Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ebuşum.seni çok özledim.umarım tatilin çokkkk güzel geçiyordur...geldiginde ilk güzel haberi senden bekliyom ona göre İNŞALLAHHHHH..AMİN.

sevcanımm burdamısın cnm benim...bugün hep aklımdan geçtin merak ettim seni..tekrar başınız sagolsun

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı olsun canım git bakalım doktora ne diyecek.

selam derincim ama akşam görmemişim kuşum,baya rahatsızdım,çıktım erkenden.

herkeze hayırlı günler bu arada
Neyin var canım ya geçmiş olsun.

o ayşe geliyo geliyo,bişey yazmadan gidiyo,en son bana gelirim daha sonra dedi,bi daha da yüzünü görmedik

e görürsen selam söyle o zaman Ayşeye bizden
Derinim güzel geçti.Yeğeni kokladım kokladım geldim hatta o kadar ki kokusu hala burnumda.Ebrarı bende çok özledim yaa ben döndüm o gitti görüşemedim ne zamandır.Sende dr a gidecekmişsin.İnşallah faydası dokunacak.Ebrardan niye ümitli herkes bu kadar Allah' mı söyletiyo herkesin dilinde dönüşte hamile kalacağı inşallah öyle olur.Herkes bi dünür buldu kendine bende ebrara dünür olurum belkim

Banucum,garibim,birsencim,lagrimacım,anatoliacım,kayracım,Selinacım, boncuğum,sevcancım,semracım ve ismini yazamadığım arkadaşlarım sizler nasılsınız?
Aslında yeni bi liste yapsak hamişlerimiz çoğalıyo.Son durumumuzu görmek babında

Hadi hayırlısı olsun canım git bakalım doktora ne diyecek.

Neyin var canım ya geçmiş olsun.
sagol banucum...ayyy ne kana çok CANIM demişim sana bi önceki yazımda farkettin mi canımmm

ohh o mis gibi kokuyu sende duyacaksın yakındır inşallah tatlım...hatta senden ve kardeloşumdan da çok yakında bekliyorum.sorma ya ebuşumu acaip özledim bende...inşallah dedigin gibi içimize doguyodur ondan dilimizde hep..hatta ebrarımı tanımayan iki kişi topicte,hamilemisin sen diye sormuştu geçenlerde..hadi inş Allah söyletmiş olsun.

inşallah hepimizde duyarız o mis kokuyu canım yaa.Ramazandan sonra bitkisellere başlıycam ben.İlaçlardan bişey çıkmadı 6 yıldır dr um duymasın

selamkızlar nasılsınız? kimseler yok herkesler tatilde sanırım.. kardelencim yazmışsın msn de ama kavga kıyamet koptu evde bakamadım kusurabakma..

Mis kokuyodur umarım bizlerde duyarız bu mis kokular hayırlısıyla.Yapalım valla bir sürü hamilemiz var inşallah dahada büyür listeler.

Şimdi farkettimm canımmmmm

selamkızlar nasılsınız? kimseler yok herkesler tatilde sanırım.. kardelencim yazmışsın msn de ama kavga kıyamet koptu evde bakamadım kusurabakma..
Ne oldu kız hayırdır gene çocuklarmı çocuk dediklerimizde kazık kadar aslında....

Kızlar bugün başıma gelen olayları anlatmak istedim size çünkü hepimizin derdi bir benim küçük bir yiğenim var onu parka götürdüm ordaki kadınla konuşuyoduk oun çocuğu sandım meğerse yiğeniymiş annesi 20 gün önce ölmüş doğum yapmış 20 gün sonra vefat etmiş çok üzüldüm ardından başka bir kadın geldi oda bebeği doğmuş 2.5 aylıkken eşini kaybetmiş bunlara üzülürken birde otistik bir çocuk geldi parka sanki Allah bunların hepsini karşıma çıkardı çünkü ben bebek olmadığı için o kadar üzülüyorum bazen isyan ediyorum rabbim bana dediki bak neler oluyor zaten bizim şer sandığımızdada hayır vardır inanın bundan sonra bu kadar kendimi üzüp isyan etmiycem bana bugün yaşadıklarım ders oldu sizlerlede paylaşmak istedim.Umarım kimseyi üzmemişimdir hepinizi öptüm.

Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür.hayat denizinde sandalda akıntıya kürek çekiyorum gibiyim.evt yeni bir liste olabilir.boncuğum ifadeleri kullanamıyormuş.acaba resim ekleyebiliyosa ifadesiz resimle yapabilirmiki?tabi sık boğaz etmekte istemeyiz ama yapmak isterse fikir olsun diye yazdım.

Cnm bnm çok şükür bende iyiyim Sen de dönmüşsün evine cnm hoşgeldin
Pelinimm hep dua ediyorum cnm Rabbim inşaallah tez zamnda gönderrir sizlere bebişlerinizi inşaaallahhhhhh
taklımmmmmm tazec,k hamişşşnapıyosun cancazım

Derinim sen yazıdıgında ben çıkmıştım cnm bnm,sen napıyosun nasılsın?

selam kızlar...

banucum seninle başlamak istiyorum..gerçektende rabbim sanki bir bir göstermiş sana cnm ya.Allah korusun bak neler oluyor...en önemliside senin bundan kendine pay çıkarmış olman ve daha iyi düşünmeye yönelmen ..Allahım hepimize hayırlısı ne ise onu versin..yani kendi adıma diyim,çocuksuz bir ömür dahi geçireceksem "demekki hayırlısı buymuş" derim...elimizden geleni yapmamız gerek bebiş için tabiki ama olmadıgında da isyan etmek yerine kadere razı gelmek en dogrusu..hakkımızda hayırlısı banucum..

lagrimaa nooldu kız çıkmışsında hemen.merak ettim şimdi.

anatolıamm iyiyim cnm sagolasın...işyerindeyim arada kaçamak yapıyorum...

iyiyim cnm sagolasın...nolsun işte aynı..bugünlerde rahat girebiliyorum gündüz.bikaç gün sonra giremeyebilirim.
sen naptın...

derinim seni gördüm ama hemen çıkacam kusuruma bakma malum eltim burda çocuk durmuyo bilgisayarda oynayacam diye bende bilgisayarı bozdum çünkü hç durmuyo dkbaşı oturacak kalkacak o yüzden bende giremiyorum geçmişe baktım azıcık sizleri özledim neyse pazardan sonra girmeye çalışırım emrecik te iyi maşallah 3250 olmuş dr gittik neyse onlar gelmeden ben kaçar hepinizi öptüm ebrarda hamiş gelecekmiş sevindim inşallah öyle olur Allahım bütün topiğimize bol bebişler versin bye

olsun cnm benim tamam...emrecigimizede koskoca bir MAAŞALLAHHHH diyeyim kuzum benim...senin kafan rahat etsin de girme boşver birsenim.öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…