oh canım iyi yapmışsın afiyet olsun... bende kocişi bekliyorum sahur yaparr yatarız artık...İnşallah canım ya şimdi olsaydı bebişlerimiz sıkılmazdık neyse üzmeyelim kendimizi.
Bende can sıkıntısından yemeğimi yaptım merak edenlere taze fasulye ve cacık.
selammmm ben geldim nasılsınız kardaşlarım
oh canım iyi yapmışsın afiyet olsun... bende kocişi bekliyorum sahur yaparr yatarız artık...
selam canım hoşgeldin...iyiyim sagol sen nasılsın semracım...
Hep aynıyız be canım sen nasılsın.selammmm ben geldim nasılsınız kardaşlarım
Hep aynıyız be canım sen nasılsın.
hoşbuldum :81:çok şükür iyiyim canımsadece sizlere hasret kaldım her saatimiz dolu hiç zaman bulamıyorum ama hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız
şükür banum yaaa nasılsın bakalım ?Ebrar sonunda kavuştuk ama sen geçmişten bugüne gelene kadar benim eşim gelicek kız hadi çabuk ol.
semroş hoşgeldin canım nasılsınselammmm ben geldim nasılsınız kardaşlarım
ebrarım hoşgeldin canım nasılsın...kardeloşun selamı var...
şükür banum yaaa nasılsın bakalım ?
semroş hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim kuzum sen nasılsın ?aleykümselam canım
oyyy kuzum yetiştim bak canın sıkılmaz hayırdır bugece gecikmiş seninki kuzumiyiyim ebrarım sagol canım...kocişi bekliyorum canım sıkılıyodu ama sizleri görünce mutlu oldum tek kalcam diye korkuyodum...
hayırlı geceler kızlar
sagol canım ya sende bizim aklımızdasın ve dualarımızdasın...evet pek gelmiyosun topige ramazan dolayısıyla yogunsun heralde...
şükür banum yaaa nasılsın bakalım ?
semroş hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim kuzum sen nasılsın ?aleykümselam canım
teşekkür ederim canımallah rağzı olsun hepinizden evet ramazanda daha yoğunum kahvaltıdan sonra oğluma ders çalıştırıyorum .ders bitiyor kuran çalıştıryorum dua ezberletiyorum falan filan derken gün bitiyor oda çok yorluyor oyun oynamak istiyor flim izlemek istiyor yani anlıyacağın bana zaman kalmıyor .bende durumlar böyle ama dediğim gibi burada olamasamda hep aklımdsnız
hoşbuldum canım iyiyim .sende iyisindir inşallah canım.
iyi geceler canım hoşgeldin nasılsın...hayırlı geceler kızlar
valla gecti sıkıntım ebrarım...canım ya benimki naklıyecilige bşladı şimdide yollarda kocişim o yüzden gecikti...bende tek kalmaya korkarım evde iyiki varsınız siz varken yanlız hissetmiyorum kendimi...oyyy kuzum yetiştim bak canın sıkılmaz hayırdır bugece gecikmiş seninki kuzum
hoşgeldin kuzum nasılsın
teşekkür ederim canımallah rağzı olsun hepinizden evet ramazanda daha yoğunum kahvaltıdan sonra oğluma ders çalıştırıyorum .ders bitiyor kuran çalışıyorum dua ezberletiyorum falan filan derken gün bitiyor oda çok yorluyor oyun oynamak istiyor flim izlemek istiyor yani anlıyacağın bana zaman kalmıyor .bende durumlar böyle ama dediğim gibi burada olamasamda hep aklımdsnız
hoşbuldum canım iyiyim .sende iyisindir inşallah canım.
iyi geceler canım hoşgeldin nasılsın...
valla gecti sıkıntım ebrarım...canım ya benimki naklıyecilige bşladı şimdide yollarda kocişim o yüzden gecikti...bende tek kalmaya korkarım evde iyiki varsınız siz varken yanlız hissetmiyorum kendimi...
oooooo canım sen baya yogunmuşsun evde cocuk olunca oyle olur tabiki...rabbim inş bizlerede gösterir o günleri hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?