- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Ne biliyim işte ben öyle biliyordum birde ilaçlarımda çok ondanda korkuyorum günde 2 tane tansiyon ilacım kan sulandırıcı guatr ilacı d vitamini tedirginde oldum biliyormusun onca ilaç hepsi bir diye yarın gidicem doktorumada sorucam orucu bakalım ne diyecek.
Sen nasılsın geçtimi başın bari.
uğurboncuğum ve ebrar size birşey sorucam. Ben klomen kullandım salı günü bitti yumurtam daha 14 mm olmuşpazartesi tekrar gidicem tekrar bakıcak doktorum ama 2 günde bişey değişir miki yaa offff stres oldum
bende gıdıyodum ha ne gcmısmıshepinize iyi geceler gerçi kimse yok ama :))
PELOŞUM kistin erimemiş sıkma canını hapla 1 yada 2 ayda erir ondan sonrada gelsin bebiş inşallah arıca araştırıcakmışda doktorun senin adına sevindim canım
RANACIM seninde başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun canım ama hamileliğin ilk zamanlarında baş ağrısı olabiliyomuş endişelenme kuzum
KARDELOŞUM sanada geçmiş olsun cano seninde başın tutmuş allahım şifa versin dikkat et kendine
DERİNİM doktora gitmişsin negüzel biyerlerden başladın çok mutlu oluyorum senin adına hadi hayırlısı kuzum .buarada özlem gideriyoruz seninle :))
GARİBİM sende temizlikle uğraşıyomuşsun kolay gelsin canım
SELİNAM nedemek canım allahım inşallah kabul eder senin şafakda bitti sayılır inanki çok heyecanlıyım canım
BANUM senin hormon düşmüş önemli olan iyiya diğeride düşer inşallah kuzum çok sevindim inanki
ANATOLİŞİM aradım cevap vermeyince müsayit değildirsin sandım demek mukabeleye gidiyosun mevla kabul etsin canım özledim seni
LAGRİMACIM sende adet olmamışsın ilaçların etkisi olmasın canım inşallah daha fazla gecikmeden gelir
GÖKCEM biliyom kanka yaa sen küsersen ben ölürüm bunuda sen biliyon değilmi ???
SEMROŞ çok haklısın canım çokda iyi yapmışsın
BONCUĞUM selam kuzum geçmişteydim anca çıktım nasılsın
Teşekkür ederim boncuk içimi rahtlattınballa poleni karıştırdım içiyorum bakalım hayırlısı
canım belli olmazki biandada büyüye biliyo inşallah büyüyüp çatlar hayırlısı olsun hakkındauğurboncuğum ve ebrar size birşey sorucam. Ben klomen kullandım salı günü bitti yumurtam daha 14 mm olmuşpazartesi tekrar gidicem tekrar bakıcak doktorum ama 2 günde bişey değişir miki yaa offff stres oldum
ebusum gecmısten cıkamadın galıba cnm yarım saat oldu ahada boncuk kacar kıb cnm
canım belli olmazki biandada büyüye biliyo inşallah büyüyüp çatlar hayırlısı olsun hakkında
bende gıdıyodum ha ne gcmısmıs
rıcaederım cnm hayırlısı umarım verırsın müjdeyı
İlk denemem olduğu için bilgisizimsağolun arkadaşlar iyiki varsınız
canım pc çok yavaş bide bütün gün girmeyince anca okudum neyse çıkıyosun sanırsam çok öptüm seni iyi geceler canım
kuzum yrna mısafır var cok yorgunum yrn bulusuruz gecelerde kib hayırlı sahurlar
gunaydin herkese kizlar.....bugun aksam iftara misafirlerim var.kara kara dusunuyorum aksam ki menuyu((sizlerden fikir alirim dedim ama,hicbiriniz yoksunuz (((((neyse ben yine yazayim da siz gelince fikir verisiniz(ilk gelen misafirler degil,dostlarimiz)
hamilelerden özur diliyorum...
mercimek corbasi,
yesil salata,
firinda köfteli patates,
pilav.
yogur veya cacik,
revani,
simdi kararsiz kaldigim konu menuye taze fasulye eklesem mi?cok kaliyor israf oluyor diye fazla yapmak istemiyorum...sizce azmii?yapmalimiyim fasulye??ß
selinam,üzme canim kendini yaa,adet gelmedigine göre hala ümit vardir,insallah yerlesme kanamasidir..
ebrarim evet canim bu hafta iftara misafirlerimiz olucak nasipse,o yuzden temizlik yaptik esimle,gerci esim yapti sayilir,ben cok egilemeyince(((sen nasilsin canim?
kardelenim basin agriyormus canim,cok gecmis olsun..canim bir doktora gitsen surekli agriyor basin sanirim.rabbim sifa versin..
lagmiracim adetin gelmemis,stresten olabilir,insallah yakinda gelirde rahatlarsin..
banucum stres yapma canim,insallah diger degerlerinde duser canim..
daha yazicaktim ama unuttum kusura bakmayin kizlar(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?