Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tatlım ben okuyup yazana kadar sen gitmişsin ben buralardayım gelirsen görüşürüz yineopuyorumnanaktaniyidir gülüm ya soğuk hava kasvetli idare ediyoruz iştebilmiyorumkismile

iyiyim cnm sen naslsınnn

iyidir tatlım sana bir şey sorsam siz sanırım bu şifalı bitkiler konusunda uzmansınız benim uyku sorunum vardı öncaden ilaç kullanıyordum malum olası bir hamilelikte kullanamayacağım için doktor kesti geçen bir kitapta okudum kedi otu varmış ve uykusuzluğa iyi geliyormuş bu nasıl bir şey acaba?hamilelikte kullanılabilir mi?bilgi verir misin bana biraz tatlım?bilmiyorumkismile

canım benim eşimin mesleği kedi oyu duydum ama tam bilmiyorum uykuyla alakası varmı bi sorarım bi ara bende uyuyamıyodum siyah bi ilaç kullandım ççok şeye faydası vardı uykuya sinir sistemine kansere bile ama yine yaptkları özel bi çay var ama melisada ve adaçayıda içebilirsn ben yinede sana sorar söylerim tatlm...

amin amin aminnnn

öyleleri çok var malesef,çocuğu salıyolar bırakıyolar,ben açıktan kızıyorum çocuklara,annelerinin vurdumduymazlığı ayıp değilde,benim,evladım şöyle yapma böyle yap demem mi ayıp oluyo,varsa bi ayıp,bana yapılıyo,yani ev sahibine,arada kırılan eşyaların telafisi oluyo mu?sadece maddi değer değil,manevi değeri olan şeyleride hırpalıyo bu yaramaz çocuklar.
kardeloşu kaçırdım galiba
canım inşallah yumoşlar kocaman olmuştur doktorda sende şok olursunuz umarım
sağol canım,iki gündür,bal tarçın çörekotu,havuç,tahin ve iğne,ne bulursam aldım ki,yumoşlar büyüsün,bi tane 15 mm lik var,inş yarına büyüüş olur,tekrar çağırdı yarın.

ben de bakıyom ona.... kaydirigubbakcemile3
ben o filmin fragmanından bile korktummmmmmeyvahedigeldismile
tuğçem ay nen öyle star baya reyting aldı
ya buarada osamanımı izliyemedim off noldu özet geçsene bii
ay,o ne tatlı,ne güzel rol yapıyo,insan ancak kendi annesinin peşinden öyle ağlayabilir,maşallah yavruya,nazar değmesin.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

boncuğum,erkencisin gene maşallah,sağol güzel dileklerin için,inş.senin kardeşinde çabucak iyileşir.
bizden ayrılmak biraz zor olur,bak ben pc nin başına yatak hazırlayıp oturdum,gerçek yatak değilde,yatak gibi konforlu bi düzensempatiksalakcinni

canım,demekki kaçmış,seninde atlamadığını hep biliyorum zatenolumunekankayizsmile
boyun düzleşmesi nasıl bişey,bende bilmiyorum,omurilikte heralde duruşa göre şekil değişimidir.
sağol geçmiş olsun dileğin için,senin film ne gün?

sevtuncum,yapma böyle,eğer o çocuğun vadesi olsa,mutlaka yaşardı,doğumla ölüm bizim elimizde değil ki,kaldı ki,sen tedbir aldın,dr dan istedin dikilmesini,onların hatası var,sen nbiye suçluluk duyuyosun,inş tekrardan hamile kalcaksın,mutlu olcaksın,nolur böyle yapma.
aleynacım bulutçum kardelencim flan cım sizlerede selamlarr....
hoşbulduk canım,nasılsın,hale nerelerdeiniye gelmiyo?
kızlar belki enerjik olmamınnnnnnnnnnnn nedeni sabahki soğan suyundandırrrrrrrrrrrrr...bugün başladım..inşallah rabbim şifamı bulmayı nasip eder...bebeğime kavuşturur..hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
şifa olsun bulutcum.:CüvCüv::ecrin_bebek:

flancım,sağolasın,yumoşum var,büyümüş,inşkaliteli olurda,döllenir bu defa,dua edin hepiniz.

zahmet olacak sana ama sorarsan çok mutlu olurumopuyorumnanaktançünkü zaten uyku sorunum var bir de önceki hamileliğimden biliyorum bebek iyice büyüdükçe daha da sıkıntı veriyor uyutmuyor eğer hamile kalırsam biraz daha rahat geçireyim bu dönemi diye soruyorum canım:teselli:

tatlım ben okuyup yazana kadar sen gitmişsin ben buralardayım gelirsen görüşürüz yineopuyorumnanaktaniyidir gülüm ya soğuk hava kasvetli idare ediyoruz iştebilmiyorumkismile

geldim canım yemekleri yaptım :)
eşimede gece götürmesi için çörekotlu kareler yaptım zemuszemus

ilacı azaltmışsın canım hade bakalım çalışmalara start ver artık :lepi:

kardelenciğim dualarımız seninle canım iyi haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:

geldim canım yemekleri yaptım :)
eşimede gece götürmesi için çörekotlu kareler yaptım zemuszemus

ilacı azaltmışsın canım hade bakalım çalışmalara start ver artık :lepi:

oh afiyet olsuncokacimcoookevet az kaldı canım yarım yarım gidiyoruz bakalım 15 günde bir kontrol istiyor doktor işte ilacı azaltınca nasıl olduğumu görmek istiyor bende aksatmamaya çalışıyorum dediğini yapıyorum ki olur da hamilelikte tekrarlarsa kös kös yine ona gideceğim tilkinin dönüp dolaşıp gideceği yer kürkçü dükkanı misali:sinifsinif:hayır start vereceğim diye kendimi paralıyorum burda adamın işlerinin artacağı tuttu dedim sana 1 ay daha süre toparla işlerini kaçamazsın bendenkaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun inşlhh tekrarlamaz :Saruboceq:
aman işleri yoğun olsun bişicik olmaz fazla vaktini almıycam dersin delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…