Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşallah canım ya şimdi olsaydı bebişlerimiz sıkılmazdık neyse üzmeyelim kendimizi.
Bende can sıkıntısından yemeğimi yaptım merak edenlere taze fasulye ve cacık.
oh canım iyi yapmışsın afiyet olsun... bende kocişi bekliyorum sahur yaparr yatarız artık...
selammmm ben geldim nasılsınız kardaşlarım

selam canım hoşgeldin...iyiyim sagol sen nasılsın semracım...

oh canım iyi yapmışsın afiyet olsun... bende kocişi bekliyorum sahur yaparr yatarız artık...

selam canım hoşgeldin...iyiyim sagol sen nasılsın semracım...

hoşbuldum :81:çok şükür iyiyim canımsadece sizlere hasret kaldım her saatimiz dolu hiç zaman bulamıyorum ama hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız

iki gündür giremedim çok yoğundum dün gecede çok geç geldik okadar yorgundumki yazmaya halim olmadı
bugünde kardeloşun dediği gibi kocişim evdeydi bizde değerlendirdik YUŞA ALEYHİSSELAMIN TÜRBESİNE gittik
hepinize bol bol dua ettim ALLAHIM mübarek günlerin hürmetine kabul eder inşallah SELİNAM senin içinde çok dua ettim inşallah tutunmuştur bebişler diye .lekelenmen olmuş ümitlendim inanki hadi hayırlısı kuzum .kızlar ramazan yoğunluğuyla ve bereketiyle geliyo inanın hiç vaktim olmadı şu iki gündür geçmişi okudum herşey yolunda çok şükür .peloşum bende özledim kuzum gece giriyorumda sizler olmuyosunuz .neyse sağlık olsun .buarada iksirim yinemi banlandı yaa üzüldüm valla .kızlar bugünde benim çok başım ağrıdı iftarda hemen ağrıkesici aldoım geçti biraz çok şükür .gözlerim yerinden çıkcak gibi ağrıyodu .neyse işte böyle alıntı almadım cezalıyım aslında ama inanın alıntı alırken herkesi kaçırıyorum .
he buarada GÖKCEM KANKAM ben yokum demişsin nedenini söyleyim ogün içinde bana yazanlara yazmıştım kanka ondan önce sanada yazmıştım küsme sakın geçmişe gidip bak anlrsın olurmu .öpüyorum seni bitaneciğim .
buarada misafirlerden biri derinimse selam olsun onada çok öptüm senide kuzum
kayramıda özledim ben inşallah herşey yolundadır
kardeloş bugün baya konuştuk zaten seninle
birsoş canımsın öpüyoru seni emreyi ve diloşu
kardelenim buara hamaratsın cano kolay gelsin ayrıca merak ettim iyimisin kuzum ?
garibim sen nasılsın datlum bi karşılaşamadık sana çorba tarifi vericektim
sevcanım sende duygusallaşmışsın kıyamam yaa oluyo hamişlikte bende herşeye ağlardım
boncuğum dün davul çalmamışsın cano bugece gelde beraber çalılım olmamı
anatolişim gelmemiş nerdeki bu hatun merak ettim
banum sen nasılsın kuzum şarkına bayıldım beklettiğim için özür dilerim

Son düzenleme:
hoşbuldum :81:çok şükür iyiyim canımsadece sizlere hasret kaldım her saatimiz dolu hiç zaman bulamıyorum ama hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız

sagol canım ya sende bizim aklımızdasın ve dualarımızdasın...evet pek gelmiyosun topige ramazan dolayısıyla yogunsun heralde...

sagol canım ya sende bizim aklımızdasın ve dualarımızdasın...evet pek gelmiyosun topige ramazan dolayısıyla yogunsun heralde...

teşekkür ederim canım allah rağzı olsun hepinizden evet ramazanda daha yoğunum kahvaltıdan sonra oğluma ders çalıştırıyorum .ders bitiyor kuran çalıştıryorumdua ezberletiyorum falan filan derken gün bitiyor oda çok yorluyor oyun oynamak istiyor flim izlemek istiyor yani anlıyacağın bana zaman kalmıyor .bende durumlar böyle ama dediğim gibi burada olamasamda hep aklımdsnız
şükür banum yaaa nasılsın bakalım ?

semroş hoşgeldin canım nasılsın

iyiyim kuzum sen nasılsın ?aleykümselam canım

hoşbuldum canım iyiyim .sende iyisindir inşallah canım.

Son düzenleme:

semroşum maşallah demek oğluşuna kuran öğretiyosun şimdi eniyi alacakları zaman çok iyi yapıyosun tatlım
ben iyiyim kuzum aynı yoğunluk işte ramazan maşallah bereketiyle geliyo hiç boş vaktim olmadı geldiğinden beri

hayırlı geceler kızlar
iyi geceler canım hoşgeldin nasılsın...
oyyy kuzum yetiştim bak canın sıkılmaz hayırdır bugece gecikmiş seninki kuzum

hoşgeldin kuzum nasılsın
valla gecti sıkıntım ebrarım...canım ya benimki naklıyecilige bşladı şimdide yollarda kocişim o yüzden gecikti...bende tek kalmaya korkarım evde iyiki varsınız siz varken yanlız hissetmiyorum kendimi...

oooooo canım sen baya yogunmuşsun evde cocuk olunca oyle olur tabiki...rabbim inş bizlerede gösterir o günleri hayırlısıyla...

canım yaa allah kolaylık versin zor iş allahım kaza bela göstermesin
korkma kuzum biz burdayız yanında hisset bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…