ay kızlar ne komk seyler varya:))
ewet ablam allah herkese isteyen herkese nasip etsın ablammmiyigeceler hoşgeldin canım
inşallah hepimiz birgün anne oluruz
hee seni gezgin seni :))iyi yapıyosun tatlım ayrıca burda olmana sevindim
demek hala gelmedi meret hayırlısı dur bakalım mevlam neylerse güzel eyler
inşallah sevcanım aslında hamişliğin heranı hatıra dolu oluyo
ayy kısss üstüne gelıyo ınsanın sanki bu kurt cuklarr:18:
ewet ablam allah herkese isteyen herkese nasip etsın ablammm
ayy kısss üstüne gelıyo ınsanın sanki bu kurt cuklarr:18::18:
ebusum sosıslıde baya büyük ama :)))
sevcanım gelmezler kız korkma sakın:))
evet kuzumda bunları anca geyik filan paklar yaniebusum sosıslıde baya büyük ama :)))
sevcanım gelmezler kız korkma sakın:))
gazateye bakıyordum da bir bebek çok ağlamış annesi de mama hazırlıyormuş yawrusuna mutfakta.bebek içerdeymiş susmuyormuş.annesi de almış mutfağa yere bırakmış yanına almış yani.mama yapmak için ketılda ısıttığı suyu alıp masaya doğru giderken ayağı takılmış ve bebeğin üzerıne dökülmüş su haşlanmış yawru,ölmüş
ay ne kötü oldum ya
ALLAH KORUSUN...EWLAT ACISINI YAŞATMASIN RABBİM.
ewet abla yaaa nerden buluyorsa boncuk bunları...amin canım inşallah
değilmi yaa çok güldüm bene süper valla
cnm silik olana bıraz yakın mı barı çizgın???
cnm ya mavılı olan eczaneden almıştım 20ye fılan sanırım produktor muydu acep hatrlamıyom.dıgerı dandık cnm 1er lıraya alıyordum her ay bısuru çorludan
ama dandık olanda daha net çıktı cnmm
ay baktım cnm ama atmışım ya da bulamıyorum bunlar pcde yüklüydü ordan buldum.peloş arkadaşıma gondermıstım daha once o da ıkılemde kalmıştı da.
cnm hanı japon dıye gecıyor ya ya da mılyoncu fılan hanı ucuza hersey corludan ole bıyerden almıstım dandık olanı.yok mu sızı n oralarda ole bısey
cnm bu arada hangı semttesın sen bana yakın mısım medıcana ya gelecegıne gore???
kıs hangı topık o beyaaa???
ayy cnm aşk olsun şimdiki testlerım değil zaten.arkadaşa yardımcı olmak ıcın yayınladım ben amaaa özürr dılerımm
ay ablam ınşallah yaaa.
öyle yaparım ablam onu saklarım artık))
ıyy bu ne kıssss tam bır hayal kırıklığı
amın cnm inşallah allah razı olsun...
amın ablam amınevet kuzumda bunları anca geyik filan paklar yani
ayyy allah muhafaza nekötü olmuş yaa
allahım vermesn
tskr ederim arkadaslar hosbulduk...insallah en kisa zamanda verir RABBIM bebislerimizi cok zor gercekten her ay sonu hayal kirikligi nefret ettim artik alttan muayeneden en sonkinde ramak kalmisti aglamama ben klomen tedavisi goruyorum pko var bende 4.ayim bu ayda bisey yok offff:85:biraz moralim bozuktu yazmak istedim Allah yardimcimiz olsun arkadaslar.....
hahaha hayr hayr yemedın kıss dewam et çok gusel oluyo gülüyoruz sayende sağol varol cnm
dedeme bak sen be :))
boncuk kafayı yedı dıceksınız sımdı bu sondu:))))
cnm yap bakalım ılk ıdrarınla.yaz bak erken olsa da gırıp.kalkınca acıp bakacagım yazına.sana kım tavsıye etmıstı düzgun beyı kı?? ben güngörendeyım cnmValla canım yarın yapıcam aynı cıkarsa gitmem kana zaten reglime 4 gün kalmış olacak. Ben ramide oturuyorum canım. Sen nerdesin.
canım çok zor iyi biliyorum ben tam 10 yıldır odediğin şeyleri yaşıyorumtskr ederim arkadaslar hosbulduk...insallah en kisa zamanda verir RABBIM bebislerimizi cok zor gercekten her ay sonu hayal kirikligi nefret ettim artik alttan muayeneden en sonkinde ramak kalmisti aglamama ben klomen tedavisi goruyorum pko var bende 4.ayim bu ayda bisey yok offff:85:biraz moralim bozuktu yazmak istedim Allah yardimcimiz olsun arkadaslar.....
dedeme bak sen be :))
boncuk kafayı yedı dıceksınız sımdı bu sondu:))))
bana neden mahallenın güzelı dıyorsun asıl sensın mahallenın güzeli:))TAMAM TAMAM KORKMUYORUM mahallenin güzelii
amın ablam amın
cnm ben de senin gibi klomen kullandım.o şekılde hamıle kaldım ılk gebelıkte 3.ayda kaldım.şimdi ise ılk ayda kaldım...dr un aşılama şu zaman olacak klomen ıle kalamazsan demedı mı sana???
cnm ben de ondan da çok streslıyım ctesı randewum war.alttan bakacak kesin daha yenı dıye ayy:18::18: hiç hoşlanmıyorum o aletın tenıme değmesını
cnm silik olana bıraz yakın mı barı çizgın???
cnm ya mavılı olan eczaneden almıştım 20ye fılan sanırım produktor muydu acep hatrlamıyom.dıgerı dandık cnm 1er lıraya alıyordum her ay bısuru çorludan
ama dandık olanda daha net çıktı cnmm
ay baktım cnm ama atmışım ya da bulamıyorum bunlar pcde yüklüydü ordan buldum.peloş arkadaşıma gondermıstım daha once o da ıkılemde kalmıştı da.
cnm hanı japon dıye gecıyor ya ya da mılyoncu fılan hanı ucuza hersey corludan ole bıyerden almıstım dandık olanı.yok mu sızı n oralarda ole bısey
cnm bu arada hangı semttesın sen bana yakın mısım medıcana ya gelecegıne gore???
kıs hangı topık o beyaaa???
ayy cnm aşk olsun şimdiki testlerım değil zaten.arkadaşa yardımcı olmak ıcın yayınladım ben amaaa özürr dılerımm
ay ablam ınşallah yaaa.
öyle yaparım ablam onu saklarım artık))
ıyy bu ne kıssss tam bır hayal kırıklığı
amın cnm inşallah allah razı olsun...
iyigeceler hoşgeldin canım
inşallah hepimiz birgün anne oluruz
hee seni gezgin seni :))iyi yapıyosun tatlım ayrıca burda olmana sevindim
demek hala gelmedi meret hayırlısı dur bakalım mevlam neylerse güzel eyler
inşallah sevcanım aslında hamişliğin heranı hatıra dolu oluyo
canlar size doyum olmaz.ben yatabılır mıyım.1 saattir belim fena ağrıyor
hahaha hayr hayr yemedın kıss dewam et çok gusel oluyo gülüyoruz sayende sağol varol cnm
dedecik zawallı ama gözlerın gormemesı işe yaramış baksana sen ona :)))
cnm yap bakalım ılk ıdrarınla.yaz bak erken olsa da gırıp.kalkınca acıp bakacagım yazına.sana kım tavsıye etmıstı düzgun beyı kı?? ben güngörendeyım cnm
hadi bakalım hayırlısı bi bakıyosun çift çizgi :))topik değil başka bir site..ağlama yav şaka yaptım..he çift çizgi ha tek napalım yani
garip sabah test yapıyım bakayım çok merak ettim..
hoca Allahu ekber arkadaki kurtlardan biri ben diğerleriaile fertlerim sosizli de yemekler
canlar size doyum olmaz.ben yatabılır mıyım.1 saattir belim fena ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?