Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

şimdilik geçti canım,sağolasın,aslında uykumda yok,gündüz baya uyudum ilaç alamıyorum diye ama,herifceeezim bırakmıyo,gidiyorum ben.
sonradan gelenler,hepinize hayırlı geceler.
tutiş,seni merak ettiğimden aramıştım,bayadır uğramadın diye.
derincim bişeylere karar vermiş olmanız en güzeli,inan çok sevindim.
bissürü yazılcak kişi var ama yazamadım işte

uğurboncuğum ve ebrar size birşey sorucam. Ben klomen kullandım salı günü bitti yumurtam daha 14 mm olmuş pazartesi tekrar gidicem tekrar bakıcak doktorum ama 2 günde bişey değişir miki yaa offff stres oldum

uğurboncuğum ve ebrar size birşey sorucam. Ben klomen kullandım salı günü bitti yumurtam daha 14 mm olmuş pazartesi tekrar gidicem tekrar bakıcak doktorum ama 2 günde bişey değişir miki yaa offff stres oldum

tabıkıde büyür cnm kocaman olur ovülasyona kadar sen ıcını rahat tut stres yapma

hepinize iyi geceler gerçi kimse yok ama :))
PELOŞUM kistin erimemiş sıkma canını hapla 1 yada 2 ayda erir ondan sonrada gelsin bebiş inşallah arıca araştırıcakmışda doktorun senin adına sevindim canım
RANACIM seninde başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun canım ama hamileliğin ilk zamanlarında baş ağrısı olabiliyomuş endişelenme kuzum
KARDELOŞUM sanada geçmiş olsun cano seninde başın tutmuş allahım şifa versin dikkat et kendine
DERİNİM doktora gitmişsin negüzel biyerlerden başladın çok mutlu oluyorum senin adına hadi hayırlısı kuzum .buarada özlem gideriyoruz seninle :))
GARİBİM sende temizlikle uğraşıyomuşsun kolay gelsin canım
SELİNAM nedemek canım allahım inşallah kabul eder senin şafakda bitti sayılır inanki çok heyecanlıyım canım
BANUM senin hormon düşmüş önemli olan iyiya diğeride düşer inşallah kuzum çok sevindim inanki
ANATOLİŞİM aradım cevap vermeyince müsayit değildirsin sandım demek mukabeleye gidiyosun mevla kabul etsin canım özledim seni
LAGRİMACIM sende adet olmamışsın ilaçların etkisi olmasın canım inşallah daha fazla gecikmeden gelir
GÖKCEM biliyom kanka yaa sen küsersen ben ölürüm bunuda sen biliyon değilmi ???
SEMROŞ çok haklısın canım çokda iyi yapmışsın
BONCUĞUM selam kuzum geçmişteydim anca çıktım nasılsın

Teşekkür ederim boncuk içimi rahtlattın balla poleni karıştırdım içiyorum bakalım hayırlısı

bende gıdıyodum ha ne gcmısmıs

Teşekkür ederim boncuk içimi rahtlattın balla poleni karıştırdım içiyorum bakalım hayırlısı

rıcaederım cnm hayırlısı umarım verırsın müjdeyı

canım belli olmazki biandada büyüye biliyo inşallah büyüyüp çatlar hayırlısı olsun hakkında
ebusum gecmısten cıkamadın galıba cnm yarım saat oldu ahada boncuk kacar kıb cnm

boncukum yetişemedim cano yaa geçmişe gitmiştim (nasılsın kuzum

tekrar teşekkür ederim kızlar yardımcı olduğunuz için bu aydan umudumu kesmiş ve stresliydim İyi geceler dilerim..

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
benim lekelenmeler haddini aştı kızlar sanırım adet sökülüyor.

gunaydin herkese kizlar.....bugun aksam iftara misafirlerim var.kara kara dusunuyorum aksam ki menuyu((sizlerden fikir alirim dedim ama,hicbiriniz yoksunuz(((((neyse ben yine yazayim da siz gelince fikir verisiniz(ilk gelen misafirler degil,dostlarimiz)

hamilelerden özur diliyorum...

mercimek corbasi,
yesil salata,
firinda köfteli patates,
pilav.
yogur veya cacik,
revani,

simdi kararsiz kaldigim konu menuye taze fasulye eklesem mi?cok kaliyor israf oluyor diye fazla yapmak istemiyorum...sizce azmii?yapmalimiyim fasulye??ß

selinam,üzme canim kendini yaa,adet gelmedigine göre hala ümit vardir,insallah yerlesme kanamasidir..
ebrarim evet canim bu hafta iftara misafirlerimiz olucak nasipse,o yuzden temizlik yaptik esimle,gerci esim yapti sayilir,ben cok egilemeyince(((sen nasilsin canim?
kardelenim basin agriyormus canim,cok gecmis olsun..canim bir doktora gitsen surekli agriyor basin sanirim.rabbim sifa versin..
lagmiracim adetin gelmemis,stresten olabilir,insallah yakinda gelirde rahatlarsin..
banucum stres yapma canim,insallah diger degerlerinde duser canim..
daha yazicaktim ama unuttum kusura bakmayin kizlar(((

meze türü yapabilirsin ek olarak.az az yaparsın.hem çeşit olur hemde israf olmaz:)

kizlar gecmise bakamadim kusura bakmayin sizede cevap yazamadim ugrayip kactim olum ama affedinn.. noldu biliyormsunuzzz ben evi terkketiimmm esimle tartistik ailesi yüzünden bana bi gün bakmadi esim issizdi bes kurusun hesabini yapiyorduk ne yesek ne icsek dieee düsünürken beni aradi (kaynanamin evinde oturuyoruz ve kira ödüyoruz) kirayi ödeyin die bas bas bagirdi yapmadigini birakmadi simdi kizi evlendi damadina heray para gönderdi gidisinde 4milyar para verdi seslenmedim bana bulasmasin na yaparsa yapsin dedim utanmadan geldi dügünümün altinlarini istediler bende deli oldum onlar gidince esimla kavga ettim ...ciktim gittimm ailenmi benmi dedim ailem dedi.. sonra o cok deger verdigi ailesi baristirmya ugrasacaginaaa derdiniz ne niye böyle yapiyorsunuz demedem gitsin ailesinin yanina altinlar bizim bosansinlar yarin biletini aliyoruz dediler gittigimden 1 saat sonra kaynanam o kadar havaya girmiski 2 gün yoktum sadece o 2 gün boyunca arada bosansim anasi bakmaz babasi bakmaz diee varyaaa sirff ona inat eve döndümm kocamin yanina ama bi bozuldu varrryaa ogluna soruyor sen onu kabul ediyormusun niye geldi senmi aldin dediii kocamda o bana bisi yapmadi kabul ediyom dedi ve ben onu sen kimi kendi kendine bosuyorsun dermiscesine keyiflendimm.. ama varyaa duruyor doruyo bosansinlar altinlar bizim biz bosamaya aliskinizz kendi okadar gecine bi insanki bütün sülaleriyle küss sülalerin icinde cokk bosanana geri 2 kez evlenen oldu ondan öyle diooo bende dönmek zorunda kaldimmm ona inat. kendisinde allah korkusu kalmamiinn kendisi ne oruc tutuyor ne bisi gencecik kadinn neysee o onun sorunu beni oruclu agzimda hüngür hüngür aglatti su mübarek günlerde ev yikmaya yuva yikmaya calisti ben onu allaha havale ediyorumm alsin dügünüm altinlarda onun olsunn ben hakkimi helal etmiyorumm haram bogazindan kolay geciosa gecsin bu dünyanin öbür dünyasida varr ben hakkimi elbet bi gün alcammm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…