hoşgeldin canım.dediğin gibi takıntı sana mani olur.dr doğru söylemiş en az 1 sene korunmasız ilişkiden sora araştırılması gerekir.gerçi yaşın kaç bilmiyorum 35in üzeriyse 6 ay olmadıysa dr a görünmekte fayda var.inş çok beklemezsin.kendinden bahsedersen yardımcı olabileceğimiz bişeyde oluruz seve seve.
Sen böyle yaparsan bu prolaktin hiç düşmez anacım sakin ol bakıyım kızıcam artık.
Canım inşallah tutunmadır benimde başıma bir kere geldi gerçekten hamileymişim inşallah ya sendede vardır kanda baktır bence çıkar bizide habersiz bırakma...
Aşılamaya başalmışsın hadi hayırlısı iğnelimi haplımı?nşallah tutar canım inşallah.
Şu duygusallık olmasa herşey süper olacak::)))
Kardeloş hoşgeldin özlettin kendini nasıl geçti tatil...
Bu arada sevcan amcasını kaybetmiş yeni gördüm bende onu merak etmiştim tatilde bile girdi hayırdır diyordum sevcancım başın sağolsun canım.
Oh ne güzel omuş üçü birarada.banucum,bende sizi özledim canım,güzel geçti tatil
bu gerçi sadece tatil değildi,hem ziyaret,hem ticaret gibi bişey oldu canım.
sevcancım,başın sağolsun canım,demin atlamışım sanırım ben.
hadi hayırlısı inşallahKızlar çapaya gittim raporumu çıkarıcaklar çok şükür.
kızlar sureklı yatıyurum bılıyorsunuz allahım daha kotusunden saklasın ıdrar yollarımda sorun oldugunu dusunerek dr a gıttım ıdrarda cok bırsey yok kanda crp degerım pozıtıf dıyor dr a gosterdım bu sorun degıl yanıltıcı olabılır dıyor delırcem yaaa netten okudum cok onemlı enfeksıyon olmasından korkuyorum kızlar tuvalete gıtmek benım ıcın ızdırap artık cok korkuyorum neyse kendı drumu arıcam aksam yıne cıkıyorum kızlar kusura bakmayın nelour yatarak tek elle yazmak cok zor kalbım ve dualaım sızınle
Canım geçmiş olsun crp değerin kaç çıkmış değer önemli 10 üstüyse başaka doktora git korkma gebelikte bir çok insan enfeksiyon geçiriyor verebildikleri antibiyotikler var doktor verirse muhakkak iç kendine iyi bak canım.kızlar sureklı yatıyurum bılıyorsunuz allahım daha kotusunden saklasın ıdrar yollarımda sorun oldugunu dusunerek dr a gıttım ıdrarda cok bırsey yok kanda crp degerım pozıtıf dıyor dr a gosterdım bu sorun degıl yanıltıcı olabılır dıyor delırcem yaaa netten okudum cok onemlı enfeksıyon olmasından korkuyorum kızlar tuvalete gıtmek benım ıcın ızdırap artık cok korkuyorum neyse kendı drumu arıcam aksam yıne cıkıyorum kızlar kusura bakmayın nelour yatarak tek elle yazmak cok zor kalbım ve dualaım sızınle
Naber derincim doktora gittinmi yada test tekrarı yaptınmı?.kayracım ya korkma inşallah geçer sen yat olsun bizi düşünme çok geçmiş olsun cnm.
biumut selam cnm..bakarsın adet olmucaksındır dur bakalım...olursada hayırlısı napıcan .
kardeloşum selam kuşum naber?
Naber derincim doktora gittinmi yada test tekrarı yaptınmı?.
kayracım ya korkma inşallah geçer sen yat olsun bizi düşünme çok geçmiş olsun cnm.
biumut selam cnm..bakarsın adet olmucaksındır dur bakalım...olursada hayırlısı napıcan .
kardeloşum selam kuşum naber?
olsun cnm benim..selam derincim ama akşam görmemişim kuşum,baya rahatsızdım,çıktım erkenden.
herkeze hayırlı günler bu arada
selam kızlar Ayşecim merhaba altta seni görüyorum.
Ben artık evimdeyim çok şükür.Herkes tatilemi gitti kimseler yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?