Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm iyi geceler herkese ebrarcım demek 10 yıldır bekliyorsun sende bende 11 yıl oldu bişi sorcam arkadaşım hiç düşük yaptın mı yani hiç hamil kaldıgını ögrendin mi

Canım benim ağzından bal damlıyor ay kız keşke dediğin gibi çıksa.
banum yaa inşallah öyle çıkar çok içten diledim hayırlısı kuzum
Ben yatıyorum canım sabah erken kalkıcam ablamlara gidicem bugün ayşeyi doktora götürdüler yarın sonuçlarını alıcaklar bende kuşumla kalıcam seni çokk öptüm...

tamam tatlım iyi geceler ayrıca çok geçmiş olsun allahım şifa versin neyi var kuzucuğun

Kardeşim araştırmış bu sene uzun seneler çocuğu olmayanların çocuğu olma senesiymiş inşallah bizede gelir o şans.
Benimde 11 yıl bitti canım bir kerecikte hamile kaldım düştü ama olsun hevesimi aldım ::))ne diyim kısmet değilmiş gitti.

bende okunmuş elmayı duydum.. daha doğrusu burdan okudum ... 7 defa meryem suresi okunuyomuş biliyo msuunuz ?

banum yaa inşallah öyle çıkar çok içten diledim hayırlısı kuzum

tamam tatlım iyi geceler ayrıca çok geçmiş olsun allahım şifa versin neyi var kuzucuğun
Çenem düştü kaldım bakalım sabah nasıl kalkıcam kalbi arada çok hızlı çarpıyodu ondan götürdüler bir sürü tahlil yaptırmış aman inşallah temizdir.Kilolu ya doktor korkutmuş ama yoktur diyorum ben bişey inşallah...

kıslar aranıza pat diye girdim ama bende sizin gibi yıllarca çocuk özlemi ile bekleyenlerdenim inşallah bu sene bzim senemiz olurda bzde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder rabbim banu sen yine o duyguyu biraz olsun yaşamışsın ben o duygunun ne oldugunu hiç tatmadım rabbim inşallah bizlerede tatırır

bende okunmuş elmayı duydum.. daha doğrusu burdan okudum ... 7 defa meryem suresi okunuyomuş biliyo msuunuz ?
Ben elmaya değilde suya okudum içtim tüpbebekten önce zaten herşey dualar üstüne bazen umutsuzluk oluyor ama biliyorumki olmayışında bile bir hayır var ama işte o an düşünemiyoruz.

10 yıl ha... bi bakmışsın ALLAH OL demiş .. olmuş..10 yıl on saniye gibi aklınızdan çıkıverir...
ümidiniz var mı? yoksa dr lar asla olmaz mı dedi?
canım amin inşallah
yok canım ben hamile kalıyorum 3 düşüğüm var yani ümit hep var tatlım
Tam çıkıyodum görünce çok hoşuma gitti inşallah kız bu yıl olucak bak bu sene bereketli hangi topiğe girsem 3 5 hamile bizde olucaz inşallah.
değilmi banum benimde hoşuma gitti allahım söyletmiştir inşallah
evet busene bereketli maşallah canım
slm iyi geceler herkese ebrarcım demek 10 yıldır bekliyorsun sende bende 11 yıl oldu bişi sorcam arkadaşım hiç düşük yaptın mı yani hiç hamil kaldıgını ögrendin mi

hoşgeldin ececim
evet canım 10 yıl oldu seninde 11 yıl olmuş banu arkadaşımız gibi allahım daha fazla bekletmesin
ben hamile kaldım canım 3 düşüğüm var hatta ikizleri sayarsak 4 oluyo son tüpbebekde ikizdi çünkü
sendeki sorun ney tatlım

İnşallah canım ama tabii arkası gelicekse gelsin bebişin yoksa arkasında çok fena bir enkaz bırakıyor benim 2 sene geçti inanırmısın hergün aklımda arkasından çok hastalandım psikolojim bitti neyse hadi gece gece üzülmiyelim.Valla bu sene bizlerin senesiymiş inşallahh olur tüm isteyenlerin tabi bizim gibi kıdemlilerinki inşallah dah çabuk gelir hep beraber seslenelim leylekk bizim camada atttt.:::))))))))))))))))))

hoş bulduk canımm ahhh duyguyu tatmayı nasip etmedi rabbim bana hiç canım bende sorun yumurtalrım gelişmiyo aşıla felan hepsini denedik rabbim nasip etmedi 3 ay öncede ilk tüp bebege başlamıştım ama kısmet degilmiş ya yarım kaldı tedavim yumurtalarım boş çıktı çatlatma ignesini yanlış saatte yaptıgım için

canım amin inşallah
yok canım ben hamile kalıyorum 3 düşüğüm var yani ümit hep var tatlım

bende kimle görüşmeye başlasam hamile kalıyo .. umarım sizlerinde güzel haberini alırım :) bakalım ilk mğjdeli haberi kim vercek ?

aminnn aminn inşallah canım iyi gecelerr

tekrar denemeyecek misiniz tüp bebeği peki?

İnşallah canım ben ayın 27 sinde aşılama oldum dayanabilirsem cumartesi dayanamazsa m yarın tahlil yapıcam inşallah........

banum onu bende duymulştum hayırlısıyla inşalklah yaa duyunca bende heyecanlanmıştım
canım çocuklarda olabiliyo aslında ama ayşecik biraz kilolu olunca korktular demekki inşaallah bişey çıkmaz tatlım

canım allahım sanada enkısa zamanda tattırsın oduyguyu tatmakda çok güzel ama kaybetmekde çok acı malesef

Kısmet değilmiş demekki ilaçla gelişiyor dimi?

aminn aminn inşallah canım ya inanın hiç tatmamak daha kötü bazen umutsuzluga kapılıyorum acaba hiç mi yavrum olmayacak ki diye tüp bebekte dr yumurtaların boş dedgiginde dünyam başıma yıkılmıştı sonradan igneden kaynaklandıgını ögrenince biraz olsun umutlandım

Kısmet değilmiş demekki ilaçla gelişiyor dimi?
evet canım kısmet degilmiş evet ilaçla gelişiyor 20 yumurta toplandı canım
burdan tanıştığım bi arkadaş ibrahim saraçoğlunu aradı kendisi ona özel bi kür yapıp göndermiş. o ay hamile kaldı..hiç öyle kürleri denedin mi?

denedim canım bende stesinden bikaç kür buldum onları yaptım incir sogan ve bal kürlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…