aleykumselam, kusura bakma daha yeni uye oldum ve yazdiklarini okuyunca cevap verme ihtiyaci duydum...bunlar seytanin vesvesesi, eger namaz kiliyorsan daha konsantre olmaya calis bir tek Rabbine yonel eger kilmiyorsanda kil bi an once. ayetel kursi okumaya devam et bide amenerrasuluyu oku o seni obur geceye kadar korur ALLAH in izniyle...
LAGRİMA canım çok üzüldüm yaa istersen bi okun sen allahım korusun öyle bişey değildirde şeytanın vesvesesidir ama okunmakta fayda var canım
umarım kimseyi unutmadım kızlar buara acayip dalgınım oruç beni bu yönde etkiledi sanırsam bide çok başımdönüyo sizdede varmı ?
LAGRIMA sana ben teee bi zamanlar özel msj atmıştım.hala sesin çıkmadığına göre okumadın sanırım.bi bak istersen.
lagrımacım okurken bende tırstım ya bildigin duaları oku ve aklına kötü şeyler getirme bencede vasveseden dolayı oluyodur...allahım hepimizi korusn ....
kızlar bende pek ugrayamadım oruç salak gibi yaptı beni yaa gökcede peşinden koşturuunca iyice halsizleşiyorum akşam oldumu 10 bardak suyu içip kalkıyom yemektensizlerin nasıl geciyo orucu ?
lagrimacım KENDİNİ KORKUYA VERME SÜREKLİ CNM...21 BESMELE ÇEK HEP YATMADAN..AYETEL KÜRSİ VE FELAK NASI BİLİYON ZATEN OKUNMASI GEREKTİGİNİ..aLLAH UZAKLAŞTIRSIN BİŞYDE VARSA..İNŞ Bİ DAHA OLMAZ..UYKUSUZSAN HALÜSÜNASYONDA GÖRÜYO OLABİLİRSİN TATLIM..
.
lagrımacım okurken bende tırstım ya bildigin duaları oku ve aklına kötü şeyler getirme bencede vasveseden dolayı oluyodur...allahım hepimizi korusn ....
kızlar bende pek ugrayamadım oruç salak gibi yaptı beni yaa gökcede peşinden koşturuunca iyice halsizleşiyorum akşam oldumu 10 bardak suyu içip kalkıyom yemektensizlerin nasıl geciyo orucu ?
lagrimacım KENDİNİ KORKUYA VERME SÜREKLİ CNM...21 BESMELE ÇEK HEP YATMADAN..AYETEL KÜRSİ VE FELAK NASI BİLİYON ZATEN OKUNMASI GEREKTİGİNİ..aLLAH UZAKLAŞTIRSIN BİŞYDE VARSA..İNŞ Bİ DAHA OLMAZ..UYKUSUZSAN HALÜSÜNASYONDA GÖRÜYO OLABİLİRSİN TATLIM..
.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
lagrima,
kardelen5233
selam kızlar nasılsınız ???
iyi cnm ne olsun...oturuyorum,acıkıyorum hep :))iyi cnm sen nasılsın?
kardeloşum iyigeceler canım
berrincim inşallah eşinin ameliyatı iyi ve başarılı geçer kızlar bende çıkıyorum herkese iyigeceler
iyi cnm ne olsun...oturuyorum,acıkıyorum hep :))
lagrima,onlardan ne kadar korkar ve onları zikredersen,o kadar musallat olurlar.
K.kerim okumayı biliyo musun?
Onların suresi var gul uhiye diye başlıyo,onu oku,yada okut
biriniz BANA OKUSANIZ ORDAN GÖNDERSENİZ OLMAZ MI YAA! BEN KENDİ KENDİME OKUYORUM AMA NAFİLE..
okumazmıyım ya 7 ayetel kürsi nas felak okuyorum her yerimi sıvazlıyorum ama nafile.. dalana kadar duyuyorum.. zaten duydugum için dalamıyorum..
akşama kadar yatıyorum uyumuyorum ama yattıgım yerden tv izliyorum valla :) saat 7 oldumu sofrayı hazırlamaya başlıyorum
kendimi korkuya vermiyorum zaten normal yatıyorum tam dalacagım sırada duyuyorum acıyorum gözlerimi ikiseksen nefesimi tutuyorum sesleri duyayım ne sesi acaba diye.. yusuf yusuf oluyorum zaten :) uykusuz falan değilim ya halüsinasyon olmadıgına eminim eşimde kalkıyor çünki sese..birlikte tırsıyoruz adam 30 senedir namaz nedirbilmez suan namaza başladı çok şükür.. ama onlar geliyor eminim buna.. bir zaman önce böyle şeyler olmuştu bi hocaya gittik iletişime geçmeye çalısıyorlar seninle falan demişti işte kırmızı giyme sana aşık olmuş birisi banyoya çırılçıplak girme falan bir sürü sey demişti ama baya geçti üzerinden şimdi gene cıktılar.. istemiyorum ben onlarla iletişime geçmek falan Allah Allah şeytan olsa besmele cekerim gider ondan o kadar korkmuyorum da o 3 harflilerden çok korkuyorum..çünkü uzaktan bir akrabamız kendini onlar yüzünden astı başka bi tanıdıgımızda onlar yüzünden astı konusuyorlardı falan uzun hikaye .. ama ben konusmak görüşmek falan istemiyorum.. yardımlarına ihtiyacım yok! ne yapabilirim? cevşenimi asla boynumdan cıkartmam dua etmeden asla uyumam namazımı elimden geldiğince kılıyorum ama yok
slm cnm hosgeldın ıyı sen nasılsın?herkese slmlar akadaslar nasılsınız
hoşgeldın peloşum sen nasılsın?selam kızlar ben geldimnasılsınız...
amın cnm .sana da...bak cok yorum yapmak ıstemıyorum bana bısey gorunmuyordu allah'a şükür.ama gölgemden bıle korkuyordum.çok kuran ve yasın okuyorum korkum kalmadı cnmmAllah iyilik versin.. acık cnm ne güzel :)
cnm senden de.ıyı hadı ılerkı gnlerde daha ıyı olur ınşallah...arkadaslar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için eşim iyi şükür kalkamıyo ama ilk gün okadar olacak artık rabbim hepiniz için herseyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah alıntı yapamadım becereksizim bu konuda biras kusura bakmayın :)
sağol canım yorgunum biras sadece sen nasılsın taze annemizslm cnm hosgel
dın ıyı sen nasılsın?
hoşgeldın peloşum sen nasılsın?
amın cnm .sana da...bak cok yorum yapmak ıstemıyorum bana bısey gorunmuyordu allah'a şükür.ama gölgemden bıle korkuyordum.çok kuran ve yasın okuyorum korkum kalmadı cnmm
QUOTE]sağol canım inşallah bi daha hasta olmasın ben kıyamıyom ona yacnm senden de.ıyı hadı ılerkı gnlerde daha ıyı olur ınşallah...[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?