Selina canım ben verdim kız kanı 2 de öğrenicem ama şimdi okuyınca neyse artık sağol canım pasta için çok lezzetliydi sağolasın
öylemi yok ben aramadım ama neden olmasın yeterki yavrum olsunda onuda denerim
ankaranın neresi desem
nirdesiniz kaç kazak bitirdim hee....
burdayım kız yemek yaptım,kendime mama hazırladım geldim.hazır elin değmişken bana da örüver madem.canın sıkılıyo herhalde.
KİMSECİKLER YOK SIKILDIM HII SOL ELMDEN GELİR SÖYLEMESİ AYIP :d
ne yemek yaptın? ohhh afiyet olsun.. löp löp et pıt pıt yağ olsun
biber dolması yaptım canım buyur gel pişti yiyelim.hee et yağ ne olursa olsun.kilo alamıyom zaten tartı 50 de takılı kaldı
sende durum ne süla bakim?canım bugun senin 11.ci günün.en erken 12.ci gün çıkar oda kanda.tabi bünyeye de bağlı.gebelik olduğunda bile kanda değer 2 günde bir artıp 2 katına çıktığını düşünürsen ve 12.ci gün kanda baktıranların değeri 50 fln çıkıyor.sen bugun baktırsan 0 belki ama 12.ci gün 25 ve 13.cü gün 50 olabilir yani.bunları göz önüne alırsan bugun test fln yaptırma canım.canın sıkılıyosa gel ben seni oyalayayım sohbetleallahım inş nasip etsin de sende müjdelendir topiğimizi.ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş önümüzdeki sene bebiş kucağınızda olurda onunla kutlarsınız inşş.allahım ömür boyu sağlıklı ve huzurlu geçim versin.resim fln eklemeyi bilmiyorum kutlama için pasta ikram ettim varsay canım.öptm.
kızlar Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.gönlümüzdeki muratlarımızı versin inş..topikte hamile olmayan kalmasınn inşşş.tek ikiz üçüz hepsi makbuldür allahım hepimize o duyguları tattırmayı nasip etsin inşş.
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgelmişsiniz.Allahım sizleride daha fazla bekletmez inş.ayrıca angaralılar buluşmuş güzel sohbet olmuş.maşallahh.hemşerilerin sohbeti güzel olur zaten ben severim.benim ankarayla bi bağlantım yok ama bazı akrabalarımızın düğünlerinde ankaralılar da olurdu çok güzel oynarlar hayranla izlerim yanii.neşeli insanlar.
seni öğrenim diye açtım,heyecanla bekliyorum canım.Selina canım ben verdim kız kanı 2 de öğrenicem ama şimdi okuyınca neyse artık sağol canım pasta için çok lezzetliydi sağolasın
dertlendiğin şeye bakbiber dolması yaptım canım buyur gel pişti yiyelim.hee et yağ ne olursa olsun.kilo alamıyom zaten tartı 50 de takılı kaldı
SeLiNa23 berfinnazli haticemavi kardelen5233 hoşgeldinizzzzzzzz haydii nmuabbeteselina ikidebir kayboluyorsun
SeLiNa23 berfinnazli haticemavi kardelen5233 hoşgeldinizzzzzzzz haydii nmuabbeteselina ikidebir kayboluyorsun
sende durum ne süla bakim?
seni öğrenim diye açtım,heyecanla bekliyorum canım.
dertlendiğin şeye bak
geldim geldim,gerçi akşama misafirim gelcekmiş ama,accık takılabilirim sanırım.
sende durum ne süla bakim?
seni öğrenim diye açtım,heyecanla bekliyorum canım.
dertlendiğin şeye bak
geldim geldim,gerçi akşama misafirim gelcekmiş ama,accık takılabilirim sanırım.
sayfa açık duruyo canım biyere gitmiyom valla.sistem beni bazen insan yerine koyuyo bazen koymuyo demekki
bende durum aynı ne gelen var ne giden.memişlerim şişmedi,sivilcem çıkmadı,karnım ağrımıyo.bende anlasam ne alemdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?