Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Evet canım bakalım yarından itibarende diette nasıl olucak bilmiyorum çocuk dondurmayı çok seviyor vermesen çok ağlıyor versen başka dert off yani insan üzülüyor ama sağlıkl olsun...
Ben çıktım kuşum yarın görüşürüz çıkıcam dedim 1 saat olmuş nerdeyse öptüm seni.
Kızlar sizlerede iyigeceler.

evet canım kısmet degilmiş evet ilaçla gelişiyor 20 yumurta toplandı canım

denedim canım bende stesinden bikaç kür buldum onları yaptım incir sogan ve bal kürlerini

onlar değil ece... özel kürler içine ne koyuyosa artık kişiye özel...170 lira civarında... ama arkadaşım hamile kaldı ...

canım ya çok üzüldümhayırlısı olsun dilerim rabbim kendiliğinden gönderir meleğini
ama yıkımını tahmin edebiliyorum tüp zaten stresli bir iş bide iptal olması çok kötü olmuştur

ay hadi bakalım inşallah tatlım yaa

aminnnn aminnnnn inşallah canım rabbim tüm isteyenlere tez amanda nasip eder inşallah çok zor bişey bu tek yaşayan bilir benim psikolajim bozuldu desem yeri o kadar kötü oldum allahım hiç kimseye yaşatmasın

canım ya tahmin edebiliyorum kolay değil tabiki ama inanıyorumki olucak seninde bebeğin
ayrıca maşallah baya yumurtan toplanmış

oyy kıyamam ben ona yaa sevmezlermi dondurmayı çocuklar bayılırlar
ama sağlığı için gerekliyse azcık sıkıntı olucak
tamam kuzum hadi çok öptüm görüşmek üzere

aminnnn aminnnnn inşallah canım rabbim tüm isteyenlere tez amanda nasip eder inşallah çok zor bişey bu tek yaşayan bilir benim psikolajim bozuldu desem yeri o kadar kötü oldum allahım hiç kimseye yaşatmasın

kıslar kaç yaşındasınız ben 30

inşallah canım o psikoloji hepimizde var malesef ben 6 ay tedavi gördüm ilk bebeğimi kaybettikden sonra .
napalım kader işte buarada sizin sorun neydi canım yazdınmı benmöi kaçırdım yoksa
bende 33 yaşındayım buarada

canım benim sorun yumurtalarım geşlişmiyo çatlama yapmıyo yani pko luyum eşimde sorun yok

buarada 3 ankaralı biraradayız galiba bende ankaralıyım ama istanbulda yaşıyorum

kızlar muhabbet güzel ama bende kaçıyım artık tanıştığıma sevindim takrardan görüşmek üzere allahım kalbinize göre versin inşallah iyi geceler

hımmm sevindim sizleri tanıdıgıma canım iyi geceler sana aminn inşallah

ebrarcım bende ankaralıyım doguma büyüme

Ebrar yarın benim 12 mi 11.günmü 27 aşılama olduğu gün sayılıyormu napıyım yarın kanda çıkarmı kız akıl ver ben kendiminkini kaybettim.
canım bugun senin 11.ci günün.en erken 12.ci gün çıkar oda kanda.tabi bünyeye de bağlı.gebelik olduğunda bile kanda değer 2 günde bir artıp 2 katına çıktığını düşünürsen ve 12.ci gün kanda baktıranların değeri 50 fln çıkıyor.sen bugun baktırsan 0 belki ama 12.ci gün 25 ve 13.cü gün 50 olabilir yani.bunları göz önüne alırsan bugun test fln yaptırma canım.canın sıkılıyosa gel ben seni oyalayayım sohbetle allahım inş nasip etsin de sende müjdelendir topiğimizi.ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş önümüzdeki sene bebiş kucağınızda olurda onunla kutlarsınız inşş.allahım ömür boyu sağlıklı ve huzurlu geçim versin.resim fln eklemeyi bilmiyorum kutlama için pasta ikram ettim varsay canım.öptm.

kızlar Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.gönlümüzdeki muratlarımızı versin inş..topikte hamile olmayan kalmasınn inşşş.tek ikiz üçüz hepsi makbuldür allahım hepimize o duyguları tattırmayı nasip etsin inşş.

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgelmişsiniz.Allahım sizleride daha fazla bekletmez inş.ayrıca angaralılar buluşmuş güzel sohbet olmuş.maşallahh.hemşerilerin sohbeti güzel olur zaten ben severim.benim ankarayla bi bağlantım yok ama bazı akrabalarımızın düğünlerinde ankaralılar da olurdu çok güzel oynarlar hayranla izlerim yanii.neşeli insanlar.

Selina canım ben verdim kız kanı 2 de öğrenicem ama şimdi okuyınca neyse artık sağol canım pasta için çok lezzetliydi sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…