sebebini bilemiyom kanka ama dün fenaydım,bugün arada yokluyo ama öyle yoğun deeel,sanırım bebek yerleşme işini bitirdi(aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş)smile ler çıkmıyo,uygulayamadımhepinize hayırlı geceler dostlar iyisinizdir inşallah
ben biraz yorgunum bugün oruç baya etkiledi beni çok susadım gerçi dışarda işlerim vardı evden çıkınca böyle oldu bide ayaklarım fena ağrıyo :))neyse yaşlılar gibi vahlandım bugünümüze şükür ..
geçmişe baktım herşey yolunda gözüküyo SELİNAM senin keyfin yok sıkıntılar varmış mübarek günler hürmetine inşallah çözersiniz sorunları allahım ferah kapıları açsın ..
DERİNİM dün yorulmuşsun ama değmiş ellerine sağlık kuzu mevlam kabul etsin
ECECİM sende uzun aradan sonra hoşgeldin buara arayı baya açıyosun .inşallah belirtilerin hamişliktendir .öpüyorum seni
GÖKCEM kuzum naparsın demek sende gece zorlanıyosun bende gece sorun yokda gündüz :)))gökcemide senide öpüyorum
KARDELOŞUM seninde karnın ağrıyomuş hayırdır niyekü?
BANUM hala gelmemiş adetin test yaptınmı kuzum yaaa?
LAGRİMA sana dün msndede söyledim ama burdanda demek istiyorum çok ince düşüncelisin çok saol allahım gönlüne göre versin İŞ olayıda hayırlısı olsun canım
EGALCİM canım allah yardımcın olsun nedenirki inşallah sorunlar çözülür huzurlu ve mutlu bir yuvanız olur
BONCUK kuzusu ben geldim kokunu aldım valla aramızda kmler var emme bugece sahura kadar beraberiz cano
PELOŞUM nerelerdesin kuzum sende gelmemişsin iyisindir umarım
SSMERTCİM evet canım mesajını aldım çaktım köfteyisen nasılsın sıcaklar bunaltıyo sanırsam
GARİBİM canım aslında gezmelerde değildimde bugün alışveriş olayım vardı cumartesi misafirim var yarın iftara davetliyiz cumada evde temizlikci var çıkamıycağım için bugünden hallettim .ama bende bittim .sen nasılsın yoğunsun sende kolaylıklar diliyorum canım
ANATOLİŞİM kuzum aradın bugün konuşamadım alışverşdeydim neyse telafi ederiz öptüm senide
BİRSOŞ nasılsın bitanem öptüm senide emreyide diloşuda
SEVCANIM sen nasılsın kuzum bulantılar hafiften başlamış allah kolaylık versin
RANACIM sen nasılsın tatlışım ?
KARDELENİM kuzum seni çok özliycem güle güle git hayırlı sağlıklı bir ziyaret olsun inşallah .bendende çok selam götür EFENDİMİZE .duanda olacağımı biliyorum .şimdiden MEVLAM kabul buyursun
UEBESLİ canım hafif silik çıkmış çizgi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü
kızlar inşallah unuttuğum olmamıştır kafam pek yerinde değil
gelmeyen okadar kişi vasrki artık merak ediyoruz demiycem eğer biz onlar için önemli olsaydık aramızda olurlardı yoksalar demekki herşey boşmuş ...
kokmuştur kız onlar.ay bende hala saklarım testlerimi:97:
ah canım,muhtemelen şu saatte o mübarek yerlerdesin,çok dua edeceğini biliyoruz,rabbim kabul etsin.Hayırlı geceler arkadaşlar.Geçmişi hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.2 saat sonra inşallah ihrama giriyorum ve yolculuğumuz başlıyo.ÇIkmadan vedalaşmak istedim.Sizler benim dualarımda olacaksınız sizlerde beni dualarınıza dahil ederseniz sevinirim.Hepiniz Allah'a emanet olun.Döndüğümde güzel haberlerinizi görürüm inşallah.Öpüldünüz:79:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugun güzel haberler gelir inşallahh..
kızlar benim için iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.Allahım yardımcım olsun inş atayım şu sorunları.
bu arada bişey danışmak istiyorum.benim aşılamadan sonra 10.cu ve 11.ci günlerde lekelenme oldu,12.13.14.cü günler normal adet oldum 15.16.17.ci gün bugun ve bu 3 gündürde normal kan kırmızısının az açığı pembe değil ama.açık kırmızı renkte akıntım oluyo.ve özür dileyerek söylüyorum ilişkide sanki içimde bi yara var gibi acı çektim.sonrasında da kanama devam ediyo.(kanaman varken neden ilişkiye girdin diceksiniz,ama bu kanama devamlı gibi değil 3-4 damla geliyo sonrasında 2-3 saat bişey yok.sonra tekrar geliyo.gelmeyişine güvenerek olduydu yani.)2 gündür karnımdan göbeğime doğru ağrım var.ara ara şiddetleniyo.bugunde midem bulanıyo.ve adetim hiç sancılı olmadı diyebilirim.her zaman sancılı oluyordum.miktar olarakta her zamanki yoğunluktan biraz eksikti. şimdi dr a git diceksiniz.oda tariflerime göre yara varmı diye bakıcak ve bunu o aşılamadaki aletle yapıcak.zaten 2 sefer o aletten canım çok yandı bunun korkusundan dr a da gidemiyorum.vajinal ultrasonun aletinden korkarken bide o metal alet dahada ürkütücü.ama bu açık kırmızı kanama kesilmiyo napıcamı bilemicek kadar aciz hissediyorum kendimi
yok cnm tek isim olsun dedik yoksa ben yusufta cok istedim
işine geldimi teyzesi canı istere yaniii
ayy ablam sorma nasıl hemde bunalıyorum ama ALLAH tan bugun hava serin
cnm hiç aşılama olmadığım için bilgim yok inşallah iyi olursun sADECE BUNU TEMENNI EDEBILIRIM ARKADAŞIMgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugun güzel haberler gelir inşallahh..
kızlar benim için iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.Allahım yardımcım olsun inş atayım şu sorunları.
bu arada bişey danışmak istiyorum.benim aşılamadan sonra 10.cu ve 11.ci günlerde lekelenme oldu,12.13.14.cü günler normal adet oldum 15.16.17.ci gün bugun ve bu 3 gündürde normal kan kırmızısının az açığı pembe değil ama.açık kırmızı renkte akıntım oluyo.ve özür dileyerek söylüyorum ilişkide sanki içimde bi yara var gibi acı çektim.sonrasında da kanama devam ediyo.(kanaman varken neden ilişkiye girdin diceksiniz,ama bu kanama devamlı gibi değil 3-4 damla geliyo sonrasında 2-3 saat bişey yok.sonra tekrar geliyo.gelmeyişine güvenerek olduydu yani.)2 gündür karnımdan göbeğime doğru ağrım var.ara ara şiddetleniyo.bugunde midem bulanıyo.ve adetim hiç sancılı olmadı diyebilirim.her zaman sancılı oluyordum.miktar olarakta her zamanki yoğunluktan biraz eksikti. şimdi dr a git diceksiniz.oda tariflerime göre yara varmı diye bakıcak ve bunu o aşılamadaki aletle yapıcak.zaten 2 sefer o aletten canım çok yandı bunun korkusundan dr a da gidemiyorum.vajinal ultrasonun aletinden korkarken bide o metal alet dahada ürkütücü.ama bu açık kırmızı kanama kesilmiyo napıcamı bilemicek kadar aciz hissediyorum kendimi
neden cnm beee.pc kapat gök gürlerken kısss çeker fılan.gök gürüldüyo cok tırsıyorummm:18:/
ayy cnm inşallah yerleşmiştir yaWrun neden olmasın ki...hadı hayrlısı bakalımsebebini bilemiyom kanka ama dün fenaydım,bugün arada yokluyo ama öyle yoğun deeel,sanırım bebek yerleşme işini bitirdi(aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş)smile ler çıkmıyo,uygulayamadım
kokmuştur kız onlar.
ah canım,muhtemelen şu saatte o mübarek yerlerdesin,çok dua edeceğini biliyoruz,rabbim kabul etsin.
selinacım,aşılama ve tüp bebekte kanama olsa dahi mutlaka kan testi tavsiye ediyo uzmanlar,muayeneden önce bi kan versen için rahat eder en azından.
kolay gelsın cnm bu sıcaklarda el işi he :)) mecburen napıcanselammmmmmmm bugün canım çok sıkkın tam kendimi topluyorum derken dank diye karşıma biri çıkıyor sen hamile değilmiydin ne zaman doğum yaptın doğurmuşta zayıflamış bile demezmi birden gözümden yaşlar boşalı verdi kadında şok oldu. işin yoksa başın dan geçenleri anlat neden oldu niye oldu nezaman oldu bir çok soru cevaplıya biliyorsan cevapla .kızar bu aralar çok sık uğruyamıyorum el işilerimi yetiştirmem gerekiyor malum yeğenimi evlen direcez eylülün 3 yani bayram sonu allah yardımcımız olsun inşallah.
oh oh oynasın yerınde yawrum
cnm hiç aşılama olmadığım için bilgim yok inşallah iyi olursun sADECE BUNU TEMENNI EDEBILIRIM ARKADAŞIM
neden cnm beee.pc kapat gök gürlerken kısss çeker fılan.
ayy cnm inşallah yerleşmiştir yaWrun neden olmasın ki...hadı hayrlısı bakalım
kolay gelsın cnm bu sıcaklarda el işi he :)) mecburen napıcan
ayy dengesiz ınsanlar gorunce pat dıye bunlar mı soylenır yuh yanı uzak duruyorum boyle ınsanlardan ben.akrabalarım içinde bıle war ama lafı yapıştırıyorum
4aman takma cnm cahil insanları
Selam kızlar nasılsınız,dün akşam telden giriyim dedim beceremedim tlf kilitlendi bende sinir oldum yattım.Kardelenim şimdi ne güzel mübarek topraklardasın,hayırla git gel inşaallah,Rabbim dualarını kabul etsin bizlere de oraya gitmeyi nasip etsin inşaallahh...
Eboşum konusamadık senle dün bi ara konusuruz müsait olunca inşaallah....Hee bu arada aslında ne zamandan beri senle konuşmam lazım bişey sorucam da nasip olmadı...
Kardeloşum hayırdır cnm, inşaallah dediğin gibidir bebiş yerleşiyordur cnm ya inş güzel hbrleri alırız senden...
Selinam cnm biliyorum doktora gitmek istemiyorsun ama gitmeden de ne oldugunu anlayamazsın ki cnm geciktrme git biran önce inş yara falan değildir,bu arada Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin cnm
Sevcanım,ranam nasılsınız kızlar?Sevcanım c.tesi bebişi göreceksin demek hee:)Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallah,ezan da okunuyor şimdi Rabbim kabul etsinnn
Semracım cnm üzme kendini ne olur,oğlunda çok akıllı maşallah inş tez zamanda Rabbim ona da kardeş yollar kimin ne olacağı hiç belli değil cnm o yuzden hep şükret...
Birsenim sen naparsın,emoşla diloş nasıl
Pelinimm kuzum sen nasılsın korunmayı ne zaman bırakacaksın?
Boncugum,derinim kızlar iyisiniz inşaalllah sizlerde...
Aklımda bu kadr kaldı canlarım,bende dün hastaneye gittim çok şükür ama bebişi göremedim tabisi,ultrason için gün verdiler tahlilleri yaptırdım sonuçları yarın alıcam inşaallah,hastaneden de annemle biraz dolaştık çok yoruldum eve gidince uyuya kalmışım :) eboş ondan uyuyordum gari hee tembellikten değil valla
İftara daha yemek yapıcam ama ne yapacagımı bilmiyorum hani ilk günler menü paylaşıyordunuz niye yazmıyorsunuz şimdi heee
nasılsınız? dün akşam yatarken aklıma geldi ramazan bitmeden her gün birimize Meryem suresini okusak nasıl olur?
Kuran okumayı bilmiyorum diyen varsa netten okuttursun,sonuçta okunmuş oluyor yanılmıyorsam..
ben kendimce sıra yaptım
12 08 ebrar
13 08 banu
14 08 selina
15 08 kardelen5233
16 08 garip
17 08 kardelen49
18 08 ugurboncugum
19 08 pelin
20 08 uebesli
21 08 ben
10 günde biter hem herkese 1 günde 10 tane okunmuş olur.. ne dersiniz..? sıralamayı aklıma ilk gelenleri yazdım , hani bilinçli yapılmış bi liste değil beni niye oraya yazdın falan demeyin.. kabul edenler?
canım benim iyiyim sagol...valla tutişim benimki belli degil malasef su anda kıstimin erimesi icin dogum knt hapı kullanıyorum başka ilaclarda tabiki bir ay sonra knt var bakalım doktorum ne diycek ona göre belli olcak...senin hamileligin nasıl gidiyo nasılmış minişimiz...canım ben bugun yemk yapmıycam kociş yok kendi kafama göre takılcam...
canım ben kuran okumayı bilmiyorum...netten okutturmak olurmu onuda bilmiyorum ama eger öyle bişey olursa seve seve katılırım...
iyi olmasına sevindim canım bebişinin.. inş hayırlısıyla saglıklı kucagına aldıgın günleride görürsün...ben smiliyleri bile kullanamıyorum tutişim bi düzelltseler artık ya...Anladım cnm bu arada evet kk çok ağır gıcık etti beni,ohh kafana göre takıl pelinim ne güzel,minişte iyi sanırım cnm bi problem yok çok şükür
valla canım maksat meryem suresinin okunamsı.. ha nette hoca okumuş ha sen okumuşsun ama genede bilemiyorum tabiki. okuma bilmeyenlere okumayalım o zamanhemen dışlayalım onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?