Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlarr.ebrar abla maşallah ya tek tek yazmışsın PATRONN :60::60::60:
ben pek uzun süre kalamıyorum girip çıkıyom topiğe.Allahım kabul ederse tefriciye başladım.inş bitirebilirim.günüm gelmeden bitirmek istiyorum çünkü.Allahım dileklerimi kabul eder inşallah.şafak 11 :97::97:

mersii cnmm benımm.neler yapıyorsun görüşmeyelı war mı değişiklik adetınde fılan??

ne olsun canım aynı tas aynı aynı hamam devam ediyoruz işte biraz psikolojik sorunlarım var herşeyden sıkılmış bir vaziyetteyim :43: depresyona girmişim adetimde bir değişiklik yok her ay düzenli olarak oluyorum

ben pek uzun süre kalamıyorum girip çıkıyom topiğe.Allahım kabul ederse tefriciye başladım.inş bitirebilirim.günüm gelmeden bitirmek istiyorum çünkü.Allahım dileklerimi kabul eder inşallah.şafak 11 :97::97:

selam cnm inşallah bitirirsin duayı günün gelmeden ALLAH gönlüne göre versin

cnm ALLAH kabul etsinn.istersen ben de okuyayım sana yardımım olsun.biz geçen ay okuduk.eşim,ben,babam,annem,aretım allaha sukur kabul ettı dıleğimizi binlerce şükürler olsun.senınkısı de kabul olur ınşallah.okuyayım mı cnm senın ıcın de sayısını özelden bıldırırım sana arasıra ?

ne olsun canım aynı tas aynı aynı hamam devam ediyoruz işte biraz psikolojik sorunlarım var herşeyden sıkılmış bir vaziyetteyim :43: depresyona girmişim adetimde bir değişiklik yok her ay düzenli olarak oluyorum
cnmm ama stresın olduğu yerde olmaz ki bebek bılıyorsun.anlatmak ıstersen dınlerım.bebek olayını mı takıyorsun kafana,başka şeyler mi???

ALLAH sendende razı olsun canım benim. Amin bu mübarek günde hepimizin dileğini kabul etsin rabbim hayırlısıyla
ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr

cnm ALLAH kabul etsinn.istersen ben de okuyayım sana yardımım olsun.biz geçen ay okuduk.eşim,ben,babam,annem,aretım allaha sukur kabul ettı dıleğimizi binlerce şükürler olsun.senınkısı de kabul olur ınşallah.okuyayım mı cnm senın ıcın de sayısını özelden bıldırırım sana arasıra ?

cnmm ama stresın olduğu yerde olmaz ki bebek bılıyorsun.anlatmak ıstersen dınlerım.bebek olayını mı takıyorsun kafana,başka şeyler mi???

ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr[/QUOT

çocuğu takmıyorum cnm kafama Allah nasip ederse olur inş. bilmiyorum sebebini hiç birşey yapmak istemiyorum doktorun dediği gibi herşeyden sıkıldım ilaç falan kullanıyorum işte inş. faydası olurda normal insana dönerin en kısa zamanda :52::52:

bana müsade herif geliyo yemek hazırlayım kendinize iyi bakım öpüyorum hepinizi kocaman allaha emanet olun

ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr

amin canım allahım hepimizin duasını kabul etsin inş.saol canım.zahmet olsun istemem. boş vaktin olursa okuyabilirsin.okuyamasanda canın sağolsun canım teklif etmen bile yeterli.Allah razı olsun.

ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr[/QUOT

çocuğu takmıyorum cnm kafama Allah nasip ederse olur inş. bilmiyorum sebebini hiç birşey yapmak istemiyorum doktorun dediği gibi herşeyden sıkıldım ilaç falan kullanıyorum işte inş. faydası olurda normal insana dönerin en kısa zamanda :52::52:
cnm inşallah bu vesvesen geçer güzel günler gecırırsın.sen gonlnu ferah tut,duanı et sureklı allahım sayesınde dualarla kaldım yıne bak ben..

bana müsade herif geliyo yemek hazırlayım kendinize iyi bakım öpüyorum hepinizi kocaman allaha emanet olun
kolay gelsın cnmmm yap bakalım mamaları :)

amin canım allahım hepimizin duasını kabul etsin inş.saol canım.zahmet olsun istemem. boş vaktin olursa okuyabilirsin.okuyamasanda canın sağolsun canım teklif etmen bile yeterli.Allah razı olsun.
amın cnm inşallah.ne demek senden de razı olsun ALLAHIM.gönlümden geçti bir kere cnm.sayı önemli değil okurum okuyabildiğim kadar cnm .allahım kabul etsın yetr kı

offff,sadece geceden beri ne kadar çok şey yazmışınız,zor bitirdim okumayı
eboş geldi ya sayfalar alır başını gider.
PATRON meselesini ben anlamadım,kaçırdım mı acaba,geriye dönüptede bakamadım,zaten kısıtlı bi zamanda gidiyorum,misafirlerim bu akşam gidiyolar sanırım.
eboşum,benim için de çok keyifli bi vakitti tek eksik olan zaman dı,keşke daha uzun kalabilseydiniz.

[selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

QUOTE=ebrar_53;20291563]dün gece baya geçmiş okudum ama okadar yoruldumki yazamadım bugün hemen aklımda kaldığı kadarıyla yazmak istiyorum
öncelikle SELİNAM aşılaman hayırlı olsun kuzum 3 tane yumoşun varmış bi bakıyosun 3. oluyomu bukadar uğraşmanın sonucu bellimi olur gerçi tek olsun bizim olsun değilmi :1:canım inşallah hamiş kalırsın topiğimiz coşar senin haberinle .:34:buarada bende seni yani sizi çok özledim kuzum .
İKSİRİM tekrardan aramıza dönmüşsün çok sevindim kuzum .oğluşun ve sen iyisiniz değilmi ?
DERDAM ESMAYA bayıldım maşallahbarekallah :nazar:çok şeker .buarada anneciğin nasıl ?
EGALİM sen nasılsın tatım bende sizi özledim valla :38:
DERİNİM canım arkadaşım sende adet olmuşsun yine belirsizlikler yaşamışsın biz bu belirsizlikten kurtulamıycaz cano allahım sonumuzu hayır etsin .buarada sıkıntılı gördüm seni biara konuşuruz inşallah takma kafaya bişeyi lütfen .çok özledim canom :38:
BANUM sanada geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar kötü düşünme hayırlısıyla bugünlerde geçicek kuzum .
LAGRİMA sen nasılsın tatlım ilaç işe yaramış düşmüş prolaktinin inşallah yükselmez bidaha sen kullanmaya devam et bakalım .
ANATOLİŞİM kuzum pıt pıtları görmüşsün çok sevindim merak ediyordum şükür kuzum .buarada üsküdara nasıl gidicez bilmem ramazanda geldi biara konuşuruz .dün aradığımda banyodaymışsın neyse yine ararım seni cano .özledim seni heee :34:
BİRSOŞ emre kel oldu demek artık resimlerini koyarsın biara diğer resimlerede bayıldım yesin onu teyzesi maşallah kuzuma :nazar:
BONCUĞUM özledim seni canom keyifsizsin merak ediyorum konuşalım biara olurmu
PELOŞUM canım arkadaşım nasılsın kist erimemiş sıokma canını peki neden hap vermedi eritmek için yani 1 ayda giderdi .bide bana sorarsan kistle hamile kalma eriyesiye bekle derim hamilelikte büyüyomuş bazısı
KARDELENİM ZUZUM umreye gidiyosun sende hayırlısyla inşallah duanda benide unutmadığın için çok saol balım allahım kabul etsin şimdiden .böğürtlenkökünü içemiyosun demek korkutma gözümü kuzum yaa bende almaya niyetlendim :17:

GÖKCEM benim meleğim hasta olmuş çok geçmiş olsun kıyamaz teyzesi ona hava değişimi filan etkilemiştir bide sular filan farklı olunca oluyo işte .iyi bak kuzuma .ayrıca tatil maceralarınızı dinlemek istiyorum ona göre ..
KARDELOŞUM seninle bol bol konuştuk zaten misafirlerin var allah kolaylık versin canom ayrıca tekrardan teşekkür ederim kısada olsa keyifli saatler yaşadık :38:
KAYRAM güzel kardeşim sende büyük ihtimal yatıyosundur inşallah dikiş kolay geçmiştir ben seni aradım ama cevap vermedin sonradan öğrendim telin yanında değilmiş neyse görüşürüz inşallah dualarım seninle tatlışım .
GARİBİM tatilin nasıl geçti özledim seni kuzum görüşememekde ayrıca çok üzdü beni nasip seneye inşallah .buarada geçmiş olsun belin ağrıyomuş mevla şifa versin
SEMROŞ sen nasılsın canım varmı durumda değişiklik adet oldunmu merak ettim belkide gözümden kaçtı ?oğluşuda senide öpüyorum
RANAM sen nasılsın kuzucuk nasıl sende pıt pıtları duymuşsun çok sevindim kuzum hayırlısıyla gelsin kuzun dünyaya ..
ALEYNAM sende zor günler geçirmişsin merak ettim kuzum inşallah şimdi herşey yolundadır
SEMOŞ sizde 32. haftaya gelmişsiniz canım maşallah çok sevindim sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun çok zor günler geçirdin allahıom birdaha yaşatmasın .canım teli duymadım dakikamda yoktu arıyamadım daha sonra görüşürüz inşallah :16:
ECEM sen nerelerdesin sanki yine bunalım takılıyosun üzme kendini bukadar allahım hayırlısını nasip etsin canım .öpüyorum senide
SEVCANIM seninlede konuştuk gerçi öpüyorum kuzum taze hamişim benim :16:
kızlar unuttuğum yoktur umarım kusuruma bakmayın buarada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler sefa getirmişler
bide SELİNAM patron muhabbetine çok güldüm ALLAH iyiliğini versin sende hep gül olurmu kuzum :1:
[/QUOTE]

çok şükür iyiyim canım geç kalırmı tam gününde geldi olsun buna da şükür. bizde seni öpüyoruz canım .:54:

Son düzenleme:
Back
X