Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

$m94ntl-6142.webphayırlı sahurlar kızlar:1:

yeni gelen arkadaşlar,ikinizde hoş geldiniz,rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.
ece cim selam,nasılsın,gelip offff kimse yok deyip gidiyon,hayırdır gene yoğun günler mi geçiriyon?
ii canım aynı işte ya sizlerle karşılaşp konuşamıyoruz onun için diyorum evet çok yoğundum ramazan için hazırlık yapıyorduk ve hiç fırsantım olmuyordu nasılsın canım benim
mrb kızlar, biz doktordan geldik. Çok şükür bugün 32+0 olduk... bebişim 42 cm. 1.800 kg olmuş. bebek tersdi, doğum konumuna gelmiş. enfeksiyonum geçmiş.
istersen normal doğum yapabilirsin dedi. ben sezeryan istiyorum dedim. eğer dayanırsan dedi 38. haftasonunda alırım dedi. bakalım hayırlısı çok sevindim
canım allah sana hayırlı doğumlar versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
uzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim :29:.tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu :1:birkaç kez girdim ama sürekli düştüm oyüzdende yazamadım .rizedede net vardı ama kaldığım evde değildi yani anlıyacağınız olmadı .kardeloşla konuşmuştuk bide birsenimle onlardan aldım biraz haberlerinizi .hepiniz iyisinizdir inşallah .ben çok şükür iyiyim keyifli bir tatildi ama her güzel şeyin bir sonu oluyo buda bitti .dönüşte kardeloşumla görüştük oyüzdende mutluyum .inşallah hepinizle tek tek görüşmek nasip olur .geçmişe hiç bakamadım okadar yorgundumki bide tatil dönüşü bavul boşalt yıka baya uğraştırıyor .neyse bugün bitirdim şükür .artık vaktyim olunca geçmişi okuycam alıntı alamasamda kesinlikle okumak istiyorum .bakalım ben yokken neler yapmışsınız :44:gelir gelmez bomba haber almakda çok mutlu etti beni bu yıl hepimiz tek tek vericez haber inanıyorum .
şimdi çıkmam gerek eşim işten gelicek daha sonra görüşürüz hepinizi çok öptüm
tek tek yazamadım ama geçmişi okuyunca yazıcam kuzular .burda olmak güzelmiş :29:
ooooo ablam hoş geldin gözlerim yollarda kaldı valla her girdiğimde baktım geldinmi diye nasılsın tatil güzel geçmiş çok sevindim inş msn de görüşürüz konuşuruz öp kib
nisan da düşük yapmamın ardından geçen 3 ay ve yeni umut.... son adetimden beri bebek planlıyoruz ve çalışmalarımız bu yönde ;) inşallah bu ayın sonuna hamile olduğumu öğrenirim ve inşallah bebeğim kollarıma doğar....Rabbim kimseye evlat acısı vermesinnn...aminnnn
öncelikle canım hsg aramıza ben seni yeni gördüm çok gecmiş olsun senin düşük yeni inş olur canım sen benden bayaa sonra yapmışsın benim daha yok inş senin olurda seviniriz güzel haberlerini alırız inş
Allah nasip ederse Ramazan ın 10.günü yola çıkıcaz canım.Bu arada isteyene bi paket böğürtlen köküm var ben devam edemiycem daha fazla midem kabul etmiyo:50:
kıyamam niye dokunduki canım allah allah ben ramazan sonrası yapacağım bakalım böğürtlen kökünü inş faydalı olur bu arada ben soğan kürünü bıraktım ramazandan sonra kendi evime gecince yapacağım haber vereyim dedim neyse canım bu konuyla ilgili seni çok sıktım kusura bakma
selam kızlar,bugün benim için üzücü bi gün oldu malesef,dedem vefat etti,çok yaşlıydı,alzımer hastasıydı ama genede üzüntü verici bi durum.:14::14::14:
canımbasınız sağ olsun ben şimdi gördüm ve çok üzüldüm allah sabır versin
kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu
ah canım ya çok üzüldüm ama inş bişi olmayacak sen moralini bozma inş sağlıkla kucağina alırsın
kızlarr beni düşünüp,iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum.Allahım hepinizin gönlü muradını nasip etsin inş..saat 12.40 gibi aşılama yapıldı,13.10 da kalkabilirsin dediler.bu arada eşimin sonuçlarıda eskiye nazaran düzelme olmuş.çok şükür.yarında ilişki önerdi.10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.progestan verdi bide.yumuşak tablet diyor yutuluyor sanırım.acaba çiğneniyormu diye düşündüm ama.çiğneniyo olsa çiğne yazardı.sabah akşam tok yazmış.hayırlısıyla gelse bebiş şu zamanlarda bize çok iyi moral olucak.Allahım yardım etsin inş ne diyelim.2yılı doldurduk eşimle çok şükür,ertesi günde aşılamam oldu.inş tutunur.öptm hepinizi.sizleri alıntı aldım ama eminim aklında olduğum dualarında olduğum diğer arkadaşlarda var,onlardanda allah razı olsun diyorum.hoşçakalınn.:80:

canım ya inş bebişin tutunuz tahlili ne zaman yapacaksın yani adet olmadan en erken inş tutunmuş olur bide sana halay çekeriz inş kib

sevcanım ben seni daha önce tbrk ettimmi hiç bilmiyorum inş güzel sağlıklı bi doğum yaparsın canım ya sana bişi soracağım dr mu verdi sana klomeni merak ettim de kib

kızlar bugünlük bu kadar alıntı yaptım ama kaldığım yerden devam edeceğim artık vaktım çok oruç ağizla iş yapmayacağım için mutluyum bi ev işi oda kısa sürüyo oh rahatım diyorum ama inş kaynana kaynanalık yapıpta iş bulmaz başıma neyse herkes kendine ii baksın hepinizi öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı ramazanlar.hepimizin ramazan-ı şerifi hayırlı olsun inşallah bollluk ve bereketiyle sevindirdirsin hepimizi,bu ayda ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul etsin inşallah.Allahım oruç tutanlara sabır ve kolaylık versin inşallahh..

ececim günaydın canım.inşallah tutunmuştur yavrucuk.regl tarihim 12 ağustos.aşılama 25 temmuzda yapıldı.dr 10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.yani aşılamadan sonra 16.cı gün oluyor.şafak 9 yani :1::1:sen napıyorsun nasılsın.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı ramazanlar.hepimizin ramazan-ı şerifi hayırlı olsun inşallah bollluk ve bereketiyle sevindirdirsin hepimizi,bu ayda ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul etsin inşallah.Allahım oruç tutanlara sabır ve kolaylık versin inşallahh..

ececim günaydın canım.inşallah tutunmuştur yavrucuk.regl tarihim 12 ağustos.aşılama 25 temmuzda yapıldı.dr 10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.yani aşılamadan sonra 16.cı gün oluyor.şafak 9 yani :1::1:sen napıyorsun nasılsın.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım ii şükür uğraşıyoruz işte iş güç koşturmaca ya dahada varmış ama sayılı gün cabuk gecer bide bakmışsın o gün gelmiş hamişsin inşşşşşşşşşşşş
bende bu ay soğan kürüne baslamıştım 1 hafta yaptım kayınayla olunca olmadı bende bıraktm ramazandan sonra kende evimize gectiğimde yeniden baslayacağım

Kızlar nasılsınız. Bugün bütün gün gezmekten giremedim nete. Öncellikle herkese iyi ramazanlar ilerim Sabah uyumak için sahura kadar oturucam burda olanlarla konuşsak süper olur. Bu arada dün Eyüp Sultana gittim Bize yakın. Kaç gündür içim nasıl sıkılıyodu anlatamam. Nedensiz içim daralıyodu cok bunalmıştım Aklıma Eyüp Sultan geldi ne zamandır gitmiyodum Gittim Namaz kıldım dua ettim. Bol bol ağladım içimi döktüm. Sonra hiç tanışmasamda siz geldiniz aklıma Sizede bol bol dua ettim inşallah rabbim herbirimizinini tek tek kabul eder bu mübarek gnlerde Nasılsınız iyi mi herkes. Şimdi topiği okuyım bakalım yeni havadisler var mı:)
saol canım sanada hayırlı ramazanlar.çok kısa zamandır aramızdasın ama dularında bizi de hatırladığın için tşk ediyorum.burda hepimiz birbirimize dua ederiz.Allahım kabul eder inşallah bir gün.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım ii şükür uğraşıyoruz işte iş güç koşturmaca ya dahada varmış ama sayılı gün cabuk gecer bide bakmışsın o gün gelmiş hamişsin inşşşşşşşşşşşş
bende bu ay soğan kürüne baslamıştım 1 hafta yaptım kayınayla olunca olmadı bende bıraktm ramazandan sonra kende evimize gectiğimde yeniden baslayacağım
sayılı günü sadece buraya yazarken hesaplıyorum.diğer türlü vakit yok her fırsatta tefriciyenin başına geçiyorum.Allah nasip ederse şafak 9 bitmeden onu bitircemm.bu arada soğan kürünü içebiliyosan ne mutlu.peki kist fln varmıydı?

kardelencim misafirlerin gitmiş.hayırlısıyla yavaş yavaş yaparsın işlerini.öptm
anatoliam canım bebişin sağlıkla büyüsün göbişinde de tickeri olmasada olur.kardelenimin ticker istemesini anlıyorum sabırsızlanıyor sana ticker yapmak için.inş istediğinde kardelenime söyle yapsın.inşallah bir gün de kendine yapar bebiş tickeriii.amiiinn.
kızlar hepinizi öpüyorum.:54:

saol canım sanada hayırlı ramazanlar.çok kısa zamandır aramızdasın ama dularında bizi de hatırladığın için tşk ediyorum.burda hepimiz birbirimize dua ederiz.Allahım kabul eder inşallah bir gün.

sayılı günü sadece buraya yazarken hesaplıyorum.diğer türlü vakit yok her fırsatta tefriciyenin başına geçiyorum.Allah nasip ederse şafak 9 bitmeden onu bitircemm.bu arada soğan kürünü içebiliyosan ne mutlu.peki kist fln varmıydı?

kardelencim misafirlerin gitmiş.hayırlısıyla yavaş yavaş yaparsın işlerini.öptm
anatoliam canım bebişin sağlıkla büyüsün göbişinde de tickeri olmasada olur.kardelenimin ticker istemesini anlıyorum sabırsızlanıyor sana ticker yapmak için.inş istediğinde kardelenime söyle yapsın.inşallah bir gün de kendine yapar bebiş tickeriii.amiiinn.
kızlar hepinizi öpüyorum.:54:

ya canım bende kist yoktu düşükten sonra oluştumu bilmiyorum ama denemek istedim biliyorsunuzdur ben düşükten sonra hiç gitmedim yani gittimde dr ilgilenmedi onun için oluşup oluşmadığı hakkında bi fikrem yok kismetse ramazan sonrası özel hastanede dr var çok ii diyorlar ona gideceğim

ya canım bende kist yoktu düşükten sonra oluştumu bilmiyorum ama denemek istedim biliyorsunuzdur ben düşükten sonra hiç gitmedim yani gittimde dr ilgilenmedi onun için oluşup oluşmadığı hakkında bi fikrem yok kismetse ramazan sonrası özel hastanede dr var çok ii diyorlar ona gideceğim

hani kistin fln yoksa kullanma bence.önceliğin iyi bir dr a muayene olmak olsun.inş dr a gittiğinde hamile olduğunu öğrenirsin :1:

hani kistin fln yoksa kullanma bence.önceliğin iyi bir dr a muayene olmak olsun.inş dr a gittiğinde hamile olduğunu öğrenirsin :1:

inş canım zaten dr a gidene kadar kullanamam yani ramazan gecer gecmez gitmeyi düşünüyorum daözel hastenelerde sigortan olduğu halde tahlil parası alıyorlarmı biliyormusun

biliyormusun ilk hamile kaldığım da öle olmuştu dr a bebeğimiz olmuyor diye gittik adet günümün 3 günü tahlil için gel dedi gittim hamıle olduğumu öğrendim ve şok olmuştum ayaklarım yerden kesilmiş bir haldeydim inş gene olur

inş canım zaten dr a gidene kadar kullanamam yani ramazan gecer gecmez gitmeyi düşünüyorum daözel hastenelerde sigortan olduğu halde tahlil parası alıyorlarmı biliyormusun
canım özel hastanelerin çoğu ssk karşılıyor.ama yinede katkı payı fln alıyorlar.mesela giriş yaptırmak için 12 tl,tahlile görede ek olarak 10-20 tl daha alıyorlar.
biliyormusun ilk hamile kaldığım da öle olmuştu dr a bebeğimiz olmuyor diye gittik adet günümün 3 günü tahlil için gel dedi gittim hamıle olduğumu öğrendim ve şok olmuştum ayaklarım yerden kesilmiş bir haldeydim inş gene olur
ee adet gününün 3.cü günü regli değilmiydin,üstüne mi görmüşsün ?

canım özel hastanelerin çoğu ssk karşılıyor.ama yinede katkı payı fln alıyorlar.mesela giriş yaptırmak için 12 tl,tahlile görede ek olarak 10-20 tl daha alıyorlar.

ee adet gününün 3.cü günü regli değilmiydin,üstüne mi görmüşsün ?

hım anladım inş bu benim gideceğim yerde öyledir
canım lekelendim ama zaten 3 günü gitmedim adet olmadığım için 5 günü gittim ben adet olmadım sadece lekelendim dedim o da hormon ve bhcg testi istedi ve saat 3 sularında hamile oldoğumu öğrenmiştim

hım anladım inş bu benim gideceğim yerde öyledir
canım lekelendim ama zaten 3 günü gitmedim adet olmadığım için 5 günü gittim ben adet olmadım sadece lekelendim dedim o da hormon ve bhcg testi istedi ve saat 3 sularında hamile oldoğumu öğrenmiştim

hadi hayırlısı inş yine öyle olur.
yaa bugun lagrıma kan testi vericekti herhalde.gelsede coştursa topiğimizi.

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinize...o kadar alıntı yaptım ama pc nın azizligine ugradım birden kapandı...sonra yine bakacam başımda agrıyo... ya bugun oruc tutamıyorum adetimin son günü ilk gün tutmayı cok isterdim ama napalım yarın bende sizlere katılacam inş...bu mubarek ayda inş rabbim butun dualarımızı kabul eder ve bizlere hayırlısıyla saglıklı bebişler yollar...gece baya muhabbet etmişsiniz ne güzel bizde kocişle sahile gezmeye cıktık gelincede hemen yattım bu gece inş burda olurum...öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinize...o kadar alıntı yaptım ama pc nın azizligine ugradım birden kapandı...sonra yine bakacam başımda agrıyo... ya bugun oruc tutamıyorum adetimin son günü ilk gün tutmayı cok isterdim ama napalım yarın bende sizlere katılacam inş...bu mubarek ayda inş rabbim butun dualarımızı kabul eder ve bizlere hayırlısıyla saglıklı bebişler yollar...gece baya muhabbet etmişsiniz ne güzel bizde kocişle sahile gezmeye cıktık gelincede hemen yattım bu gece inş burda olurum...öpüyorum hepinizi

günaydınn canım sanada hayırlı ramazanlar.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah canım.nasılsın?

Back
X