Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ebrarcım pelincim üçümüz kalmışız topikte.İyiyim sağolun sarmaları sardık yarın yemesi kaldı.Sahur hazırlığına başlayım yavaştan bende görüşürüz

evet canım ya ücümüz kaldık topikte diger kızlar uyayakaldı heraldeoh canım afiyet olsun ellerine saglık...tamam canım görüşmek üzre kolay gelsin...

tamam canım oyle yaptırcam...güle güle abrarım sanada hayırlı sahurlar...amin canım inş...
evet canım bi sıvı sürüyolar malum o alete e o da içine giriyo bozulur

yok canım baktırmıycam alttan üstten gözüküyo zaten...

bende cıkıyorum kimse kalmadı zaten topikte kapanışı ben yapayım iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inş...

ohh maşallah desene şimdiden çok yemeye başladı.rezene çayı iyi geliyo diyolar ya denedinmi hiç?evt canım olabilir.dün sağ bacağımdaydı bugun sol bacağım ağrıyo.inşşş az kaldı yaa.
tmm canım olumsuz düşünmüyorum.iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi.doğru Allahım nasip ettikten sonra gerisi boş.kız değildi canım oğlan.en son dedi zaten çocuk kim diyo sana bunları diyince annem dedi.yapacak bişey yok.bekar daha evlenmemiş.

ablacım türbeye gitmişsiniz Allahım kabul etsin ettiğiniz duaları inşallah.ayrıca benide unutmadığın için teşekkür ederim abla ağzına sağlık Allah razı olsun.evt kayramı bende merak ediyorum,iyidir inşallahh.
hayırlısı canım inşş.ayy inş kalayım sende git aşılama yaptır sende kal inşallahh.yada aşılamaya karar verdiğinde gerek kalmadan gelmiş olsun bebişin.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Ramazanın bereketi bebeklerle olsunn.amiiiinnn

pelincim arkadaşın dediği gibi kistle miyom farklı canım.korkma inş erimiştir seninki.dr dan güzel haberler le gel inşallah canım benim.öptm.

kardelencim hayırdır bu ne uyku hali.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
SeLiNa23
sabahın köründe ziyaretçiler rüyasında görmüüşlerrr

nasılsınız kızlar ????
yine fazla giremiyorum kardeşlerim bizde fırsat wermiyor cadılar
birde 2 gündür başım çok fena ağrıyor kafamı kaldıramıyorum çok halsizim .....inş en kısa zamanda geçer .....
bu arada ELİXSİR kk ya giremiyor ama en kısa zamanda aramızda kızlar iletmemi söyledi....
hepinizi öpüyorum tatlışlar ...

[COLOR="#800080"cumamız hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah [/COLOR][QUOT

=ebrar_53;20370569]canım yaa iyi yapmışsın bazı hocalar gerçekten çok sert oluyo halbuki sevdirmeleri gerek anlıyamıyorum çocukları kaçırıyolar resmen allahım akıl fikir versin görümcemin çocuklarıda aynı korkudan ağlıyolar çok sertmiş hocaları bende dedim şikayet edelim olmazki ama
çok haklısın canım erken kalkıyosa oğluşun aç kalmasına gönül razı olmaz iyi yapıyosun[/QUOTE]

evet bende senin gibi düşünüyorum ben hocaya oğlumu emanet ederken tek söylediğim şey önce kendinizi sonra camiyi sevdirin benim oğluma geris gelir .ama onada birşey diyemiyorum yeni hoca gelince küçükleri istmiş sonuç böyle yapıca birşey yok ben oğluma elimden geldiği kadar öğrettim bunada şükür.onun aç kalmasına dayanamam
[quote="pelin67, post: 20371215"]ne güzel olur ebrarım ya inş rabbim nasipp eder...

canım yarın 9 da kalkmak lazım daha da erken olabilir bide uzak adapazarıan gitcem yarım saatte gidiliyo oruclu oruclu zor olcak ama napalım saglık daha onemli.

amin canım sagol... evet ya cok tatlı gercekten...[/QUOTE]

pelincim sen nerde oturuyordun canım ben kuzulukta oturuyorum tanışma imkanımız olursa çok sevinirim

nasılsınız kızlar??? keyifler nasıl?

kim dedi bunu? ne alakaymış.. kılıyorum ya ya kılmasam o zaman muhabbete dalcaz herhalde onlarla.. :) kılmayanlar napıyor içiçemi ki onlarla merak ettim..
lagrimacım namazını doğru kılmıyosanda olabilirmiş inşallah bi daha gelmezler

:) konuyu kapattım cnm zaten.. dua edenlerden de etmeyenlerden de Allah razı olsun..
Valla bakmıyorum kız konuyu çaktım bakmaz oldum sana.

İnşallah canım.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)
garip,
pelin67+,
rana20,
absld

selam kizlarr:80::80::80:

oooo ziyaretcilerde hic yanliz birakmiyor topigiiiiii

canım ya ben bilmiyodum ne kadar cahilim kız...yok selinacım erimemiş malasef ilac kullancam...bende öptüm bu arda geri sayım başladı hayırlı heberler alırız inş senden heycanla bekliyoruz...
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine... canım ya yine banlanmış sende selam söyle öpüyorum seni...

selam canım iyiyim sen nasılsın yigenim nasıl....yine kullanamıyorum smileyleri yaaaaaaa(

kızlar doktora gittim başımdan gecenleri anlattım...kistim erimemiş malasef dogum knt hapı verdi... bebiş icin daha bekliycez malasef...hayırlısı olsun napalım...bu arada düşügümün ve dış gebelegin sebebini araştıralım dedi...adett olup bittikten sonra yine gitcem inş bir sorun yoktur...ama icim cok rahat tedavimi olduktan sonra bide nedenini ogrendikten sonra rabbişm inş hayırlısıyla saglıklı bir gebelik nasip eder...hepinizi kocaman öpüyorum...

allah razi olsun boncugum,evet uzun suredir bekliyordum canim,bir rahatladim ki sorma...canim inan burda da ramazan turkiyeyi aratmiyor insana,ramazan festivalleri,teravihleri,mukabeleleri vs vs leriyle...tek eksik olan akrabalar ile bir arada olamamak benim icin,ailem turkiyede oldugundan..burda ki kisilerin cogu burda dogma buyume ve aile ve akrabalari burda oldugu icin onlar icin burasi daha guzel..tabi gürül gürül ezan sesini duyamamak en buyuk özlemim ve eksiklik59:

bende iyiyim cok sukur ebrarim,adet geldi cok sükür,ayrica ramazan yogunlugu canim,davetler vs vs,sende yogunsun sanirim allah yardimcin olsun

canım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...

selam canım iyiyim sen nasılsın yigenim nasıl....yine kullanamıyorum smileyleri yaaaaaaa(

kızlar doktora gittim başımdan gecenleri anlattım...kistim erimemiş malasef dogum knt hapı verdi... bebiş icin daha bekliycez malasef...hayırlısı olsun napalım...bu arada düşügümün ve dış gebelegin sebebini araştıralım dedi...adett olup bittikten sonra yine gitcem inş bir sorun yoktur...ama icim cok rahat tedavimi olduktan sonra bide nedenini ogrendikten sonra rabbişm inş hayırlısıyla saglıklı bir gebelik nasip eder...hepinizi kocaman öpüyorum...[/QUOTE]
erir cnm erimesede dert etme yiğenin ii ellerinden öperrrrrrrr

pelinim doktora gitmissin canim,hakkinda hayirlisi olsun,dilerim kistin bir an önce erir.ayrica dis gebeligin sebebini arastirmak ile iyi yapiyorsun,en azindan sebebini bilir ve ona göre tedavi uygulanmasi gerekirse uygulanir canim..rabbim bir daha yasatmasin

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

kızlar hayırlı cumalar..geç oldu biraz ama cuma vakti yazamadım okudum çıktım.

şuanda çok başım agrıyor anlatamam(bişyler yazıcam aklım durdu sanki...

gökçem altta gördüm seni napıyon cnm..birileri daha vardı kimdi kes aklıma gelmez

erir cnm erimesede dert etme yiğenin ii ellerinden öperrrrrrrr[/QUOTE]
inş canım...oy bende öpüyorum minik kuzumu...
evet canım araştırmaları iyi oldu gercekten korkuyodum bidaha aynı şey olur diye allah korusun...amin canım hicbirimize yaşatmasın böyle şeyler...bu mubarek günlerde yüzümüzü güüldüğrsün allahım...

iyi canım ne güzel kistin yokmuş...bunlar hormon testleri cocugu olmayan herkese yapılıyo...bildigime göre karşılıyo ama benim sigoram olmadıgı icin o zaman parayla yaptırmıştım...eşimede spermiyogram testi verilmişti allaha şükür iyi cıktı...hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…