- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
amın ablam amın
cnm ben de senin gibi klomen kullandım.o şekılde hamıle kaldım ılk gebelıkte 3.ayda kaldım.şimdi ise ılk ayda kaldım...dr un aşılama şu zaman olacak klomen ıle kalamazsan demedı mı sana???
cnm ben de ondan da çok streslıyım ctesı randewum war.alttan bakacak kesin daha yenı dıye ayy:18::18: hiç hoşlanmıyorum o aletın tenıme değmesını
gıt dınlen cnm bende cıkım kızlar artık gözlerım kapanıyorcanlar size doyum olmaz.ben yatabılır mıyım.1 saattir belim fena ağrıyor
aa cnm msnden gorduk fotonu cnmm benımm isminden dolayı nıck ın öle bende bılesınbana neden mahallenın güzelı dıyorsun asıl sensın mahallenın güzeli:))
ay bende hıc sevmıyorum o alttan muayeneyı bıde cnm cok yanıyor bagırıyorum:18:
topik değil başka bir site..ağlama yav şaka yaptım..he çift çizgi ha tek napalım yani
garip sabah test yapıyım bakayım çok merak ettim..
hoca Allahu ekber arkadaki kurtlardan biri ben diğerleriaile fertlerim sosizli de yemekler
anladm cnm...egalın konusuna yazmıssın orayı kast ettın sandım da.benden izin çıktı yatabilrisin.. hani sen yorulsan sorun değil ama bebişi yorma
Allah rahatlık versinnnnnn
Canım bana ablamız tavsiye etti ama Abla cok nufuslu :) Basın danışmanı. Bahceci Tüp Bebek Merkezinin yıllarca basın danışmanlığını yaptı. Aslında Yengemiz sayılır. Onlar bu jinokoloğları iyi tanırlar Akşam gazetesi sağlık muhabiri Türkan Hanım da Yengenin arkadaşı o da tavsiye etmiş hatta kardeşimi kuzenimi ne onun doktoruymuş Düzgün Bey çok memnun kalmışlar bende onların tavsiyesiyle geldim demiştim Düzgün Beye. Ama ben çapaya da gitmiştim testler için ordaki doktorlar bile tanıyor onu Hatta Düzgün abi gerekeni yapmış zaten çok güzel dediler. Miyon ameliyatı olmuştum 3 ay önce. Düşüklerimin sebebini buna bağlamıştı Düzgün
bende cok tiksiniyorum o aletten ama yumurta takibindede mecburii sen ne guzel kalmissin hamile ben bi turlu kalamadim doktorum 6 ay klomenle deniycez dedi olmazsa ne yapacagini bilmiyorum son iki aydirda dogru duzgun gelismiyodu yumurtam bu aydan zaten umidimi kestim onumuzdeki ay bakalim neler olacak... evlendigimde hemen hamile kalirim diye hesap ederken megerse ne kadar zormus hamile kalabilmek.....
aa cnm msnden gorduk fotonu cnmm benımm isminden dolayı nıck ın öle bende bılesın
ayy ewet cnm saç maişası kadar uzun yaa :S
anladm cnm...egalın konusuna yazmıssın orayı kast ettın sandım da.
tamam peki.beni düşünen yok dimii
anladım cnm.ewet ben de medıcalden süha bey ve duzgun beyın adını çok duydum.sonra düzgün bey e bır arkadaşım da tavsiye üzerıne gıtmış.dedi dewlete gıtse oraya giderım gözüm kapalı dıye.ben de gıttım .çok memnunum.cnm çapadakıler iyi tanır orayı 1.likle bitirmiş çapa tıp fakultesını cnm)
ilacı sewmeyen 1 dr ne vıtamın ne folık asıt werdı bana.yedıklerınde de war o içtıklerınınn içindeki hem doğal dedi.
face ınde gordun mu cnm eşinin doğumunu koymuş
Hayırlı geceler arkadaşlar.Geçmişi hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.2 saat sonra inşallah ihrama giriyorum ve yolculuğumuz başlıyo.ÇIkmadan vedalaşmak istedim.Sizler benim dualarımda olacaksınız sizlerde beni dualarınıza dahil ederseniz sevinirim.Hepiniz Allah'a emanet olun.Döndüğümde güzel haberlerinizi görürüm inşallah.Öpüldünüz:79:
hadi bakalım hayırlısı bi bakıyosun çift çizgi :))
tamam canım yat dinlen allah rahatlık versin öptüm çok
ay cnm ben de ılk ewlndıgımde sen gıbı düşündüm 3 ay korunmustuk bır de.cnm bana dr um 3 aydan sonra kalmazsan aşılamaya gececegız dedı de ondan sordum sana.ınşallah tez zamanda kavusursun yawrunabende cok tiksiniyorum o aletten ama yumurta takibindede mecburii sen ne guzel kalmissin hamile ben bi turlu kalamadim doktorum 6 ay klomenle deniycez dedi olmazsa ne yapacagini bilmiyorum son iki aydirda dogru duzgun gelismiyodu yumurtam bu aydan zaten umidimi kestim onumuzdeki ay bakalim neler olacak... evlendigimde hemen hamile kalirim diye hesap ederken megerse ne kadar zormus hamile kalabilmek.....
hadı yat cnm ıyı gecelergıt dınlen cnm bende cıkım kızlar artık gözlerım kapanıyor(
allaha emanet olun
ıyı sahurlar cnm ıyı geceler sabah yaz he beklıyormCanlar benden de müsade sofra hazırlığına başlayım yavaştan. Herkese iyi sahurlar.
iyi geceler canlar
Hayırlı geceler arkadaşlar.Geçmişi hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.2 saat sonra inşallah ihrama giriyorum ve yolculuğumuz başlıyo.ÇIkmadan vedalaşmak istedim.Sizler benim dualarımda olacaksınız sizlerde beni dualarınıza dahil ederseniz sevinirim.Hepiniz Allah'a emanet olun.Döndüğümde güzel haberlerinizi görürüm inşallah.Öpüldünüz:79:
cnm ya demıssın ya baska konular fılan ben de egalın konusuna yazdıklarını soledıgnı sandımmne yazmısım neyi kast etmişim haberim yok :)
cnm allah yolunu acık etsın ınşallah.hayrlısıyla gıt gel.benden de rabbımızın resulune (s.a.v.) selam soyle.cnm hatrlarsın tabıı de hamıle olmak ısteyen anne adaylarına bol dualar et emi...ben gıbı hamıle arkadaşlarımın sağlıkla yawrularına kavusmak ıcın ve yawrularını doğuran arkadaşlarımın da yawrularını sağlıkla buyutmesıne... ne mutlu sana...Hayırlı geceler arkadaşlar.Geçmişi hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.2 saat sonra inşallah ihrama giriyorum ve yolculuğumuz başlıyo.ÇIkmadan vedalaşmak istedim.Sizler benim dualarımda olacaksınız sizlerde beni dualarınıza dahil ederseniz sevinirim.Hepiniz Allah'a emanet olun.Döndüğümde güzel haberlerinizi görürüm inşallah.Öpüldünüz:79:
aa cnm msnden gorduk fotonu cnmm benımm isminden dolayı nıck ın öle bende bılesın
ayy ewet cnm saç maişası kadar uzun yaa :S
anladm cnm...egalın konusuna yazmıssın orayı kast ettın sandım da.
tamam peki.beni düşünen yok dimii
anladım cnm.ewet ben de medıcalden süha bey ve duzgun beyın adını çok duydum.sonra düzgün bey e bır arkadaşım da tavsiye üzerıne gıtmış.dedi dewlete gıtse oraya giderım gözüm kapalı dıye.ben de gıttım .çok memnunum.cnm çapadakıler iyi tanır orayı 1.likle bitirmiş çapa tıp fakultesını cnm)
ilacı sewmeyen 1 dr ne vıtamın ne folık asıt werdı bana.yedıklerınde de war o içtıklerınınn içindeki hem doğal dedi.
face ınde gordun mu cnm eşinin doğumunu koymuş
cnm ewet çok tatlılar maşallah.cnm onun lısteden bulsana benı ıstek gonderAAA Bilmiyodum bak birincilikle bitirdiğini maşşlah. Gördüm canım benim Face de arkadaş listemde cok tatlı cocuklarıda :)
cnm ya demıssın ya baska konular fılan ben de egalın konusuna yazdıklarını soledıgnı sandımm
cnm allah yolunu acık etsın ınşallah.hayrlısıyla gıt gel.benden de rabbımızın resulune (s.a.v.) selam soyle.cnm hatrlarsın tabıı de hamıle olmak ısteyen anne adaylarına bol dualar et emi...ben gıbı hamıle arkadaşlarımın sağlıkla yawrularına kavusmak ıcın ve yawrularını doğuran arkadaşlarımın da yawrularını sağlıkla buyutmesıne... ne mutlu sana...
hımmm anladım.. burda hiç bebeği olmayanlar var ama sende girdin artık içeri çıkmak zorolur kanımca..
sağol cnm.. afiyet oldu :) sen napıyorsun..
kardelen 49 PEYGAMBERİM E (sav) benden de selam söyle...
hepiniz sagolun eeeeeeee ramazanin bahanesi kimseler olmayinca yerimide kaptim vermem valla
gitmemede gitmem hem lagrimada cikis yok demis
LÜTFEN BIRAZ ZAMAN AYIRIN VE OKUYUN
bu bebege kavusma sureci cok uzun ve zor biliyorum. ama imkansiz degilim su an yazisini okudunuz ablaniz yada kardesiniz olan ben yumurtaliklari nerdeyse yok denen biriydim ve daha 22-23 yaslarindayken. anlatabiliyormuyum durumumun vahimlini.bir yanda yeni evlenmisim,ask gözümü kör etmis aliskanliklarimin tam tersi bir aileye gelin gelmisim,yetmezmis gibi ayni binada burun buruna asiret gibi oturuyoruz, her kapi acildinda hurraaaaa bir cocuk ordusu cikiyor, sanki adamlarin kirli elbiseleri bile hanimlari gebe birakiyor.neyse ben kendime toz kondururmuyum calisiyom yeni evliyim bahanesiyle ilk 6 ayi gecirdik,esim de isteyince yapalim dedik.ama yok canim 1 ay 2 ay sonrasi sonrasi yili devirdik yok. bu dönemde ben ben olmaktan ciktim sikintidan yuzum bile ergen kizlara döndü öyle bir hale geldimki eczaciyla aramdaki ar perdesi bile yikilip kavgalara dönüstü. sogolasi hakkini da helal eder insallah ailenin tanidigi bir eczaci ablamiz vardi her ay tonlarca testi aldigimda bir doktora git dedikce cinler tepeme toplanirdi.hatta o dönem bekar olan hanima esimde gözünmü var diye berbat sirkefce bir kavgaya bile girmistim. yani durum cok zordu.sonra bu kavga duyuldu tabiii rezilligime bak birde orda ögretmenim ne aci bir durumdu.saniyordum ordaki herkes anlima damga gibi yapisan bu olaylari okuyorda ondan bakiyor bana.sonra istifa etsemmi, ayrilsammi bilemiyom, tek istedigim dogurmak degil sadece hamile kalmakti hamile kalacam ve bakin kisir degil diye dilim uzayacak.ama tabiki olmadi topiklerde kayinvalideleri koruyom diye kiziyorlar bana ama o benim annem yani kayinvalidem.bana birsey demiyor ama esimle aramizdaki bagi görüp cok uzulurmus halime birgun okula geldi ve gidiyoz dedi.bekledi ve ciktik gide gide bayindir tip merkezine gittik esimde ordaydi cok zoruma gitsede birsey demedim artik.esimde bende tedaviye basladik ben hala esimde diyorum gencim ya sakir sakir adet görüyom amannnnnnnnnn sonuclar beni eksiksin annelik icin diye gösterdi.cok efendi bir dr. vardi kutsal bey.hem jinekologlugumu hem psikologum oldu o dönem. ve tedavinin 14. ayinda yanilmiyorsam haberi aldik.ama her ay yine umut yine gözyasiyla sonuclandi.ben sadece karnimi tutuar oldum.hamileydim sadece ama sanki hareket edince kirilacak bir sey tasiyormus gibi davraniyordum.bu donemdede hamile psikologuyla doguma dek gittim.ama inanin hamileligimde dah cok eziyet cektim kendimden.aglayarak gece herkesi basima yikiyordum neden ikiz ya tasiyamazsam ya ölürlerse. hatta esime eger doguramazsam sen beni bosa baba ol diye ken kusturdum.bu dönemde tek annem vardi oglundan cok korudu beni.ssirf kendimi iyi hissetmem icin hep beni hakli cikardi.sonra dogum cok zor oldu bebekler dogar dogmaz sarilikli diye küveze alindi ben zaten bittim cocuklari görmeye bile gidemiyom perisanlik diz boyu. neyse hanimlar bu kadar olumsuzlugun icinde kizlarim 9. yasina girecek nerdeyse, nerde bir umutsuz kadin görsem hep icimden diyorum ben dogurdumsa sen haydi haydi dogurursun diye.burda biraz abes oldu benim arniza girmek istemem dunkü arkadasiminda dedigi gibi daha bir tane bile cocugu olmayan var dedi.ama olmayacak degil inanin stres cok engelliyor herseyi birazda sabir lazim ben inaniyorumki allah hicbir kulunu kolunun kolunu bos birakmaz sadece biraz siniyor.umarimki bu sinavdan alnimizin aki kucagimiz dolu cikariz.
son bir sey isterse 100cocugun olsun heyecan yine ayni heyacan, korku yine ayni korku... icinde hep bir yerde sakli bekliyor ya olmasa düsüncesi.
okudunuz icin sagolun ve lütfen olumlu dusunun.er yada gec olacak bitti.........
yok cnm tek isim olsun dedik yoksa ben yusufta cok istedimkız bebişin adını tekmi koyacan mert eren güzel olurdu
işine geldimi teyzesi canı istere yaniiiay cnm sende test stresı bende dr a gıtme stresı napcaz bılmem:18::18:
hadı ınşallah hamılesındır cnmm
amin.
cnm sıkıntıların neyse ınşallah yakın zamanda geçer aılevı fılansa bak yazdıgım tesbıh aıle sıkıntısına da bırebırmıs cnmm
oh oh cnm ıyı olmuş hadı.ee sen yaparsın da beğenmezler mi?? bizim oranın kocişinin yemeklerınden yaptın mı cnm???
slm cnm katıldın bıle aramıza hoşgeldın.bak lagrıma köşeyi de wermiş sana
ayy cnmm ya cok heyecanlandım ya bakl pc de warsa resım yuklıyım ılk gebelıgımde testımde ılk testımde sılıktı 2 cızgı .aynı gun kanda baktırdım pozıtıf cıkmıstı.inşallah wardıor bebişin
cnm ewet geçim sıkıntısı sonra hastalık ve dılek ıcınmıs cnm o tesbih
sarı şekerin de seni öper cnm.ben ıyıyım sen nasılsın.yeğen çok hareket ediyor mu??
bu ne yaaaıyyyy
ayy cnm benım arkadaş da limon testını yapmıstı bana beyaz kopuk gıbı olursa hamıle olurmusun bana da yaptı aman bişey anlamadım cnm be saçmalık bence))
ayy ablam sorma nasıl hemde bunalıyorum ama ALLAH tan bugun hava serinhepinize hayırlı geceler dostlar iyisinizdir inşallah
ben biraz yorgunum bugün oruç baya etkiledi beni çok susadım gerçi dışarda işlerim vardı evden çıkınca böyle oldu bide ayaklarım fena ağrıyo :))neyse yaşlılar gibi vahlandım bugünümüze şükür ..
geçmişe baktım herşey yolunda gözüküyo SELİNAM senin keyfin yok sıkıntılar varmış mübarek günler hürmetine inşallah çözersiniz sorunları allahım ferah kapıları açsın ..
DERİNİM dün yorulmuşsun ama değmiş ellerine sağlık kuzu mevlam kabul etsin
ECECİM sende uzun aradan sonra hoşgeldin buara arayı baya açıyosun .inşallah belirtilerin hamişliktendir .öpüyorum seni
GÖKCEM kuzum naparsın demek sende gece zorlanıyosun bende gece sorun yokda gündüz :)))gökcemide senide öpüyorum
KARDELOŞUM seninde karnın ağrıyomuş hayırdır niyekü?
BANUM hala gelmemiş adetin test yaptınmı kuzum yaaa?
LAGRİMA sana dün msndede söyledim ama burdanda demek istiyorum çok ince düşüncelisin çok saol allahım gönlüne göre versin İŞ olayıda hayırlısı olsun canım
EGALCİM canım allah yardımcın olsun nedenirki inşallah sorunlar çözülür huzurlu ve mutlu bir yuvanız olur
BONCUK kuzusu ben geldim kokunu aldım valla aramızda kmler var emme bugece sahura kadar beraberiz cano
PELOŞUM nerelerdesin kuzum sende gelmemişsin iyisindir umarım
SSMERTCİM evet canım mesajını aldım çaktım köfteyisen nasılsın sıcaklar bunaltıyo sanırsam
GARİBİM canım aslında gezmelerde değildimde bugün alışveriş olayım vardı cumartesi misafirim var yarın iftara davetliyiz cumada evde temizlikci var çıkamıycağım için bugünden hallettim .ama bende bittim .sen nasılsın yoğunsun sende kolaylıklar diliyorum canım
ANATOLİŞİM kuzum aradın bugün konuşamadım alışverşdeydim neyse telafi ederiz öptüm senide
BİRSOŞ nasılsın bitanem öptüm senide emreyide diloşuda
SEVCANIM sen nasılsın kuzum bulantılar hafiften başlamış allah kolaylık versin
RANACIM sen nasılsın tatlışım ?
KARDELENİM kuzum seni çok özliycem güle güle git hayırlı sağlıklı bir ziyaret olsun inşallah .bendende çok selam götür EFENDİMİZE .duanda olacağımı biliyorum .şimdiden MEVLAM kabul buyursun
UEBESLİ canım hafif silik çıkmış çizgi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü
kızlar inşallah unuttuğum olmamıştır kafam pek yerinde değil
gelmeyen okadar kişi vasrki artık merak ediyoruz demiycem eğer biz onlar için önemli olsaydık aramızda olurlardı yoksalar demekki herşey boşmuş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?