Yok be kardeloş napıcam zaten sayı çoğalsaki.
Naber canım iyisin heralde açtın iftarı ohh neler yedin bakıyım.
Afiyet olsun canım zaten yalnız oluncada yenmiyor bu arad yeşilmercimek çorbasını çok severim ımmmmmmmmmmmmiyidir kuzum sen nasılsın evet açtık şükür orucumuzu
bugün yeşilmercimek çorbası yaptım bide erişte yanınada ayran yanlızdım zaten iftarda
İyi geceler canım bende çıkıyorum birazdan eşim gelir eken gelicekmiş bu gece öptüm seni ben sevcanıda çok merak ettim nerde acaba inşallah iyidir ya o gelmemezlik yapmazdı ama inşallah iyi şeylerden gelemiyordur.banu cum,bençıkıyorum canım,görüşürüz
ağlama,inşallah seninde bizimde olcak çocuğumuz,en kısa zamanda.
bu arada bizim birsen niye gelmiyo,keltoşun kelini niye göstermiyo acabaaaaaaaaaaaaa?:97:
Naber kızlar nasılsınız kardelen 49 ne zaman gidiyorsun canım.Berrin eşin nasıl oldu.
Naber kızlar nasılsınız kardelen 49 ne zaman gidiyorsun canım.Berrin eşin nasıl oldu.
ugurboncugum,
kardelen49,
banu145145
slmlar arkadaslarrrrr nasılsınız ben çokkk yorgunummm
valla bende yorgunum misafir vardı onun dışında iyiyim canım hayırdır sen niye yorgunsun
Ben nasıl oluyım yalnızım eşim geç geliyor bende oturmaktan yoruldum.sağol canım iyi şükür biras agrısı var sadece ama gelen giden oluyo yeni misafirler gitti yoruldum baya sen nasılsın canım
Allahın izniyle git gel inşallah bizleride unutma oralarda sağlık için bebek için dua et kardelencim.Allah nasip ederse perşembe gidiyoruz canım 4 gün kaldı
selam derdam bizde iyiyiz canım esma prenses nasıl benim için kokla onu olurmu canımnasılsınız kızlar inş herşey yolundadır ben iyiyim şükür yatadan bi bakıyım dedima
saol tatlım öyle oluyoya gerçi anneciğim gel dedide bugün evimde olmak istedim pazarım filan vardı gidemedimAfiyet olsun canım zaten yalnız oluncada yenmiyor bu arad yeşilmercimek çorbasını çok severim ımmmmmmmmmmmm
birsoşun kocişi geldi oyüzden giremiyo kuzum merak etmeyin sorun yok çok şükürbanu cum,bençıkıyorum canım,görüşürüz
ağlama,inşallah seninde bizimde olcak çocuğumuz,en kısa zamanda.
bu arada bizim birsen niye gelmiyo,keltoşun kelini niye göstermiyo acabaaaaaaaaaaaaa?:97:
ugurboncugum,
kardelen49,
banu145145
slmlar arkadaslarrrrr nasılsınız ben çokkk yorgunummm
valla canım eşim ameliyat oldu ya misafirler vardı yeni gittiler 3 gündür böle şikayetçi değilim ama yoruldum valla
Ben nasıl oluyım yalnızım eşim geç geliyor bende oturmaktan yoruldum.
geç gelmesi kötü valla hem sana hem eşine allah sabır versin calışıyo dimi bu saate kadar
Allahın izniyle git gel inşallah bizleride unutma oralarda sağlık için bebek için dua et kardelencim.
selam hanımlar hepinize iyi geceler
azönce kötü bir haber aldım bi arkadaşım vefat etmiş moralim çok bozuk
iki tane evladı vardı
hayat nekadar boş yaa
kızlar hiçbişey için canınızı sıkmayın yaa değmiyo gerçektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?