sevtunumm herşey nasip kısmet meselesi,bebişinin bu dünyada yiyecek rızkı yokmuş.Ya birde şöyle düşün belki doğsa hayırsız bi evlat olacaktı dinini bilmeyen Allah'a,Peygamber'ine karşı olacaktı,imansız olacaktı belki herşeyde bi hayır vardır.Bu yazdıklarıma kızacaksın biliyorum ama inan senin yapabileceğin bişe yok bunu sen engelleyemezsin Rabb'imin takdiri bu,böyle konuşma ne olur,isyan da etme,Rabbim sabrının karşısında sizi mükafatlandıracak hayırlı evlatlarla:sinifsinif:canlarım bişey deyip çıkıcam benim bebegin patoloji sonuçları geldi bogulma diyolar benim gibi düşüklerde olurmuş kız bebek canlıydı karnımda bacaklarımın arasında seyire seyire öldü biliyorum ben senağlamasenağlamasenağlama yavrum dogum esnasında canlıydı ben onu dogurunca nefessiz kaldı öldü senağlamasenağlama eşim demiş dogum edince canlıymış demiş doktorda oda olabilir demiş beni çagırmış gelsin muayene ediyim demiş kızlar ya yavrum göz göre göre gittisenağlamasenağlamasenağlama allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın eşime sordum bişey dedimi diye tereyagı gibi üste çıkmışsenağlamasenağlama çok agladım sonucu duyunca benim yüzümden oldu vicdan azabı çekiyorum beni dinlemediler dikmediler yavrum gitti elleirimden ben ne yapıcam şimdi başımı nerelere vursan canım acıyo canım hemde çok allahtan geldi ama allaha gittide onu biliyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum yavrum çok ugraştı benden ayrılmayım diye ama olmadı allahım bana sabır ver yaradanım acımı bir sen dindirebilirsin aklıma geldikçe çııldırıyot-rom ne olurdu dikselerdi eger ölseydi derdim herşeyi yaptık ama olmadı en azından biraz olsun vicdan azabı çekmezdim derdim benim için takdir böyleymiş ben bebek sahibi asla olamıcam bu gidişle haberiniz olsunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ohhhhhh MAŞALLAH ne güzelsağol aleynam bende iyiyim çok şükür boğazlarım haricinde
evi topladım toz aldım bir yemeğim kaldı onuda yaptımmı tamamdır olumunekankayizsmile
aleynam napıyım cnm bian önce mesai bitsin diye dua ediyorumturkuaz sen napıyon canım yarınmıydı senin rahim filmi
hmmm anladım cnm iyi barii ohh yerimsenibencanım ben yarım saat kadarda erken gitmiştim giriş işlemi masayı hazırlamaları felan tam saatinde o masadaydım :)
yok canım erkek yok zaten hastanedede erkek hiç görmedim :)))
varsada sayılıdır zannımca
kızlar ben cıkıyom sonra tekrar ugrarım kendinize iyi bakın hoşcakalın
ohhhhhh MAŞALLAH ne güzel
gecmiş olsun canım bende donuyorum cok üşüyorum ayaklarımı bi türlü ısıtamadım
amin cnm inş sağolasın,turkuazım ALLAH yardımcın olsun
benimki biraz zor gecti İNŞALLAH seninki kolay gecer canım
turkuazım benim diyet devam canım ama karnım cok ac
dün sebze günümdü bugünde gidiyim listeye bakıyım neler var ona göre iyiyorum
bende herşey aynı hamd olsun bugünlerimize
ayşenim güle güle cnm,kolay gelsinneyse kızlar ben çıkıyorum yemeğimi yapim
eşimede gece için poğaça tarzı bişi yapim gelirim sonra opuyorumnanaktan
selamm hoşgeldinmerhaba arkadaşlar nasılsnız.
ayşenim güle güle cnm,kolay gelsin
selamm hoşgeldin
kızlar belki enerjik olmamınnnnnnnnnnnn nedeni sabahki soğan suyundandırrrrrrrrrrrrr...bugün başladım..inşallah rabbim şifamı bulmayı nasip eder...bebeğime kavuşturur..hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?