Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ikinize de teşekkürler cvp verdiğiniz için
göğüslerimden başka kasıklarda arada batma oluyor
bir de ayaklarım üşüyor
damarlar belirginleşmiş gibi geldi belki de psikolojiktr
başka da bişey yok

canım ok çok ama çok dikkat et kendine ne olur için rahat edene kadar gidebildiğin dr a sor inş bişicikler olmaz rabbim yar ve yardımcınız olsun inş
bir de ayaklarım üşüyor
başka da bişey yok

canım ne demekyardım edebildiysek ne mutlu inş bebişin seninledir canım allahım yollamıştır inş bebişini

hayırlı geceler canım ama hayırdır neyin var merak ettim önemli bir sorun değildir inşallah

Canım valla hiç halim yok 2 gündür. Zaten regliyken ağgrım vardı o gecti kasıklarada ağrı var halim yok falan psikolojik galiba ama bugün daha iyi gibiyim canım sağol

Canım gecmiş olsun öncelikle. Bence cok daha iyi işler bulacağınız için Allah ayrılmanızı istedi. Hiç belli olmaz yani her serde vardır bir hayır canım. Bu arada benim eski sirkette ki görevim bazı elektronik büyük mağazalara personel temin etmekti ama marka ile calışıyodum. İyi markalar İstersen cv ni yolla Sirkete yollıyım tanıdığım olarak pozisyon olabilir cünkü maaşı ve primleri fena değildi çünkü. Yardımcı olabilirsem ne mutlu

iyigeceler kızlar nasılsınız
ben bgn arı sütü polenı aldım ya agızda çiğ yumurta tadı bırakıyor (
bgn bı tuhafım ıyımıyım kötümüyüm bende anlamadım:)))

Sen neden içiyosun onu canım

bir de ayaklarım üşüyor
başka da bişey yok

Canım genelde gögüs uclarında sızlama oluyor öyle bir sızı mı ?

umarım öyledir
aslında bu kadar erken belirti vereceğini sanmam ama farklı hissedince bir sorayım dedm
ayrıca ne kadar sıcaksınız
biçok başlıkta mesajıma kimse cevap vermedi

Canım genelde gögüs uclarında sızlama oluyor öyle bir sızı mı ?
aslında tam olarak ucu diyemem
bütün halinde şişti ve acıyo
şimdi baktım ucuda acıyor ama direk ucu diyemem

bgn halsızmıydın tatlım acaba bebişmı geldı ınsallah

gecmıs olsun cnm bol bol su iç en ıyı tedavı bu kendıne dıkkat et allahın ıznıyle hıcbırseycık olmaz

cnm yumurtları beslıyormus daha kalıtelı olsun dıye

selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım gözlerim bugün ağlamaktan inanılmaz cok ağrıyor..
hayatımdan özet geçeyim.. berbat bir akşam üzeri geçirdik bugün.. iftara misafirim var hazırlık yapıyordum neyse evdeki kız yokmu bizim saat 6 yı 20 geçiyor baktım su içiyor dedim neden bozdun orucunu 61 ledin bu iki oldu iki 61 i naıl tutacaksın dedim sana farz dedim ne ekaldı ki surda orucu yedin dedim kapıyı çarptı gitti karsı eve dayımın eviya orası dayımında erkekliği tuttu gitti peşinden eve geldi bırakın bozarsa bozar sizene dedi dedimki bilsin cocugun önünden gitmeyin böyle 61 yedi başka alternatifi yok dedim sanane dedi. bende bencede dedim banane günahı onun boynuna.
neyse tabi kızdım içimden geçtim karşıya ağlıyor ama öyle böyle değil yırtıyor kendini ev inliyor böğürmesinden gittim dedim ki nevar bunda bu kadar ağlayacak 25 yasında olan abisi geldi git burdan lan falan diye üstüme yürüdü elini kaldırdı bende eline vurdum gittim mutfaga aldım elime bıcagı doğrıcam adamı ya eceli benim eimden olacak annem tuttu elimi ama hırsımı alamadım tabi bizim tarafa yaka paça getirdiler beni üstüm falan yrtılmış dayıma actım agzımı yumdum gözümü elimde bıcak hala dedim hepinizi burda öldürürüm cesediniz çıkar bu evden beni cıldırtmayın diye bagırdım.
küfürlerimin biri bin para zaten.. nevrim döndü kan beynime fışkırdı ya anlatamam.neyse misafirler geldi gelecek ama hala sakinleşemedim ağla ağla sinirden.. ama öldürseydim bu sinirim kalmazdı sakinleşirdim engel oldularya birde daha cok hırslandım..
neyse böyle işte topladım bütün evde ne var ne yok boş eve geldim annemi kardeşimide aldım yanıma evimize geçtik..
vesselam böyle işte berbat bir iftar geçirdim orucumu bile acamadım ya sinirden bi su içtim sigara sigara sonrası namazlarımı bile sinirle kıldım.. o kadar küfürden orucumda sakatlandı..
neyse işte böyle..

hıı dayım arkamdan konsuuyor ne var kan davasına dönüştürcek üstüne yürüdüyse yürüdü dedi dedim ki ben senin oğlun gibi karaktersiz gurursuz bilmem ne cocugu değilim benim üstüme de yürüyemez elinide kaldıramaz bıraksaydınız o elini nasıl kesiyordum kan davası nasıl oluyordu o zaman görürdünüz dedim ama burda bitmedi.. hesabımkapanmadı ayagına tas carpsa benden bilsin bundan sonra dedim.. ben yapamazsam eşşek sudan gelinceye kadar dövdürürüm.. dünyasını ters düz ederim edicemde.. ama azcık zaman ...

canım öncelikle burası yeni eski diye ayırmadan herkes bir biriyle çok eski bi arkadas gibidir herkesle ilgilenirler arkadaslarım sağolsunlar burada herkesin derdi bir canım bir olunca sıcaklıkta ordan geliyor sanırım
canım benim tam 2 hafta kala belirtiler basladı inş seninde öyledir

kızlar ben kactım yatayım artıkın koçiş yok diye kendimi salladım gene herkese ii geceler öpüldünüz by

Çok gecmiş olsun lerigma Gercekten fazla tepki göstermisin bıcak falan ama oructan dır herhalde . son saatlerdir diye herhalde çok gecmiş olsun

canım valla çok gecmiş olsun iiki tutmuşlar seni boş ver şu mübarek günlerde uyma kimseye oruç insanın kafasına vuruyo işte takma kafana ok

yok canım anlatmıştım ya karnıma ağrılar giriyor adetim olacakmış gibi geliyor sonra geciyor belim ağrıyor ama karnım ağrıyınca onu önemseyemiyorum işte

Ama hamileliğin ilk zamanları normal bu kadar ağrı olması hatta bildiğim kadrıyla 9 ay boyunca her regli zamanı bu ağrılar olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…