Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınn canım sanada hayırlı ramazanlar.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah canım.nasılsın?

sagol canım amin... sen nasılsın... inş rabbim bu mubarek ayda seninde bebişinin tutunmasını saglar...güzel haberler veririsin bizlere hayırlısıyla haeycanla bekliyoruz...benimde başım agrıyo selinacım kac gündür böyle... inş oruc tuttugumda agırmaz...

sagol canım amin... sen nasılsın... inş rabbim bu mubarek ayda seninde bebişinin tutunmasını saglar...güzel haberler veririsin bizlere hayırlısıyla haeycanla bekliyoruz...benimde başım agrıyo selinacım kac gündür böyle... inş oruc tuttugumda agırmaz...

iyiyim canım çok şükür.kasık ağrım ve wc yollarını aşındırmaktan başka bi şikayetim yok çok şükür.İnş Rabbim bu mübarek ayda benimde yüzümü güldürür.geçmiş olsun canım ya,sıcaklardanmı baş ağrısı arada bende de oluyo.Allahım yardımcınız olsun oruç tutanlara güç kuvvet versin inşallah.açlığa dayanamıyorum kan şekerim düşüyo hemen bu yüzden tutamıyorum ben :59:

iyiyim canım çok şükür.kasık ağrım ve wc yollarını aşındırmaktan başka bi şikayetim yok çok şükür.İnş Rabbim bu mübarek ayda benimde yüzümü güldürür.geçmiş olsun canım ya,sıcaklardanmı baş ağrısı arada bende de oluyo.Allahım yardımcınız olsun oruç tutanlara güç kuvvet versin inşallah.açlığa dayanamıyorum kan şekerim düşüyo hemen bu yüzden tutamıyorum ben :59:

canım ben hamile kadıgımı cok wc ye gitmekten anlıyodum inş bebişin seninledir ... eger olursa kendim hamile kalmış kadar sevinecem inan...sagol selinacım bazen böyle oluyorum bi tuttumu başagrısı arkası kesilmiyo şimdi bir hap icecem inş gecer sahurda da zaten hap icmeden yatmıyorum benimde aclık başımı agrıtıyo...üzülme ya senin elinde olan bişey degilki sonra telafi edersin inş...:34:

herkese hayirli sabahlar kizlar:3::3:gece aniden cikmak zorunda kaldim,kusura bakmayin, komsum geldi dii:1:bu arada herkes uyuyor heralde,sizi gidi uykucular siziiii:1:bende gece yatamadim belimin agrisindan,ne olcak benim bu halim yaa,evde temizlik yapmam gerek ama yapamiyorum offff:31:neyse saglik olsun dimiii:61:

bu arada kardelen49 ugramamis dun,iyidir insallah:44:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

garip
pelin67+

ooooooo kalabaligiz,misafirlerimiz cok..ikramda bulunmassak ayip olur dimiii:1:ama ramazan,iftar sonu burda olursaniz size cay ikram ederiz,:7::7:

gecmis olsun canim,bende iyiyim sukur pelincim,bildigin gibi iste degisen hicbirsey yokkk:31::31:

sagol canım senin belinde iyi olmuş sevindim...benim kocişinde beli cok agryodu bi kac gündür...beline kremle masaj yaptım iyi geldi...belin agrırsa sende öyle yaptır tatlım...degişiklik olcak inş bir gün canım umudunu yitirme sakın...:29:

sagol canım senin belinde iyi olmuş sevindim...benim kocişinde beli cok agryodu bi kac gündür...beline kremle masaj yaptım iyi geldi...belin agrırsa sende öyle yaptır tatlım...degişiklik olcak inş bir gün canım umudunu yitirme sakın...:29:

gecmis olsun esine pelincim,gercekten bel tutulmasi hic birseye benzemiyor,rabbim kimseye yasatmasin..neredeyse 10 gun oldu,eskiye bakrak daha iyiyim sukur,ama hala yururken batar ve agri var,egilemiyorum..ama bu gunume sukur,önceki gunlerimi hatirlayinca,hamdolsun bu gunume..bana doktorum masaj yazdi zaten canim,bugun aksam 5 de masajim var,6 seaslik,insallah vesile olur iyilesmeme...insallah pelincim dilerim o gunler hepimiz adina cok yakindir:61:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız. Bugün bütün gün gezmekten giremedim nete. Öncellikle herkese iyi ramazanlar ilerim Sabah uyumak için sahura kadar oturucam burda olanlarla konuşsak süper olur. Bu arada dün Eyüp Sultana gittim Bize yakın. Kaç gündür içim nasıl sıkılıyodu anlatamam. Nedensiz içim daralıyodu cok bunalmıştım Aklıma Eyüp Sultan geldi ne zamandır gitmiyodum Gittim Namaz kıldım dua ettim. Bol bol ağladım içimi döktüm. Sonra hiç tanışmasamda siz geldiniz aklıma Sizede bol bol dua ettim inşallah rabbim herbirimizinini tek tek kabul eder bu mübarek gnlerde Nasılsınız iyi mi herkes. Şimdi topiği okuyım bakalım yeni havadisler var mı:)
bende teşekkür ediyorum bu kadar kısa zamanda bizleri hatırlayıp dua ettiğin için.
bizim için istediklerinin kat kat fazlasını nasib etsin rabbim sana.
saol canım sanada hayırlı ramazanlar.çok kısa zamandır aramızdasın ama dularında bizi de hatırladığın için tşk ediyorum.burda hepimiz birbirimize dua ederiz.Allahım kabul eder inşallah bir gün.

sayılı günü sadece buraya yazarken hesaplıyorum.diğer türlü vakit yok her fırsatta tefriciyenin başına geçiyorum.Allah nasip ederse şafak 9 bitmeden onu bitircemm.bu arada soğan kürünü içebiliyosan ne mutlu.peki kist fln varmıydı?

kardelencim misafirlerin gitmiş.hayırlısıyla yavaş yavaş yaparsın işlerini.öptm
anatoliam canım bebişin sağlıkla büyüsün göbişinde de tickeri olmasada olur.kardelenimin ticker istemesini anlıyorum sabırsızlanıyor sana ticker yapmak için.inş istediğinde kardelenime söyle yapsın.inşallah bir gün de kendine yapar bebiş tickeriii.amiiinn.
kızlar hepinizi öpüyorum.:54:

evet gittiler,bende yavaş yavaş temizliği yapıyorum işte.
tıcker i illa ben yapayım diye değilde,görmek istiyorum arkadaşımın hamileliğini,o yüzden ısrar ediyorum ama geçerli bi sebebi varmış,beklicisss artıkın.
pelincim geçmiş olsun canım,senin de ben gibi bi başladı mı ardarda ağrıyo başın,neden ki?
ece cim,hihayet işler bitmiş,sende gelmişsin,inşallah ay sonuna da hamile habrini alırız.
rabbim kabul etsin mukabeleni,bende birazdan çıkıp başlıcam,bu mübarek ayı boş geçmemek gerek.
birsencim,rabbim hayırlı uzun ömürlü,evlatlarınla ve eşinle huzurlu bir ömür nasib etsin sana.
pastayı akşam yollarım,şimdi herkez oruçlu.
selinacım,kan şekerin için hurma öneririm canım,çok faydası oluyo oruç tutmaya,gerçekten denemeni tavsiye ederim.
kendimden biliyorum,geçmişte baş ağrısından ölürdüm her gün ve bi iftarda bikaç tane yedim hurmayı,ertesi gün pek zindeydim ve devam ettim,sonrada sahuru yediğim günler ağrımadı hiç.

sevcanim,kardelencim hosgeldiniz kizlarrr:3::3:

simdi cikmam gerek,kusura bakmayin..sonra yine görusuruz insallah....pelinim sanada tekrar gecmis olsun canim,:16::16::16:

geçmişi okudum ama pc çok yavaş alıntı yapamadım kızlar
hepinze teşekkür eerim rabbim tez vakitte dilerim tüm isteyenlere veriri benim dualarım siznle şimdi ramazan geldi hatşm yapıvam dua ederim bol bol mrvlam izin verirse
bu arad çok sevindim sevcanım hamileymiş ayyyy maşallah diyim nazanr değmesin çok sev,nd,m valla halaya geç kaldım ama katılıyım hemen:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ebrarıjm hoş geldin annem iyi şükür sen nasılsın yengen nasıl balım
cnm benım çok tesekkur ederım.dualar sayesınde hepımzıın duaları sayesınde...

ewet çok şükür iyiyiz teyzesi...:nazar::nazar::nazar:
hamile kaldığım ay adetin ilk gününden itibaren ateş ölçmüştüm canım çok şükür tuttu....:nazar:
inş seninde meleğin tekrar bulacak annesini hiç canını sıkma RABBİM hakkında hayırlısını wersin kuzum inş kistinde bir an önce kaybolurda rahatlarsın.....öpüyoruz seni miniğimle....:16:

küsme teyzemiş küsmeeee şimdi biz seni bi öperizzz:38:işte böle sonra hiç bişeyciğin kalmazzzz dimi........

canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.....
inş bu yaşın sana en güzel hediye RABBİM tarafından gelir bi MELEK gönderir......(AMİNNNNNNNNNNN)

AMİNNNNNNNN,
ablacım çok şükür duyduk :nazar::nazar::nazar:
inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir yawrummm....
RABBİM hepinize nasip etsin inş....

canım birde sana süpriz oluyormuş bebiş çıkıyormuş bu rahatsızlığın nedeni .....ayyyy süper olur walla ......

tekrar hoşgeldin canım bayadır göremiyorduk seni.....
adetin geldi diye üzülme wakti zamanı gelince hiç bi engel söz konusu olmadan RABBİM weriyor buna inan canım hakkında hayırlısı olsun moralini we inancını yüksek tut.....

SEWCANIM ,
taze annem benim nasılsın ???
konuşamıyoruz bi kaç gündür gezmelerdesin herhalde ...geceleri hiç bakamıyorum ben çünkü saat 10 dedi mi hemen yatıyorum bebişim beni iyice uykucu yaptı walla:1:
dr daha kese görünmez demiş ewet değerin 1500lere çıkmdana görünmüyormuş bende onu bekleyip gitmiştim ...
inş hayırlısıyla sende keseni görüp pıt pıtlarını duyarsın bitanem....:nazar:
cnm ewet kuzılerın yanına gıttık bu hafta da yoktuk ewde.benı de bır uyku hali sordu kı sorma ranam...ınşallah cnmm dr umu aradık bu ctesı degıl bırdahakıne randewu aldık bakalım.keseyı gormek nasıp olur ınsallah.

selamun aleykum arkadaslarim...hepinizin ramazani serifi hayirlara vesile olsun.rabbim rahmetinin ve merhametinin bol oldugu bu ayda gaffar ismi ile hepimizi ve tum inanlari affetsin,yine bu mubarek ay hürmetine hepimize ve tum isteyenlere saglikli,salih evlatlar versin...............:61::61:

benden haberler cok sukur evimdeyim,ne garip tatile giderken gidecegime,dönerkende evime kavusacagima seviniyorum:61::61:bu arada eskisi kadar siddetli olmasada belimde ki agri devam ediyor malsef,neyse vardir bir hayir...hepinizi özledim,daha iyi oldugumda bol bol görusmek ve konusmak dilegi ile.....hepinize iyi aksamlarrrr:16::16::16::16:
hosgeldın cnm sen de benım gıbısın.ben de ewıme kavusacagım zamanı iple cekıyorum nereye gıdersem gıdeyım...

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN.....
RABBİM tekrarını nasip etsin inş......
ama ben ilk kez bu sene oruç tutamıcam o yüzden bi tuhaf hissediyorum doğrusu....
ee nasılsınız bakalım....
senın de cnmm.ben de çok tutmak ıstıyorum fakat kandan beslendiği için bol bol su içmelıyım bılıyorum sulanması ıcın kanın.dr uma yıne de soracağım ben de açlığa dayanamıyorum ranacım ama tutamadığım için de suçlu hissedıyorum.ne yapsam ki:26::26::26:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı ramazanlar.hepimizin ramazan-ı şerifi hayırlı olsun inşallah bollluk ve bereketiyle sevindirdirsin hepimizi,bu ayda ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul etsin inşallah.Allahım oruç tutanlara sabır ve kolaylık versin inşallahh..

ececim günaydın canım.inşallah tutunmuştur yavrucuk.regl tarihim 12 ağustos.aşılama 25 temmuzda yapıldı.dr 10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.yani aşılamadan sonra 16.cı gün oluyor.şafak 9 yani :1::1:sen napıyorsun nasılsın.
ay hadı cnm hergun gel şafağı burda sayalım.cnm tefrıcıyeyı o zamana kadr bıtırmeye çalış olur mu.ben de daha başlamadım.bugun temızlık yapıcam.kısmetse alşama okuyacağım cnmm

ayy cnm heycanlandım heee.peloşumun da dedıgı gıbı benım de aynen kasık agrısı we wc yolları aşınması durumu oluyor gebelıgımde.inşallah senın de oyuzdendır bu sıkayetler amın yaaa

gecmis olsun esine pelincim,gercekten bel tutulmasi hic birseye benzemiyor,rabbim kimseye yasatmasin..neredeyse 10 gun oldu,eskiye bakrak daha iyiyim sukur,ama hala yururken batar ve agri var,egilemiyorum..ama bu gunume sukur,önceki gunlerimi hatirlayinca,hamdolsun bu gunume..bana doktorum masaj yazdi zaten canim,bugun aksam 5 de masajim var,6 seaslik,insallah vesile olur iyilesmeme...insallah pelincim dilerim o gunler hepimiz adina cok yakindir:61:
sagol canım iyi olmana sevindim...cok daha iyi olursun inş...güle güle tatlım görüşmek üzre öptüm cok...
garipcim,sevcancım selam kızlar.
pelincim sanada selam tatlım.:3::3::3:
selam canım nasılsın...
dileğim anne olmak

hoşgeldin aramıza inş en yakın zamanda dilegin kabul olur...

sevcanım taze anniş nasılsın yigenimde iyidir inş...

Son düzenleme:
garipcim,sevcancım selam kızlar.
pelincim sanada selam tatlım.:3::3::3:
selm cnmmm nasılsın

sevcanim,kardelencim hosgeldiniz kizlarrr:3::3:

simdi cikmam gerek,kusura bakmayin..sonra yine görusuruz insallah....pelinim sanada tekrar gecmis olsun canim,:16::16::16:
hoşbulduk cnm ok sonra gorusuruuuz .muckk

dileğim anne olmak
ınşallah en yakın zamanda dileğına kavusursun...

slm aekadaşlar bende yeni katıldım aranıza sürekli bebek sahibi olmak için verilen bilgileri takip ediyorum bu günde aranıza katılayım dedim
aramıza hoşgeldın.rabbım taz zamanda nasıp etsın

Back
X