Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ben 28 yaşındayım. 8 aylık evliyim. aslında hep düzenlidir adetlerim, böyle bi takıntı neden oluştu dersen, evlendikten sonra hep adetim gecikti, bebek planımız olmamasına rağmen acaba bişey mi var diye her ay umutlandım ama hep negatif.. bu kez bende acaba bir sorun mu var diye takıntı yapmaya başladım. evlilikten sonra bu gecikmenin sebebi ne olabilir bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz bana?

banucum,bende sizi özledim canım,güzel geçti tatil
bu gerçi sadece tatil değildi,hem ziyaret,hem ticaret gibi bişey oldu canım.
sevcancım,başın sağolsun canım,demin atlamışım sanırım ben.

bence de kızabilirsin cnm bana..

kızlar sureklı yatıyurum bılıyorsunuz allahım daha kotusunden saklasın ıdrar yollarımda sorun oldugunu dusunerek dr a gıttım ıdrarda cok bırsey yok kanda crp degerım pozıtıf dıyor dr a gosterdım bu sorun degıl yanıltıcı olabılır dıyor delırcem yaaa netten okudum cok onemlı enfeksıyon olmasından korkuyorum kızlar tuvalete gıtmek benım ıcın ızdırap artık cok korkuyorum neyse kendı drumu arıcam aksam yıne cıkıyorum kızlar kusura bakmayın nelour yatarak tek elle yazmak cok zor kalbım ve dualaım sızınle

Kızlar çapaya gittim raporumu çıkarıcaklar çok şükür.
hadi hayırlısı inşallah

kayracım,çok geçmiş olsun canım,inşallah dr un dediği gibi çok ciddi bişey değildir,hafif bi antibiyotikle geçer.

beni önemseyip cevap yazan herkese teşekkür ederim bikaç saattir yine açık pembe sümüksü uzayan bi kıvamda leke geliyor ve çok fena ağrım başladı sanırım adet olucam malesef

kayracım ya korkma inşallah geçer sen yat olsun bizi düşünme çok geçmiş olsun cnm.

biumut selam cnm..bakarsın adet olmucaksındır dur bakalım...olursada hayırlısı napıcan .

kardeloşum selam kuşum naber?

Canım geçmiş olsun crp değerin kaç çıkmış değer önemli 10 üstüyse başaka doktora git korkma gebelikte bir çok insan enfeksiyon geçiriyor verebildikleri antibiyotikler var doktor verirse muhakkak iç kendine iyi bak canım.

Naber derincim doktora gittinmi yada test tekrarı yaptınmı?.

Naber derincim doktora gittinmi yada test tekrarı yaptınmı?.

selam banucum..yeni gördüm yazdıgını canım..evden giremiyorum da.
salı günü kısmetse bişy çıkmazsa gidicem cnm.tatil günlerimde gitmedim,bi dahaki izin günümü bekliyorum.testi tekrarladım pazartesi günü akşamı.çıkmadı cnm..ilk yaptıgım iki tane silikti,son ikisi sıfır:))bişy yoktur büyük ihtimalle bebiş falan yani canım ama bi gidim bakim Allah korusun kistten çok korkuyorum ben.varsa bile ilaçla eritir bari..sen naptın cnm?

selam derincim ama akşam görmemişim kuşum,baya rahatsızdım,çıktım erkenden.

herkeze hayırlı günler bu arada

selam kızlar Ayşecim merhaba altta seni görüyorum.

Ben artık evimdeyim çok şükür.Herkes tatilemi gitti kimseler yok:26:

selam derincim ama akşam görmemişim kuşum,baya rahatsızdım,çıktım erkenden.

herkeze hayırlı günler bu arada
olsun cnm benim..
çok geçmiş olsun sen üşüttün kendini galiba,hava degişikligi adamı öyle yapıyo bazen dikkat et kuşum.
selam kızlar Ayşecim merhaba altta seni görüyorum.

Ben artık evimdeyim çok şükür.Herkes tatilemi gitti kimseler yok:26:

hoşgeldin cnmmmmmmmmnasıl geçti naptın anlat bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…