Cnm maddi durumlar yüzünden şuan devlete bile gidemiyorum malesef,belki cuma bi ihtimal
Bu arada rize/pazar lı biri vardı kimdi ki ooo yaa eboşla konusurken görmüştüm kaç gündür sorucam unutuyorum,kimin yazdıgını da unuttum da:)
Bu duayı bizimle paylaşştığın için asıl sen sağol. Rabbim hepimize verecek ben inanıyorum. Ümitsizlik Allahtan ümit kesmek en büyük günahlardan biriyse eger vardır bunun bir nedeni. İçim o kadar iyi ve rahat ki anlatama. Bundan bir kaç gün önceye kadar bende cok karartmıştım içimi. Ramazan tam vaktinde yetişşti ve actı içimizi. Burda insanlar hiç kimseyi tanımasa hiç bir cıkarı olmadığı halde bir birine bol bol dua iyi niyet ve sevgi besliyor. O yüzden hiç kimse hiç kimseden esirgemez hayır dualarını. Duam seninle de olsun arkadaşım.
Benim rize pazarlı olana Anatolia Sende mi oralısın
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim çok istiyodum yaabugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim çok istiyodum yaabugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..
canım hiç üzülme tüketebilirsen ıspanak tüketmeye calış pazı yaprağından bahsettiler banada ayrıca bol bol badem bulabilrsen kabuklu olarak al ve kendin çıkar mümkünse kuru üzüm fakat siyah olanlarından yani emin ol bunların faydasını fazlaca göreceksin.
sağlık ocağından demir için ferro sanol alıp kullanabilirsin gebeliğe hazırlıkta bazen kullanabiliyosun
tamam canım benım görüşürüzzz)) sen de iş yapma çok oruçlu oruçlu [/QUOTE
zaten yapılmıyo oruç değilde sıcak çok kötü canım yaa
Selam kuzuşlar nasılsınız?
Ben çok nadir girebiliyorum malesef,kardelen49um sana bişe yazmıştım geçen gün okumadın sanırım
Sevcanım sana da yazmıştım muhtemel doğum tarihin ne diye ama sende ya görmedin ya da ben cvbını göremedim
Derinim acaba ultrasona karından mı baktırdı,doktora da söyleyecek bişe bulamıyorum artık kız söylemese bişe demicek demekki oruç u başına vurdu acaba:S
Eboşum sen napıyossun nasıl gidiyor?
Ben de oruç tutamıyorum kendimi sanki suç işliyormuş gibi hissediyorum
Akşama ne yemek var bakem kızlar yazın da fikir edinek :)
Onada gittim canım ama latif bey içime sindi heralde ona gidicem artık.aaa süha bey de orada ben ona gıdıyorsun sanıyorum cnm
ok cnm dıkkat ederım İ)))
Buraya girip bakmazsa süperrrr::)))ayyy davulcuyu çok özlemişim yaaa eline sağlık kuzum
hoşbuldum tatlım saol bende özledim sizleri nasılsın demek kayganayla duruyosun allahım kolaylık versin öptüm seni
selinam negüzel kuzum az kaldı hayırlısıyla coşucaz topic olarak
peloşum geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah
sende yarın başlıycakmışsın oruca mevlam kabul etsin bugün çok kolaydı sende zorlanmazsın umarım tatlım
garibim ben anladım zaten komşun geldiğini
belin ağrımış kıyamam mevla şifa versin kuzum
kuzum merak ettim seni çok şükür iyisin demek sende gezmelerde ve piknikteydin ohh sefan olsun
evet benimde güzel geçti şükür canım buarada özledim
canım hala haber yok senden çok merak ettim inanki
banucum nedemek canım zevkle :))
demek öyle valla kocişin duymasın karışmam aile faciası istemiyorum
kanka sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti ilk günün zorlanmadın inşallah
gökcem nasıl?
derinim canım arkadaşım benimde aklım sende yaa özledim muhabbet etmeyi
demek doktora gideceksin hayırlı haberler al inşallah kuzum haber edersin bizede çok öptüm seni
sevcanım saol tatlışım
evet ev yapımı canım kendim yaptım ramazanda favorimdir benim
orucumuzu açtık nasıl bir huzur bu yaa allahıma şükür
derdam mesajını aldım kuzum ama dönemedim sana konuşuruz biara öpüyorum senide esmayıda
valla bende zayıflamak istiyorumda ama kendimi stresede sokmuycam cano geçen yıl 4 kilo vermiştim buyılda olsa tam süper olucak
buarada iyimisin sen?
Kardeloşum çokda zorlama kendini çok fazlan yok be kuşum.69 buçuk canım.
görenler on kilo vermiş gibi göründüğüğm söylüyo ama ben 6 7 arasında anca verebildim,üstelik ocaktan beri de dikkat etmeye çalışıyorum.
Canım benim ya olsun inşallah bundan sonrakiler güzel geçsin.hiç güzel geçmedi desem yeridir
çünkü eşim yanımda yok evleneli ondan ayrı ilk doğumgünüm yalnızdım gerçi çocuklar var ama küçük olan (emre) aşısı vardı bugün hemde 3 tane 2 bacak 1 koldan yaptılar ateşide var ağlıyo arada bi yandanda işlerim vardı kaynanam kaynımın yanında hastanede kalıyo yemekti çaydı derken kafayı yedim yani iyi geçmedi
Bende isterim ona göre.Olur tabi doğum günü hediyen olur hemde sana bahsettiğim yeni ay etkisini doğum haritanı yorumlayınca aydınlanma olarak yaşamış olursun. Biliyomusun astroloji danışmanlığı yaptığım cogu üşterim o ayki yeni aya denk gelmiştir tesadfen bakarım tabi canım. Çok detaylı bakmak 2-3 saatimi alıyo ama bir üstünden bakar önemli noktaları yazarım sana. Bu arada ihtiyacım olan sey Doğugünü ay yıl Doğum saatin ve doğduğun il bana yazarmısın birde asıl en cok odaklanmak istediğin bir kaç konu başlığı :)
Süpermiş yaa ne güzel akıllı bakkal.Merhaba herkese.
Garibim seni görüyorum altta nihayet denk gelebildik nasılsın canım geçmiş olsun daha iyiymişsin
Kızlar bu sene değişik bi uygulamada bizim mahallenin marketinden.Girişe bi fasıl heyeti koymuşlar alışveriş yarapken bi taraftan fasıl süper valla
Hay Allah üzüldüm derincime ya bide nasıl doktormuş o ya.Ohh mis gibi bir menü bende geliyorum.::))# berrin1985
# kardelen49
# garip selina slm kızlar nasılsınız ben iş yapıyorum kaynanam gelcek birazdan gece gelemem ama arada uğramaya çalışırım gece bende uyumuşum sagolsun emre bey alarm gibi öttüğü için uyutmadı geri size menü verelim beğenirseniz tarhana çorbası kuşbasıdan ama çok küçük doğranacak biber domates soğanlı baharatlı sote pilav salata cacık sonrada dondurma yapan olursa çağırın ben gelirim ama kalabalığım ona göre DERİNLE KONUŞTUM BU ARADA DR TEST YAPMAMIŞ ULTRASONDA BAKMIŞ bişey yok diyip yollamış hatta derin demiş şunu yapsak unu yapsak diye dr da olur demiş nasıl dr olduysa yani sonuç negatif neyse ben iş yapıyodum birazdan gene bakarım
Alemsin iyi üşenmeden kalkıp yaptın afiyet olsun.selam arkadaşlar hepinize hayrlı bir ramazan günü daha diliyorum...
akşam konuştuk sizlerle kızlar.yattım ama uyumak ne mümkün.millet sahur için birşeyler yapıyor kokuttular ortalığı.sayıklamışım eşim uyanmış hamur diye
mis gibi hamur kızartması koktu.eşim uyandırdı ben fırına gidiyorum dedi neden dedim sayıklıyorsun dedi.dedım bu saatte hamur mu kızartacağım.daha doğrusu uykusu açılmasın diye gitmesini istemedım.yok gitmıyor burnumdan koku.kalktım bır dılım ekmegı yumurta sıvıyağ su ya batırıp yumurtalı ekmek yaptım.biz cicipapa derız.yedim.amelimi körledim
tavada cewırdım aynı koku oldu mılletınkısıyle.yanı hamur niyetıne yedim
aş erdiğim şeye bakın:hamur
Kıyamam canım ya kardeşimde aynı dertten muzdarip onun birde son ayları.nasılsınız ???
sıcaklar çok bunaltıyor yaaaa ....
Birsen ve kardelencikler nasılsınız kızlar neler yediniz bizim menüde ben yemek yapamadığım için lahmacun vardı ama içim yandı şimdi keşke yemeseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?