Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet dogru haklarinida yemeyelim cok dogru seyleride var, iste bizde bazen bugunden bazen eskiden gecinip gidiyoruz
bi anket acmak gerek bunun icin :)

canım arkadaşım sana teşekkür ediyorum nedenini sen biliyosun zaten
hiç bilmiyom inanki,ne yaptım acaba:26:
hayaletler basmış evet,zaten öcülerde var bizim topicde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya ne karamsarlığı,gelmim yanına.
ay oklavayıda kaldırdılar burdan,geri koysalar keşke
Arkadaslar ben anne olabilme hayallerimi leylege biraksam bile umarim aranizda bulunabilirim
bu kadar melankolik olma ama,inşallah herşey çok güzel olur hayatında
hosbulduk canim,sagol,29 yasim,avusturyada,ya pardon efkarlandim diye sinirlerim bosaldi,,,düsündüm niye soruyor evlenme mi teklif edecek
eder o eder,çılgındır biraz
haklısın cnmm ama dayanamıyorum cok acıkıyorumm

oo süper maaşallah

deniyim ablacım sağolasınn

kardeloşum gördüm seni h.g
geldim ama ne kadar kalırım bilmem
kocami aksamdan aksam goruyorum
aksama kadar kaynanami goruyorum ama gormezden gelip fazla dikkatli bakmamaya calisiyorum

niyee kuzuuuu
ablacım iyi gecelerr

Aklima geldi-esim bir gün uykudan sicrayarak uyandi ve dedi ki cocuk nerede-dedim rüya gördün....

olmadi cocuk bir türlü,ben nedense kuruyorum kafamda benden dolayi diye.:26:

tamam canim hadi gule gule git, bende cikacam zaten birazdan
insallah haberleri veririm
optum iyi geceler

güle güle ablaa aminn inş.
kardelenim kızma bana bak hislerim boşa çıkmıcak hayırlısı ben reglin 3cü günü dr a gideceğimin hazırlığını yapıyorum valla.

kizlarr hadi bende cikayim,Rabbim hepinizin gonlune gore versin ,insallah tez zamanda guzel haberleri alirsiniz, ben tam 8 sene sonra bu guzel haberi aldim, bi gun gelecekler bebisleriniz insallah hayirli bi zamani bekliyolardir
hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin

Canim kocam eski kocam,yani ayriyim 10 aydir

yani daha olmadan bir yil...

amaaaaan bu dert zaten öldürmeyecek süründürecek beni,,,bana kalsa bu konu hayatimi belirliyor artik...

benim ahlarim bitmez

Hayat insana bazen istemedigi seyleri yasatiyo insana ama herseyin hayirlisini versin en onemlisi bu

Canim kocam eski kocam,yani ayriyim 10 aydir

yani daha olmadan bir yil...

amaaaaan bu dert zaten öldürmeyecek süründürecek beni,,,bana kalsa bu konu hayatimi belirliyor artik...

benim ahlarim bitmez

hiç barışma çabası göstermedi mi eşin?
sen eskiden de girermiydin kk ye bide,bizim bi arkadaş vardı da,o da en son ayrılıyorum yazmıştı,o olabilir misin diye geldi nedense aklıma.

tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
umarım ıyısınızdır hepınızı cok özledım öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın

Son düzenleme:
bende seni öpüyorummmmm Allah a emanet ol. görüşürüz...

hoşgeldinn canım ya özletttin kendini.yoğun ve yorgun geçiyor belli ki günlerin.biz iyiyiz de sende iyisin inş.

cööö demeyemi geldin boncukum özledik kıss

saol cnm bnm inş en kısa zamanda seninde avatarını böyle görürüz .......
İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.

Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...

Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.

pardon yaa kafa yok işte tatile gidicezya günler geçsin istiyorum galiba
canım zaten ümitli olmadığın anda oluyo işte tutişde öyleydi çok şükür geldi bebişi inşallah seninde öyle olur
Ne zaman gidiyosun kız özliycez...

yakaladık bi misafiri hoşgeldin kuzum nasılsın ?
ya bazen bende öyle bakıyorum canım girmeye müsayit olmadığım zamanlarda
Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var

ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım nede tetenoz aşısı ve daha ayrıntılı ulturasona girip girmemekte karasızım
Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...

Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.

Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.

ALLAH korusun bir sorun cıksada aldırmıcam için gerek duymadım
zaten hepsi rfiskli cıkıyor ee yasımda daha genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…