Günaydın kızlar,
Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah
Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber
:)valla sinir etti beni sıcaktan oda bozdu kafayıı
gunaydın dıyeyım ben de cnmm :))))Günaydın kızlar,
Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah
Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber
ewet cnm ıhlası ben de duydum tesbıh cekerım her kuran okudugumda okuyorum ben de cok sewapmıs 3 aylarda.ben de işlerı bıtıremedım.akşama okurum barı senın duanı ve 2 gundur 3 aylar tesbıhımı cekmedımAllah kabul etsin canım.inş bebişinin gelmesine vesile olur.tamamen dileğine odaklanarak oku olurmu.bide kızlar bu 3 aylardan itibaren 1001 ihlas okumakta çok sevapmış.ben tefriciyeyi 1 gün erken bitirebilirsem onuda okumayı düşünüyorum.
aminnn inşallah bende tefriciyeye baslayacam nasipse
benım oncecen yuazdıgım 4 cuma ust uste ve ılşkıden once okunan duları da oku cnm ve az oncekı yazdığımı.her işin olması duayla rabbım sayesınde
inşallah onlara da baslayacam annemlere gittiğimden baslayamadım canım ya allah razı olsun hersey için
cnm wallahı dediğin gibi toptan bakıyorum sonradan du bakıyımmmsevcanım msj gelmedimi yoksa özel mesajlara bakmıyonmu beğeni bildirimi diye
hyrdır canım boynun mu tutuldubide boynum çıktı basıma çokkkk ağrıyo yaa memeleketten ayrılmak yaramadı bana
cnm wallahı dediğin gibi toptan bakıyorum sonradan du bakıyımmm
hyrdır canım boynun mu tutuldu
ayy cnm benım çok geçmiş olsun.önce kendının ve eşinin sağlığına bakın sonra bebiş olayına emı cnmmboynumda düzleşme varmış hatta daha ilerlemişmiş fizik tedaviye gitmem gerek ama ramazandan sonraya kaldı bakalım çok ağrıyo ya
ayy cnm benım çok geçmiş olsun.önce kendının ve eşinin sağlığına bakın sonra bebiş olayına emı cnmm
arkadaşlar ben cıkıuyorum daha sonra gelırım opuldunuz.bu 2 wedam bugun cıkamadım bır turlu
lagrıma cnm guzel haberlerını görürüm ınşallah açtıgımda
güle güle canım selametleayy cnm benım çok geçmiş olsun.önce kendının ve eşinin sağlığına bakın sonra bebiş olayına emı cnmm
arkadaşlar ben cıkıuyorum daha sonra gelırım opuldunuz.bu 2 wedam bugun cıkamadım bır turlu
lagrıma cnm guzel haberlerını görürüm ınşallah açtıgımda
sağol canım inşallh öle yapacaz bakalım eşim çarşamba günü ameliyat olacakmış şimdi aradı dua edin canım görüşürüz inşallah sen fazla pc basında kalma zaten canım çık dinblen biras
güle güle canım selametle
geçmiş olsun canım.özel olmazsa kaç çıkmış sonuçları?
slm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.
slm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.
Allah kabul etsin canım.inş bebişinin gelmesine vesile olur.tamamen dileğine odaklanarak oku olurmu.bide kızlar bu 3 aylardan itibaren 1001 ihlas okumakta çok sevapmış.ben tefriciyeyi 1 gün erken bitirebilirsem onuda okumayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?