Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Benim rize pazarlı olana Anatolia Sende mi oralısın

Allah c.c. razı olsun.

Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim çok istiyodum yaa bugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..

canım hiç üzülme tüketebilirsen ıspanak tüketmeye calış pazı yaprağından bahsettiler banada ayrıca bol bol badem bulabilrsen kabuklu olarak al ve kendin çıkar mümkünse kuru üzüm fakat siyah olanlarından yani emin ol bunların faydasını fazlaca göreceksin.

tatlım canınız sağolsunn napalım..bende geçen hafta hamilelik şüphesiyle kan testi yaptırdım..benimde negatif çıktı..
ama salmadım kendimi..bir damla bile ağlamadım..evet üzüldüm tabi..neyse yaa...

hadi güldüreyim biraz seni,ben her regl olduğumda eşime

-buda mı gol değil hakim amca?? diye sesleniyorum

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)

sağlık ocağından demir için ferro sanol alıp kullanabilirsin gebeliğe hazırlıkta bazen kullanabiliyosun

ayrıca canım yiyebildiğin kadar somon balığı ye balık yağı haplarını önermiyorum herşey doğal olmalı...

selam kızlarrr nasılsınızz ben bugun geç girdim kociş evde hasta oldu da
yatıyorr lagrimayı merak etmiştim olsun hayırlısı olsun cnm

Canım kaçırdımmı acaba neyle ilgiliydi.Topiğemi yazdın özeldemiydi merak ettim bi döneyim geri bakıyım

Hakkaten çok güldüm hee sağolun yaa moral oldu banada bende adet olana kadar ümidimi kaybetmiycem zaten bu arada kocayı 2 günde bir görebiliyorum zaten ondan kaleyi tutturamıyodur tutturduğundada maç bitmiş oluyo sanırım Buarada bende demir ve B12 baya düşük çıktı sanırım kansızlık var bana önerebileciğiniz kürler falan varsa e tariflerinizi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar..Şimdiden teşekkürler çok öptüm sizi..

aaa süha bey de orada ben ona gıdıyorsun sanıyorum cnm
ok cnm dıkkat ederım İ)))
Onada gittim canım ama latif bey içime sindi heralde ona gidicem artık.

Buraya girip bakmazsa süperrrr::)))

69 buçuk canım.
görenler on kilo vermiş gibi göründüğüğm söylüyo ama ben 6 7 arasında anca verebildim,üstelik ocaktan beri de dikkat etmeye çalışıyorum.
Kardeloşum çokda zorlama kendini çok fazlan yok be kuşum.

Canım benim ya olsun inşallah bundan sonrakiler güzel geçsin.

Bende isterim ona göre.

Süpermiş yaa ne güzel akıllı bakkal.

Hay Allah üzüldüm derincime ya bide nasıl doktormuş o ya.Ohh mis gibi bir menü bende geliyorum.::))

Alemsin iyi üşenmeden kalkıp yaptın afiyet olsun.

nasılsınız ???
sıcaklar çok bunaltıyor yaaaa ....
Kıyamam canım ya kardeşimde aynı dertten muzdarip onun birde son ayları.
LAGRİMA canım hiç üzülme daha yeni başaldın.

# kardelen49
# kardelen5233+
# banu145145+
# pelin67 amanın bu kadar kişi kimse bişey yazmamış nerde kaldı bu patron ....patron yok diye elemanlar işi yapmıyo

Kızlar merhaba yemeği yedik ağırlık bastı siz napıyosunuz.
Ben bugün doktora gittim görüştüm güzel şeyler söyledi içim rahatladu inşallah eylül yada ekim ayında başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar ne olur bu mubarek ayda bol bol dua edin kızlar.Ben bir kaç gündür giremiyorum anca koşturmaca birazdanda bir arkadaş doğum yapmış ona gidicez ama daha tam belli değil hepinizi çok öptüm.

Birsen ve kardelencikler nasılsınız kızlar neler yediniz bizim menüde ben yemek yapamadığım için lahmacun vardı ama içim yandı şimdi keşke yemeseydim.

Birsen ve kardelencikler nasılsınız kızlar neler yediniz bizim menüde ben yemek yapamadığım için lahmacun vardı ama içim yandı şimdi keşke yemeseydim.

Afiyet olsun bende çok severim lahmacunu.Canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın bebeğin gelsin bu sefer inşallah.Bizim menüde taze fasulye vardı bide dünden kalma ezogelin çorbam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…