Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsınız ???
sıcaklar çok bunaltıyor yaaaa ....
iyi cnm sen nasılsın>*?? yeğenimiz nasıl???
ewet cnm ewden çıkmamak en iyisi.klima takılamadığından dolayı ufo aldı eşim ben de arada onu çıyorum cnm.çok fena olmuyorum sıcaklardan

aa cnm görmedim yazını afdersın.cnm walla nete son adet tarihimi yazdığımda nisan 8 çıkıyor.hayrlısı cnm haftaya dra gidp kesemızı gorelım de bakalım
ben makarna ve mercımek yapacagım cnm.hamılelıkte pirinç,yeşil mercımek gibi baklıyat tüketımı cok onemlı her hafta pişir pırınc corbası ve yeşil mercımek cnm olur mu*

cnm benım eşim pipiriklı cıkıp alır ama ben kıyamadım dediğini yaptım baştan popma surdum goğsüm yerıne.ama yok koku gıtmıyor burnumdan kalktım yaptım bıseyler

Ayy sevcanımın canı hamur mu istemiş oy kuzum yaa,senin bebiş pek bi masrafsız olacak galiba kızz...
Birsenim canımız çekince yiyemezsek öyle mi yapmamız gerek aa bilmiyordum ii oldu öğrendiğim...
ewet cnmm sorma kızım yazacaktım allah mı soyletı ne yawrum babasına kıyamadı o saatte kalkmasın dıye...
ewet cnm bırsenın dedıgı gıbı yapılır göğüse ya da popoya surulur avuç yalanıp.ama baktın gördün ki hala canın istiyo hiç yalanmamak lazım cnm yemek lazım canınn ıstedıgını ben gibi0

selam kızlarrr nasılsınızz ben bugun geç girdim kociş evde hasta oldu da
yatıyorr lagrimayı merak etmiştim olsun hayırlısı olsun cnm
cnmm geçmiş olsun.msnden selam yazdım sana dun eşin duşta oldugunu soyledı cnm.ozur dıleyıp selam soledım sana...

içine sindiyse ona gıt cnm o cok onemlı.yaptım walla canım aklımda duracağına midemde olsun nabayım toprağım

hayrlısı cnmm hafı bakalım inşallah bu kez miniğin gelır cnmmm allah gönlüne göre wersin

derdanur hoşgeldin canım nasılsın gelinimiz nasıl aşısını yaptırdınmı ben dün 3 tane karma aşıyı yaptırdım ateşliydi huysuz dünden beri esma nasıl kız pelin sesin çıkmıyo
he he ewet cnm masrafsız gebe ben :))))

iyiyim ben de cnm şükürler olsun.aşınız olmuş ağlamıştır kuzum yaa (

senle bix hamurlardan gitmişiz cnm heee :)))

cnmm e o hayvanlar yemlerını de gormezler kı bulanık suda beyaaa ben hergun su değştırıyorum yemden hemen pıslenıyor.merak edıyorm koca danalarınızı cnm koy hadııı

bayramdan bayrama temizleniyo tospalar.o kadar kirlendiydi ki yem atarken suyun berraklığından gözlerimi alamıyodumm güneş gözlüğü fln lazımdı yani ışıl ışıl oluyoduu
hahaha geliyim ben temızlıyım cnmm

becerebılmıssın cnmm maşallah yaaa koca dana olmuş bunlarrrrr gerçektennn el kadarlar yaa.benım yawrular ne zaman o hale gelır bılmem artık.cnm neyle beslıyorsunuz ..kaç yılda bu hale gelmışlerdı demiştın sen????

ayy cnm benım sen zaten oylesıne gıtmıstın.işe yaramadı.içine sınen dr undan şaşma cnmm.dediğin gibi araştırma yapğıyorlar baska bırsey yok.cnm gıt kendı dr una bıswer.ozelden de yazmıstım cnmmm herseyın heyrlısı esın de cok ıstıyormus bak.oo ben cok gordum akrabalarımdan asker beklerken yawrusunu buyuten.hersey kısmet cnm bnm

herkese slmlar arkadaslar yaa ne çok yazmışınız valla okuyamadım erken yatmalıyım sabah erkenden hastaneye gidicez eşim ameliyat olacak dua edin ne olur çok zor değilmiş ama korkuyorum ya .
cnm akşam cepten okudum yazını dua ettım ınşallah yıı gecmıstır amelıyat su an durumu nasıl eşinin???

abla aynbı koktu dıye o sekılde yaptım ama dedıgın gıbı baskasının yaptıgı daha tatlı olurçesım dedı gıdıyorm dıye yok dedım onlamı ugrascm kızartmaya.hem yapan kısı kızartma degıl sacda yapıyor sankı dedım
dedım mutfak camından seslen kım hamur yapıyor dıye ıste dedım
buyuk ıhtımal karsı bınadakı usttekı yapıyor dedım...brawo ayrıntısına kadr bılıyorsun kımın yaptıgını dıyor cocuk

ayy gıtmıs dananın bırı cnmm..ewet onlar uyanık bızımkıler de hep ust uste cıkıp tırmanmaya clşıyorlar.uyanık seyler...e nerde acaba sızınkısı ya merak ettım:26::26:

geline bak sen en ıyısını o demiş hehe

cnm hiç vesveselenme uyku konusunda istersen ıftar saatı kalk günah değilmiş.orucun kabul olmaması gıbı bırsey olmazmıs arastrdım bn cnm onceden babam da cok uyur aksam 6da kalkar mesela o yuzden arastrmıstım

cnm hiç vesveselenme uyku konusunda istersen ıftar saatı kalk günah değilmiş.orucun kabul olmaması gıbı bırsey olmazmıs arastrdım bn cnm onceden babam da cok uyur aksam 6da kalkar mesela o yuzden arastrmıstım

orası öyle sevcancım,kabul oluyo ama hiç uyumayıp tüm gün aç kalanla,öğlende kalkanın sevabı bir olur mu?
yasmin kullancak bi arkadaş vardı,eğer tekrer okursa 100 lük coraspin le kullansın damar tıkanıklığı gibi şeylerden korunmak için.

cnmm olur tabiii sen öyle düşünme cnm hiç

sağol canım evet dustaaydım

bi ben yokum alıntılarda

kızlar bende pek ugrayamadım oruç salak gibi yaptı beni yaa gökcede peşinden koşturuunca iyice halsizleşiyorum akşam oldumu 10 bardak suyu içip kalkıyom yemekten sizlerin nasıl geciyo orucu ?

valla canım ya allahım hepimizi dr un da iyisine denk getirsin.inş cuma günü güzel sonuçlarda dönersin canım.sahalarda görelim senide artıkk
evet demekki pis olmayı seviyolarama müjde öğlen eşim aradı dedi tospa saklanmış şimdi çıkaramıyoz ordan.yem attık belki çıkar bekliyoz fln dedi.dükkanda dar alana girmiş çıkmamış baya bi.şimdi çıkardılarda akvaryumun üstüne tel yapıcaklardı hapishaneye girdiler artık kaçamıcaklarr.

sevcanım tam emin olmamakla beraber 7-8 yıldır sanırım bu boyuta gelmişler.bide yem leri et içerikli bi yemmiş.sordum da eşime.kabuğuna fln da sertleştirici damla alıyo onu sürüyo senede 1 sefer akvaryum temizlerken kız ayrıca akvaryum büyük öyle küçük bişe olsa rahat temizlenirde.neyse şimdi hem gözü önünde olunca temizler sık sık bide motorlu temizleyici şeyler oluyo onlardan bakıyo onu alırsa daha rahat eder.bide UV ışığı veren bi lambası var onların onu da takıyo.o ışığın karşısında baya duruyolar.

ebusum bende özledım cnm ınsallah haftaya bıtıyo uyku sorunu ama ben olsamda eskısı gıbı kalabalık olmuyor sahur vaktı kızlar uyuyo sanırım
selınam ınsallah cnm ya hayırlısı neyse o olsun sen bası cekersın umarım
gökcem benımde pek ıyı gecmıyor cnm sınırımı esımden alıyom susuzluktan bıde yemek temızlık gırınce orucun üstüne cok kötü oluyor allah yadımcımız olsun

amin canım inş hayırlısı olur.inşş başı çekeyim ayağımı sürüyeyimm herkes hamiş kalsınn inşallahhh.
allah kolaylık versin canım ya tuttuğun oruçlarını kabul etsin inşallah.ben çıkıyorum canım.öptm seni.benden sonra gelenlere selamlarr.hoşçakalınn:80:

slm canlar nasilsiniz herkese hayirli ramazanlarr.. cookk zor geciioo cok susuyorum.. kizlar dün caniimm cokk kötü sIkIlDI okadar sikildimki iftar bile yapmadimm 1 bardak su icip yattimm.(( su mübarek günde bile benim canimi sikiyorlar yaa onlari allaha havale ediyorumm.. gecen ay dr gittimm hersey gayet iyi normall yumurtluyormusumm tedavi ye gerek yokmusss .. yannii 10 ayda esime sperm testi yaptircam ozamana kadar olmazsa. swcanimda hamileymiss saglikli kucagina almayi nasip etsin allahimm
ebrarrimda gelmisss cnmm kusura bakma ewdeki davalar yüzünden ne yaptigimi bilmiyorummmm.. öylee isteee:85:

kızlar bende pek ugrayamadım oruç salak gibi yaptı beni yaa gökcede peşinden koşturuunca iyice halsizleşiyorum akşam oldumu 10 bardak suyu içip kalkıyom yemekten sizlerin nasıl geciyo orucu ?
canım ya senin işin bizden daha zor bide cocuk var sende ama olsun rabbim eksikligini göstermesin...benimde sonlara dogru acıkmam ve başım agırmadıgı sürece güzel gidiyo...gökceyi cok öpüyıorum

amin selinacım inş bende en yakın zamanda sahalarda olacam canımama ilk golu senden bekliyoruz şaka bi yana hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

bu ne oluyo derincim,ben sana niye pas vermeyim ki,sadece bu aralar fazla yoğundum,burda kim varsa ona yazdım,bazen ona bile yazmadım ama hep aklımdasın bi kerem,bunu hala bilmiyo musun yoksa
napimm bana bişi yazmıyon hiç ondan dedimdi(aklında oldugumu biliyorum ama yazmayınca şüphe giriyo içime işte acaba bişimi var diye..neysem konusuruz bi ara cnm öptüm seni.
herkese slmlar arkadaslar yaa ne çok yazmışınız valla okuyamadım erken yatmalıyım sabah erkenden hastaneye gidicez eşim ameliyat olacak dua edin ne olur çok zor değilmiş ama korkuyorum ya .
eşine çok geçmiş olsun cnm.
lagrimacım KENDİNİ KORKUYA VERME SÜREKLİ CNM...21 BESMELE ÇEK HEP YATMADAN..AYETEL KÜRSİ VE FELAK NASI BİLİYON ZATEN OKUNMASI GEREKTİGİNİ..aLLAH UZAKLAŞTIRSIN BİŞYDE VARSA..İNŞ Bİ DAHA OLMAZ..UYKUSUZSAN HALÜSÜNASYONDA GÖRÜYO OLABİLİRSİN TATLIM..
canım benim çok sagol..inş herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...
oyy kuşum sen bu satırları yazarken ve yollarken ben buradaydım ama okuyabiliyodum sadece.(((hep aranızdayım gece ama yazamıyom..altta bi misafir görürseniz o benimmm
ayy sinirlerr yaa öyle yapıyolar malesef selinacım ya...sen nasılsın cnm test günü yaklaşıyo helecanlyım heee
inşallah canım benim..rabbim hepimize hayırlısını versin herşeyin...
banucum sagol canım...bi kalkışalım da iyice arastırıcam inş..

aynen cnm Allahtan iyi bilemicegimize göre hiçbişeyi..bende koyverdim eşim ısrar edince.bakalım nolcak:)

kızlarrr alıntıların gerisini yazamıyomm magazayı kapıyoruzz özür dilerimm..şimdi çıkıyorum yarın inş yazarım..öptüm.

Neyse ya kaçaklar bulunmuş sevindim

Pelincim nasılsın canım
Derin inşallah artık başladın ya gerisi gelir
Sevcan iyi yapmışsın canım.
Ebrarcım hiç gelmemişsin
Kardeloşlar birsen boncuksizler nasılsınız Berrinnin eşi inşallah iyidir
uebesli sen nasılsın canım

Anaa yalnızmışımmmmmmm.
Kızlar iftarda neler götürdünüz ebrar davette kim neler vardı ben dietteyim bol salata 4 yk tavuk sote 1 dilim ekmek yedim.

tamam canım,bebişe iyi bak
bakıyorum teyzesi ))

ay cnm bızım daha uzun bır yol almamız lazım.benımkılerın psıkolojısı bozuk sanırım bazen kabuklarına cekılıp hareket etmıyorlar korkuyorum bırsey oldu dıye hareketlensırıyorum zorla yawrularımı...ben hıcbırını kullanmıyorm cnm su anlık yem werıyorum pılaw ve hamur werıyorum walla yıyolar dideleye dideleye :)))...ay hadı bulunmuş cnm gözünüz aydın.ya benımkı de bır kere kayboldu ya ewın ıcınde.gıtmiş tv unıtesının ayagıyla pervazın arasına sıkıştırmış kendısını.zor cıkarttım saf sıkışmış öyle köşeleri,sıkışık yerlerı sewıyorlar sanırım cnmm...

hayrlı ramazanlar cnm.darısı başına
bu arada taksan da yıpratırlar cnm taktığın kadar üzülürsün sadece umurlarında olmaz.en ıyısı umursama.ınan oyle daha guzel oluyor...

Anaa yalnızmışımmmmmmm.
Kızlar iftarda neler götürdünüz ebrar davette kim neler vardı ben dietteyim bol salata 4 yk tavuk sote 1 dilim ekmek yedim.

afıyet olsun cnmm mmm tavuk soteyı sewerım hele mantarlıysaa 1 tabak ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…