selam canım benı de unutmadığın için teşekkur ederım arkadaşım...
bebiş we sen iyisinizdir inşallah...
cnm ne duruyorsun bır test yap belkı de yawrun karnındadır
cnm belki doğrudur ama test için erken değilmi?ümitlenmek istemiyorum.birazdaha bekleyeyimmi nedersinn?:79:
nasılsınız ????
kaç gündür misafirim wardı pek giremedim .....
bugünde dr kontrolümüz war RABBİM nasip ederse pıt pıtları duycaz inş.....
bize dua edin teyzeleri herşey yolunda olsun....
biz bebişimle sizin için hep dua ediyoruz ve inş en kısa zamanda bebişimin arkadaşları gelecek teker teker.....
hepinizi öpüyoruz .....
cnn adetını 5 gun gecınce fılan ewde yapılan testlerde cıkabılıyor o kadar gectıyse yap derım bır testselam canım benı de unutmadığın için teşekkur ederım arkadaşım...
bebiş we sen iyisinizdir inşallah...
cnm ne duruyorsun bır test yap belkı de yawrun karnındadır
cnm belki doğrudur ama test için erken değilmi?ümitlenmek istemiyorum.birazdaha bekleyeyimmi nedersinn?:79:
cnm benım görüşemıyoruz ewet zaten sen de pek gırme nete radyasyon fılan...çok da telaş yapma mısafırlerıne kuzum yaaa.mesajını aldım pıt pıtları duymuşsun ne güzel yaaa...ağlamışsındır emınım dayanamıyor ınsan...nasılsınız ????
kaç gündür misafirim wardı pek giremedim .....
bugünde dr kontrolümüz war RABBİM nasip ederse pıt pıtları duycaz inş.....
bize dua edin teyzeleri herşey yolunda olsun....
biz bebişimle sizin için hep dua ediyoruz ve inş en kısa zamanda bebişimin arkadaşları gelecek teker teker.....
hepinizi öpüyoruz .....
selam kızlar hayırlı günler.ne oldu ya herkes nerelerde.
selam cnmmmm ewet ya kımsecıkler gırmıyor gezentı topıc :)))))
ben de her gun bakıyorum ama yazan yokkk:26:
haadi cnm inşş güzel haberlerini bekliyoruzz
cnn adetını 5 gun gecınce fılan ewde yapılan testlerde cıkabılıyor o kadar gectıyse yap derım bır test
cnm benım görüşemıyoruz ewet zaten sen de pek gırme nete radyasyon fılan...çok da telaş yapma mısafırlerıne kuzum yaaa.mesajını aldım pıt pıtları duymuşsun ne güzel yaaa...ağlamışsındır emınım dayanamıyor ınsan...
selam cnmmmm ewet ya kımsecıkler gırmıyor gezentı topıc :)))))
ben de her gun bakıyorum ama yazan yokkk:26:
geldik ewimize teyzeleri....
eweeeeeeettttttttt pıt pıtları duyduk çok şükür ......
öyle bi güzel duygu ki bu RABBİM cümlenize yaşatsın inş...... o an gözlerim doldu içimden hıçkırarak ağlamak geldi dr um kımıldama annesi daha net duyalım deyince sıktım kendimi öyle hızlı atıyorduki anne ben buradayım diyordu bebeğimmmm....
dualarımız sizlerle teyzeleri .....
Çok sevindim canım inşallah Allah bizede kısmet etsin inan okurken gözlerim dolduu. kendine ve bebişine çok dikkat et...geldik ewimize teyzeleri....
öyle bi güzel duygu ki bu RABBİM cümlenize yaşatsın inş...... o an gözlerim doldu içimden hıçkırarak ağlamak geldi dr um kımıldama annesi daha net duyalım deyince sıktım kendimi öyle hızlı atıyorduki anne ben buradayım diyordu bebeğimmmm....
Kardeloş nasılsın ya nerelrdesin çok özledim vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar doktor geldim d vitaminim çok düşükmüş parot hormonuda yüksek bir ilaç verdi 15 günde düşerse ne ala dedi eğer düşmezse tümörden şüphelenicem dedi inşallah düşer bebek işide eylülde olucaktı oda yattı inaanın çok canım sıkkın ağlamakm istiyorum eşimm üzülücek diye ağlamıyorum nasıl bir kader beni buluyor anlamadım çok sıkkınım çokkkkkkkkkkk offffff...
ay maşallah yawruma yaaa teyzesi yesın onuuu rabbim sağlıkla büyütsün inşallahhh cnm arkadaşım benımgeldik ewimize teyzeleri....
cnm inşallah iyi şeyler olur bır daha ki gidişinde duacınım canım sıkma çok canını hayırlısı olsun...Kızlar doktor geldim d vitaminim çok düşükmüş parot hormonuda yüksek bir ilaç verdi 15 günde düşerse ne ala dedi eğer düşmezse tümörden şüphelenicem dedi inşallah düşer bebek işide eylülde olucaktı oda yattı inaanın çok canım sıkkın ağlamakm istiyorum eşimm üzülücek diye ağlamıyorum nasıl bir kader beni buluyor anlamadım çok sıkkınım çokkkkkkkkkkk offffff...
selam cnmmm birsenı ben de merak ettım emremızı dee haberler verse yaaa yoğun heralde.kımsecıkler yok yaa ben de ara sıra bakıyorum kımse olmayınca yazamıyorumselam kızlar.
ya birsen nerelerde ki tabi diğer kızlarda nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?