Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aslında umutlanmıyorum falan diyorum ama yinede acabamı diyorum.ee blde o kadar aşılama tüp bebekten sonra kendiliğinden olmaz diyorum.ayyy ne biliyim ya .şimdi idrar testi yapsam bişey çıkmaz dime

aslında umutlanmıyorum falan diyorum ama yinede acabamı diyorum.ee blde o kadar aşılama tüp bebekten sonra kendiliğinden olmaz diyorum.ayyy ne biliyim ya .şimdi idrar testi yapsam bişey çıkmaz dime

hiç belli olmaz o kadar tedavi görüpte olmayıp sonra umudunu kestiği anda hamile kalar o kadar çok ki.Allah nasip edecekse her şey boşş.evet canım çıkmaz boşuna yapma.doğal olarak negatif çıkacak günün gelmediği için.boşu boşuna moralin bozulacak.bekle adetin 1 gün geçerse o zaman yaparsın testi.

güle güle gel canımmm... inş görüşmek nasip olur :) yazmıssın ama görmedim nomu gönderdim görürsen ararsın canım.
ah canım yaaaa,ne nete girmeye fırsatım oldu,nede buluşmaya,çok yoğun geçtive hızlandırılmış bi şekilde yaşadık hep.
kısmet,belki başka sefere.
beklediğimden iyi geçti canım.
sende şu an tatildesin ne güzel
dayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa
başınız sağolsun lagrimacım.
yalnız sizin çocuklar baya büyükmüş,bence bu kadar stres yapana kadar,aile meclisi oturup,kararlaştırıp,herkez elinden geldiğinca maddi destek vererekten,onlara ayrı bi ev açmalısınız,bu kadar sıkıntıyı çekmektense,üç kuruşun az olsun daha iyi.
artık ev kurulduktan sonrada baksınlar başlarının çaresine
emreciğin iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah hep iyi olur bebecik.
sende kendine çok iyi bak canımcım,görüşücez inşallah.
onlar biraz abartmışlar bence,hatta ayıp etmişler.
kız bol bol da çalışmamadım heeee,yumurtlama günü evden gidersen öyle olur,artık umudumuz,spermlerin canlı kalmış olup,yumurtayı yakalamış olması.
seninde dr a gitmeye karar vermene sevindim,inşallah gitmişindir dün.
iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
bende annemdeydim abimin i evlendirdik
cuma gittim buügn doktora giittim sonrada eve geldimm hepinizi cok özediiim
hayırlı olsun ecrincim.
rabbim beraberce mutlu mesut yaşayacağınız bi hayat ve hayorlı evltalar nasib etsin canım

hayırlı olur inşallah selina cım.
herkeze selam kızlar,ben geldim,çok yoğun bi üç günün ardından.
hava değişikliği sebebiyle de üzerimde kırgınlık ve klimalar sebebiyle de ufaktan öksürük var malesef

hoşgeldin canım.allah razı olsun inş hayırlısıyla aşılamayla kavuşuruz.
geçmiş olsun bu arada.

Selinamm aşılamaya başlamışsınız hayırşı olsun cnm inşaallah bebişin gelir cnm hayırlısıyla...

Pelinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gerçi geçmiş ama ollsun Rabbim evlatlarınızla birlikte sağlıklı huzurlu nice seneler geçirmenizi nasip etsin inşaallah...

Boncugum listeyi niye devrediyorsun ki gelmicek misin

saol canım ya inş hayırlısıyla gelsin bebiş.dualarını eksik etme olurmu.allah razı olsun.öptm çıkmam lazım şimdi.

selam kızlar hayırlı günlerr..
derincim hoşgeldin,tatilin bitmiş,dinlenmişsindir en azından.bu arada ben kan testi yaptırmıştım.idrar olsa kafamda soru işareti kalırdı çünkü hala regl olmadım.
dinlendim tatlım ya şükür sagolasın.
cnm yaaa,valla bişy diyeyimmi lagrimacım ben çocuklar deyince vallah küçük sanıyodum bişy diyemiyodum ama yani sacmalık..al karşına konuş bence ikisinide..belki demesi kolay diceksin ama konuşman gerek .kardeloşun dedigi gibi ayrı bi eve geçsinler.ay kendilerinin düşünmesi gerekli yaaaa.
Hayırlı osun canım bir ömür mutluluklar.

Valla çok ilginç canım sen en yakın doktora git bakalım meraktada bırakma emi canım....
sagol cnm ya.bakcaz işte.bugünde işe başladım.dün gidemedim.daha dogrusu benim daha önce gittigim doktora gitmek istiyorumda muayene için ayarlama çekmem gerek tamamen duygusal::))
pelinimmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmmmm..Allah bi ömür mutlu etsin..evinimiz bebiş sesleriyle şenlensin yakında inşallahh...hadi bu ayda böyle geçecek demek..hayırlısı inşallah.
canım benim ya.dedigim gibi işte giremiyom netten dolayı...öptüm seni fıstıgım.
evet cnm ya dedigin gibi en azından tedaviye başlanacak hadi hayırlısı inşallah..
tatlım bencede yerleşme işateri olabilir yaaa ay inşallah cnm.

olsun kardeloşum belkide tutuyodur bişiler kızz hadi inşallahhhhh..ay çok yazamıyom müşteri geldi kaçtım ben.

nasılsınız??? benim sabahtan beri kalbim çarpıyor hayırdır inşallah bakalım..

sağolunn canlarım...

neyse hayırlısı olsun başka zamana inşallah..

DerinSu kardelen
çok haklısınız ama ayrı ev işi yaş işleri güçleribile yok babalarında para mara yok neyle çıkacaklar.. artı ben kızı da istemiyorum hemde hiç.. dün kardeşimle konustum oda hiçmemnun değil..hiçistemiyor ama bakalım annem gelsin bi çözüme ulaştırmaya çalısalım..

ayy anatolıam müşteri vardı bebişim ya kusura bkma..gidemedim daha cnm gidicem inş izin gününde anca...

lagrimacım işileri güçleri yok ama arayan bulur yani..sizinle dahi kalsalar hakları yok böyle işsiz güçsüz oturup hazır yemeye tövbe yaa..inş bi hal yoluna konur cnm annen bi gelsin de....

annemdeğdim ordada net yok giremedim nasılsınzı geçmişe bakamadım ben iyiym şükür inş sizdede herşey yolundadır
kardelenim altta seni gördüm naıslın canım

Sen böyle yaparsan bu prolaktin hiç düşmez anacım sakin ol bakıyım kızıcam artık.

Canım inşallah tutunmadır benimde başıma bir kere geldi gerçekten hamileymişim inşallah ya sendede vardır kanda baktır bence çıkar bizide habersiz bırakma...

saol canım ya inş hayırlısıyla gelsin bebiş.dualarını eksik etme olurmu.allah razı olsun.öptm çıkmam lazım şimdi.
Aşılamaya başalmışsın hadi hayırlısı iğnelimi haplımı?nşallah tutar canım inşallah.

Şu duygusallık olmasa herşey süper olacak::)))

Kardeloş hoşgeldin özlettin kendini nasıl geçti tatil...

Bu arada sevcan amcasını kaybetmiş yeni gördüm bende onu merak etmiştim tatilde bile girdi hayırdır diyordum sevcancım başın sağolsun canım.

Nice senelere canım mutlu sağlıklı bebişli...
cok sagol canım inş...
selinam cok sagol canım amin inş seneye hepimiz bebişli gireriz...iyiyim canım sagol sende iyisindir inş tedaviye başlıycakmışsın hakkında hayırlısı olsun inş rabbim en kısa zamanda güldürür yüzünü...
canım inş yerleşme kanamasıdır...adetin 1 gün gecerse yaparsın test hakkında hayırlısı olsun...

pelincim,biraz geç oldu ama umarım beğenirsin canımEki Görüntüle 223403
canım benim cok sagol pastayada bayıldım eline saglık kardeloşum cok teşekkür ederim...
sagol canım amin inş rabbim hepimize bebişlerimizle saglıklı mutlu seneler gecirmek nasip eder...sende inş bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bizlerede dua et olurmu tutişim hamişlerin duaları kabul olurmuş...

derinimmmm cok sagol canımmmmm...amin rabbim hepimizi mutlu etsin hayırlısıyla gelecek bebişlerimizle inş...valla canım ben bu ay boş gecmesin diyorumda kocişimin korkuları var bir ay daha dinlen diyo hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

sevcanım amcan vefat etmiş başınız sagolsun canım allah sabır versin...

lagrimam,boncugum,birsenim,garipim,ecrinim,aleynam,semroşum,cicişim,derdam,ranam,kayram,tostim,ebrarım,sizler nasılsınız kızlar...hepinizi kocaman öpüyorum...allaha emanet olun...

sevcanımm çok çokk üzüldüm canım ya başınız sagolsun..Allahım amcanın mekanını cennet etsin inşallah((
ben görmemişim yazdıgını cnm ya kusuruma bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…