canım bence bir hocaya okun...zikretmiyorum zaten söylemiyorum bile 3 harfliler diyorum :) anlamazlar sanırım onlardan bahsettiğimi :) kuran ı kerim okuyordum ama bayadırokumadıgım için okuyamam sanırım unutmuş olabilirim. Kime okutayım
Korkum şöyle taa kihissedene kadar aklıma dahi gelmiyorlardı ama hissettiğimde bi aklıma geliyorlar..
slm cnm hosgeldın ıyı sen nasılsın?
hoşgeldın peloşum sen nasılsın?
amın cnm .sana da...bak cok yorum yapmak ıstemıyorum bana bısey gorunmuyordu allah'a şükür.ama gölgemden bıle korkuyordum.çok kuran ve yasın okuyorum korkum kalmadı cnmm
cnm senden de.ıyı hadı ılerkı gnlerde daha ıyı olur ınşallah...
ben yarın okuyayım ama,burdan ora tesir eder mi bilmem canım
canım aklına getirmemeye calış ve özellikle nas suresini oku hiçbirşey olmaz allahın izniyle ve iyi bi hocaya da görün ijmal etme
slm cnm hosgeldın ıyı sen nasılsın?
Hoşgeldın peloşum sen nasılsın?
Amın cnm .sana da...bak cok yorum yapmak ıstemıyorum bana bısey gorunmuyordu allah'a şükür.ama gölgemden bıle korkuyordum.çok kuran ve yasın okuyorum korkum kalmadı cnmm
cnm senden de.ıyı hadı ılerkı gnlerde daha ıyı olur ınşallah...
nasıl mıyım?
korkuyorum şu an.
yazısından sonra alt satıra yazmaya başla yazacaklarını karışmaz ozamannniyiyiz teyzesii yok bır yaramazlık.bugün ağrım war kızdı bizim minik çok ewişi yaptım halılar yıkamadan gelmiştı onları sereecegım dıye her tarafı sıldım supurdum cnmmsağol canım yorgunum biras sadece sen nasılsın taze annemiz
hoşgeldın peloşum sen nasılsın?
amın cnm .sana da...bak cok yorum yapmak ıstemıyorum bana bısey gorunmuyordu allah'a şükür.ama gölgemden bıle korkuyordum.çok kuran ve yasın okuyorum korkum kalmadı cnmm
QUOTE]sağol canım inşallah bi daha hasta olmasın ben kıyamıyom ona ya
ınşallah cnm.kocişler velinimetlerımız.kız ben de ona bişey olmasın dıye hep dua edıyorum.ALLAH başımızdan eksık etmesın onlar ana,babamız,kardeşımız,arkads dostumuz bızımmm
slm cnm hosgeldınnslm arkadaşlar
lagrima yazdıklarını okuyunca bende tırstım evdede yanlızım şimdi bi tuhaf oldum
hiç korkma beyaaa dua okuyum korku fılan kalmıyor.
cnm bızım yazıları alıyon yaayyy yine düzgün alıntı yapamamışım ne becereksiz çıktım ben yaa :)
iyiyim peloşum kociş uyudu yanımda,ben de gıreyım dedım selinaya da bakıyım dedim ama yok bu akşam:26::26:canım bence bir hocaya okun...
iyiyim sevcanım sen nasılsın...
kardeloşum sen nasılsın canım...
aa sen de mi beyaaa????? lagrıma kısss korkuttun herkessinasıl mıyım?
korkuyorum şu an.
canım bence bir hocaya okun...
Iyiyim sevcanım sen nasılsın...
Kardeloşum sen nasılsın canım...
aa sen de mi beyaaa????? lagrıma kısss korkuttun herkessinasıl mıyım?
korkuyorum şu an.
nasıl mıyım?
korkuyorum şu an.
aa sen de mi beyaaa????? Lagrıma kısss korkuttun herkessi
yazısından sonra alt satıra yazmaya başla yazacaklarını karışmaz ozamannn
iyiyim peloşum kociş uyudu yanımda,ben de gıreyım dedım selinaya da bakıyım dedim ama yok bu akşam:26::26:
sen neler yapıyorsun cnm???
sereecegım dıye her tarafı sıldım supurdum cnmm
ınşallah cnm.kocişler velinimetlerımız.kız ben de ona bişey olmasın dıye hep dua edıyorum.ALLAH başımızdan eksık etmesın onlar ana,babamız,kardeşımız,arkads dostumuz bızımmm
hoca nerden bulcam
ayy cnm sen de ben gibi he.bana da muska yazdır dedıler sübyan muskasıymış.ama hoca bulamadım:26::26:
kendımı cok kaptırmadım o olaya bir de. dualarımı okuyorum rabbım duyuyor.
ay ewet cnmm yok ortalıkta selina seline selina.selina ya dün gece sus payı verildi ama bu gece öyle bi durum yok galiba ki gelmedi hatun.
berrincim korktum işte canım.
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz
derincim inşallah rastlaşırız en kısa zamanda
ebroş senide çok özledim
yaw siz yazdıgımdan korkuyorsunuz ben yaşıyorum anam ben napıyım öleyim o zaman :)
cnm yıne olmamış alıntıniyiyiz teyzesii yok bır yaramazlık.bugün ağrım war kızdı bizim minik çok ewişi yaptım halılar yıkamadan gelmiştı onları sereecegım dıye her tarafı sıldım supurdum cnmm
canım sen neden üzüyosun bizim yegenimizi dikkat et bak onları bulana kadar canımız çıkıyo yavas yavas yap yorma kendini.aynen canım allah eksik etmesin inşallah
bende napıyım canım kociş sinama izliyo bende burda sizlerleyim ama her an kızabilir biraz daha kalıp cıkarım...yigenim nasıl sevcanım...yazısından sonra alt satıra yazmaya başla yazacaklarını karışmaz ozamannn
iyiyim peloşum kociş uyudu yanımda,ben de gıreyım dedım selinaya da bakıyım dedim ama yok bu akşam:26::26:
canım yokmu oralarda hoca bir tanıdıga falan sor vardır illaki...hoca nerden bulcam
selina ya dün gece sus payı verildi ama bu gece öyle bi durum yok galiba ki gelmedi hatun.
berrincim korktum işte canım.
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz
derincim inşallah rastlaşırız en kısa zamanda
ebroş senide çok özledim
ewet cnm ya haklısın.ama bunun için gitmedin hiç.bir git baklaım.referansla gıtmek lazım ıyısını bulmak ıcın cnmmm.hocaya falan gittim zamanında hakkıyla yapan yok hepsi para tuzagı.. Allah rızası için yapanı görmedim yani. bir sürü para döktüm değişen birşey yok..
yok canım yok ne yapsam düzgün olmuyo beni böle idare edin artık ayyy ne beceriksiz çıktımmmm :)[/yazısından sonra alt satıra yazmaya başla yazacaklarını karışmaz ozamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?