Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Canım parothormonu diye bir hormonda yükseko yüksek olunca tümörden şüphe ediyolarmış ne biliyim valla inşallah yoktur netten okudum o hormonu bir sürü şey yazıyor of yani.

Naber canım sen nasılsın evine döndünmü.

selam kızlar.
ya birsen nerelerde ki tabi diğer kızlarda nerde?

selam kızlar ben bayadır giremiyorum yoğundum demiştim ya eltim burdaydı bilgisayarı bozdum gelemedim 2 gündürde eşim burdaydı hazırlık yaptık özlem giderdik şimdi gene yola çıktı yarında emrenin ultrasonu var kalçadan inşallah bişey çıkmaz teyzeleri emrecik hepinizi öpüyo bu arada ebrarımla konuştuk selamı var hepinize kardeloş banu sevcan sizleri hemen kaçırdım bütün kızlar hepinizi öpüyorum yarın haber veririm

kızlar resimleri öylesine çekmiştim kusuruma bakmayın bi ara düzgün resimler çekecem herkese iyigeceler emre bey durmuyo bende napıyım emziği pek almıyo ama gene arada veriyoz

Son düzenleme:

maşallah barek allah .çok sevimli görünüyor emrecik yesin onu teyzeleri .emzikte hiç yakışmamış yakışıklıya annesi .daha büyük emzik bulamadınızmı kız hahhaaaaaaa. ay ay yerim onu ben yaaaaaaaa içim bi fena oldu. canım çekti kokusu geldi burnuma misgibi kokar o şimdi benim için kocaman öp kokla yakışıklıyı .canım allaha emanet olun

canım arkadaşlarım sizleri çok özledim .uzun zamandır girememiştim inşallah herkezler iyidir :26:.bende çok heyecanlıyım bir okadarda korkuyorum malum güne beş gün var çok heveslenmekte istemiyorum ama çokta ümitliyim. içimden birşey herşey çok güzel olucak diyor . dualarım sizinle sizlerinde hepimiz için dua ettiğine eminim iyiki varsınız çok fazla sizinle olamasamda varlığınızı bilmek bile güzel
keşke sizleri daha yakında tanıma şansım olsa

cnm akşam yazmışsın çıkmıştım.ewet döndüm.eşim işe başladı ptesi günü.bugun de kuzenlerın yanına gideceğim

cnm ya merak etmıştım çıktın ortaya nıhayet yoğunmuşsun affedildin kuzum

ay cnm benım ya bunlar da gayet duzgun maşallah yawruya ya yerım ben onu.teyzelerınden kocaman selam.bu arada emziğine bayıldım ben de istıyorum bır tane

hepinizekucak dolusu çiçek gönderiyorum allaha emanet olun canlarım
ben kendı adıma kabul ettım tesekkurler cnm kızını da öp benım yerıme muckkk

oy oyy maaşallah emreyee

sevcancım,herkez aynen bizim gibi bakıp bakıp gidiyo sanırım
sen nasılsın,ne kadar oldu klomen biteli?
inşallah kötü bişeyler çıkmıcak canım,iyi düşünelim ki,iyi olsun.
ve aleyküm selam,getiren gönderen sağolsun.
baya merak ettiydim emre yi,ama iyiymişsiniz,sevindim.

oyyy,bunlar ne tatlı maşallah,niye haksızlık ediyon oğluna,gayet pozlar vermiş yakışıklı,düzgün çıkmış yani.
benim yerime de kokla
hepimize hayırlı bi gün olsun inşallah.

günaydınlar canlarımmmmm.

geçmişe bakmadan yazıyorum kızlar hemen çıkmam gerekli..hepinizi çok özledim ama ben yaaa((((

neyse...kendimden haberler verim...biliyosunuz ki aylardır adet olmuyordum ısrarlada doktora gitmedim...sonrada salı gitmeye karar vermiştim hani...anamm,benim kırmızılar doktora gitmeye karar vermemi beklemişler..inanamadım sabah kalktıgımda...doktora gidecegim gün adet olmuşum ay nasıl sevindim anlatamam yaaa...ama bir o kadar da şaşırdım vallahi kızlar ya.bide gecesi rüyamda adet olmuştumbi rüya hememi çıkar..aklımın ucundan geçmiyodu tam doktora gidecegim gün olacagım..neyse çok şükür...
ebuşum,kardeloşum,boncugumm d,ger tümmm can arkadaslarım hepinizi çok öpüyorum..çıkmam gerek şimdi

heee bide rüyamda ebuşumu gördüm,daha dogrusu yazıştım ebuşla rüyamdaben adet olmuşum rüyada,oda bana topicten yazıyo ki özel mesaj olarak,birisini diyo adet olmuş ama üstüne olmuş hamileymiş diyo bide ismini diyo kızlar..ismi NİHALburada kimin gerçek adı nihal bilmiyorum ama ona çok yakın birini tanıyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbiriiiiiinizden biri hamiş çıksın yawww...ay çok konuşasım var bugün ama çıkmamda gerek...durun şunuda diyimde gülün biraz..ben bu rüyadan etkilenip bide adetli adetli test yaptım acaba benmiyim diyesonucu söylüyorum...pembe silik çizgi yeminlekardeşim oturmaya geldi akşam.onlar gelmeden yaptım..az bişy baktım yarım dk falan.attım dolaba banyoda...onlar gittiginde baktım ahaaaaa...gene benle dalga geçiyoo yaaaaaaaa bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmay daha fazla sacmalamadan kaçim ben.kısacası gene sacma bişi yaptım ..ama en önemliside şakırr şakırr adetimi oluyom şuanda yuppiiiiiiiiiiiiiiii

Çok sevindim canım inşallah Allah bizede kısmet etsin inan okurken gözlerim dolduu. kendine ve bebişine çok dikkat et...
AMİNNNNN,
canım benim inş RABBİM hepinize nasip etsin ....dikkat ediyoruz teyzesi merak etme sen ....
AMİNNNNN,
canım benim çok saol inş darısı sizlere olur bu duyguyu yaşamak nasip olsun en kısa zamanda.....
saol teyzesi inş sağlıkla doğar bebişimmmm ....
sizlerin dualarınıza ihtiyacımız war......
canım maşallah
çok tatlı olmuş EMREMİZ .....
RABBİM uzun sağlıklı ömür wersin inş....

canım gözün aydın inş en kısa zamanda bebişin gelirde onun için kutlama yaparız .....

maşallah canım maşallahh,Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahh
ağlama canım ya bunların hepsinin stresten üzüntüden kaynaklandığını biliyorsun,ilacı kullanırken sende bunlardan uzak dur canım.Rabbim büyük hiç belli olmaz sen bu sebeple bebiş olmaz diye düşünürken (kafaya takmadığın için) bi bakmışsın bebiş gelmiş.Allahım daha fazla bekletmeden göndersin bebişini inşallah canım.lütfen yıpratma kendini.Allahım dermansız dert vermesin canım benim.

derincim regl olmuşsun gözün aydın.ama testte de silik çıkmış inşallah seni yanıltmıyordur.reglinin durumuna göre anlarsın zaten üstüne görmemi yoksa normal regl mi.hakkında hayırlısı olsun inş.rüyalarında hayır olsun inşallah.bol müjdeli günler gelsin topiğimize inşş.

birsencimm emremiz harika maşallahhhçokta tatlı pozlar vermiş,nazar etmeyelim diye güzel çıkmadı diyorsun.bizde öyle diyelim nazar olmasın çirkin emremize

kızlar hepinize hayırlı günler.sıcaklarda kimsenin canı istemiyor galiba pc açmak.ebrar abladan haber yokmu konuşan görüşen olursa selam söylesinn,özledikk yokluğu çok belli topiğin patronu yok diye elemanlar kaytarıyo

kızlar test yaptım pozitif çıktı ama kese görülmedi dış gebelik olmasından korkuyorum

SAGOL CNM YA..İNŞALLAH TATLIM.sen nasılsın ranam?
sagol selinam sevindim bende valla geldigine...amann testler bana hep yapıyo biliyon..benim LH hormonuyla ilgili bence.öyle oluyomuş diye duymuştum.LH çok salgılandıgında oluyomuş...adetimde normal selinam az az falan degil..sürekli gleiyo..parçalı bulutlu sende nevar ne yok..
kızlar test yaptım pozitif çıktı ama kese görülmedi dış gebelik olmasından korkuyorum

hadi gözünaydın cnm ya...inşallah kesede görünür en kısa zamanda.hemen kötü düşünme.belki küçüktür..öyle doktora gidip keseyi göremeyenler oluyo ilk etabta...

selamun aleykum kizlarrr

hepiniz iyisiniz insallah?sanirim yaz tatili dolayisiyla herkes tatil yapiyor,ramazana toparlaniriz insallahbu arada bende durumlarda bir degisiklik yokhala adet gelmedi:26:5 gundur iciyorum sökturucuyu hala neden gelmedi anlamis degilimilk defa ictigim icinde cok bilgiye sahip degilim sökturucu konusunda,neyse biran önce gelirde rahatlarim insallah..karnim öyle siski sanki 6 aylik hamile gibiyimher zaman nete giremiyorum,vaktim olmadigi icinde sizleri merak ediyorum..guzel haberler varmi bilmiyorum ama,dilerim en yakin zamanda hepimiz guzel haberler alirizöyle cok ihtiyacim varki bu aralar guzel haberleredun yine bir yakin arkadasimin hamilelik haberini aldimson 1 ay icinde aldigim 3. hamilelik haberi 3 tane yakin arkadasim hamile,bir tek ben beeeeeeeeeenneyse dilerim o gunlerde en yakin zamanda hepimiz adina gelir insallah

kardelen49 cum seni merak ediyorum canim umreye gittin mi??insallah gitmeden görusuruz,görusemez isek simdiden hayirli yolculuklar,su garip arkadasina da dua et olurmu?öpuyorum seni

kardelncim,sen nasilsin?presend kullanicaktin bu ay dimi,varmi guzel haber?insallah rabbim ümit ettiklerine nail eylesin..

selinacim,sende asilamaya basliyacaktin dimi,yanlis hatirlamiyor isem,sen neler yaptin oldumu asilama?dilerim rabbim yuzunu guldursun bu tedavinde

ebrarim,özledim seni sen simdi tatildesindir,iyi tatiller canim

,derinim,,birsenim,kayram,antoliam,ranam,sevcanim,ecrinsametim,lagmiracim,ugurboncugum,banucum,pelinim, hepinizi özledim kizlarunuttuklarim varsa kusruma bakmayin onlaridasu mubarek gunlerde birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim arkdaslarim

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım .allahmı söyletti ne benim kızım yok .8 yaşında bir oğlum var .içinemi doğdu kız :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…