selam arkadaşlar hepinize hayrlı bir ramazan günü daha diliyorum...
akşam konuştuk sizlerle kızlar.yattım ama uyumak ne mümkün.millet sahur için birşeyler yapıyor kokuttular ortalığı.sayıklamışım eşim uyanmış hamur diye
mis gibi hamur kızartması koktu.eşim uyandırdı ben fırına gidiyorum dedi neden dedim sayıklıyorsun dedi.dedım bu saatte hamur mu kızartacağım.daha doğrusu uykusu açılmasın diye gitmesini istemedım.yok gitmıyor burnumdan koku.kalktım bır dılım ekmegı yumurta sıvıyağ su ya batırıp yumurtalı ekmek yaptım.biz cicipapa derız.yedim.amelimi körledim
tavada cewırdım aynı koku oldu mılletınkısıyle.yanı hamur niyetıne yedim
aş erdiğim şeye bakın:hamur
akşam konuştuk sizlerle kızlar.yattım ama uyumak ne mümkün.millet sahur için birşeyler yapıyor kokuttular ortalığı.sayıklamışım eşim uyanmış hamur diye
mis gibi hamur kızartması koktu.eşim uyandırdı ben fırına gidiyorum dedi neden dedim sayıklıyorsun dedi.dedım bu saatte hamur mu kızartacağım.daha doğrusu uykusu açılmasın diye gitmesini istemedım.yok gitmıyor burnumdan koku.kalktım bır dılım ekmegı yumurta sıvıyağ su ya batırıp yumurtalı ekmek yaptım.biz cicipapa derız.yedim.amelimi körledim
a.s canım ayy kıyamam sana ya allahtan zor bişey koklmamış canımm :)benim de sahurda tüp bitti ne güzel dimi
ewet cnm ewde uydurdum hemen bişeyler nnapıyımmm.aklımda kalacağına midemde olsun dımı :)))
aa e ne yaptın cnmm sallama çay fılan yapsaydın sen yurt dışında değil miydin doğalgaz sistemi yok mu orada canım?
aa ben seni yurt dısından hatrlıyorum.iyi hadi halletmişsin cnmyok canım ben izmirdeyim benim burda termal var.ama allahtan halletmiştim yaa yoksa eşim aç kalacaktı az kalsın :)aynen öle midende kalması en iyisi tabikide ben acıktım galiba ya
aa ben seni yurt dısından hatrlıyorum.iyi hadi halletmişsin cnm))
ya cnmm ben bahsettım yıyeceklerden acıkırsın tabii(((
cnm çoğu bitti azı kaldı sabrını verır allahım.ben ccıkıyım cnm dün de işlerı yapamadım.ütüye başlayayım ben.opuyorum senı.boncuğum görüşürüz cnm sesin cıkmadı
veriyo şükür canım kendini fazla yorma ama tamam mı
sevcanım insanlık hali en önemsiz dediğin şeyi bile canın çekebilir eğer alamayacak yapamayacak olursan bazen bulamıyosun çünkü avucunu yalayıp göğsüne sür bu canın çekince bi sorun olmasını engeller
Selam kuzuşlar nasılsınız?
Ben çok nadir girebiliyorum malesef,kardelen49um sana bişe yazmıştım geçen gün okumadın sanırım
Sevcanım sana da yazmıştım muhtemel doğum tarihin ne diye ama sende ya görmedin ya da ben cvbını göremedim
Derinim acaba ultrasona karından mı baktırdı,doktora da söyleyecek bişe bulamıyorum artık kız söylemese bişe demicek demekki oruç u başına vurdu acaba:S
Eboşum sen napıyossun nasıl gidiyor?
Ben de oruç tutamıyorum kendimi sanki suç işliyormuş gibi hissediyorum
Akşama ne yemek var bakem kızlar yazın da fikir edinek :)
ben menü verdim canım genede diyim ama canın çekmesin et sote pilav tarhana çorbası cacık karpuzda olabilir derin ultrasyona alttan baktırmış canım dr polikistik demiş şimdide biraz kanaması varmış ama azmış progesteron kullanıyımmı demiş kullan demiş ama yazmamış salak kadın dr gıcık olmuş canım senin bebiş kaç haftalık oldu şimdi
Birsenim valla hiç sorma cnm sinirden çatlıcam,8hafta bitecek ben daha tahlillerimi yaptıramadım
bi kere gidebildim doktora...
Ayy sevcanımın canı hamur mu istemiş oy kuzum yaa,senin bebiş pek bi masrafsız olacak galiba kızz...
Birsenim canımız çekince yiyemezsek öyle mi yapmamız gerek aa bilmiyordum ii oldu öğrendiğim...
neden gidemiyosun dr mutlaka git gelişimine baktır devlette bakıyo canım canın çekincede yiyemezsen o an için öyle yaparsan aşermenin sonucunda bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?