Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

namazı kılıyorum ya ama o şesleri duydum mu kalkmak ne mümkün gözlerimi acamıyorum... amenerresuluyü ezbere bilmiyorum..

kime okutcam kendimi? anneannem varken ne güzel okuyordu ama şimdi kimseler yok

bana msj gelmedi hayatım? okumadım ben hiç..
LAGRIMA sana ben teee bi zamanlar özel msj atmıştım.hala sesin çıkmadığına göre okumadın sanırım.bi bak istersen.

okumazmıyım ya 7 ayetel kürsi nas felak okuyorum her yerimi sıvazlıyorum ama nafile.. dalana kadar duyuyorum.. zaten duydugum için dalamıyorum..
lagrımacım okurken bende tırstım ya bildigin duaları oku ve aklına kötü şeyler getirme bencede vasveseden dolayı oluyodur...allahım hepimizi korusn ....

akşama kadar yatıyorum uyumuyorum ama yattıgım yerden tv izliyorum valla :) saat 7 oldumu sofrayı hazırlamaya başlıyorum
kızlar bende pek ugrayamadım oruç salak gibi yaptı beni yaa gökcede peşinden koşturuunca iyice halsizleşiyorum akşam oldumu 10 bardak suyu içip kalkıyom yemekten sizlerin nasıl geciyo orucu ?

kendimi korkuya vermiyorum zaten normal yatıyorum tam dalacagım sırada duyuyorum acıyorum gözlerimi ikiseksen nefesimi tutuyorum sesleri duyayım ne sesi acaba diye.. yusuf yusuf oluyorum zaten :) uykusuz falan değilim ya halüsinasyon olmadıgına eminim eşimde kalkıyor çünki sese..birlikte tırsıyoruz adam 30 senedir namaz nedirbilmez suan namaza başladı çok şükür.. ama onlar geliyor eminim buna.. bir zaman önce böyle şeyler olmuştu bi hocaya gittik iletişime geçmeye çalısıyorlar seninle falan demişti işte kırmızı giyme sana aşık olmuş birisi banyoya çırılçıplak girme falan bir sürü sey demişti ama baya geçti üzerinden şimdi gene cıktılar.. istemiyorum ben onlarla iletişime geçmek falan Allah Allah şeytan olsa besmele cekerim gider ondan o kadar korkmuyorum da o 3 harflilerden çok korkuyorum..çünkü uzaktan bir akrabamız kendini onlar yüzünden astı başka bi tanıdıgımızda onlar yüzünden astı konusuyorlardı falan uzun hikaye .. ama ben konusmak görüşmek falan istemiyorum.. yardımlarına ihtiyacım yok! ne yapabilirim? cevşenimi asla boynumdan cıkartmam dua etmeden asla uyumam namazımı elimden geldiğince kılıyorum ama yok

okumazmıyım ya 7 ayetel kürsi nas felak okuyorum her yerimi sıvazlıyorum ama nafile.. dalana kadar duyuyorum.. zaten duydugum için dalamıyorum..
lagrımacım okurken bende tırstım ya bildigin duaları oku ve aklına kötü şeyler getirme bencede vasveseden dolayı oluyodur...allahım hepimizi korusn ....

akşama kadar yatıyorum uyumuyorum ama yattıgım yerden tv izliyorum valla :) saat 7 oldumu sofrayı hazırlamaya başlıyorum
kızlar bende pek ugrayamadım oruç salak gibi yaptı beni yaa gökcede peşinden koşturuunca iyice halsizleşiyorum akşam oldumu 10 bardak suyu içip kalkıyom yemekten sizlerin nasıl geciyo orucu ?

kendimi korkuya vermiyorum zaten normal yatıyorum tam dalacagım sırada duyuyorum acıyorum gözlerimi ikiseksen nefesimi tutuyorum sesleri duyayım ne sesi acaba diye.. yusuf yusuf oluyorum zaten :) uykusuz falan değilim ya halüsinasyon olmadıgına eminim eşimde kalkıyor çünki sese..birlikte tırsıyoruz adam 30 senedir namaz nedirbilmez suan namaza başladı çok şükür.. ama onlar geliyor eminim buna.. bir zaman önce böyle şeyler olmuştu bi hocaya gittik iletişime geçmeye çalısıyorlar seninle falan demişti işte kırmızı giyme sana aşık olmuş birisi banyoya çırılçıplak girme falan bir sürü sey demişti ama baya geçti üzerinden şimdi gene cıktılar.. istemiyorum ben onlarla iletişime geçmek falan Allah Allah şeytan olsa besmele cekerim gider ondan o kadar korkmuyorum da o 3 harflilerden çok korkuyorum..çünkü uzaktan bir akrabamız kendini onlar yüzünden astı başka bi tanıdıgımızda onlar yüzünden astı konusuyorlardı falan uzun hikaye .. ama ben konusmak görüşmek falan istemiyorum.. yardımlarına ihtiyacım yok! ne yapabilirim? cevşenimi asla boynumdan cıkartmam dua etmeden asla uyumam namazımı elimden geldiğince kılıyorum ama yok

lagrima,onlardan ne kadar korkar ve onları zikredersen,o kadar musallat olurlar.
k.kerim okumayı biliyo musun?
onların suresi var GUL UHİYE diye başlıyo,onu oku,yada okut

biriniz BANA OKUSANIZ ORDAN GÖNDERSENİZ OLMAZ MI YAA! BEN KENDİ KENDİME OKUYORUM AMA NAFİLE..

arkadaslar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için eşim iyi şükür kalkamıyo ama ilk gün okadar olacak artık rabbim hepiniz için herseyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah alıntı yapamadım becereksizim bu konuda biras kusura bakmayın :)

zikretmiyorum zaten söylemiyorum bile 3 harfliler diyorum :) anlamazlar sanırım onlardan bahsettiğimi :) kuran ı kerim okuyordum ama bayadırokumadıgım için okuyamam sanırım unutmuş olabilirim. Kime okutayım
Korkum şöyle taa kihissedene kadar aklıma dahi gelmiyorlardı ama hissettiğimde bi aklıma geliyorlar..
lagrima,onlardan ne kadar korkar ve onları zikredersen,o kadar musallat olurlar.
K.kerim okumayı biliyo musun?
Onların suresi var gul uhiye diye başlıyo,onu oku,yada okut

canım aklına getirmemeye calış ve özellikle nas suresini oku hiçbirşey olmaz allahın izniyle ve iyi bi hocaya da görün ijmal etme

herkese slmlar akadaslar nasılsınız
slm cnm hosgeldın ıyı sen nasılsın?

selam kızlar ben geldimnasılsınız...
hoşgeldın peloşum sen nasılsın?

Allah iyilik versin.. acık cnm ne güzel :)
amın cnm .sana da...bak cok yorum yapmak ıstemıyorum bana bısey gorunmuyordu allah'a şükür.ama gölgemden bıle korkuyordum.çok kuran ve yasın okuyorum korkum kalmadı cnmm

cnm senden de.ıyı hadı ılerkı gnlerde daha ıyı olur ınşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…