AAAA Nasıl yani ben mi kacırdım Anatolia sen hamilemisin
evet cnm darısı sizlere inşaallah
canım ben temmuzun 16 sında adetim başlamıştı hiç hesaplamadım bilmiyorum doğrusu bi bakayım bakalım
canım öncelikle hsg benimde bu ay adetime 2 hafta kala basladı göğüs hassasiyetim ve adet günümde test yaptım pozitif çıkıtı baska belirtin varmı gebelik için
cnm hg.
benım belırtılerım de kasık ağrıları fılan 2 hafta kala başlamıştı
inşallah cnm tamam takmayacağım iyi olacak yawrularım ınşallah sen de takma yaa
hosgeldın cnm rabbım sabırlar wersın cnm.yat uzan cnm oyle gecır gunlerını yaa
cnm benım nette hesapladığım gibi söyledı dr um dageç döllenme olmadıysa o kadarlıktır cnm
canım ok çok ama çok dikkat et kendine ne olur için rahat edene kadar gidebildiğin dr a sor inş bişicikler olmaz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşSelam kızlar ii geceler,
geçmişe bakmadım derinimin mesajını gördüm sadece,derinim Rabbiminşaallah size hayırlı rızık kapıları açsın cnm yardımcınız olsun çok zor tahmin edebiliyorum,kendini de suçlu hissetme ordaki rızkınız bitmiş yapacak bişey yok...
Bende bugun tahlil sonuclarımı aldım idrarda enfeksiyon varmış fazlaca ve düşük tehlikesi yaratıyormuş iki doktora gittim ilki çok bozdu moralimi,gebeliğin başlangıcı oldugu için ilaçta vermediler su içmemi söylediler bol bol hayırlısı artık Rabbim korusunne diyim...
ikinize de teşekkürler cvp verdiğiniz için
göğüslerimden başka kasıklarda arada batma oluyor
bir de ayaklarım üşüyor
damarlar belirginleşmiş gibi geldi belki de psikolojiktr
başka da bişey yok
hayırlı geceler canım ama hayırdır neyin var merak ettim önemli bir sorun değildir inşallah
Selamınaleyküm kızlar...ıyı dıleklerınız temennılerınız ıcın cok sagolun...bugün garıp bı gün kızlar,kendımı sudan cıkmıs balık gibi hissedıyorum.çünkü işten ayrıldım.daha dogrusu ayrıldık...bılmeyenler ıcin;bız eşımle aynı magazada calısıyorduk...son zamanlarda esım zaten cok sıkılıyodu bazı seylere.bıkac da olay oldu.esim suskun degıl cok fazla hakkını arayan bırı ve artık bazı seyler son raddeye gelmıstı.bayramın gecmesını beklıyodu baska bı ıs bulur cıkarım dıyodu.ama buraya kadarmıs.ben tam işlerle bogusurken geldı elımden tuttu,hadı gıdıyoruz dıye.neye uğradıgımı sasırdım...hayırlısı artık.tup bebek ustu hıcte ıyı olmadı...bılemıyorum,yaptıklarımı cok sorgulayan bırı olarak,acaba son zamanlarda işimden cok mu şikayetlendım de rabbim bunu uygun gördü dıyorum...şimdı ikmızde işsızız.esım hep kendı işimizi kurmak istiyor ama bi türlü yapamadık...ama şuna inanın kızlar,15 yıldır ortalama,satıs işindeyim ve hic bu derece bu işten usandıgımı bilmem.insanların kahrını cekmek okadar zorki.anlatmakla bıtmez.yınede sabır deyıp işimizi hep eksıksız kendi işimiz gibi yaptık.cıkarken arkadaslarımız şok oldu agladılar,ama yapacak bisey yok..eşım konusmak istemis bugun bazı seylerı,o da demıs sen bu isten sıkıldıkca bende sıkıldım koray,en hayırlısı bu demis.bıde bız yolda minıbus beklerke yanımızda durdu,gelım götureyım eve dıye.yok dedık baska yere gıdıyoruz:)el salladı gıttı,böylede bı adam iste.koraya hep dedıgı gıbı,kardeşımsın benım unutma demıs helalleşmısler ıste...bakalım kızlar neler olacak.cok uzun yazdım kusura bakmayın.dertlesmek ıyı gelıyor.dualarınızı esirgemeyın nolur.
Ebrarım demek korktunuz cnm üzülme,rabbım hayırlısıyla tezkeresını almayı nasip etsın.
iyigeceler kızlar nasılsınız
ben bgn arı sütü polenı aldım ya agızda çiğ yumurta tadı bırakıyor(
bgn bı tuhafım ıyımıyım kötümüyüm bende anlamadım:)))
ikinize de teşekkürler cvp verdiğiniz için
göğüslerimden başka kasıklarda arada batma oluyor
bir de ayaklarım üşüyor
damarlar belirginleşmiş gibi geldi belki de psikolojiktr
başka da bişey yok
eecee lagrima uebesli
slm millet
umarım öyledircanım ok çok ama çok dikkat et kendine ne olur için rahat edene kadar gidebildiğin dr a sor inş bişicikler olmaz rabbim yar ve yardımcınız olsun inş
canım ne demekyardım edebildiysek ne mutlu inş bebişin seninledir canım allahım yollamıştır inş bebişini
aslında tam olarak ucu diyememCanım genelde gögüs uclarında sızlama oluyor öyle bir sızı mı ?
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
bgn halsızmıydın tatlım acaba bebişmı geldı ınsallahselam kızlar
bugün orucun tüm halsizliğini yaşadım,ama bitiyo mübarek ay,14 gün kaldı şurda.
rabbim sonuna kadar hayırlı bi şekilde geçirmeyi nasib etsin.
derincim,üzülme tatlım,ALLAH bi kapıyı kapatıp,başka bi kapı açar,belki böylesi daha iyi olur.
gecmıs olsun cnm bol bol su iç en ıyı tedavı bu kendıne dıkkat et allahın ıznıyle hıcbırseycık olmazSelam kızlar ii geceler,
geçmişe bakmadım derinimin mesajını gördüm sadece,derinim Rabbiminşaallah size hayırlı rızık kapıları açsın cnm yardımcınız olsun çok zor tahmin edebiliyorum,kendini de suçlu hissetme ordaki rızkınız bitmiş yapacak bişey yok...
Bende bugun tahlil sonuclarımı aldım idrarda enfeksiyon varmış fazlaca ve düşük tehlikesi yaratıyormuş iki doktora gittim ilki çok bozdu moralimi,gebeliğin başlangıcı oldugu için ilaçta vermediler su içmemi söylediler bol bol hayırlısı artık Rabbim korusunne diyim...
cnm yumurtları beslıyormus daha kalıtelı olsun dıyeCanım valla hiç halim yok 2 gündür. Zaten regliyken ağgrım vardı o gecti kasıklarada ağrı var halim yok falan psikolojik galiba ama bugün daha iyi gibiyim canım sağol
Canım gecmiş olsun öncelikle. Bence cok daha iyi işler bulacağınız için Allah ayrılmanızı istedi. Hiç belli olmaz yani her serde vardır bir hayır canım. Bu arada benim eski sirkette ki görevim bazı elektronik büyük mağazalara personel temin etmekti ama marka ile calışıyodum. İyi markalar İstersen cv ni yolla Sirkete yollıyım tanıdığım olarak pozisyon olabilir cünkü maaşı ve primleri fena değildi çünkü. Yardımcı olabilirsem ne mutlu
Sen neden içiyosun onu canım
Canım genelde gögüs uclarında sızlama oluyor öyle bir sızı mı ?
ii canım aynı bildiğin gibi devam ağrılarla uğrasıyorum inş gecer aman bebiş gelsinde bu ağrılara razıyım valla
umarım öyledir
aslında bu kadar erken belirti vereceğini sanmam ama farklı hissedince bir sorayım dedm
ayrıca ne kadar sıcaksınız
biçok başlıkta mesajıma kimse cevap vermedi
aslında tam olarak ucu diyemem
bütün halinde şişti ve acıyo
şimdi baktım ucuda acıyor ama direk ucu diyemem
selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım gözlerim bugün ağlamaktan inanılmaz cok ağrıyor..
hayatımdan özet geçeyim.. berbat bir akşam üzeri geçirdik bugün.. iftara misafirim var hazırlık yapıyordum neyse evdeki kız yokmu bizim saat 6 yı 20 geçiyor baktım su içiyor dedim neden bozdun orucunu 61 ledin bu iki oldu iki 61 i naıl tutacaksın dedim sana farz dedim ne ekaldı ki surda orucu yedin dedim kapıyı çarptı gitti karsı eve dayımın eviya orası dayımında erkekliği tuttu gitti peşinden eve geldi bırakın bozarsa bozar sizene dedi dedimki bilsin cocugun önünden gitmeyin böyle 61 yedi başka alternatifi yok dedim sanane dedi. bende bencede dedim banane günahı onun boynuna.
neyse tabi kızdım içimden geçtim karşıya ağlıyor ama öyle böyle değil yırtıyor kendini ev inliyor böğürmesinden gittim dedim ki nevar bunda bu kadar ağlayacak 25 yasında olan abisi geldi git burdan lan falan diye üstüme yürüdü elini kaldırdı bende eline vurdum gittim mutfaga aldım elime bıcagı doğrıcam adamı ya eceli benim eimden olacak annem tuttu elimi ama hırsımı alamadım tabi bizim tarafa yaka paça getirdiler beni üstüm falan yrtılmış dayıma actım agzımı yumdum gözümü elimde bıcak hala dedim hepinizi burda öldürürüm cesediniz çıkar bu evden beni cıldırtmayın diye bagırdım.
küfürlerimin biri bin para zaten.. nevrim döndü kan beynime fışkırdı ya anlatamam.neyse misafirler geldi gelecek ama hala sakinleşemedim ağla ağla sinirden.. ama öldürseydim bu sinirim kalmazdı sakinleşirdim engel oldularya birde daha cok hırslandım..
neyse böyle işte topladım bütün evde ne var ne yok boş eve geldim annemi kardeşimide aldım yanıma evimize geçtik..
vesselam böyle işte berbat bir iftar geçirdim orucumu bile acamadım ya sinirden bi su içtim sigara sigara sonrası namazlarımı bile sinirle kıldım.. o kadar küfürden orucumda sakatlandı..
neyse işte böyle..
İnşallah canım inşallah neren ağrıyo belin mi
selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım gözlerim bugün ağlamaktan inanılmaz cok ağrıyor..
hayatımdan özet geçeyim.. berbat bir akşam üzeri geçirdik bugün.. iftara misafirim var hazırlık yapıyordum neyse evdeki kız yokmu bizim saat 6 yı 20 geçiyor baktım su içiyor dedim neden bozdun orucunu 61 ledin bu iki oldu iki 61 i naıl tutacaksın dedim sana farz dedim ne ekaldı ki surda orucu yedin dedim kapıyı çarptı gitti karsı eve dayımın eviya orası dayımında erkekliği tuttu gitti peşinden eve geldi bırakın bozarsa bozar sizene dedi dedimki bilsin cocugun önünden gitmeyin böyle 61 yedi başka alternatifi yok dedim sanane dedi. bende bencede dedim banane günahı onun boynuna.
neyse tabi kızdım içimden geçtim karşıya ağlıyor ama öyle böyle değil yırtıyor kendini ev inliyor böğürmesinden gittim dedim ki nevar bunda bu kadar ağlayacak 25 yasında olan abisi geldi git burdan lan falan diye üstüme yürüdü elini kaldırdı bende eline vurdum gittim mutfaga aldım elime bıcagı doğrıcam adamı ya eceli benim eimden olacak annem tuttu elimi ama hırsımı alamadım tabi bizim tarafa yaka paça getirdiler beni üstüm falan yrtılmış dayıma actım agzımı yumdum gözümü elimde bıcak hala dedim hepinizi burda öldürürüm cesediniz çıkar bu evden beni cıldırtmayın diye bagırdım.
küfürlerimin biri bin para zaten.. nevrim döndü kan beynime fışkırdı ya anlatamam.neyse misafirler geldi gelecek ama hala sakinleşemedim ağla ağla sinirden.. ama öldürseydim bu sinirim kalmazdı sakinleşirdim engel oldularya birde daha cok hırslandım..
neyse böyle işte topladım bütün evde ne var ne yok boş eve geldim annemi kardeşimide aldım yanıma evimize geçtik..
vesselam böyle işte berbat bir iftar geçirdim orucumu bile acamadım ya sinirden bi su içtim sigara sigara sonrası namazlarımı bile sinirle kıldım.. o kadar küfürden orucumda sakatlandı..
neyse işte böyle..
hıı dayım arkamdan konsuuyor ne var kan davasına dönüştürcek üstüne yürüdüyse yürüdü dedi dedim ki ben senin oğlun gibi karaktersiz gurursuz bilmem ne cocugu değilim benim üstüme de yürüyemez elinide kaldıramaz bıraksaydınız o elini nasıl kesiyordum kan davası nasıl oluyordu o zaman görürdünüz dedim ama burda bitmedi.. hesabımkapanmadı ayagına tas carpsa benden bilsin bundan sonra dedim.. ben yapamazsam eşşek sudan gelinceye kadar dövdürürüm.. dünyasını ters düz ederim edicemde.. ama azcık zaman ...
yok canım anlatmıştım ya karnıma ağrılar giriyor adetim olacakmış gibi geliyor sonra geciyor belim ağrıyor ama karnım ağrıyınca onu önemseyemiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?