garipcim,ne zaman bitiyo tatilin,özledik be seni.selamun aleykum kizlarrr
hepiniz iyisiniz insallah?sanirim yaz tatili dolayisiyla herkes tatil yapiyor,ramazana toparlaniriz insallahbu arada bende durumlarda bir degisiklik yok hala adet gelmedi:26:5 gundur iciyorum sökturucuyu hala neden gelmedi anlamis degilim ilk defa ictigim icinde cok bilgiye sahip degilim sökturucu konusunda,neyse biran önce gelirde rahatlarim insallah..karnim öyle siski sanki 6 aylik hamile gibiyim her zaman nete giremiyorum,vaktim olmadigi icinde sizleri merak ediyorum..guzel haberler varmi bilmiyorum ama,dilerim en yakin zamanda hepimiz guzel haberler aliriz öyle cok ihtiyacim varki bu aralar guzel haberlere dun yine bir yakin arkadasimin hamilelik haberini aldim son 1 ay icinde aldigim 3. hamilelik haberi 3 tane yakin arkadasim hamile,bir tek ben beeeeeeeeeen neyse dilerim o gunlerde en yakin zamanda hepimiz adina gelir insallah
kardelen49 cum seni merak ediyorum canim umreye gittin mi??insallah gitmeden görusuruz,görusemez isek simdiden hayirli yolculuklar,su garip arkadasina da dua et olurmu?öpuyorum seni
kardelncim,sen nasilsin?presend kullanicaktin bu ay dimi,varmi guzel haber?insallah rabbim ümit ettiklerine nail eylesin..
selinacim,sende asilamaya basliyacaktin dimi,yanlis hatirlamiyor isem,sen neler yaptin oldumu asilama?dilerim rabbim yuzunu guldursun bu tedavinde
ebrarim,özledim seni sen simdi tatildesindir,iyi tatiller canim
,derinim,,birsenim,kayram,antoliam,ranam,sevcanim,ecrinsametim,lagmiracim,ugurboncugum,banucum,pelinim, hepinizi özledim kizlarunuttuklarim varsa kusruma bakmayin onlarida su mubarek gunlerde birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim arkdaslarim
tutişim,ben çok merak ettim,hatta akşam arıcaktım,bi baktım saat geç olmuş,o yüzden vazgeçtim.Selam canlarım nasılsınız ne var ne yok özledim sizinle sohbet etmeyi
Kızlar bu hafta annemdeydim misafir vardı kalabalıktık bayagı cümbür cemaat nete giremedim dolayısıyla merak eden vardır muhtemelen diyorum ama emin değilimbende durumlar aynı hala doktora gidemedim,neden derseniz maddi sebeplerden dolayı bu ara bayagı sıkıntıdayım sinirlerim had safhada zaten Neyse çok konuşmıyım,pek kimse girmemiş bu ara garibim dualarımdasınız cnm hep sizleri asla unutmam Rabbim daha fazla bekletmeden meleklerinizi yollasın size inşaallah
Kardelen49um cnm sen naptın bitki işlerini neye karar verdin?
Kardeloşum senin gününe ne kadr kaldı bi hafta var mı?
Birsenim emre çok tatlı ya maşallah paşaya
Derinim adet olmuşsun cnm gözünaydın,o test olayını da anlamadım gitti üstüne görme olsun inşaallah
Sevcanım Rabbim amcanın sevenlerine dayanma gücü versin tekrar mekanı cennet olsun inşaaallah
Canlarım daha fazla kalamıcam kusura bakmayın bu arada sakın anatolia hamile kaldı bizi bıraktı diye düşünmeyin ne olur çok üzülürümKaç gündür sürekli ayaktayım yorgunum şuan, uykusuzluk problemim var üç saat uykuyla duruyorum nerdeyse bi haftadır neyse Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum canlarım
kızlar günaydıııın..
Daha umre işimiz netleşmedi pasaport işleriyle uğraşıyoruz netleşince yazıcam annemlere gitmiştim işleri vardı yardıma gittim.
Derinim hayırlı olsun sevindim kırmızılarının gelmesine.Rüyanda hayrolsun
Garibim buralardayım daha gitmedim tatlım
Anatolıam evet siparişi verdim başlıyorum bitkisel kürlere.Devlet hastanesine gidemiyomusun canım
Banucum geçmiş olsun ağlama dr lara bakma sen önce korkuturlar korkuturlar sonra bişey yok derler sen canının sıkıldığıyla kalırsın inşallah dedikleri gibi değildir
Kızlar az önce bi haber izledim bi bayan 17 senelik evli 18 kez hamile kalmış ama maalesef hepsinide kaybetmiş.Tedaviyi bırakmamış hatta tedaviler yüzünden 160 kilo olmuş ama 19.kez denemiş ve bebeği kollarında kadın 39 kocası 41 yaşındayken mucizeleri gelmiş.Neler oluyo hayatta..
AMİNNNN ,maşallah canım maşallahh,Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahh
ağlama canım ya bunların hepsinin stresten üzüntüden kaynaklandığını biliyorsun,ilacı kullanırken sende bunlardan uzak dur canım.Rabbim büyük hiç belli olmaz sen bu sebeple bebiş olmaz diye düşünürken (kafaya takmadığın için) bi bakmışsın bebiş gelmiş.Allahım daha fazla bekletmeden göndersin bebişini inşallah canım.lütfen yıpratma kendini.Allahım dermansız dert vermesin canım benim.
derincim regl olmuşsun gözün aydın.ama testte de silik çıkmış inşallah seni yanıltmıyordur.reglinin durumuna göre anlarsın zaten üstüne görmemi yoksa normal regl mi.hakkında hayırlısı olsun inş.rüyalarında hayır olsun inşallah.bol müjdeli günler gelsin topiğimize inşş.
birsencimm emremiz harika maşallahhhçokta tatlı pozlar vermiş,nazar etmeyelim diye güzel çıkmadı diyorsun.bizde öyle diyelim nazar olmasın çirkin emremize
kızlar hepinize hayırlı günler.sıcaklarda kimsenin canı istemiyor galiba pc açmak.ebrar abladan haber yokmu konuşan görüşen olursa selam söylesinn,özledikk yokluğu çok belli topiğin patronu yok diye elemanlar kaytarıyo
nasıl olayım DERİNİM,SAGOL CNM YA..İNŞALLAH TATLIM.sen nasılsın ranam?
sagol selinam sevindim bende valla geldigine...amann testler bana hep yapıyo biliyon..benim LH hormonuyla ilgili bence.öyle oluyomuş diye duymuştum.LH çok salgılandıgında oluyomuş...adetimde normal selinam az az falan degil..sürekli gleiyo..parçalı bulutlusende nevar ne yok..
hadi gözünaydın cnm ya...inşallah kesede görünür en kısa zamanda.hemen kötü düşünme.belki küçüktür..öyle doktora gidip keseyi göremeyenler oluyo ilk etabta...
selamun aleykum kizlarrr
hepiniz iyisiniz insallah?sanirim yaz tatili dolayisiyla herkes tatil yapiyor,ramazana toparlaniriz insallahbu arada bende durumlarda bir degisiklik yok hala adet gelmedi:26:5 gundur iciyorum sökturucuyu hala neden gelmedi anlamis degilim ilk defa ictigim icinde cok bilgiye sahip degilim sökturucu konusunda,neyse biran önce gelirde rahatlarim insallah..karnim öyle siski sanki 6 aylik hamile gibiyim her zaman nete giremiyorum,vaktim olmadigi icinde sizleri merak ediyorum..guzel haberler varmi bilmiyorum ama,dilerim en yakin zamanda hepimiz guzel haberler aliriz öyle cok ihtiyacim varki bu aralar guzel haberlere dun yine bir yakin arkadasimin hamilelik haberini aldim son 1 ay icinde aldigim 3. hamilelik haberi 3 tane yakin arkadasim hamile,bir tek ben beeeeeeeeeen neyse dilerim o gunlerde en yakin zamanda hepimiz adina gelir insallah
kardelen49 cum seni merak ediyorum canim umreye gittin mi??insallah gitmeden görusuruz,görusemez isek simdiden hayirli yolculuklar,su garip arkadasina da dua et olurmu?öpuyorum seni
kardelncim,sen nasilsin?presend kullanicaktin bu ay dimi,varmi guzel haber?insallah rabbim ümit ettiklerine nail eylesin..
selinacim,sende asilamaya basliyacaktin dimi,yanlis hatirlamiyor isem,sen neler yaptin oldumu asilama?dilerim rabbim yuzunu guldursun bu tedavinde
,derinim,,birsenim,kayram,antoliam,ranam,sevcanim,ecrinsametim,lagmiracim,ugurboncugum,banucum,pelinim, hepinizi özledim kizlarunuttuklarim varsa kusruma bakmayin onlarida su mubarek gunlerde birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim arkdaslarim
garibim selam cnm...öncelikle üzülmemeni istiyorum Allah büyük..inşallah o haberleri bigün biz verecegiz insanlara..hayırlısı olsunda geç olsun cnm...he bide söktürücü bittikten bikaç gün sonra adet olunuyo bilgin olsun canım.içerken olmaz..selamun aleykum kizlarrr
canım benim ya.bende özledim toplu konuşmalarımızı vALLAHA.Selam canlarım nasılsınız ne var ne yok özledim sizinle sohbet etmeyi
Kızlar bu hafta annemdeydim misafir vardı kalabalıktık bayagı cümbür cemaat nete giremedim dolayısıyla merak eden vardır muhtemelen diyorum ama emin değilimbende durumlar aynı hala doktora gidemedim,neden derseniz maddi sebeplerden dolayı bu ara bayagı sıkıntıdayım sinirlerim had safhada zaten Neyse çok konuşmıyım,pek kimse girmemiş bu ara garibim dualarımdasınız cnm hep sizleri asla unutmam Rabbim daha fazla bekletmeden meleklerinizi yollasın size inşaallah
Derinim adet olmuşsun cnm gözünaydın,o test olayını da anlamadım gitti üstüne görme olsun inşaallah
Sevcanım Rabbim amcanın sevenlerine dayanma gücü versin tekrar mekanı cennet olsun inşaaallah
Canlarım daha fazla kalamıcam kusura bakmayın bu arada sakın anatolia hamile kaldı bizi bıraktı diye düşünmeyin ne olur çok üzülürümKaç gündür sürekli ayaktayım yorgunum şuan, uykusuzluk problemim var üç saat uykuyla duruyorum nerdeyse bi haftadır neyse Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum canlarım
ay geldi geldi cnm bende çok sevindim.halada çok çok oluyorum şükür söküyo güzelce...senin hikayede iyimiş kaç düşük yapmış yaa..Allah büyük işte.kızlar günaydıııın..
Daha umre işimiz netleşmedi pasaport işleriyle uğraşıyoruz netleşince yazıcam annemlere gitmiştim işleri vardı yardıma gittim.
Derinim hayırlı olsun sevindim kırmızılarının gelmesine.Rüyanda hayrolsun
Garibim buralardayım daha gitmedim tatlım
Anatolıam evet siparişi verdim başlıyorum bitkisel kürlere.Devlet hastanesine gidemiyomusun canım
Banucum geçmiş olsun ağlama dr lara bakma sen önce korkuturlar korkuturlar sonra bişey yok derler sen canının sıkıldığıyla kalırsın inşallah dedikleri gibi değildir
Kızlar az önce bi haber izledim bi bayan 17 senelik evli 18 kez hamile kalmış ama maalesef hepsinide kaybetmiş.Tedaviyi bırakmamış hatta tedaviler yüzünden 160 kilo olmuş ama 19.kez denemiş ve bebeği kollarında kadın 39 kocası 41 yaşındayken mucizeleri gelmiş.Neler oluyo hayatta..
bende bendeeee,bende çok begendim emyeyyiiiiiiiheralde hepimiz dönüşümlü giriyoz olsun napalım bi ara toparlanırız teyzeleri emreyi beğenmişsiniz sağolun kalça usg si temiz çıktı haber veriyim dedim pazara gidecem çıkmam gerek hepinizi tek tek öpüyoruz bye
olsun cnm ya..tiksinmeler mide bulantıları bebişin saglıklı oldugunu gösterir diye biliyorum ...AMİNNNN ,
teyzesi çok saol inş sağlıkla kucağıma alırım .....
nasıl olayım DERİNİM,
bu ara herşeyden tiksinir oldum ama yinede akıllı bi bebişim war fazla üzmüyor annesini inş hep böyle dewam eder......
canım benim bizde seni özledik ....
canım bende de durumlara dr el attıSAGOL CNM YA..İNŞALLAH TATLIM.sen nasılsın ranam?
sagol selinam sevindim bende valla geldigine...amann testler bana hep yapıyo biliyon..benim LH hormonuyla ilgili bence.öyle oluyomuş diye duymuştum.LH çok salgılandıgında oluyomuş...adetimde normal selinam az az falan degil..sürekli gleiyo..parçalı bulutlusende nevar ne yok..
hadi gözünaydın cnm ya...inşallah kesede görünür en kısa zamanda.hemen kötü düşünme.belki küçüktür..öyle doktora gidip keseyi göremeyenler oluyo ilk etabta...
saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için.inş hepimize hayırlısıyla bebiş nasip olur.dr hiç ilaç tedavisi uygulamadan direk aşılama yapmayalım dedi.istiyorsanız iğneden sora olmazsa tekrar tedaviyle aşılama yaparız dedi.o yüzden iğneler ve kendi halinde olmasını bekliyoruz.selamun aleykum kizlarrr
canım ya sıkma canını Rabbim bi ferahlık verir inşallah bebişinin hatırına.Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer.Selam canlarım nasılsınız ne var ne yok özledim sizinle sohbet etmeyi
canım bende de durumlara dr el attıiğnelerimm bugun bitmişti muayene etti 3 tane yumurtam varmış.2 doz daha verdi 1ini vuruldum bugun.diğeri yarın.cumartesi tekrar kontrolum var.işte böyle.
saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için.inş hepimize hayırlısıyla bebiş nasip olur.dr hiç ilaç tedavisi uygulamadan direk aşılama yapmayalım dedi.istiyorsanız iğneden sora olmazsa tekrar tedaviyle aşılama yaparız dedi.o yüzden iğneler ve kendi halinde olmasını bekliyoruz.
canım ya sıkma canını Rabbim bi ferahlık verir inşallah bebişinin hatırına.Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer.
selam kızlar hayırlı günler.ben pek uğrayamıyorum,önümüzdeki herhangi bir zaman (daha belli değil çünkü ev bakıyoruz) taşınıcaz Allah nasip ederse.şimdiden taşınmanın tasası düştü içime.bu ev nasıl yerinden kalkarda taşınırız diyorum :97::97:Allah yardımcımız olsun valla.
ay selinam bak ne güzel 3 tane olmuş.inş gelişir güzelce cnm...hayırlısı hakkında.
demek taşınıyorsun..ah o taşınmaları bana sor...Allah yardımcın olsun selinam...stres yapma şimdiden...eşyaları attınızmı gerisi yavaş yavaş yerleşir.evdesin nasılsa..ama tedavi dönemine denk gelmesi biraz kötü olmuş..olsun rabbim yardım eder tatlım...
selam canlarım nasılsınız ben iyiyim allha şükür doktor güzel haberler verdi bana...yara vardı ya bende allahıma şükürler olsun temizlenmiş...enfeksiyonda iyiyimiş...annemde oldugum icin giremiyorum kusura bakmayın inş ramazanda hepimiz eskisi gibi bol bol sohbet ederiz...sizleri cok özledim...derinim,ebrarım.garipim,anatolyam,kardeloşum,kardelen49 um,banum,ranam,sevcanım,eliksirim,selinam,kayram,birsenim,boncugm,unuttugum varsa kusura bakmasın lütfen heinizi cok seviyorum allaha emanet olun kocaman öpüldünüz hepiniz
amin inş selinam...amann toparlarsın cnm ya sıkılma şimdiden...helede yardım edecekler çoksa...rabbim istedigin evin dahada güzelini versin inş canım aminnnn.ben napayım işteyim bakıyorum arada...adet oldum biliyosun...bi yandan yorgunum işten eve gitmekle bitmiyo,evde de işlerim oluyo gece anca oturuyorum popomun üstüne..inan agladım geçen sinirimdenamin canım hayırlısı inş gelişsin.gelsin bebiş.evden eve nakliye taşırda toparlamak ve yerleştirmek beni sıkıntıya soktu şimdiden.çok şükür bu durumda yardım edecek en az 8-10 arkadaşım var.ama yinede insan tasalanıyo.inş bide istediğimiz gibi bi ev buluruz.:97: bu arada sen napıyosun nasılsın?
selam canlarım nasılsınız ben iyiyim allha şükür doktor güzel haberler verdi bana...yara vardı ya bende allahıma şükürler olsun temizlenmiş...enfeksiyonda iyiyimiş...annemde oldugum icin giremiyorum kusura bakmayın inş ramazanda hepimiz eskisi gibi bol bol sohbet ederiz...sizleri cok özledim...derinim,ebrarım.garipim,anatolyam,kardeloşum,kardelen49 um,banum,ranam,sevcanım,eliksirim,selinam,kayram,birsenim,boncugm,unuttugum varsa kusura bakmasın lütfen heinizi cok seviyorum allaha emanet olun kocaman öpüldünüz hepiniz
ohh çok şükür canım bak ne çabuk toparlamışsın inş en kısa zamanda sağlıkla bebişinde gelir.bizde seni çok özledik.öptüm kendine iyi bak.
amin inş selinam...amann toparlarsın cnm ya sıkılma şimdiden...helede yardım edecekler çoksa...rabbim istedigin evin dahada güzelini versin inş canım aminnnn.ben napayım işteyim bakıyorum arada...adet oldum biliyosun...bi yandan yorgunum işten eve gitmekle bitmiyo,evde de işlerim oluyo gece anca oturuyorum popomun üstüne..inan agladım geçen sinirimden
oyy çok sevindim peloşum benimmmm...hadi inş bundan sonrası çokk çok çok güzel olacak..
ramazanda dedigin gibi bol bol sohbet edebiliriz inş..ilk 15 gün erken kapıcaz cnm bende evden girerim mümkün oldugunca..tabii iftara eve gidemicem o ayrı..anneme gideriz bide kayınvalideye..olsun geceleri girerim:)
amin inş selinam...amann toparlarsın cnm ya sıkılma şimdiden...helede yardım edecekler çoksa...rabbim istedigin evin dahada güzelini versin inş canım aminnnn.ben napayım işteyim bakıyorum arada...adet oldum biliyosun...bi yandan yorgunum işten eve gitmekle bitmiyo,evde de işlerim oluyo gece anca oturuyorum popomun üstüne..inan agladım geçen sinirimden
oyy çok sevindim peloşum benimmmm...hadi inş bundan sonrası çokk çok çok güzel olacak..
ramazanda dedigin gibi bol bol sohbet edebiliriz inş..ilk 15 gün erken kapıcaz cnm bende evden girerim mümkün oldugunca..tabii iftara eve gidemicem o ayrı..anneme gideriz bide kayınvalideye..olsun geceleri girerim:)
amin canım inş.allah razı olsun. canım ya çok yoruluyosundur eminim.regl olmadan önceki stresinden kaynaklanmıştır patlamışsındır canım.üzülme.allah yardımcınız olsun inşallahh.
cok sagol derinimmmm amin inş... cok özledim hepinizi ya buraya giremesemde cok sık hep aklımdasınız...olsun canım bende cok fazla giremiycektim ama benimki nakliyecelik yaptıgı icin gec geliyo artık girebilcem inş geceleri cok gec vakte kadar kalamam ama o bile yeter bana...oh inş bol bol hasret gideririz:))canım adette olmuşsun üzülme kıyamam sana... cok yorma kendini canım ya havalarda cok sıcak ama bunada şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?