Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aaaa vermem mi canım ya küsmeeeee sakınnn iyiyim sağolasın sen nasılsın canım azcık yorgunum okadar

Başın sağolsun canım ne oluş neden vefat etmiş Allah geride kalanlara sabır versin o yavrucaklar kim ne olmuştu ahhh...

geç gelmesi kötü valla hem sana hem eşine allah sabır versin calışıyo dimi bu saate kadar
Evet caanım çalışıyor ramazanlarda böyleyiz napalım.

iyi geceler canım allah sabır versin gercekten hersey boş ama anlamıyoz ki

aaaa vermem mi canım ya küsmeeeee sakınnn iyiyim sağolasın sen nasılsın canım azcık yorgunum okadar

saol canım allah razı olsun
yok küsmemde ben sürekli yazıyorum ama cevap alamayınca bi sorunmu var acaba diye düşündüm doğrusu
neyse sağlık olsun

Allah rahmet etsin canım geride kalanlara zor kader işte.Her geçen gün insan daha iyi anlıyor hayatın boş olduğunu

Başın sağolsun canım ne oluş neden vefat etmiş Allah geride kalanlara sabır versin o yavrucaklar kim ne olmuştu ahhh...

Evet caanım çalışıyor ramazanlarda böyleyiz napalım.

saol banum yaa kötü hastalık varmış benimde yeni haberim oldu
allahım sabır versin ailesine

saol canım allah razı olsun
yok küsmemde ben sürekli yazıyorum ama cevap alamayınca bi sorunmu var acaba diye düşündüm doğrusu
neyse sağlık olsun

yok canım nie sorun olsun bende sen öyle yazmadan önce yazmıştım sana aslında acemiyim hala doğru alıntı yapamıyorum pek hem sanırsam hemseri sayılırız

saol banum yaa kötü hastalık varmış benimde yeni haberim oldu
allahım sabır versin ailesine
Amin canım aslında bu illetin çaresi bulunmuş fakat ilaç firmaları bunun açıklanmasını istemediği için saklanıyormuş diye duydum tabi öyle bir tekelki admaların elindeki vahhh gidene.

yok canım nie sorun olsun bende sen öyle yazmadan önce yazmıştım sana aslında acemiyim hala doğru alıntı yapamıyorum pek hem sanırsam hemseri sayılırız

tamam canım sorun değil sadece sorunmu var acaba diye düşündüm
yardımcı olabilirim herkonuda bilmediklerini sorabilirsin tatlım
sen nerelisin bakıyım ?

tamam canım sorun değil sadece sorunmu var acaba diye düşündüm
yardımcı olabilirim herkonuda bilmediklerini sorabilirsin tatlım
sen nerelisin bakıyım ?

sağol canım allah razı olsunn ben orduluyum canım sende karadenizlisin sanırsam umarım yanlış değildir ama evlendikten sonra yani 1 senedir izmirdeyim malesefffff

Amin canım aslında bu illetin çaresi bulunmuş fakat ilaç firmaları bunun açıklanmasını istemediği için saklanıyormuş diye duydum tabi öyle bir tekelki admaların elindeki vahhh gidene.

ah keşke banum bende duydum öyle bişey inşallah bulunurda bu illetten kurtulur insanlık

neyse sen napıyosun buarada sevcanı merak etmişsiniz galiba onun arkadaşları var heralde facede okudum geziyolarmış sorun yok yani
birseniminde kocişi geldi hasret gideriyolar

Kızlar çok yorgunum ben herkese hayırlı geceler hayırlı sahurlar
Selinacım inşallah adet değildir lekelenmelerin

slmlar hanımlar ben de gruba dahil olarak şu stresli günleri paylaşmak istedim..biz de 3 aydır deniyoruz bu ay 4. ayımız....tatilde olduğumuz için doktora gidemedik,bu ayda olmazsa doktor yolu görünür bize..İnş. bu hayırlı ayda hepimiz çocuk sahibi oluruz..

inşallah canım aminn bi sorun çıkmaz inşallah

sağol canım allah razı olsunn ben orduluyum canım sende karadenizlisin sanırsam umarım yanlış değildir ama evlendikten sonra yani 1 senedir izmirdeyim malesefffff

yok canım ben biraz kocadan dolayı rizeliyim yoksa ankarada doğdum büyüdüm ailemde mersinli yani mersinliyim ben :))
demek izmirdesin zordur hasretlik allah yardımcın olsun

yok canım ben biraz kocadan dolayı rizeliyim yoksa ankarada doğdum büyüdüm ailemde mersinli yani mersinliyim ben :))
demek izmirdesin zordur hasretlik allah yardımcın olsun

maşşallah canım sende benim gibi karışıksın rizeye gittim filan demiştin ya ben oralısın zannetmişim :) evet çok zor canım bu gidişimde daha iyi anladım bide izmir bana göre değil çok sevmiyorum burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…