Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba hanımlar hayırlı Ramazanlaaaaar..
Ben henüz başlayamadım orucuma daha havaya giremedim o yüzden hayırlısıyla başlarım inşallah bikaç güne.Allah kabul etsin tuttuğumuz tutacağımız oruçlarımızı.
Ramazan muhabbetleri başlamış topik hareketlenmiş ne güzel.
Garibim dönmüşsün tatilden bel ağrında olmasaymış daha iyi olcakmış ama ondada vardır bi hayır.Beni merak etmişsin sağol tatlım cumartesi piknikteydik geç saatlere kadar dünde biraz çarşı pazar gezdik giremedim.Sen daha iyiymişsin sevindim dahada iyi olursun inşallah.
Boncuğum seni görmek ne güzel özletme kendini lütfen.
Ebrarım sizde pikniğe gitmişsiniz ne güzel Ramazan öncesi iyi oluyo.

doktora gidiyorum ama tam 1 sene olmadından bekle diyolar daha 9 aylık evliyim ama evlendim ilk günden beri istiyorum olsun hani adet düzensizliğim olmasa hiç düşünmicem ne zaman olursa dicem ama çok takıyorum kafaya insanlar sordunda çok kötü oluyorum tek avantajım yaşım küçük ama ben bebeğim olsun onunla birlikte büyümek istiyorum bende 1 ay klomen kullandım kist yaptı bende sinirlendim bıraktım kendiliğinden olsun istiyorum bu ay işte böyle belirtilerim oldu artık test yapmayada çekiniyorum eşimde umutlanıyo yoksa onuda üzmek istemiyorum çok zor her testen sonra hüngür hüngür ağladım bu ay Allahıma çok dua ettim olsun diye

cnm bak bunu yapma bız de eşimle stres yaptıgımız zamanlar olmadı.stres olunca olmaz ama hayrlısını dıle bol bol dua et.dualarla oldu benım yawrularım buna ınanıyorum ben cnm.kım ıstemez yawrusuyla buyumrk kıı..ama umutsuz olmaz asla rabbım sınar sabrını,isyan da etme cnm.bak ne dıycem.sen dr undan memnun degılsen degıstır we yenı dr una 9 aylık deme 1 yıllık ewlıyız de ben yalan soledım ılgılensız dıye 1 yıl dedım 9 aylıkken.nerde oturuyorsun cnm sen dr onerebılırım dalında ıyı olan.ewet kloımen kımnde kıst yaparmıs bende yapmadı şükür.

kardeloş selm cnm sen nasılsın,keyfın nasıl???
selam canım.
keyifler güzel ama çok uyumak uykuyu artırıyo sanırım,felaket uyku bastırdı.
en iyisi kalkıp bi apdest alayım da gitsin şu miskinlik.

hımmmmm,daha başlayamadın demek ki,olsun bikaç güne biter nasılsa.
sen zaten çok güzel havaya gircen yakında,bizden de selam götür oralara.
kızlar şimdi çıkıyorum,görüşürüz akşama inşallah.

istanbul anadolu yakasında canım

ewet cnm uyku uyku getırıyor dedıgın gıı abdest al cnm ozaman

istanbul anadolu yakasında canım
hmm anladım cnm.yolları sorun etmezsen dr umu onerırım ben avrupa yakasındayım

banu145145,
kardelen5233,
swcnprlk,
kardelen49
slmlar arkadaslar herkese hayırlı ramazanlarrnnasılsınız
selm berrın cıgım nasılsın cnmm

ewet cnm uyku uyku getırıyor dedıgın gıı abdest al cnm ozaman

hmm anladım cnm.yolları sorun etmezsen dr umu onerırım ben avrupa yakasındayım

selm berrın cıgım nasılsın cnmm

sağol canım iyiyim şükür fazla geçmişi okuyamadım ama hamileymişsin canım çokkk sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende eşimi bekliyorum test sonuçlarını alacak ona göre ameliyat olacak galiba

sağol cnm amınnn...ınşallah hakkında hayrlısı olur cnm benım

inşallah kızlar su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi sevindirsin..
kan sonucumu almaya gidiyorum inşallah meleğim konmuştur annesinin karnına..

hadi canım inşallah

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)
swcnprlk,
banu145145,
lagrima,
tugce_tugce,
kardelen5233
hepınıze selm arkadaşlar.ıyısınız ınşallah ben çıkma zorunda hıssedıyorum kendımı artık.11 30dan berı buradayım.işlere başlamam gerek artık opuldunuz tek tek

sağol cnm amınnn...ınşallah hakkında hayrlısı olur cnm benım
amin canım sey soracaktım bende gecen hafta doktoa gittim adet olunca gel dedi hormon testi yapalım dedi evlenmeden önce 3 kez filan adet döneminde göğsümden çok az süt gelmişti gecen günde su gibi bişey vardı sanki korkuyorum hormonlarla mı alkalıdır acaba

inşallah kızlar su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi sevindirsin..
kan sonucumu almaya gidiyorum inşallah meleğim konmuştur annesinin karnına..
amın cnm hadı guzel haberını beklıyorum cnm sabırsınlıkla.tez gıt gel kapatmıyorum o zaman pcyı senı beklıyorum.hadiiii )

cnm bende hormon bozukluğu war fakat oyle süt gelme olayı olmadı hiç senın gibi.rana arkadaşımın oyle bır olayı olmustu sankı o yazar sana cewap cnm.bilgim yok hiç çünkü...

iyki doğdun banucum
nice güzel senelere
ençok istediğin bebişinle ve sevdiklerinle

banumu kutlamak için girdim pikniğe gidiyoruz ramazana girmeden bi keyif yapalım dedik .
akşama görüşürüz öpüyorum sizi çok ...
Çok sağol ebrarcım tüm heidyelerin ve iyi dileklerin için inşallah güzel geçmiştir pikniğin.

Teşekkür ederim canım sağol.

Sağol canım olsun be canım şimdi bebiş var Allah zaten biliyor.

Sağol kardeloşum gerçeğinide yemedim zaten.

Tüm ailenin kaynanalrı karadenizli olunca heralde unutmak istiyoruz
Tabi aman duymasınlar.

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN.....
RABBİM tekrarını nasip etsin inş......
ama ben ilk kez bu sene oruç tutamıcam o yüzden bi tuhaf hissediyorum doğrusu....
ee nasılsınız bakalım....
Canım doğum günü mesajhın çok uzundaydı çok teşekkürler.

herkes gitti kaldım tek başıma ağlasammı yaaa
Ağlama kuşum yaaa.

Bence artık kanda baktır çıkar.

Sevcanım canım bence çok yaorma kendini kardeşimin doktoru süpürme karın kaslarını yorma demiş.

cnm hayr stres yapma bak rananın da senın gibi oluyordu şimdi maşallah hamıle yaaa
darısı başına.senın de olacak ınşallah kuzum

inşallah canım ama yazarken bile şimdi gözlertim doluyo eşim ameliyat olacak galiba bide bende bişey cıkarsa şimdi çok moralim bozuk inşallah rabbim herkese hayırlı evlatlar versin ayyy yine geldiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…