Birsen ve kardelencikler nasılsınız kızlar neler yediniz bizim menüde ben yemek yapamadığım için lahmacun vardı ama içim yandı şimdi keşke yemeseydim.
ya şarjlı pil i denedim ama büyük geldi,mause ninki daha minikhayırlı günler canım.senin pc nin sana garezi mi var ya biri bitiyo başka bişey çıkarıyo sana.at çöpeben mause için şarjlı pil kullanıyorum.biri bitince diğerini takıyorum.eğer pil alırsan öyle al canım.
kızz sen var ya diye diye çoklu gebelik yaptıracan bana,tırsıyom kızz.tabi şu durumda seçmek gibi bi lüksüm olamaz ama Allahım olmayanlara tek tek versin anacım..davulcular da akıllı artık uğraşmıyolar mani fln.ama ramazanın son günleri gündüz başlıyolar manilere bahşiş olunca iş değişiyo tabii.bi o zaman duyuyoz maniyi.ben bebekken gece sahurda uykudan uyanmayayım diye davulcu geçerken annem hemen parayı uzatırmış çocuk uyuyo diye.davulcuda vınn tabi.
hadi yaaaaa,burda ne gibi şenlikler var acaba,ben de selina gibi kendimi okumaya verdim,öğleden sonram bi hızlı geçiyo ki,dışarı çıkıp bişey gördüğüm yok,zaten çıkasım da yok,fazladan gereksiz yere ne diye yorulayım di mi?Merhaba herkese.
Garibim seni görüyorum altta nihayet denk gelebildik nasılsın canım geçmiş olsun daha iyiymişsin
Kızlar bu sene değişik bi uygulamada bizim mahallenin marketinden.Girişe bi fasıl heyeti koymuşlar alışveriş yarapken bi taraftan fasıl süper valla
telefonu yapılmış mı derin in# berrin1985
# kardelen49
# garip selina slm kızlar nasılsınız ben iş yapıyorum kaynanam gelcek birazdan gece gelemem ama arada uğramaya çalışırım gece bende uyumuşum sagolsun emre bey alarm gibi öttüğü için uyutmadı geri size menü verelim beğenirseniz tarhana çorbası kuşbasıdan ama çok küçük doğranacak biber domates soğanlı baharatlı sote pilav salata cacık sonrada dondurma yapan olursa çağırın ben gelirim ama kalabalığım ona göre DERİNLE KONUŞTUM BU ARADA DR TEST YAPMAMIŞ ULTRASONDA BAKMIŞ bişey yok diyip yollamış hatta derin demiş şunu yapsak unu yapsak diye dr da olur demiş nasıl dr olduysa yani sonuç negatif neyse ben iş yapıyodum birazdan gene bakarım
ne masrafsız hatunsunselam arkadaşlar hepinize hayrlı bir ramazan günü daha diliyorum...
akşam konuştuk sizlerle kızlar.yattım ama uyumak ne mümkün.millet sahur için birşeyler yapıyor kokuttular ortalığı.sayıklamışım eşim uyanmış hamur diye
mis gibi hamur kızartması koktu.eşim uyandırdı ben fırına gidiyorum dedi neden dedim sayıklıyorsun dedi.dedım bu saatte hamur mu kızartacağım.daha doğrusu uykusu açılmasın diye gitmesini istemedım.yok gitmıyor burnumdan koku.kalktım bır dılım ekmegı yumurta sıvıyağ su ya batırıp yumurtalı ekmek yaptım.biz cicipapa derız.yedim.amelimi körledim
tavada cewırdım aynı koku oldu mılletınkısıyle.yanı hamur niyetıne yedim
aş erdiğim şeye bakın:hamur
evet,çok güzel kilo aldırıyo,benim en birinci sebeimdir kendilerisağlık ocağından demir için ferro sanol alıp kullanabilirsin gebeliğe hazırlıkta bazen kullanabiliyosun
geçmiş bitiyo mu kız# kardelen49
# kardelen5233+
# banu145145+
# pelin67 amanın bu kadar kişi kimse bişey yazmamış nerde kaldı bu patron ....patron yok diye elemanlar işi yapmıyo
Kızlar merhaba yemeği yedik ağırlık bastı siz napıyosunuz.
Ben bugün doktora gittim görüştüm güzel şeyler söyledi içim rahatladu inşallah eylül yada ekim ayında başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar ne olur bu mubarek ayda bol bol dua edin kızlar.Ben bir kaç gündür giremiyorum anca koşturmaca birazdanda bir arkadaş doğum yapmış ona gidicez ama daha tam belli değil hepinizi çok öptüm.
Sanada afiyet olsun canım.Yarın bende taze fasulye cacık yapıyım bari.İnşallah kardelencim bu sefer inşallah.Afiyet olsun bende çok severim lahmacunu.Canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın bebeğin gelsin bu sefer inşallah.Bizim menüde taze fasulye vardı bide dünden kalma ezogelin çorbam.
he götür lahmacunu sonra istemeden yedim de bize gelseydin taze fasulye tarhana çorbası yarmaşı erişte salata karpuz vardı
Valla kardeloşum öyle gözüküyor benim inşalah seninki presedle olur inşallah.ya şarjlı pil i denedim ama büyük geldi,mause ninki daha minik
olsun,çoğul olsun,napcan ki beraber büyütürsün işte.
ben çok istiyorum,bana dua edin o zaman,yoksa size beddua ederim çoğul gebelik geçirin inşallah diye
hadi yaaaaa,burda ne gibi şenlikler var acaba,ben de selina gibi kendimi okumaya verdim,öğleden sonram bi hızlı geçiyo ki,dışarı çıkıp bişey gördüğüm yok,zaten çıkasım da yok,fazladan gereksiz yere ne diye yorulayım di mi?
telefonu yapılmış mı derin in
ya niye iyi bi dr rastlamıyo şu kıza yaaaa
ne masrafsız hatunsun
evet,çok güzel kilo aldırıyo,benim en birinci sebeimdir kendileri
bu arada benim 5 çıktı ferritin iki ay önce ama dr um,yani aile hekimim normal olduğunu,5 in altının kötü olduğunu söyledi,oysa ben 10 normal diye biliyorum,yoksa yanılıyo muyum kızlar?
geçmiş bitiyo mu kız
.ende senden gelcek haberleri bekliyorum banucum.
desene senle tüp kardeşliği yapcaz biz
sanki çok kilolusunda gördük resimde bence boyuna göre normalsinya şarjlı pil i denedim ama büyük geldi,mause ninki daha minik
olsun,çoğul olsun,napcan ki beraber büyütürsün işte.
ben çok istiyorum,bana dua edin o zaman,yoksa size beddua ederim çoğul gebelik geçirin inşallah diye
hadi yaaaaa,burda ne gibi şenlikler var acaba,ben de selina gibi kendimi okumaya verdim,öğleden sonram bi hızlı geçiyo ki,dışarı çıkıp bişey gördüğüm yok,zaten çıkasım da yok,fazladan gereksiz yere ne diye yorulayım di mi?
telefonu yapılmış mı derin in
ya niye iyi bi dr rastlamıyo şu kıza yaaaa
ne masrafsız hatunsun
evet,çok güzel kilo aldırıyo,benim en birinci sebeimdir kendileri
bu arada benim 5 çıktı ferritin iki ay önce ama dr um,yani aile hekimim normal olduğunu,5 in altının kötü olduğunu söyledi,oysa ben 10 normal diye biliyorum,yoksa yanılıyo muyum kızlar?
geçmiş bitiyo mu kız
.ende senden gelcek haberleri bekliyorum banucum.
desene senle tüp kardeşliği yapcaz biz
Birsen ve kardelencikler nasılsınız kızlar neler yediniz bizim menüde ben yemek yapamadığım için lahmacun vardı ama içim yandı şimdi keşke yemeseydim.
inşallah canım,büyük bir umutla bekliyoz ama olmazsa da tüp denicez mecburenSanada afiyet olsun canım.Yarın bende taze fasulye cacık yapıyım bari.İnşallah kardelencim bu sefer inşallah.
Valla taze fasulye revaçtaymış bu gece.
Valla kardeloşum öyle gözüküyor benim inşalah seninki presedle olur inşallah.
sanki çok kilolusunda gördük resimde bence boyuna göre normalsin
hoşgeldin canım amin inş sanada hayırlı ramazanlar...prenses nasıl cok tatlı maşallah... önemli degil derdacım bebişle de zordur misafir neyseki atlatmışsın...
nasılsınkardelenim görüşemedik çoktandır ama hep aklımdasınpelincim bendede aynı oluyo canım,sanırım sorun kk ile alakalı:78:
iyi şükür balım sen naıslınselam cnm hossgeldın.nasılsın?? esmamız nasıl?
ınşallah cnm yakında senn de olur da bırlıkte buyuturuz göbişleri
derdam mesajını aldım kuzum ama dönemedim sana konuşuruz biara öpüyorum senide esmayıda
olsun canım sorun değil görüşürz inş nasılsın balımnbizde seni öptük
valla bende zayıflamak istiyorumda ama kendimi stresede sokmuycam cano geçen yıl 4 kilo vermiştim buyılda olsa tam süper olucak
buarada iyimisin sen?
boncuğum seninle sohbetide özledim davulunuda inş kısmet olur genebgn susuzluktan ölüyodum cok zor gectıkardelenım ümreye gıtcekmıssın dua etcekmıssın allah razı olsun cnm cok sagol benım gercek ısmımle dua edersen ok daha mutlu olurum allah kabuletsın cnm
ebusum uykuya yenık düşmesem gelcemde sahura kadar dayanamıyom bgn cok yoruldumyoksa ne davullar çalarım ben sızlere
bırsenım ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara evlatlarınla esınle insallah
# lagrima
# kardelen5233+
# biumut buyrun çay kahve ne alırdınız lagrima testin nasıl oldu merak ettik hadi inşallah güzel haberler ver
üzme canını balım rabbim ol derse neler olmaz ona güvenolamadım ne yazık ki
nasılsın canım görüşmeyeliiyi ozaman canım aman iyi olsunda arasan çok sevindigimi söyle güzel dileklerimi ilet inan çok sevindim hamile haberini duyunca bilemezsin işşallah benim başaramadıgımı o başarır ben nasıl oluyum bıraktıgınız yerdeyim bir adım ileri gidemedim psikolojim çok bozuk inan aglama krizlerine giriyorum paşa sabır buda geçer diyorum kendime sakinlik veriyorum ama malesef olmuyo ne yapıcan başa gelen çekiliyo vallahikendinize iyi bakın rabbime emanet olun ben çıkıyorum
nasıl gidiyo canım hamileleik iyisin inşYok cnm ne kadar çaba göstersem de cnm bişe çekmiyor:)Demek öyle yapmış doktor Allah ıslah etsin
Bebiş 8+4 oldu cnm
birsencim bne iyiym balım sen naılsın esmada iyi ilk aşısı yapıldı 17 sinde ikincisi var baklım emrem nasılderdanur hoşgeldin canım nasılsın gelinimiz nasıl aşısını yaptırdınmı ben dün 3 tane karma aşıyı yaptırdım ateşliydi huysuz dünden beri esma nasıl kız pelin sesin çıkmıyo
aklında olsam iyi olur,daha kız istemeye gelcessssss:86::86::86:nasılsınkardelenim görüşemedik çoktandır ama hep aklımdasın
iyi şükür balım sen naıslın
boncuğum seninle sohbetide özledim davulunuda inş kısmet olur gene
üzme canını balım rabbim ol derse neler olmaz ona güven
nasılsın canım görüşmeyeli
nasıl gidiyo canım hamileleik iyisin inş
birsencim bne iyiym balım sen naılsın esmada iyi ilk aşısı yapıldı 17 sinde ikincisi var baklım emrem nasıl
daha iyiyim canım cok sagol sordugun icin...sen nasılsın garipcim...Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
berrin1985
herkese hayirli gunler kizlar.....herkes iyidir ins,gece ki muhabbetlere bakilirsa keyifler yerindeee,aman allah bozmasin...ben gelemedim dun aksam iftar sonunda uyumus kalmissim..:)ay gecmisi okurken farkettim sevcanimda hamileymis,tebrik edeerim canim,rabbim kucaginada almak nasip etsin..bir tatile gittim ayakta uyuyorum hehee:)hic birseyden haberim yokkk:)
lagmiracim üzüldum sonucuna,ama sende biliyorsun ki herseyde bir hayir var,dilerim bu ay gelir bebesin..
birsenim dogum gunun kutlu olsun canim,rabbim esin ve evlatlarinla nice guzel gunler yasamayi nasip etsin..
selinam,ikiz olma ihtimali mi varrr:)hakkinda hayirlisi olsun canim benim..insaallah pozitif olur sonucun..
buncugum davulcuya bayildim..burda davulcu yok,(kiymetini bilin hehee:)
ebrarim hamarat hatunum ne guzel bir menun varmis dun sizde,ugrasakmiydi acepp:)bu arada corbayi nasil yapiyorsun canim?
pasam ugramissin yasadiklarin kolay degil canim,rabbim sana sabirlik versin,kaybettiklerinden daha hayirlisini nasip etsin insallah..
kadelen49 bir görusemedik seninle canim yaa,özledim seni,ugramissin ama denk gelemedik bir turlu...
kadelencim maus'un pili bitmis,sana yeni pil alma yolu görundu desene:)bu arada temizlikleri bitirdin mi?
pelinim sen nasilsin canim?nasil oldu basinin agrisi?
canım benim hamur işimi aşerdin sen...bende hamile kaldıgımda pizza canım cekmişti...allahtan olmayan şeyi canın cekmiyo sevcanım...selam arkadaşlar hepinize hayrlı bir ramazan günü daha diliyorum...
akşam konuştuk sizlerle kızlar.yattım ama uyumak ne mümkün.millet sahur için birşeyler yapıyor kokuttular ortalığı.sayıklamışım eşim uyanmış hamur diye
mis gibi hamur kızartması koktu.eşim uyandırdı ben fırına gidiyorum dedi neden dedim sayıklıyorsun dedi.dedım bu saatte hamur mu kızartacağım.daha doğrusu uykusu açılmasın diye gitmesini istemedım.yok gitmıyor burnumdan koku.kalktım bır dılım ekmegı yumurta sıvıyağ su ya batırıp yumurtalı ekmek yaptım.biz cicipapa derız.yedim.amelimi körledim
tavada cewırdım aynı koku oldu mılletınkısıyle.yanı hamur niyetıne yedim
aş erdiğim şeye bakın:hamur
birsenim gecmişe bakıyodum canım...nasılsın...# kardelen49
# kardelen5233+
# banu145145+
# pelin67 amanın bu kadar kişi kimse bişey yazmamış nerde kaldı bu patron ....patron yok diye elemanlar işi yapmıyo
Kızlar merhaba yemeği yedik ağırlık bastı siz napıyosunuz.
Ben bugün doktora gittim görüştüm güzel şeyler söyledi içim rahatladu inşallah eylül yada ekim ayında başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar ne olur bu mubarek ayda bol bol dua edin kızlar.Ben bir kaç gündür giremiyorum anca koşturmaca birazdanda bir arkadaş doğum yapmış ona gidicez ama daha tam belli değil hepinizi çok öptüm.
daha iyiyim canım cok sagol sordugun icin...sen nasılsın garipcim...
canım benim hamur işimi aşerdin sen...bende hamile kaldıgımda pizza canım cekmişti...allahtan olmayan şeyi canın cekmiyo sevcanım...
birsenim gecmişe bakıyodum canım...nasılsın...
banucum hakkında hayırlısı olsun...dualarım seninle...rabbim inş yüzünü güldürür senin ve bizlerin...
,kardelen5233+,derdanur,birsen29,kardelen49,selam kızlar nasılsınızkardeloşum bu sefer kullanabildim smileyleri
aklında olsam iyi olur,daha kız istemeye gelcessssss:86::86::86:
esma sude nasıl,vıcırdıyo mu kuzucuk?
sgl derdam emre biraz iyi dün aşısını yaptırdım yazık 2 bacaktan bi koldan ağrısı var birazda ateşi var esma kaç kilo doğmuştu şimdi ne kadar biz 9 ağustosta 3 aylık olacaz şimdi 3750 yiznasılsınkardelenim görüşemedik çoktandır ama hep aklımdasın
iyi şükür balım sen naıslın
boncuğum seninle sohbetide özledim davulunuda inş kısmet olur gene
üzme canını balım rabbim ol derse neler olmaz ona güven
nasılsın canım görüşmeyeli
nasıl gidiyo canım hamileleik iyisin inş
birsencim bne iyiym balım sen naılsın esmada iyi ilk aşısı yapıldı 17 sinde ikincisi var baklım emrem nasıl
canım aynısı bende de oluyo ara sıra kullanabiliyorum bazen hic kullanamıyorum acaba diger kızlarda da oluyomu:26:selam canım
o kadar enterasan ki aynı alıntı içinde bi üst sırada kullanıp,altta kullanamadım demin.:44:
he buyrun gelin emme çikolatada getirin kendisi çok seviyo çikolatayı
bu arada menünü çok beğendim ben beceremedim o yoğurtlu şehriye çürbasını kıvam tutmadı ama gerçekten ideal ramazan için
pelinim hoçgeldin nasılsın
ben çıkıyorum kızlar eşim geldi şimdi benden neler ister sahura kadar çay içer artıkın
Çok doğru canım ezan okundumu sanki kıtlıktan çıkmışız Bu arada en favori çorbamdır pekde güzel yaparım ımmmm afiyet olsun canım ama kabak deme bana hiç sevemedim kendilerini.benim menimde şehriyeli yoğurt çorbası(ramazan için ideal oluyo)
kabak yemeği(dünden kalma)
ve komposto vardı
accık kaçamak pide yedim,yani fazla kaçtı sanırım
bide protein almak için haşlanmış yumurta yedim
ben önce çorba içip,ara veriyorum yemeğe,iyi de oluyo namaz için,böylece tıkanmıyorum
aslında orucun amacı nefsi köreltmek ve aç kalanların halini anlamak olduğundan,tüm gün aç kalıp,akşamına tıka basa ve çeşit çeşit yemek,orucun amacını aşıyomuş kızlar,dün birinden duydum,akşamda cübbeli aynısını söyledi.
Kolay gelsin canım evlat büyütmek çok zor annelik en zor meslek.vıcırdamazmı canım 40 kına kadar uslu olan 40 kından sonra yaramaz olur delerdide inanmazdım hiç ağlamayan kız susumuyo iki saatlik uykuylayım sizin için girdim merak ettim sizleri
vıcırdamazmı canım 40 kına kadar uslu olan 40 kından sonra yaramaz olur delerdide inanmazdım hiç ağlamayan kız susumuyo iki saatlik uykuylayım sizin için girdim merak ettim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?