Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu arada seninde verdiğin gazla hemen karar verip doktora gittim pko başlangıcı dedi 2 aylık bi yasmin tedavisi görecem sonra tekrar gidecem,bakalım artık hayırlısı....

canım bence bir hocaya okun...

iyiyim sevcanım sen nasılsın...

kardeloşum sen nasılsın canım...

eder tesir adım ebrar bana gönder eder inşallah. Rabbim biliyor...
ben yarın okuyayım ama,burdan ora tesir eder mi bilmem canım

canım aklına getirmemeye calış ve özellikle nas suresini oku hiçbirşey olmaz allahın izniyle ve iyi bi hocaya da görün ijmal etme

yazısından sonra alt satıra yazmaya başla yazacaklarını karışmaz ozamannn

canım bence bir hocaya okun...

iyiyim sevcanım sen nasılsın...

kardeloşum sen nasılsın canım...
iyiyim peloşum kociş uyudu yanımda,ben de gıreyım dedım selinaya da bakıyım dedim ama yok bu akşam:26::26:
sen neler yapıyorsun cnm???

selina ya dün gece sus payı verildi ama bu gece öyle bi durum yok galiba ki gelmedi hatun.
berrincim korktum işte canım.
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz
derincim inşallah rastlaşırız en kısa zamanda
ebroş senide çok özledim

iyiyiz teyzesii yok bır yaramazlık.bugün ağrım war kızdı bizim minik çok ewişi yaptım halılar yıkamadan gelmiştı onları

canım sen neden üzüyosun bizim yegenimizi dikkat et bak onları bulana kadar canımız çıkıyo yavas yavas yap yorma kendini.aynen canım allah eksik etmesin inşallah

Son düzenleme:
hocaya falan gittim zamanında hakkıyla yapan yok hepsi para tuzagı.. Allah rızası için yapanı görmedim yani. bir sürü para döktüm değişen birşey yok..
ayy cnm sen de ben gibi he.bana da muska yazdır dedıler sübyan muskasıymış.ama hoca bulamadım:26::26:
kendımı cok kaptırmadım o olaya bir de. dualarımı okuyorum rabbım duyuyor.

ay ewet cnmm yok ortalıkta selina seline selina.
nıck yok :)
ıyı geceler kardelencık gorusuruzzz.

yaw siz yazdıgımdan korkuyorsunuz ben yaşıyorum anam ben napıyım öleyim o zaman :)

ay cnm resmen görünüyo yanı bıseyler ...cnm ewet okumak lazım hep ozellıkle nas suresını ama hocaya görün de ben gibi nerden bulacaksın hocayı ki

cnm yıne olmamış alıntın
ayy cnm mısafırım gelecek bır yerlerden başlıyım dedım kaç gundur yerler çıplak oyle gezıyoruz ewde.oyle olunca hiç sewmıyom ewımıı :))

bende napıyım canım kociş sinama izliyo bende burda sizlerleyim ama her an kızabilir biraz daha kalıp cıkarım...yigenim nasıl sevcanım...
hoca nerden bulcam
canım yokmu oralarda hoca bir tanıdıga falan sor vardır illaki...

görüşmek üzre canım allaha emanet ol öptüm....

hocaya falan gittim zamanında hakkıyla yapan yok hepsi para tuzagı.. Allah rızası için yapanı görmedim yani. bir sürü para döktüm değişen birşey yok..
ewet cnm ya haklısın.ama bunun için gitmedin hiç.bir git baklaım.referansla gıtmek lazım ıyısını bulmak ıcın cnmmm.

yok canım yok ne yapsam düzgün olmuyo beni böle idare edin artık ayyy ne beceriksiz çıktımmmm :)[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…