Canım parothormonu diye bir hormonda yükseko yüksek olunca tümörden şüphe ediyolarmış ne biliyim valla inşallah yoktur netten okudum o hormonu bir sürü şey yazıyor of yani.banucum,ağlama lütfen,inşallah bu günlerde geçecek,sende kavuşacaksın mis kokulu bebişine.
d vitamini gebelik oluşumu için çok gerekli,eksik olanlarda hamilelik olmuyo diye duymuştum ve bendede sınırda da olsa düşüklük var.
hemen ne tümörüymüş o öyle.
Naber canım sen nasılsın evine döndünmü.ay maşallah yawruma yaaa teyzesi yesın onuuu rabbim sağlıkla büyütsün inşallahhh cnm arkadaşım benım
cnm inşallah iyi şeyler olur bır daha ki gidişinde duacınım canım sıkma çok canını hayırlısı olsun...
selam cnmmm birsenı ben de merak ettım emremızı dee haberler verse yaaa yoğun heralde.kımsecıkler yok yaa ben de ara sıra bakıyorum kımse olmayınca yazamıyorum
selam kızlar.
ya birsen nerelerde ki tabi diğer kızlarda nerde?
ay maşallah yawruma yaaa teyzesi yesın onuuu rabbim sağlıkla büyütsün inşallahhh cnm arkadaşım benım
cnm inşallah iyi şeyler olur bır daha ki gidişinde duacınım canım sıkma çok canını hayırlısı olsun...
selam cnmmm birsenı ben de merak ettım emremızı dee haberler verse yaaa yoğun heralde.kımsecıkler yok yaa ben de ara sıra bakıyorum kımse olmayınca yazamıyorum
Canım parothormonu diye bir hormonda yükseko yüksek olunca tümörden şüphe ediyolarmış ne biliyim valla inşallah yoktur netten okudum o hormonu bir sürü şey yazıyor of yani.
Naber canım sen nasılsın evine döndünmü.
Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 kızlar resimleri öylesine çekmiştim kusuruma bakmayın bi ara düzgün resimler çekecem herkese iyigeceler emre bey durmuyo bende napıyım emziği pek almıyo ama gene arada veriyoz
cnm akşam yazmışsın çıkmıştım.ewet döndüm.eşim işe başladı ptesi günü.bugun de kuzenlerın yanına gideceğimCanım parothormonu diye bir hormonda yükseko yüksek olunca tümörden şüphe ediyolarmış ne biliyim valla inşallah yoktur netten okudum o hormonu bir sürü şey yazıyor of yani.
cnm ya merak etmıştım çıktın ortaya nıhayet yoğunmuşsun affedildin kuzumselam kızlar ben bayadır giremiyorum yoğundum demiştim ya eltim burdaydı bilgisayarı bozdum gelemedim 2 gündürde eşim burdaydı hazırlık yaptık özlem giderdik şimdi gene yola çıktı yarında emrenin ultrasonu var kalçadan inşallah bişey çıkmaz teyzeleri emrecik hepinizi öpüyo bu arada ebrarımla konuştuk selamı var hepinize kardeloş banu sevcan sizleri hemen kaçırdım bütün kızlar hepinizi öpüyorum yarın haber veririm
ay cnm benım ya bunlar da gayet duzgun maşallah yawruya ya yerım ben onu.teyzelerınden kocaman selam.bu arada emziğine bayıldım ben de istıyorum bır taneEki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 kızlar resimleri öylesine çekmiştim kusuruma bakmayın bi ara düzgün resimler çekecem herkese iyigeceler emre bey durmuyo bende napıyım emziği pek almıyo ama gene arada veriyoz
ben kendı adıma kabul ettım tesekkurler cnm kızını da öp benım yerıme muckkkhepinizekucak dolusu çiçek gönderiyorum allaha emanet olun canlarım
Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 kızlar resimleri öylesine çekmiştim kusuruma bakmayın bi ara düzgün resimler çekecem herkese iyigeceler emre bey durmuyo bende napıyım emziği pek almıyo ama gene arada veriyoz
sevcancım,herkez aynen bizim gibi bakıp bakıp gidiyo sanırımay maşallah yawruma yaaa teyzesi yesın onuuu rabbim sağlıkla büyütsün inşallahhh cnm arkadaşım benım
inşallah kötü bişeyler çıkmıcak canım,iyi düşünelim ki,iyi olsun.Canım parothormonu diye bir hormonda yükseko yüksek olunca tümörden şüphe ediyolarmış ne biliyim valla inşallah yoktur netten okudum o hormonu bir sürü şey yazıyor of yani.
ve aleyküm selam,getiren gönderen sağolsun.selam kızlar ben bayadır giremiyorum yoğundum demiştim ya eltim burdaydı bilgisayarı bozdum gelemedim 2 gündürde eşim burdaydı hazırlık yaptık özlem giderdik şimdi gene yola çıktı yarında emrenin ultrasonu var kalçadan inşallah bişey çıkmaz teyzeleri emrecik hepinizi öpüyo bu arada ebrarımla konuştuk selamı var hepinize kardeloş banu sevcan sizleri hemen kaçırdım bütün kızlar hepinizi öpüyorum yarın haber veririm
AMİNNNNN,Çok sevindim canım inşallah Allah bizede kısmet etsin inan okurken gözlerim dolduu. kendine ve bebişine çok dikkat et...
AMİNNNNN,selam canım,gelip bakıyorum,kimse olmayınca bişey yazmadan çıkıyorum.
sen nasılsın,ilaca başladın mı hormonlar için,raporun ne zamana çıkıyo?
ranacım,kalp atışını duyduğuha çok sevindim,rabbim sağlıklı bi hamilelik nasib etsin,darısı bize olsun inşallah.
saol teyzesi inş sağlıkla doğar bebişimmmm ....ay maşallah yawruma yaaa teyzesi yesın onuuu rabbim sağlıkla büyütsün inşallahhh cnm arkadaşım benım
canım maşallahEki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 kızlar resimleri öylesine çekmiştim kusuruma bakmayın bi ara düzgün resimler çekecem herkese iyigeceler emre bey durmuyo bende napıyım emziği pek almıyo ama gene arada veriyoz
günaydınlar canlarımmmmm.
geçmişe bakmadan yazıyorum kızlar hemen çıkmam gerekli..hepinizi çok özledim ama ben yaaa((((
neyse...kendimden haberler verim...biliyosunuz ki aylardır adet olmuyordum ısrarlada doktora gitmedim...sonrada salı gitmeye karar vermiştim hani...anamm,benim kırmızılar doktora gitmeye karar vermemi beklemişler..inanamadım sabah kalktıgımda...doktora gidecegim gün adet olmuşum ay nasıl sevindim anlatamam yaaa...ama bir o kadar da şaşırdım vallahi kızlar ya.bide gecesi rüyamda adet olmuştum bi rüya hememi çıkar..aklımın ucundan geçmiyodu tam doktora gidecegim gün olacagım..neyse çok şükür...
ebuşum,kardeloşum,boncugumm d,ger tümmm can arkadaslarım hepinizi çok öpüyorum..çıkmam gerek şimdi
geldik ewimize teyzeleri....
eweeeeeeettttttttt pıt pıtları duyduk çok şükür ......
öyle bi güzel duygu ki bu RABBİM cümlenize yaşatsın inş...... o an gözlerim doldu içimden hıçkırarak ağlamak geldi dr um kımıldama annesi daha net duyalım deyince sıktım kendimi öyle hızlı atıyorduki anne ben buradayım diyordu bebeğimmmm....
dualarımız sizlerle teyzeleri .....
ağlama canım ya bunların hepsinin stresten üzüntüden kaynaklandığını biliyorsun,ilacı kullanırken sende bunlardan uzak dur canım.Rabbim büyük hiç belli olmaz sen bu sebeple bebiş olmaz diye düşünürken (kafaya takmadığın için) bi bakmışsın bebiş gelmiş.Allahım daha fazla bekletmeden göndersin bebişini inşallah canım.lütfen yıpratma kendini.Allahım dermansız dert vermesin canım benim.Kızlar doktor geldim d vitaminim çok düşükmüş parot hormonuda yüksek bir ilaç verdi 15 günde düşerse ne ala dedi eğer düşmezse tümörden şüphelenicem dedi inşallah düşer bebek işide eylülde olucaktı oda yattı inaanın çok canım sıkkın ağlamakm istiyorum eşimm üzülücek diye ağlamıyorum nasıl bir kader beni buluyor anlamadım çok sıkkınım çokkkkkkkkkkk offffff...
kızlar test yaptım pozitif çıktı ama kese görülmedi dış gebelik olmasından korkuyorum
kızlar test yaptım pozitif çıktı ama kese görülmedi dış gebelik olmasından korkuyorum
SAGOL CNM YA..İNŞALLAH TATLIM.sen nasılsın ranam?AMİNNNNN,
canım benim inş RABBİM hepinize nasip etsin ....dikkat ediyoruz teyzesi merak etme sen ....
AMİNNNNN,
canım benim çok saol inş darısı sizlere olur bu duyguyu yaşamak nasip olsun en kısa zamanda.....
saol teyzesi inş sağlıkla doğar bebişimmmm ....
sizlerin dualarınıza ihtiyacımız war......
canım maşallah
çok tatlı olmuş EMREMİZ .....
RABBİM uzun sağlıklı ömür wersin inş....
canım gözün aydın inş en kısa zamanda bebişin gelirde onun için kutlama yaparız .....
sagol selinam sevindim bende valla geldigine...amann testler bana hep yapıyo biliyon..benim LH hormonuyla ilgili bence.öyle oluyomuş diye duymuştum.LH çok salgılandıgında oluyomuş...adetimde normal selinam az az falan degil..sürekli gleiyo..parçalı bulutlumaşallah canım maşallahh,Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahh
ağlama canım ya bunların hepsinin stresten üzüntüden kaynaklandığını biliyorsun,ilacı kullanırken sende bunlardan uzak dur canım.Rabbim büyük hiç belli olmaz sen bu sebeple bebiş olmaz diye düşünürken (kafaya takmadığın için) bi bakmışsın bebiş gelmiş.Allahım daha fazla bekletmeden göndersin bebişini inşallah canım.lütfen yıpratma kendini.Allahım dermansız dert vermesin canım benim.
derincim regl olmuşsun gözün aydın.ama testte de silik çıkmış inşallah seni yanıltmıyordur.reglinin durumuna göre anlarsın zaten üstüne görmemi yoksa normal regl mi.hakkında hayırlısı olsun inş.rüyalarında hayır olsun inşallah.bol müjdeli günler gelsin topiğimize inşş.
birsencimm emremiz harika maşallahhhçokta tatlı pozlar vermiş,nazar etmeyelim diye güzel çıkmadı diyorsun.bizde öyle diyelim nazar olmasın çirkin emremize
kızlar hepinize hayırlı günler.sıcaklarda kimsenin canı istemiyor galiba pc açmak.ebrar abladan haber yokmu konuşan görüşen olursa selam söylesinn,özledikk yokluğu çok belli topiğin patronu yok diye elemanlar kaytarıyo
cnm akşam yazmışsın çıkmıştım.ewet döndüm.eşim işe başladı ptesi günü.bugun de kuzenlerın yanına gideceğim
cnm ya merak etmıştım çıktın ortaya nıhayet yoğunmuşsun affedildin kuzum
ay cnm benım ya bunlar da gayet duzgun maşallah yawruya ya yerım ben onu.teyzelerınden kocaman selam.bu arada emziğine bayıldım ben de istıyorum bır tane
ben kendı adıma kabul ettım tesekkurler cnm kızını da öp benım yerıme muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?