ve daha ayrıntılı ulturasona girip girmemekte karasızım
Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.hanımlar muhabbet çok güzeldi ama benim kociş geliyo çıkmam gerek daha sonra görüşürüz öpüyorum sizleri
Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.
Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...
Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.
Ne zaman gidiyosun kız özliycez...
Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var
Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...
Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.
Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?